Babyfoon met Camera en App Aanbieding

Opzoek naar een babyfoon met camera en app van de hoogste kwaliteit voor een voordelige prijs? Bestevoordeel.nl heeft alle aanbiedingen van de meest verkochte merken voor jou uitgelicht. Al deze babyfoons zijn in de aanbieding bij betrouwbare aanbieders, waardoor jij verzekerd bent van een hoge kwaliteit product. Bekijk hieronder alle babyfoon met camera en app aanbiedingen:Naam: ELRO BC3000 Babyfoon Royale

Originele Prijs: €219

Nieuwe Prijs: €199

Je bespaart: 11%
Naam: Full HD Wifi Babyfoon met Camera 2.0 – En App - Camera Beveiliging

Originele Prijs: €79

Nieuwe Prijs: €55

Je bespaart: 31%
Naam: Luvion Supreme Connect 2 HD Wifi Babyfoon met Camera én App

Originele Prijs: €299

Nieuwe Prijs: €259

Je bespaart: 13%
Naam: TibaGoods Wifi Babyfoon met camera 1080P

Originele Prijs: €42,99

Nieuwe Prijs: €34,99

Je bespaart: 21%


Gemiddelde prijs van een Babyfoon met Camera en App

Om de gemiddelde prijs te bepalen van een babyfoon met camera is grondig onderzoek gedaan. In dit onderzoek zijn alleen de babyfoons meegenomen die betrouwbaar en van hoge kwaliteit zijn. Om tot een goede prijsschatting te komen hebben wij meerdere aanbieders vergeleken op de prijzen en kwaliteiten.  

Hieruit is gebleken dat een betrouwbare en van hoge kwaliteit babyfoon met camera en app gemiddeld tussen de €40,- en €300,- kost. 

Wij hebben voor jou de beste babyfoons uitgekozen voor gegarandeerd de beste kwaliteit. Wat is een babyfoon precies? 

Een babyfoon is een apparaat waarmee je het geluid van een baby kan horen, terwijl jij zelf in een andere kamer aanwezig bent.

Het apparaat bestaat uit 2 onderdelen: de zender met de ingebouwde microfoon en de ontvanger met luidspreker. Met een babyfoon ben jij als ouders of oppasser altijd op de hoogte wat er afspeelt op de babykamer. 

De babyfoon werkt doormiddel van radiogolven. Hierdoor wordt het geluide gecommuniceerd vanuit de ene kamer naar de andere. Het apparaat moet voorzien worden van stroom, wat betekend dat een babyfoon werkt op basis van batterijen of een zender met vaste netspanning en adapter.


Installatie video van een camera babyfoon


Wat is het voordeel van een babyfoon met camera en app?

De meest ontwikkelde en nieuwste versies babyfoons beschikken over uitgebreide functionaliteiten, waardoor jou niks kan ontgaan. De babyfoons die voorzien zijn van camera en app zijn een voorbeeld van deze ontwikkelde modellen. De grootste voordelen van deze babyfoons worden hieronder benoemd: 

  • Je kan ten alle tijden zien wat er gebeurt in de kamer van de baby. Dit geeft een gerust gevoel voor iedere ouder. Het is bijvoorbeeld ook meteen duidelijk waarom de baby huilt, hierdoor kan je van tevoren anticiperen.
  • Ook 's nachts kan jij zien wat je baby doet. Een babyfoon met camera heeft namelijk een infraroodcamera zodat je ook in het donker ziet wat er allemaal gebeurt.
  • Via een Wi-Fi verbinding heb jij een uitstekende babyfoon met camera en app. Het is volledig draadloos, waardoor je kindje of jij zelf in de andere kamer geen last heb van kabels. 
  • Op sommige babyfoons met app krijg je push berichten als er iets aan de hand is met je baby.


Welke soorten babyfoons zijn er nog meer? 

Naast de babyfoon met camera en app zijn er nog meerdere babyfoons op de markt die jou laten weten wat er gebeurd op de kamer van je kleine baby. Welke soort babyfoon jou voorkeur heeft ligt maar net aan de persoonlijke eisen. Hieronder worden de meest gebruikte modellen uitgelicht en wordt het voor jou hopelijk duidelijker wat het verschil is tussen alle verschillende opties:

Babyfoon met Wi-Fi

Dit zijn de modellen die verbonden zijn met het internet. Als het signaal goed is heft een Wi-Fi babyfoon een oneindig bereik door de internetverbinding. Overal kan je inloggen doormiddel van de app en vanuit die app kan jij alle instellingen aanpassen om jezelf een gerust gevoel te geven. Via je smartphone zie je vervolgens alle camerabeelden die jij ingesteld heb.

DECT-babyfoon 

Een DECT-babyfoon is een digitale draadloze telecommunicatie op korte afstand. Meestal is het bereik van een DECT-babyfoon ongeveer 250 meter. Deze modellen kunnen alleen geluid ontvangen en verzenden. Je ziet hierbij geen beeldmateriaal. De verbinding is versleuteld, waardoor je een veilige verbinding hebt en niemand je kan afluisteren. Dit zijn de versies die als eerste werden ontwikkeld, tegenwoordig worden bijna alle babyfoons ontworpen met camera inbegrepen. 

PMR babyfoon 

Personal Mobile Radio, afgekort PMR is een analoge techniek om communicatie te ontvangen en verzenden. Het bereik van een PMR babyfoon is enorm groot en kan wel afstand afleggen van 3,5 kilometer. Via elektromagnetische golven wordt het geluidssignaal vanuit de babykamer naar de ouder gestuurd. Ook PMR babyfoons hebben geen camera inbegrepen, waardoor ze geen beelden kunnen laten zien. Het grote nadeel aan deze versies is dat andere apparaten ook de elektromagnetische golven kunnen oppikken. Hierdoor kan je andere geluiden horen in plaats van alleen de baby. 

Babyfoon met camera

Een babyfoon met camera zijn de ontwikkelde babyfoons die steeds meer ouders gebruiken. Met deze versies worden de beelden via een unieke code gestuurd, zodat er een beveiligde verbinding is. Hierdoor is het moeilijk om af te luisteren en is er alleen communicatie tussen de babykamer en de kamer waar het andere onderdeel van de babyfoon staat. Welke eigenschappen heeft een betrouwbare babyfoon? 

Het aller belangrijkste voor een ouder die gebruik maakt van een babyfoon is dat het apparaat goed werkt en betrouwbaar informatie vanuit de babykamer door communiceert. Een baby die constant aan het huilen is, maar dat jou ontgaat door een foute werking van het apparaat is een nachtmerrie voor alle vaders en moeders. Het is daarom belangrijk om te weten over welke eigenschappen een betrouwbare babyfoon moet voldoen:

  1. Touchscreen: Een betrouwbare babyfoon met camera en app is voorzien van touchscreen. Tegenwoordig worden modellen regelmatig ontwikkeld met beeldmateriaal die je met touchscreen kan bedienen. Touchscreen maakt het gebruik van een babyfoon makkelijker en toegankelijker. Het is niet perse nodig, maar wel heel handig.
  2. Infraroodcamera: Het is belangrijk dat jij ook alle activiteiten van je baby kan volgen in het donker. Daarom is het noodzakelijk dat een babyfoon beschikt over een infraroodcamera. Hiermee ontgaat jou geen enkele beweging van je baby.
  3. Bereik: De babyfoon moet een goed bereik hebben. Meestal heeft een babyfoon een maximaal bereik van 100 tot 150 meter in huis. 
  4. Wi-Fi verbinding: Voor de babyfoons met camera en app die werken op Wi-Fi signaal is een sterke internet verbinding ook een belangrijk punt. Valt de Wi-Fi weg, dan is er geen bereik meer vanuit de babykamer. Zorg er dus altijd voor dat de babyfoon goed verbonden is met een sterk Wi-Fi netwerk.
  5. Geluidsniveau: Het volume van de babyfoon moet een behoorlijk hard geluid afgeven. Je wilt als ouders zijnde natuurlijk geen enkel huilmoment van je baby missen. Daarom is een babyfoon met een hoog geluidsniveau een vereiste. 
  6. Terug spreekfunctie: Via de babyfoon kan je terug praten tegen je baby met een terug spreekfunctie. Zo is er wederzijdse communicatie tussen jou en je baby. Een slaapliedje zingen of je baby geruststellen gaat dus gemakkelijk met de terug spreekfunctie.

Veelgestelde vragen over Babyfoons met Camera en App

Wat is de gemiddelde prijs van een babyfoon met camera en app?

De gemiddelde prijs van een goede babyfoon met camera en app varieert tussen de €40,- en €300,-

Wat is de beste babyfoon met camera voor een goedkope prijs?

De beste babyfoon met camera en app voor een schappelijke prijs is de Motorola VM44 Connect