Beste Telescoopsteel voor een Goedkope Prijs (2024)

De beste telescoopsteel voor een goedkope prijs kopen? Dat doe je bij bestevoordeel.nl. Er zijn genoeg goedkope telescoopstelen met goede reviews voor een uitstekende prijs. Bekijk hier de 5 beste telescoopstelen voor de goedkoopste prijzen.


1. Aquascopic Telescoopsteel Combi Inwasser

Prijs / Kwaliteit

Betrouwbaarheid

Functionaliteiten

Sterkte

De beste telescoopsteel voor een goedkope prijs is deze combi inwasser van Aquascopic. Dit is een bekend merk dat veel betrouwbare en van hoge kwaliteit telescoopstelen aanbied. Dit is een professionele raamwisser met vele eigenschappen en waarbij meerdere accessoires worden meegeleverd bij de aankoop. Zo koop je niet alleen de steel, maar ook de combi inwasser en de ragebol en dat voor een voordelige prijs. 


De Aquascopic telescoopsteel is de ideale stok om te wassen en spinnen webben te verwijderen op hoogte. Je hoeft geen ladder meer op te gaan om alles tot in de kleinste hoekjes schoon te maken. Gewoon vanaf de grond kom je overal bij, want de telescoopsteel is uit te schuiven tot wel 6 meter. Is de stok helemaal ingeschoven, dan heeft het een totale lengte van 2,3 meter. Met 4 verschillende delen breid je de telescoopsteel dus uit van 2,3 tot 6 meter of een andere lengte maat daar tussenin. 


Deze Aquascopic telescoopsteel is ontworpen van aluminium dat erg stevig is en tegelijkertijd weinig weegt. Dit zorgt voor het best denkbare gebruiksgemak, want het zal niet zwaar aanvoelen om op hoogte te wassen, terwijl de steel wel voldoende stevig is om alles weg te halen. Deze telescoopsteel van Aquascopic is dus zonder twijfel onze nummer 1 keuze. 

Voordelen 

 • Tot wel 6 meter uit te schuiven
 • Stevig en licht aluminium
 • Meerdere accessoires meegeleverd
 • Gebruiksvriendelijk

Nadelen

 • Geen specifieke nadelen te benoemen 


2. Telescoopsteel met Waterdoorvoer - Qualitá

Prijs / Kwaliteit

Betrouwbaarheid

Functionaliteiten

Sterkte

Een andere goede keuze is deze telescoopsteel met waterdoorvoer van het merk Qualita. Met een ingebouwde zeepdispenser en doseerknop maak je ramen veilig en effectief schoon, terwijl je op de grond staat. Daarnaast beschikt de borstel over een ingebouwde waterdoorvoer die je makkelijk kan aansluiten op bijvoorbeeld je tuinslang. Hierdoor krijgt de telescoopsteel voldoende water en kan je blijven schoonmaken, zonder dat het water op raakt. 


Om het resultaat te verbeteren heeft de borstel een functie om 360 graden te draaien. Zo kan je iedere hoek op hoogte meepakken zonder dat je zelf van positie hoeft te veranderen. Is de telescoopsteel niet uitgeschoven dan heeft het een totale lengte van 1,3 meter, maar het apparaat is uit te schuiven naar een lengte van 4,6 meter. Door de softgrip is de steel goed en stevig vast te pakken. Zeker als de steel helemaal uitgeschoven is heeft de softgrip vele voordelen. 


Naast ramen wassen en spinnenwebben verwijderen is deze telescoopsteel met waterdoorvoer ook geschikt om zonnepanelen schoon te maken. Het apparaat heeft alle benodigdheden om zonnepanelen veilig en praktisch schoon te maken. Bij de aankoop van de Qualita telescoopsteel krijg je geleverd: een uitschuifbare steel, reinigingsborstel, zeepdispenser, koppelstuk, inwendige slang en een hoek adapter. Het is dus een all-in telescoopsteel met uitgebreide functie mogelijkheden.

Voordelen 

 • Veel extra accessoires die worden meegeleverd
 • Zeepdispenser 360 graden draaibaar
 • Ingebouwde waterdoorvoer
 • Softgrip

Nadelen

 • Niet de langste stok met een maximale lengte van 4,6 meter


3. Raamwisser met Telescoopsteel - Leifheit

Prijs / Kwaliteit

Betrouwbaarheid

Functionaliteiten

Sterkte

Ook deze Leifheit raamwisser is een geschikte keuze voor het schoonmaken op hoogte. Deze telescoopsteel heeft een maximale lengte van 1,9 meter, maar door een klikbaar systeem kan je een extra onderdeel van 43 centimeter toevoegen, waardoor je op hoogtes van 2,4 meter kan schoonmaken. Het grote voordeel aan deze Leifheit raamwisser is dat het beschikt over een Dry & Clean raamzuiger. Hiermee kan je ramen wassen zonder gedruppel, strepen of geklieder met vies water. 


Deze raamwisser is praktisch in te zetten bij het schoonmaken van ramen, tegels, spiegels en douchecabines. Alleen bij het contact met ramen schakelt de raamzuiger naar maximale zuigkracht, maar voor de rest staat het apparaat altijd in stand-by functie. Zo werkt de raamwisser van Leifheit energiezuinig en kan je extra lang schoonmaken. Het apparaat is 360 graden bruikbaar, dus zowel schuin, verticaal en horizontaal. 


Leifheit is een bekend merk en grote aanbieder van raamwissers en telescoopstelen. Apparaten van Leifheit staan bekend om de hoge kwaliteit en het gebruiksgemak. Je kan er dan ook van uitgaan dat deze raamwisser met telescoopsteel een goede werking heeft en zelfs de moeilijkste toegankelijke plekken kan schoonmaken. 

Voordelen 

 • 360 graden bruikbaar
 • Dry & Clean raamzuiger
 • Bekend merk
 • Werkt energiezuinig

Nadelen

 • Niet de langste raamwisser


4. Uitschuifbare Raamwisser Telescoopsteel - OzoSchoon

Prijs / Kwaliteit

Betrouwbaarheid

Functionaliteiten

Sterkte

Een uitschuifbare raamwisser telescoopsteel die betrouwbaar, gebruiksvriendelijk en van hoge kwaliteit is. Dan praat je over deze uitschuifbare stok van OzoSchoon. Het is een geschikt apparaat om ramen te wassen op begane grond en de eerste verdieping. Ramen wassen is nog nooit zo makkelijk geweest met deze complete glazenwasser set. De set bestaat uit een professionele raamwisser, inwasser + hoes, telescoopsteel, microvezel doek en vervang rubber. 


Met een lengte van maximaal 4,2 meter is de telescoopsteel uitstekend om op hoogte schoon te maken. Het apparaat is ontworpen uit kunststof en metaal en heeft een goede grip in de hand. Door het stevige materiaal en het lichte gewicht is de Ozoschoon telescoopsteel gebruiksvriendelijk voor iedereen. 

Voordelen 

 • Veel extra accessoires meegeleverd
 • Professionele raamwisser
 • Gebruiksvriendelijk

Nadelen

 • Niet veel extra functionaliteiten


5. Telescoopsteel Ramenwassen - OzoSchoon

Prijs / Kwaliteit

Betrouwbaarheid

Functionaliteiten

Sterkte

Als laatste lichten we de raamwisser met steel van Ozoschoon uit. Eerder is het merk Ozoschoon al voorbij gekomen in dit rijtje, maar zoals de naam al doet vermoeden is dit merk erg betrouwbaar en levert het producten van hoge kwaliteit. Dit is een ergonomische raamwisser en inwasser voor het reinigen van ramen. Ideaal voor de combinatie met een telescoopsteel. De set is inclusief een hoogwaardige Microvezel inwas hoes en zachte pulex rubber.


Het voordeel van de Ozoschoon raamwasser met steel is dat het een comfortabel handvat heeft met een veilige en antislip handgreep. Hierdoor is schoonmaken op hoogte erg makkelijk zonder dat je kramp in je handen gaat krijgen. De maximale lengte van deze stok is 4,5 meter, waardoor je ramen op meerdere verdiepingen kan wassen vanaf de grond. 


Verder is de Ozoschoon raamwisser duurzaam ontworpen van slagvast ABS en RVS AISI 430, is het een 2 in 1 apparaat voor het snel en grondig schoonmaken van ramen en is het geschikt voor glasbewassingen en andere gladde oppervlaktes. Je kan dus extreem veel kanten op gaan met de raamwisser van Ozoschoon. 

Voordelen 

 • Bekend en betrouwbaar merk
 • Handvat met antislip handgreep
 • Duurzaam
 • 2 in 1 apparaat

Nadelen

 • Geen sprayfunctieGemiddelde prijs van een telescoopsteel

Om de gemiddelde prijs te bepalen van een telescoopsteel is grondig onderzoek gedaan. In dit onderzoek zijn alleen de stelen meegenomen die betrouwbaar en van hoge kwaliteit zijn. Om tot een goede prijsschatting te komen hebben wij meerdere aanbieders vergeleken op de prijzen en kwaliteiten.  

Hieruit is gebleken dat een betrouwbare en van hoge kwaliteit telescoopsteel gemiddeld €130,- kost. 

Wij hebben voor jou de stelen uitgekozen onder de gemiddelde aankoopprijs, maar wel voor gegarandeerd de beste kwaliteit. 


Wat is een telescoopsteel om ramen mee te wassen?

Een telescoopsteel is een lange stok die ontworpen is om ramen op hoogte te wassen. Je kan de telescoopsteel uitschuiven, waardoor de lengte langer wordt en je zelfs de lastigste plekken op hoogte kan bereiken.


Het is een handig voorwerp voor personen die niet graag op een ladder staan, maar wel de bovenste verdiepingen nauwkeurig willen schoonmaken. Je maakt eenvoudig ramen, zonnepanelen en houtwerk schoon met een telescoopsteel.Welke lengte heeft een goede telescoopsteel

Een goed werkende telescoopsteel moet uitschuifbaar zijn in de lengte, zodat je hogere plekken kan schoonmaken. De lengte van de telescoopsteel hangt af van de hoogte die jij moet bereiken. Heb je alleen 1 verdieping, dan hoef je niet de langste stok te kopen, maar bij 3 verdiepingen moet je een telescoopsteel kopen die een stuk langer is. Hieronder worden de meest gekochte telescoopsteel lengtes besproken, zodat je een beter beeld krijgt bij de stok afmetingen die je zou moeten kopen:


Telescoopsteel 2 meter 

Maak je vooral de ramen schoon op begane grond, dan is een telescoopsteel van 2 meter meer dan voldoende. Je kan iedere hoek van ramen op de begane grond schoonmaken zonder veel moeite erin te steken. Vaak zijn 2 meter telescoopstelen licht in gewicht en makkelijk in gebruik door de korte lengte.

Telescoopsteel 4 meter 

Een iets langere stok is de telescoopsteel van 4 meter. Deze zijn geschikt om de ramen van de begane grond en de 1e verdieping schoon te maken en om spinnen te verwijderen op deze hoogtes. Een telescoopsteel van 4 meter heeft een uitschuifbare functie waardoor het apparaat langer en korter kan maken. Het zijn praktische en goed werkende opties. 

Telescoopsteel 6 meter 

De nog langere opties zijn de telescoopstelen van maar liefst 6 meter. De eerste optie in bovenstaand rijtje is een telescoopsteel van 6 meter en deze hebben vaak extra mogelijkheden. Het is een uitschuifbare stok die uit meerdere onderdelen bestaat en die geschikt is voor het schoonmaken van de begane grond en de eerste en tweede verdieping. 

Telescoopsteel 8 meter

De langste telescoopstelen zijn die van 8 meter. Dit zijn ver uitschuifbare stelen die geschikt zijn voor het wassen van grote gebouwen. Voor het schoonmaken van je huis is dit niet de meest geschikte optie, dan kies je eerder voor een 4 tot 6 meter lange telescoopsteel. Belangrijk bij een telescoopsteel van 8 meter is dat het een stevige en ergonomische handgreep heeft, zodat je geen last krijgt van je handen tijdens het schoonmaken.De beste telescoopsteel kopen - waar moet ik op letten?

De ramen op hogere verdiepingen moeten zo goed mogelijk schoon gemaakt worden en daar heb je een betrouwbare en goed werkende telescoopsteel voor nodig. Om er zeker van te zijn dat je de goede telescoopsteel koopt zijn er een aantal voorwaarden waar de stok aan moet voldoen. Deze worden hieronder besproken, zodat jij een beter beeld krijgt waar op te letten bij aankoop:


Lengte 

Zoals hiervoor al besproken is de lengte het eerste punt waar je op moet letten bij het kopen van de juiste telescoopsteel. Er zijn verschillende lengte maten mogelijk en iedere lengte is geschikt voor andere activiteiten. Koop een telescoopsteel met korte lengte voor schoonmaak klussen op de begane grond en koop een steel met lange lengte voor schoonmaak klussen op hogere verdiepingen. De langere stokken zijn over het algemeen uitschuifbaar door een klik of vast maak functie.

Inhoud van de set

Wat ook goed is om te weten is wat er allemaal wordt meegeleverd bij de aankoop van een telescoopsteel. In sommige gevallen koop je namelijk alleen de stok zelf, maar in andere gevallen worden er meerdere accessoires meegeleverd bij de aankoop van het product. Het is een voordeel natuurlijk als er van alles en nog wat wordt meegeleverd, zodat je het zelf niet meer hoeft te kopen. Al deze informatie vind je bij de productspecificaties. 

Materiaal

Ontzettend belangrijk is dat de telescoopsteel ontworpen is van hoogwaardig materiaal. De stok moet stevig zijn, niet teveel buigen en vooral lekker in de hand aanvoelen. Goede materialen zijn metaal, kunststof of aluminium. Daarbij raden we een ergonomische en stevig handvat aan die beschikt over antislip. Zo maak je schoon op hoogtes zonder dat het fysieke problemen oplevert. 

Veelgestelde vragen over een telescoopstelen

Wat is de gemiddelde prijs van een telescoopsteel?

De gemiddelde prijs van een telescoopsteel ligt rond de €130,-.

Wat is de beste telescoopsteel voor een goedkope prijs?

De beste telescoopsteel voor een goedkope prijs is de Aquascopic Telescoopsteel Combi Inwasser.