Beste off road Hoverboard kopen voor de Goedkoopste Prijs! (2024)

Wil je een off road hoverboard aanschaffen, maar liever niet teveel geld uitgeven? Dat kan bij bestevoordeel.nl. Er zijn genoeg hoverboards met goede reviews en een goede prijs. Bekijk hieronder de Top-3 beste off road hoverboards voor de beste prijs.


1. I-CIGO – G2 Off Road hoverboard 8.5inch- UL 2272

Prijs / Kwaliteit

Betrouwbaarheid

Functionaliteiten

Snelheid

De I-CIGO - G2 is de beste off road hoverboard voor een goedkope prijs. Het maximale gewicht dat het apparaat kan dragen is 65 kilogram en het minimale draagvermogen is 30 kilogram. De snelheid die de hoverboard kan bereiken is 15 kilometer per uur. 

Met het slimme beveiligingssysteem en de high-performance chipontwerp is de I-CIGO een van de beste hoverboards op de markt. Rijden wordt nog leuker, want jij kan zelf de muziek bepalen met het ingebouwde bluetooth systeem. De LED verlichting maak het feestje af en jij bent niet meer van de hoverboard af te krijgen. 

De veiligheid staat altijd centraal. De I-CIGO beschikt dan ook over alle benodigde veiligheidscertificaten om de veiligheid maximaal te waarborgen.

Voordelen 

 • Hoge kwaliteit voor een lage prijs
 • Veilig
 • Slim beveiligingssysteem 
 • Krachtige elektromotor

Nadelen

 • Minimaal draaggewicht van 30 kilogram
 • Maximaal draaggewicht van 65 kilogram


2. Evercross off road Hoverboard

Prijs / Kwaliteit

Betrouwbaarheid

Functionaliteiten

Snelheid

De off road hoverboard van Evercross is van extreem hoge kwaliteit en daar betaal je de prijs voor. De prijs ligt namelijk iets boven het gemiddelde. Toch waren we van mening dat we deze optie moeten uitlichten. 

De Evercross is een nieuw model die snelheid bevat, kracht geeft en een indrukwekkende uitstraling heeft. De 8.5 inch wielen geven het perfecte grip onder iedere grond. Door de sterke motor kan een snelheid behaald worden van maximaal 15 kilometer per uur. Led verlichting, bluetooth en oxboard zijn geïntegreerd in de hoverboard. Dit model is speciaal ontworpen om over lastige ondergrond te rijden. 

Deze versie van Evercross heeft een minimaal draagvermogen van 20 kilogram en maximaal draagvermogen van 120 kilogram. Een hele grote doelgroep kan dus gebruik maken van deze optie. Verder beschikt de Evercross over meerdere veiligheid en innovatieve functionaliteiten die het gemak verbeteren. 

Voordelen 

 • Minimaal draagvermogen 20 kilogram 
 • Maximaal draagvermogen 120 kilogram
 • Uitgebreide functionaliteiten 
 • Sterke elektromotor

Nadelen

 • De prijs ligt iets boven het gemiddelde van een  hoverboard


3. BLUEWHEEL app-compatibel hoverboard off-road

Prijs / Kwaliteit

Betrouwbaarheid

Functionaliteiten

Snelheid

De goedkoopste versie van de off road hoverboards (die nog steeds over een hoge kwaliteit en betrouwbaarheid beschikt) is de BLUEWHEEL. Deze heeft een minimaal draagvermogen van 15 kilogram en een maximaal draagvermogen van 90 kilogram. 

Enkele functionaliteiten van de BLUEWHEEL is het indrukwekkende design, de maximale power die een snelheid bereikt van 12 kilometer per uur en de geïntegreerde bluetooth speakers. 

Het grote voordeel is dat je eenvoudig de hoverboard op een zelf gebalanceerde stand kan zetten. Dit vergroot de veiligheid en duurzaamheid van het product. 

Voordelen 

 • Zelf gebalanceerde stand 
 • Indrukwekkend design
 • Goedkoopste model 

Nadelen

 • Maximale snelheid van 12 kilometer per uurGemiddelde prijs van een off road Hoverboard

Om de gemiddelde prijs te bepalen van een off road hoverboard is grondig onderzoek gedaan. In dit onderzoek zijn alleen de hoverboards meegenomen die betrouwbaar en van hoge kwaliteit zijn. Om tot een goede prijsschatting te komen hebben wij meerdere aanbieders vergeleken op de prijzen en kwaliteiten.  

Hieruit is gebleken dat een betrouwbare en van hoge kwaliteit off road hoverboard gemiddeld €300,- kost. 

Wij hebben voor jou de beste hoverboards uitgekozen onder de gemiddelde aankoopprijs, maar wel voor gegarandeerd de beste kwaliteit.


Off road Hoverboard - Wat is het?

De hoverboard is eenpersoons transportmiddel aangedreven door een elektromotor. Het doel is om je balans te houden, terwijl je jezelf verplaatst. Het apparaat bestaat uit een twee delen plank met een ingebouwde accu en wieltjes aan de zijkant. 

Een hoverboard heeft geen stuur, waardoor het verplaatsen gebeurt door middel van gewicht en het bewegen van de voeten. De snelheid van een hoverboard ligt gemiddeld op 10 tot 12 kilometer per uur. Factoren die meespelen voor het bepalen van de snelheid zijn: temperatuur, lichaamsgewicht, ondergrond en het eigen gevoel van de voeten op de plank.


Verschil tussen een Hoverboard en off road Hoverboard? 

Het belangrijkste verschil tussen de 2 is dat een hoverboard eigenlijk alleen te gebruiken is op een vlakke ondergrond. Een off road hoverboard daarentegen kan op vrijwel alle ondergronden gebruikt worden. Dit maakt het rijden avontuurlijk en spannender. Off the road modellen kan je gebruiken op bijvoorbeeld: asfalt, zandpaden, onverharde wegen en grasvelden. 

Het feit dat het mogelijk is om met een off road hoverboard op al deze ondergronden te rijden komt door de wielen. Deze zijn namelijk minimaal 8.5 inch en de banden hebben een stuk meer profiel. De off road modellen bevatten daarnaast een grotere elektromotor, waardoor een maximumsnelheid van 15 kilometer per uur realiseerbaar is. 

Een groot voordeel van een hoverboard is dat het product duurzaam en milieuvriendelijk is. Het stoot geen schadelijke stoffen uit. De elektromotor is eenvoudig op te laden en kent een lange levensduur. De off road versies worden steeds populair onder zowel jongeren als volwassenen.Waar kan ik een Hoverboard gebruiken? 

Een Hoverboard mag je volgens de Rijksoverheid alleen gebruiken op eigen terrein. Dat betekent dat je niet het openbaar verkeer in gevaar mag brengen. De veiligheid en de snelheid van het openbare verkeer zijn hierbij de belangrijkste punten om de hoverboard uit te sluiten voor open terrein. 


Wel mag je met een hoverboard op eigen terrein rijden. Veel mensen gebruiken het om in de tuin of in huis zich makkelijk te verplaatsen. Ook geeft het een bepaalde mate van rust en ontspanning aan je lichaam.Off road Hoverboard kopen: waar moet ik op letten? 

Koop nooit zomaar een off road hoverboard zonder je eerst in het product te verdiepen. Iedere hoverboard verschilt namelijk van de ander en dat betekent dat de kwaliteit ook niet altijd hetzelfde is. Omdat je natuurlijk ten alle tijden een goed en betrouwbare off road hoverboard wilt kopen, hebben we hieronder een aantal belangrijke punten benoemd waar je op moet letten bij aankoop:


Accu 

Zoals eerder gezegd in dit artikel wordt een off road hoverboard aangedreven door een accu. Het is dus de belangrijkste eigenschap van het apparaat die bepaalt of de hoverboard werkt of niet. Koop dus altijd een off road hoverboard met een krachtige accu. Niet alleen kan je langer rijden en laad het apparaat sneller op door een krachtige accu, ook heeft het hoverboard een langere levensduur. 

Wieltjes

Ook stevige wieltjes zijn een vereiste voor een betrouwbare off road hoverboard. Vooral op het gebruiksgemak hebben de wieltjes een grote invloed. Wielen van hoge kwaliteit slijten minder snel en hebben een langere levensduur. Investeer je in een hoverboard met goede wielen, dan zal je langer gebruik kunnen maken van het apparaat. 

Design

Natuurlijk wil je een zo stoer mogelijk model kopen die meteen opvalt en waar anderen versteld van staan. Daarom is het design van het hoverboard ook een punt om op te letten bij de aankoop. Koop altijd een hoverboard die je zelf mooi vind en waar jij je op je gemak bij voelt. Daarnaast moet de binnenkant van het apparaat ook in orde zijn. Een goede off road hoverboard heeft geen storingen of andere gebreken van binnenuit.

Veelgestelde vragen over Hoverboards

Wat is de gemiddelde prijs van een off road Hoverboard.

De gemiddelde prijs van een off road hoverboard is rond de 300,-. Het is aannemelijk dat een off road hoverboard duurder is dan een hoverboard.

Wat is de beste Hoverboard?

De beste off road Hoverboard is de I-CIGO - G2 Off Road Hoverboard 8.5 inch.

Deze off road hoverboard gaat lang mee, is van hoge kwaliteit en heeft veel extra functionaliteiten.