Ring Deurbel Aanbieding

Opzoek naar een Ring Deurbel van de hoogste kwaliteit voor een voordelige prijs? Bestevoordeel.nl heeft alle aanbiedingen van de meest verkochte merken voor jou uitgelicht. Al deze deurbellen zijn in de aanbieding bij betrouwbare aanbieders, waardoor jij verzekerd bent van een hoge kwaliteit product. Bekijk hieronder alle ring deurbel aanbiedingen:


Ring Deurbel 1 AanbiedingNaam: Ring Video Deurbel Wired

Originele Prijs: €65

Nieuwe Prijs: €59

Je bespaart: 10%


Ring Deurbel 2 AanbiedingNaam: Ring Video Deurbel Pro 2

Originele Prijs: €279,99

Nieuwe Prijs: €245,60

Je bespaart: 8%


Ring Deurbel Pro AanbiedingNaam: Ring Video Deurbel Pro

Originele Prijs: €299,99

Nieuwe Prijs: €264,80

Je bespaart: 9%


Gemiddelde prijs van een Ring Deurbel

Om de gemiddelde prijs te bepalen van een babyfoon met camera is grondig onderzoek gedaan. In dit onderzoek zijn alleen de babyfoons meegenomen die betrouwbaar en van hoge kwaliteit zijn. Om tot een goede prijsschatting te komen hebben wij meerdere aanbieders vergeleken op de prijzen en kwaliteiten.  

Hieruit is gebleken dat een betrouwbare en van hoge kwaliteit ring deurbel gemiddeld €152,- kost

Wij hebben voor jou de beste deurbellen uitgekozen voor gegarandeerd de beste kwaliteit. Wat is een ring deurbel precies? 

Met een ring deurbel sta je op afstand met bezoekers die voor de deur staan in contact. Deze communicatie gebeurt doormiddel van een smartphone. De app op je telefoon laat meteen zien wie er voor bij jou aan huis staat. Ring is geen soort deurbel, maar een merk dat in de loop der jaren een grote naamsbekendheid heeft opgebouwd door creatief en innovatief te zijn.


De ring deurbellen maken gebruik van Wi-Fi. Om het te laten werken koppel je de deurbel aan het Wi-Fi netwerk in huis. Vervolgens download je de gratis Ring-app op je mobiel. Iedere keer dat er iemand aanbelt of dat er beweging plaatsvind krijg je een push-bericht. In de app zie je dan precies wie er voor je deur staat. 


Voor een betere uitleg met beeldmateriaal is hieronder een video over de werking van een ring deurbel:


Wat is het voordeel van een ring deurbel?

Een ring deurbel is de innovatie op de gewone deurbellen en deze modellen zijn volop in samenloop met alle technologische ontwikkelingen die plaatsvinden hedendaags op het gebied van smartphones en internet. Hieronder zijn enkele voordelen van een deurbel ring benoemd, waardoor veel consumenten kiezen om dit product te kopen: 

  1. Direct in contact met je bezoeker: Of je nu thuis bent of ver weg van huis, je weet meteen wie er voor je deur staat als er aangebeld wordt. De ingebouwde camera geeft een zeer hoge kwaliteit beeld waarmee de persoon voor de deur duidelijk zichtbaar is. Je weet dan ook meteen of je deze persoon herkend of niet. 
  2. Video opnames: Met 1 klik op de knop in de app kan je een video opname starten. Dit kan zeker in het geval van bijvoorbeeld een overval een hartstikke goede bewijslast zijn. 
  3. Groot oppervlakte: Vaak zie je niet alleen de persoon die aanbelt in beeld tevoorschijn komen, maar zie je ook de achtergrond omgeving. De camera's hebben namelijk een brede kijkhoek, waardoor je alle bewegingen die op de achtergrond plaatsvinden in de gaten kan houden.
  4. Microfoon: In de meeste ring deurbellen zit een microfoon ingebouwd, waardoor je op afstand kan communiceren. Komt bijvoorbeeld de pakketbezorger een pakketje afleveren, maar heb je geen tijd om deze aan te nemen? Dan kan je via de app met de spraakfunctie doorgeven dat het pakketje voor de deur gelegd mag worden. Zo hoef jij niet direct naar de deur te lopen als er aangebeld wordt. 

Als grootste nadeel van een ring deurbel wordt de lastige installatie benoemd. Het is een technologische ontwikkeld product om de beveiliging te verbeteren en het communiceren makkelijker te maken. Zeker voor oudere mensen gaan ontwikkelingen razendsnel, waardoor ze dit niet altijd kunnen bijbenen. Dit is gebleken bij de installatie van een video ring deurbel. 

Hieronder hebben we dan ook een installatie video geplaatst van een Ring Video Deurbel om jou een goed beeld te geven hoe je deze deurbellen aansluit.


Welke verschillende soorten ring deurbellen zijn er ? 

Niet alleen is de ring deurbel een ontwikkeld product, ook deze specifieke producten worden iedere keer ontwikkeld en aangepast. Tegenwoordig zijn er dan ook meerdere ring deurbellen die zich allemaal van elkaar onderscheiden door eigen kenmerken. Hieronder worden de meest verkochte soorten ring deurbellen in kaart gebracht en uitlicht: 


Ring Video Doorbell 2: 

Deze ring video deurbel is de tweede generatie van de originele ring deurbel en heeft de basis gelegd voor de huidige modellen. Het product heeft geen uitneembare batterijen, waardoor je hem van de deurpost moet afhalen om te kunnen opladen. De kijkhoek is net iets kleiner dan bij de andere deurbellen en de kans dat het signaal wegvalt is groot als je geen dual band Wi-Fi hebt.

Wel is de prijs van de ring video doorbell 2 is het goedkoopste van allemaal. Relatief gezien zijn deze versies zelfs goedkoop voor een ontwikkeld product als deze. Daarom is de ring video doorbell 2 ook wel een van de favoriete onder eerdere consumenten.

Ring Video Doorbell 3

Zoals de naam al doet vermoeden is dit de ontwikkelde versie van de originele en de doorbell 2. De beeldkwaliteit is hetzelfde als bij de vorige benoemde deurbellen en werking is vrijwel identiek. Het grootste verschil is dat de batterij van de ring video doorbell 3 uitneembaar is. Dit is een stuk aangenamer voor als je de batterij moet opladen. Daarnaast heeft deze deurbel een dual band Wi-Fi waardoor het signaal niet snel weg zal vallen. 

Je kan ook de bewegingssensoren instellen tot 1,5 meter van de voordeur. Dit betekend dat je push-berichten krijgt in de app van alle bewegingen die plaatsvinden binnen een bereik van ander halve meter voor je deur. De prijs van een ring video doorbell 3 is een stuk hoger, maar daar heeft het ook de ontwikkelde functionaliteiten voor.

Ring Video Doorbell Pro

De ring video doorbell pro wordt ook wel gezien als de meest uitgebreide deurbel in de ring collectie. Deze naam heeft het te danken aan de vele extra functionaliteiten. Zo is er alleen een stopcontact en een stekker nodig om de deurbel aan te sluiten en is het product voorzien van een dual band Wi-Fi waardoor het bereik vrijwel nooit wegvalt. Ook stel je de bewegingsdetectie in naar eigen wensen, waardoor je zelf bepaald van welke beelden je een push-bericht krijgt. 

Het grootste voordeel aan de pro is dat je tot 6 seconde voor de gebeurtenis kan terugzien wat er heeft plaatsgevonden voor je deur. Zeker als er iets vreemds is gebeurd heb jij bewijsmateriaal op video over de gebeurtenissen die voor het huis plaatsvinden. Wel is de prijs erg hoog van een doorbell pro. Toch nemen veel consumenten dit voor lief door de hoge kwaliteit en de betrouwbaarheid van het product. 

Ring Doorview Camera

Als laatste lichten wij de ring doorview camera uit. De werking van het model is iets anders dan vorig benoemde deurbellen. Het is namelijk meer een vervanging voor de deurspion, werkend op een verwisselbare batterij. Je kan privacy zones instellen, zodat je alle activiteiten die bij de deur van je buren afspelen kan afschermen en de doorview camera ring is voorzien van klopdetectie, waardoor je ook meldingen krijgt als iemand op de deur klopt. Verder is de werking van een doorview camera gelijk aan de ring video deurbellen. 


Welke video deurbel jij kiest ligt geheel aan je persoonlijke budget en wensen. Wij hopen dat we je van voldoende informatie hebben voorzien, zodat jij een keuze kan maken voor het kopen van een ring deurbel. 


Welke eigenschappen heeft een betrouwbare slimme deurbel? 

Bij het kopen van een ring video deurbel is maar 1 aspect echt belangrijk: het product moet betrouwbaar zijn en goed werken. Je wilt namelijk een goede beveiliging hebben op je huis en makkelijk kunnen communiceren als je kiest voor een ring deurbel. Hieronder worden de belangrijkste onderdelen benoemd waar een betrouwbare en van hoge kwaliteit ring deurbel aan moet voldoen: 

  • Scherpe camera: Een scherp beeld is noodzakelijk voor een goede ring deurbel. De resoluties moeten hoog zijn en alle activiteiten die buiten plaatsvinden moeten zichtbaar zijn in de app. 
  • Draaibare bewegingssensoren: Omdat je alle bewegingen voor je deur in de gaten wilt houden moet de ring deurbel beschikken over draaibare bewegingssensoren. Deze zorgen ervoor dat jij ook alle activiteiten op de achtergrond kan bekijken.
  • Wi-Fi: De deurbel moet je aan kunnen sluiten of het Wi-Fi netwerk in huis. Zonder een internetverbinding zal jij geen push-berichten kunnen ontvangen in de app. Een dual band Wi-Fi zorgt ervoor dat het signaal en de verbinding met het internet wordt versterkt. 
  • Nacht visie: Een goede ring deurbel moet ervoor zorgen dat jij ook een scherp beeld heb in de nacht van alle activiteiten die rondom je huis gebeuren. Daarom is een nacht visie een vereiste waar jouw slimme deurbel over moet beschikken.
  • Videobeelden: Het voordeel van het kunnen opnemen van videobeelden is dat je bewijsmateriaal hebt voor als er gekke dingen gebeuren rondom je huis. Zeker de ontwikkelde ring slimme deurbellen zoals de Pro moeten over deze functie beschikken. 
  • Installatie: Om bij het grootste zorgen puntje te komen voor veel consumenten: de installatie. Voor sommigen is het een moeilijk project om de ring deurbel op de juiste manier in te stellen. Daarom is een duidelijke handleiding noodzakelijk om de mensen tevreden te houden en het voor hun makkelijk te maken om de deurbel te installeren. 

Uiteindelijk ben jij zelf degene die moet beslissen welke functionaliteiten jij belangrijk vindt bij het kopen van een slimme deurbel ring. Lees altijd goed de productspecificaties om erachter te komen over welke eigenschappen het product allemaal beschikt. 

Veelgestelde vragen over Ring Deurbellen

Wat is de gemiddelde prijs van een ring deurbel?

De gemiddelde prijs van een goede ring deurbel is €152,-

Wat is de beste ring deurbel voor een goedkope prijs?

De beste ring deurbel voor een schappelijke prijs is de Ring Video Deurbel 2