Trolley Koffer Handbagage Aanbieding

Opzoek naar een Trolley Koffer als Handbagage van de hoogste kwaliteit voor een voordelige prijs? Bestevoordeel.nl heeft alle aanbiedingen van de meest verkochte merken voor jou uitgelicht. Al deze trolley koffers zijn in de aanbieding bij betrouwbare aanbieders, waardoor jij verzekerd bent van een hoge kwaliteit product. Bekijk hieronder alle trolley koffer handbagage aanbiedingen:Naam: MuchoWow Koffer 

Originele Prijs: €94,95

Nieuwe Prijs: €89,95

Je bespaart: 5%
Naam: TravelZ Big Bars Reiskoffer

Originele Prijs: €99,95

Nieuwe Prijs: €79,95

Je bespaart: 20%
Naam: ©TROLLEYZ - Amsterdam No.9

Originele Prijs: €89,95

Nieuwe Prijs: €79,95

Je bespaart: 12%
Naam: Eastpak - Tranverz S

Originele Prijs: €110

Nieuwe Prijs: €80

Je bespaart: 23%


Gemiddelde prijs van een Trolley Koffer Handbagage

Om de gemiddelde prijs te bepalen van een trolley koffer is grondig onderzoek gedaan. In dit onderzoek zijn alleen de koffers meegenomen die betrouwbaar en van hoge kwaliteit zijn. Om tot een goede prijsschatting te komen hebben wij meerdere aanbieders vergeleken op de prijzen en kwaliteiten.  

Hieruit is gebleken dat een betrouwbare en van hoge kwaliteit trolley koffer handbagage gemiddeld €100,- kost.

Wij hebben voor jou de beste trolley uitgekozen voor gegarandeerd de beste kwaliteit. Wat is een Trolley Koffer precies? 

Een trolley koffer is een reiskoffer met wieltjes en een hengsel waarmee je hem meerijden. Vaak wordt zo een koffer gebruikt als handbagage. Je hoeft dan namelijk niet al je spullen op je rug mee te nemen, maar kan deze gewoon rustig meerijden. 

Let wel op dat een trolley koffer een bepaald formaat moet hebben wilt de luchtvaartmaatschappij het accepteren. Handbagage mag namelijk niet te groot zijn. Een koffer trolley als handbagage mag dan ook maar 115 centimeter zijn in zowel de lengte, breedte en diepte. 


Wat is het voordeel van een een trolley als handbagage?

Steeds meer reizigers kiezen voor een koffer trolley als handbagage en dat is meer dan logisch. Het heeft namelijk een aantal functionele voordelen ten opzichte van rugzakken en andere koffers. De belangrijkste voordelen worden hieronder benoemd:

 1. Wieltjes: De koffers bevatten wieltjes, waardoor je het makkelijk kan meeslepen. Je hoeft je spullen voortaan niet meer mee te dragen op je rug. Dit voorkomt fysieke klachten en zorgt voor meer gemak. Het voelt niet aan als zwaar werk, waardoor je focus meer op andere relevante zaken ligt. 
 2. Wendbaar: Er zijn koffers die over 2 wieltjes beschikken of over 4 wieltjes. Het voordeel van beide is dat je een stuk wendbaarder bent. Je kan makkelijk door kleine gangetjes verplaatsen en zal niet snel tegen anderen aan botsen met je koffer.
 3. Past makkelijk in het ruim: Als jij het juiste formaat uitkiest voor je trolley koffer, waardoor deze geaccepteerd wordt door de luchtvaartmaatschappij dan past de koffer makkelijk in het ruim. Je hoeft dus niet te proppen of de koffer tussen je benen te houden.


Welke soorten trolley koffers zijn er? 

Naast trolley koffers zijn er meerdere koffers die geschikt zijn om mee te reizen. De meeste van deze koffers lijken op elkaar waardoor het verschil moeilijk aan te wijzen is. Hieronder worden de meest bekende soorten koffer voor jou opgesomd: 

 • Kinderkoffer
 • Harde of zachte koffers
 • Lichtgewicht koffers
 • Trolleys
 • Koffersets

Een uitleg over bovengenoemde koffers lijkt ons niet nodig. De namen spreken voor zich, waardoor de keuzemogelijkheid makkelijk wordt gemaakt. Bekende merken die betrouwbare en hoge kwaliteit koffers aanbieden voor reizigers zijn onder andere: SUITSUIT, Samsonite en Eastpak. 


Welke eigenschappen heeft een betrouwbare koffer trolley? 

Lees je altijd goed in voordat je een trolley koopt. Dit is een aankoop voor langere termijn en je wilt natuurlijk jarenlang gebruik kunnen maken van de koffer. Om hiervoor te zorgen moet de trolley beschikken over enkele eigenschappen. Deze kenmerken zorgen ervoor dat de koffer betrouwbaar is en van hoge kwaliteit:

 • Gewicht van de koffer: Koop altijd een koffer die licht is in gewicht. Je mag namelijk niet teveel gewicht meenemen als handbagage. Het is dan ook zonde als de trolley van zichzelf al erg zwaar is. Dit zorgt ervoor dat je minder spullen kan meenemen op vakantie.
 • Afmetingen: Zoals eerder vermeld in dit artikel zijn er strikte regels aan de maximale afmetingen van een trolley koffer als hangbagage. De optelsom van de lengte, breedte en diepte mag maximaal 115 centimeter zijn. Is dit groter dan is er een kans dat jij de koffer trolley niet mee mag nemen als handbagage. 
 • Wieltjes: Hoeveel wielen zitten er aan de trolley en van welk materiaal zijn deze wielen ontworpen. Het belangrijkste is dat de koffer rijdt en dat de wielen niet meteen na een paar keer gebruiken afbreken. Check dus altijd van welk materiaal de wieltjes zijn ontworpen en hoeveel wieltjes jij aan de koffer wilt hebben.
 • Merk: Wij raden aan om altijd een trolley handbagage te kopen van een betrouwbaar merk die in de loop der jaren een goede naamsbekendheid heeft opgebouwd. Eastpak, Fjallraven of Samsonite zijn enkele merken die zich in deze markt bevinden en een grote fanbase hebben opgebouwd. Dit zijn dus logische keuzes. 

Veelgestelde vragen over Handbagage Koffer Trolleys

Wat is de gemiddelde prijs van een koffer trolley?

De gemiddelde prijs van een goede koffer trolley is rond de €100,- 

Wat is de beste koffer trolley voor een goedkope prijs?

De beste koffer trolley voor een schappelijke prijs is de Eastpak Tranverz XS Handbagage Reiskoffer