Beste Airco met Luchtreiniger voor een Goedkope Prijs (2023)

De beste airco met luchtreiniger kopen voor een voordelige prijs? Bestevoordeel.nl heeft de beste keuzes uit een ruim assortiment voor jou uitgekozen. Hieronder zijn de 5 beste airco's met luchtreiniger uitgelicht voor een goedkope prijs. 

1. Beste Mobiele Airco met Luchtreiniger - Carrier 51QPD012N7S 

Prijs / Kwaliteit

Betrouwbaarheid

Functionaliteiten

Stevigheid

De beste mobiele airco met luchtreiniger is de Carrier 51QPD012N7S. Dit apparaat heeft uitzonderlijke kwaliteiten waar iedereen naar verlangt. Het is de beste luchtreiniger voor een goedkope prijs die zorgt dat je altijd goed zal slapen tijdens warme temperaturen. Hoe vervelend is het om 's nachts wakker te liggen en niet meer te kunnen slapen door de warmte? Hier zal je geen last meer van hebben bij de aankoop van de Carrier 51QPD012N7S.


Waarom is de Carrier 51QPD012N7S zo een goede luchtreiniger? Omdat het apparaat een hoog BTU heeft met een krachtige werking, het heeft een verstelbare uitblaas opening voor koude en warme temperatuur en daarnaast bevat het een raam afdichtingskit om zonder kieren de warme lucht naar buiten te krijgen. 


Ook is de Carrier 51QPD012N7S energie vriendelijk, waardoor je met een gerust hart dit apparaat zijn werking kan laten doen. Met een koelcapaciteit van 3,5kW kan je maar liefst 115 vierkante meter koelen. Om het nog makkelijker te maken wordt deze mobiele airco met luchtreiniger geleverd met een afstandsbediening. Zo kan je alle instelling gemakkelijk en handmatig invoeren. 

Voordelen 

 • Warme en koude temperaturen
 • Energie zuinig
 • Hoge koelcapaciteit
 • Krachtige werking

Nadelen

 • Weinig negatiefs over te vermelden


2. Beste Luchtreiniger tegen Stof - ASPE AX3007

Prijs / Kwaliteit

Betrouwbaarheid

Functionaliteiten

Stevigheid

De beste luchtreiniger tegen stof is de ASPE AX3007. Voor een goedkope prijs haal je het apparaat in huis en zal je ruimte snel stofvrij zijn. De ASPE AX3007 werkt met een afvoerslang naar buiten toe en heeft een koelcapaciteit van 3,4kW. Hiermee kan je ruimtes tot ongeveer 40 vierkante meter koelen. Het is een perfecte luchtreiniger voor thuis of op kantoor. 


De ASPE AX3007 is een energie zuinige airco en heeft een laag energieverbruik met energielabel A. Het apparaat koelt, reguleert en ventileer, waardoor je altijd voldoende kou hebt als je er naar verlangt. Bij de aankoop van de ASPE AX3007 wordt een infrarode afstandsbediening meegeleverd, waarmee je het apparaat kan bedienen. Door het grote digitale display zijn de gegevens makkelijk leesbaar en voer je eenvoudig veranderingen door. Ook bevat het een timer, zodat je simpel kan meten. 

Voordelen 

 • Energie zuinige airco
 • Energielabel A
 • Overzichtelijk display
 • Timer

Nadelen

 • Maakt wat geluid

3. Beste Goedkope Luchtreiniger - CHiQ 9000BTU 

Prijs / Kwaliteit

Betrouwbaarheid

Functionaliteiten

Stevigheid

De goedkoopste luchtreiniger voor een goedkope prijs is de CHiQ 9000BTU. Voor een wel hele lage prijs haal je dit uitstekend werkende apparaat in huis en zal je ten alle tijd voldoende kou toegediend krijgen. De ChiQ 9000BTU werkt met een afvoerslang naar buiten en heeft een groot luchtvolume van 340 kubieke meter per uur. Hierdoor heeft het apparaat het vermogen om een ruimte enorm snel af te koelen. 


De installatie van de ChiQ 9000BTU is eenvoudig. Het product wordt gegarandeerd geleverd met een raam afdichtkit, met makkelijke bedieningsinstructies en een afstandsbediening. Zo zet je het apparaat simpel in elkaar en is ook het gebruik alles behalve moeilijk. Met de Smart mode kan je verschillende instellingen varieren. Zo kan je kiezen voor de functies koelen, ventileren en ontvochtigen, zijn er 3 windsnelheden beschikbaar en kan je de temperatuur instellen van 16 tot 31 graden. 


Door de 360 graden draaiende wielen is de ChiQ 9000BTU makkelijk te verplaatsen en zet je het apparaat neer waar jij wilt. Daarnaast hebben experts de structuur van de airco verbetert, waardoor voldoende luchtstroom wordt gegarandeerd en het overtollige geluid wordt gedempt. Voor deze prijs ga je absoluut geen betere airco met luchtreiniger vinden dan de ChiQ 9000BTU

Voordelen 

 • Smart mode 
 • 360 graden draaiende wielen
 • Makkelijk bediening
 • Groot luchtvolume

Nadelen

 • Het is een zwaar apparaat

4. Mobiele Airco GUTFELS CM81455WE

Prijs / Kwaliteit

Betrouwbaarheid

Functionaliteiten

Stevigheid

Een mobiele airco met luchtreiniger die niet mag ontbreken in deze lijst is de Gutfels CM81455WE. Deze airco werkt met een afvoerslang naar buiten en heeft ruimte met hoge warmtelast tot 32 kubieke meter. De ruimte voor lage waterlast is tot 51 kubieke meter en het apparaat werkt op energielabel A. Met een BTU van maar liefst 14,000 is dit een enorm krachtige mobiele airco. 


De Gutfels CM81455WE wordt gezien als een 4-in 1 airconditioning die naast lucht koelt ook bevochtigingsfunctie en ontvochtigingsfunctie heeft. Hierdoor blijft de luchtvochtigheid ten alle tijden stabiel is desbetreffende ruimte. Verplaatsen gaat ook makkelijk, want de Gutfels CM81455WE bevat wieltjes. Zo kan je de airco in de woonkamer plaatsen, maar net zo makkelijk het apparaat even later verplaatsen naar een andere ruimte. 

Voordelen 

 • Inclusief afstandsbediening
 • 4-in 1 mobiele airco 
 • Makkelijk te verplaatsen door de wieltjes

Nadelen

 • Alleen tweedehands beschikbaar

5. Luxe Mobiel Airco met luchtreiniger - Nolte Geräte

Prijs / Kwaliteit

Betrouwbaarheid

Functionaliteiten

Stevigheid

De laatste optie in onze lijst, maar zeker niet de minste is de Luxe Mobiele Airco met Luchtreiniger van het merk Nolte Geräte. Met een modern design en uitgebreide mogelijkheden is deze mobiele airco een van de beste opties op de markt. Als je het product dan ook nog een kan kopen voor een goedkope prijs, dan kan dit echt gezien worden als buitenkansje. Zo werkt de Nolte Geräte airco met afvoerslang naar buiten en heeft het in totaal een kracht van 9000BTU.


Het is een compact model die je in vrijwel iedere ruimte kan plaatsen. Door het compacte formaat kan je de Nolte Geräte airco overal kwijt zonder dat het teveel plaats in beslag neemt. Als kanttekening moet gezegd worden dat het apparaat tot maximaal 50 kubieke meter kan koelen door het compacte formaat. Wel is het enorm makkelijk te bedienen via het overzichtelijke display en de meegeleverde afstandsbediening. Verplaatsen is nog nooit zo eenvoudig geweest, want deze mobiele airco beschikt over wieltjes en handgrepen.

Voordelen 

 • Compact in formaat
 • Zeer makkelijk te verplaatsen
 • Moderne uitstraling

Nadelen

 • Kan tot maximaal 50 kubieke meter koelenGemiddelde prijs van een Luchtreiniger voor een Airco

Om de gemiddelde prijs te bepalen van een luchtreiniger voor een airconditioning is grondig onderzoek gedaan. In dit onderzoek zijn alleen de reinigers meegenomen die betrouwbaar en van hoge kwaliteit zijn. Om tot een goede prijsschatting te komen hebben wij meerdere aanbieders vergeleken op de prijzen en kwaliteiten.  

Hieruit is gebleken dat een betrouwbare en van hoge kwaliteit airco luchtreiniger gemiddeld €600,- kost. 

Wij hebben voor jou de airco luchtreinigers uitgekozen van de hoogste kwaliteit die populair zijn onder consumenten.


Wat is een luchtreiniger

Een luchtreiniger is een apparaat die de concentratie van stoffen in de binnenlucht verminderd. Het apparaat verwijderd onder andere stofdeeltjes, bacteriën en gassen. Door lucht te reinigen neemt de luchtkwaliteit erg toe en dat is uiteindelijk een stuk beter voor je gezondheid. Luchtreinigers kunnen verschillende filtertechnieken bevatten om de kwaliteit te verhogen. Voorbeelden zijn reinigen met een luchtfilter, met water of elektrische ontlasting. 


Airco met luchtreiniger kopen - Waar moet ik op letten? 

Sta je op het punt om een airco met luchtreiniger te kopen, maar weet je nog steeds niet precies op welke punten je moet letten bij het kopen? Hieronder zijn de belangrijkste punten benoemd waar een goede/betrouwbare airco met luchtreiniger aan moet voldoen. Volg je de onderstaande punten, dan zal je verzekerd zijn van het maken van een goede keuze:


Verplaatsbaar

Het is altijd handig als een apparaat verplaatsbaar is en dat geldt zeker bij een airco met luchtreiniger. De modellen verschillen altijd van elkaar, maar het gewicht is over het algemeen relatief zwaar. Het apparaat optillen is erg zwaar en zorgt voor fysieke ongemakken. Daarom raden we aan om te kijken naar een mobiele airco met luchtreiniger die wieltjes bevat. Zo rijd je het apparaat makkelijk van de ene plek naar de andere zonder enige inspanning te leveren. 

Grootte 

Denk altijd na over de beschikbare ruimte en de plek waar je de airco met luchtreiniger wilt plaatsen. Zoek van tevoren een geschikte plek in huis (of ergens anders) uit en beslis daarna hoe groot de afmetingen maximaal mogen zijn. Een compacte airco is naar onze mening een voordeel in huis of op kantoor. Meestal hebben deze compacte modellen voldoende vermogen om een ruimte goed te koelen. Daarnaast zijn ze ook makkelijker om te verplaatsen.

Vermogen

Als laatste punt, maar zeker niet de onbelangrijkste willen we het hebben over het vermogen van een airco met luchtreiniger. Hoe meer vermogen de airco bevat, hoe krachtiger en sneller de ruimte gekoeld wordt. We raden dan ook aan om een krachtige airco te kopen met een hoog vermogen. Dit scheelt niet alleen in tijd, maar vaak is een krachtigere airco ook duurzamer. Je hoeft namelijk niet constant het apparaat te gebruiken, maar kan hem naar verloop van tijd uitzetten, indien de ruimte voldoende afgekoeld is. 

Veelgestelde vragen over Airco's met luchtreinigers

Wat is de gemiddelde prijs van een airco met luchtreiniger?

De gemiddelde prijs van een goede airco met luchtreiniger is rond de €600,-.

Wat is de beste airco met luchtreiniger voor een goedkope prijs?

De beste airco met luchtreiniger voor een schappelijke prijs is de Carrier 51QPD012N7S Mobiele airco.