Beste Prullenbak met Sensor voor een Goedkope Prijs (2024)

De beste prullenbak met sensor kopen voor de goedkoopste prijs? Dat kan bij bestevoordeel.nl. Er zijn veel prullenbakken met sensor met goede reviews voor een uitstekende prijs. Bekijk hier de 5 beste sensor prullenbakken voor een goedkope prijs. 


1. LifeGoods Prullenbak met Sensor

Prijs / Kwaliteit

Betrouwbaarheid

Functionaliteiten

Stevigheid

De beste sensor prullenbak voor een goedkope prijs is de LifeGoods prullenbak met sensor. Met een afmeting van 30 x 37 x 74 centimeter en een volume inhoud van 50 liter is deze prullenbak van LifeGoods een uitstekende optie in ieder huishouden. De zilveren/ RVS kleur zorgt er daarnaast voor dat de prullenbak matcht met vrijwel ieder interieur. Stijlvol, hygiënisch en praktisch. Dat zijn de kenmerken hoe de LifeGoods sensor prullenbak het beste omschreven kan worden. 


Zwaai je hand zo een 15 tot 20 centimeter boven de prullenbak en hij gaat automatisch open. Na 5 seconde gaat de prullenbak ook weer vanzelf dicht. Een praktische uitvinding die het jou een stuk makkelijker maakt. De infrarode sensor zorgt ervoor dat je de prullenbak touch-free kan bedienen zonder hier moeite voor te moeten doen. 


Verdere eigenschappen van deze sensor prullenbak zijn: de afneembare binnenring, het moderne RVS design en de grote inhoud. Bij de aankoop van deze prullenbak worden de batterijen en instructies meegeleverd. Ben je dus opzoek naar een betrouwbare sensor prullenbak van de hoogste kwaliteit, dan kom je al snel uit bij deze van LifeGoods.  

Voordelen 

 • Stijlvol en hygienisch 
 • Bereik van 15 - 20 centimeter
 • Afneembare ring
 • Grote inhoud

Nadelen

 • Niet geschikt voor inbouwen


2. Homra QUBIX Afvalscheiding Sensor Prullenbak

Prijs / Kwaliteit

Betrouwbaarheid

Functionaliteiten

Stevigheid

Nog een betrouwbare prullenbak met sensor is de Homra QUBIX afvalscheiding sensor prullenbak. De afmetingen van dit apparaat zijn 33 x 67 x 32 met een inhoud van 70 liter. Een grote prullenbak dus waar je veel afval in kan bewaren. Deze prullenbak van Homra is geschikt voor in huis of op de werkvloer. De luxe uitstraling zorgt ervoor dat het apparaat vrijwel bij ieder interieur in de keuken, kantine of woonkamer passend is. 


De Homra sensor prullenbak bevat 2 of 3 compartimenten om afval op een duurzame en juiste manier te scheiden. Bij deze prullenbak met sensor gaat de deksel automatisch open, waardoor de bak schoon en fris blijft. Het bereik is ongeveer 15 tot 20 centimeter en de deksel zal automatisch sluiten na zo een 5 seconde. Doordat de Homra QUBIX afvalbak over een softclose deksel beschikt sluit de prullenbak langzaam en zonder geluid. 


Het hoogwaardige RVS materiaal waarvan de prullenbak ontworpen is zorgt voor stevigheid en stabiliteit. Ook worden er binnenringen meegeleverd bij de aankoop van deze afvalbak met sensoren. Een uitstekende keuze voor ieder huishouden of kantoorruimte die een contactloze prullenbak willen aanschaffen.

Voordelen 

 • Softclose deksel
 • Hoogwaardig RVS materiaal
 • Hele grote prullenbak
 • Past goed bij ieder interieur

Nadelen

 • Niet waterdicht


3. Homra LUXE Prullenbak met Sensor

Prijs / Kwaliteit

Betrouwbaarheid

Functionaliteiten

Stevigheid

Voor een goedkope prullenbak met sensor die een luxe uitstraling heeft ga je voor dit model van Homra. Het is een afvalemmer met een inhoud van 50 liter en afmetingen van 28,5 x 64 x 62 centimeter. Handig en hygiënisch in gebruik en de luxe uitstraling laat de prullenbak passen bij ieder huis of kantoor. Houd je hand voor de sensor en de deksel zal automatisch openen. Zo blijft de prullenbak schoon en raakt de deksel niet beschadigd. 


Ook deze prullenbak reageert op bewegingen die een maximale afstand kennen van 15 tot 20 centimeter. Je kan er eventueel voor kiezen om de prullenbak open te houden, totdat je hem zelf handmatig sluit. Dit kan handig zijn na bijvoorbeeld het eten als je veel afval tegelijk moet weggooien. Een extra pluspunt van de Homra luxe prullenbak is de binnenring waar je de vuilniszak aan kan hangen. Hierdoor steekt de vuilniszak niet uit en blijft deze stevig op zijn plek zitten. 


Homra is een bekend merk dat hoogwaardige artikelen verkoopt. Je kan er dus vanuit gaan dat deze prullenbak met sensor van Homra een uitstekend product is met vele functionaliteiten. 

Voordelen 

 • Handig en hygiënisch
 • Groot bereik van 15 tot 20 centimeter
 • Je kan de prullenbak eventueel open houden
 • Binnenring om de vuilniszak aan te hangen

Nadelen

 • Niet geschikt voor inbouwen


4. TurboTronic SB48 Prullenbak met Sensor

Prijs / Kwaliteit

Betrouwbaarheid

Functionaliteiten

Stevigheid

Deze zilveren prullenbak met sensor van TurboTronic is een moderne prullenbak die werkt op batterijen of stroom en beschikt over een geur filter. Zo zal je huis niet gaan stinken door de geur van afval en blijft de prullenbak van binnen schoon. In totaal heeft de TurboTronic SB48 een volume van 48 liter. Dit is een compacte bak, maar wel een met vernieuwde eigenschappen die tegenwoordig razend populair is. 


Zo heeft de TurboTronic SB48 een automatische sensor die ervoor zorgt dat de deksel opent bij bewegingen op 10-15 centimeter afstand, is de bak vuil afstotend en bevat het een praktische binnenring om de vuilniszakken strak op te hangen. Voor een geruisloze sluiting bevat deze sensor prullenbak een softclose sluiting. Verder zorgt de antislip bodem ervoor dat de prullenbak stabiel is.


Het ontwerp van de TurboTronic is een RVS behuizing met zwarte kunststof deksel. Er zijn weinig nadelige punten te benoemen, waardoor we kunnen verzekeren dat jij een goede keuze maakt als je besluit de TurboTronic SB48 te kopen. 

Voordelen 

 • Automatische sensor
 • Softclose sluiting
 • Hoogwaardige materialen als ontwerp
 • Antislip bodem 

Nadelen

 • Klein bereik van 10-15 centimeter
 • Batterijen niet inbegrepen


5. Zwarte Sensor Prullenbak 60 liter - Goets

Prijs / Kwaliteit

Betrouwbaarheid

Functionaliteiten

Stevigheid

De zwarte sensor prullenbak van 60 liter van het merk Goets is de laatste optie, maar zeker niet de minste optie in dit rijtje. De totale afmetingen zijn 30 x 58 x 48 waarbij de werking volledig geautomatiseerd is door de sensoren. Hierdoor hoef je niet meer je handen of voeten te gebruiken en blijft de prullenbak schoon. Ook zullen er weinig tot geen beschadigingen komen, doordat je de prullenbak zo min mogelijk hoeft aan te raken. 


RVS is het materiaal waar deze zwarte sensor prullenbak van ontworpen is. De deksel is van plastic, dus wees voorzichtig hiermee. Ook moet je regelmatig de batterijen controleren en de prullenbak niet in een vochtige omgeving neerzetten. Voor een goedkope prijs is deze prullenbak van Goets een uitstekende optie.  

Voordelen 

 • Grote inhoud
 • Volledig geautomatiseerd
 • RVS materiaal

Nadelen

 • Plastic deksel, dus wees voorzichtingGemiddelde prijs van een prullenbak met sensor

Om de gemiddelde prijs te bepalen van een sensor prullenbak is grondig onderzoek gedaan. In dit onderzoek zijn alleen de prullenbakken meegenomen die betrouwbaar en van hoge kwaliteit zijn. Om tot een goede prijsschatting te komen hebben wij meerdere aanbieders vergeleken op de prijzen en kwaliteiten.  

Hieruit is gebleken dat een betrouwbare en van hoge kwaliteit sensor prullenbak gemiddeld €80,- kost. 

Wij hebben voor jou de sensor prullenbakken uitgekozen onder de gemiddelde aankoopprijs, maar wel voor gegarandeerd de beste kwaliteit. 


Wat is een prullenbak die op sensoren werkt?

Een prullenbak die op sensoren werkt is een touch-free en geautomatiseerde prullenbak. Het bevat een infrarood sensor, waardoor de deksel automatisch opengaat als je in de buurt komt van de afvalemmer. De meeste prullenbakken hebben een bereik van 15 tot 20 centimeter. Dit betekent dat de deksel zal openen als je hand op deze afstand van de sensor is. 


De deksel van de prullenbak sluit ook weer nadat je hand voor een bepaald aantal seconde niet meer in contact is met de sensor. Infrarood prullenbakken met sensor staan erom bekend dat ze praktisch, hygiënisch en stijlvol zijn. Voor vrijwel ieder interieur in huis of op kantoor zijn sensor prullenbakken geschikt. Infrarood prullenbak met sensor kopen - waar moet ik op letten?

Koop je liever een nieuwere, wat luxere prullenbak die gebruiksvriendelijk en hygiënisch is? Dan is de infrarood prullenbak met sensor de beste optie. Voordat je definitief overgaat tot het kopen van zo een prullenbak, willen wij je wijzen op een aantal belangrijke aspecten. Aspecten waar een goede infrarood prullenbak aan moet voldoen, om hoge kwaliteit te kunnen garanderen:

Materiaal

Het materiaal van een sensor prullenbak is een indicatie voor de stevigheid en stabiliteit. Een goede vuilnisbak met sensor is ontworpen van RVS. Dit betekent roest vast staal en is een ijzerlegering die minstens 11-12% chroom bevat. Het is een stevig materiaal die de prullenbak een goede ondersteuning en balans geeft. De deksel van een sensor prullenbak is meestal ontworpen vanuit kunststof of plast. 

Inhoud & Afmetingen

De grootte van een prullenbak is een van de eerste punten waar je naar kijkt. Hoe groot moet de prullenbak zijn die je in je huis of kantoorruimte wilt zetten, en wat is de volume? Er wordt veel gezocht op inhoud bij de aankoop van een prullenbak. Een kleine prullenbak met sensor heeft een inhoud van bijvoorbeeld 40 liter, terwijl de grotere modellen een inhoud hebben van 60-70 liter. Welke afmetingen en inhoud jij neemt is geheel een eigen voorkeur.

Bereik

Wat is het bereik van de infrarode sensor? Het wilt zeggen de afstand tussen je lichaamsdeel en de sensor om de deksel automatisch te laten openen. In de meeste gevallen verschilt het bereik en koop je een prullenbak met sensor van 10-15 centimeter bereik of 15-20 centimeter. Hoe groter het bereik hoe makkelijker je het jezelf maakt. Zeker als je veel afval moet weggooien is een groot bereik een voordeel. 

Deksel 

De deksel is voor meerdere redenen belangrijk. Zo kijk je ten eerste naar het materiaal waaruit de deksel is ontwerpen, maar moet je ook letten op de sluitingstijd en het bereik. Dit zijn allemaal punten bij het kopen van een sensor prullenbak die te maken hebben met de deksel. Lees dus altijd bij de productinformatie naar de specifieke kenmerken van de deksel.

Binnenring

De binnenring van een prullenbak zorgt ervoor dat een vuilniszak stevig en stabiel blijft zitten. Je kan met een handomdraai de vuilniszak vervangen zonder al teveel moeite. Aan de buitenkant is een binnenring niet zichtbaar en je kan gewoon standaard vuilniszakken gebruiken. Een binnenring is dus een groot voordeel voor een sensor prullenbak om nog hygiënischer en praktischer je afval weg te gooien.Soorten prullenbakken met sensor

Een prullenbak met sensor is een model vuilnisbak die ontwikkeld en erg gebruiksvriendelijk is. Er zijn geen verschillende soorten prullenbakken met sensor, aangezien de werking van al deze modellen hetzelfde is. Wel zijn er een aantal merken die beter zijn dan andere en die lichten we graag uit. Zo ben jij er zeker van dat je een hoge kwaliteit sensor prullenbak koopt:


Homra

Homra is een merk dat zich focust op het ontwerpen van afvalscheidingsprullenbakken. Het heeft een groot assortiment met ontwikkelde prullenbakken die specifieke eigenschappen kennen. De hoogste kwaliteit en mooiste design sensor prullenbakken zijn van Homra. Twijfel dan ook niet om deze te kopen.

LifeGoods 

LifeGoods is een online retailer met een ruim assortiment aan stijlvolle en hoogwaardige producten. Het merk is internationaal bekend en 1 van de producten die het aanbied zijn prullenbakken met sensor. LifeGoods wordt door menig persoon herkend als betrouwbaar merk met hoge kwaliteit producten. Een prullenbak met sensor van dit merk zal dan ook zeker niet tegenvallen.

StangVollby

StangVollby is het een merk voor design prullenbakken voor in huis, kantoorruimte of welke ruimte dan ook. Het is een Scandinavisch merk met een unieke handsfree technologie. Door de ontwikkelingen die doorgaans worden doorgevoerd en het unieke design worden de StangVollby prullenbakken als hoogwaardige producten beschouwd.

Veelgestelde vragen over sensor prullenbakken

Wat is de gemiddelde prijs van een sensor prullenbak?

De gemiddelde prijs van een sensor prullenbak ligt rond de €80,-.

Wat is de beste prullenbak met sensor voor een goedkope prijs?

De beste prullenbak met sensor voor een goedkope prijs is de LifeGoods Prullenbak met sensor