Beste Massage Apparaat voor Goedkope Prijs (2022)

De massage apparaat kopen voor de goedkoopst mogelijke prijs? Dat kan bij bestevoordeel.nl. Er zijn genoeg massageguns met goede reviews voor een uitstekende prijs. Bekijk hier de 5 beste massage apparaten voor een goedkope prijs. 


1. Massage Gun - Muscle Pro

Prijs / Kwaliteit

Betrouwbaarheid

Functionaliteiten

Stevigheid

De beste massagegun voor je lichaam is deze van het merk Muscle Pro. Het is een professioneel massage apparaat die gegarandeerd de pijn in je lichaam zal doen verminderen. Daarnaast geeft de Muscle Pro een heerlijk ontspannen gevoel, doordat die spieren volledig tot rust komen en zullen herstellen van overbelasting. Er zijn 30 verschillende standen mogelijk(stand 1-10, 11-20 en 21-30), zodat je zelf kan kiezen of je een milde massage wilt of een wat stevigere. 


In totaal beschikt de Muscle Pro over 8 verschillende mondstukken die je stijve spieren voorzien van een diepe massage. Het massage apparaat bevorderd de doorbloeding van de spieren en zorgt voor een sneller herstel. Ook zal je mobiliteit verhogen door regelmatig je spieren los te masseren. 


De verschillende mondstukken zijn in vork, ronde, kogel, bol, plat, duim en halve maan vorm. Ieder mondstuk is gericht op andere spieren in het lichaam. De kogel wordt bijvoorbeeld gebruikt voor een massage op de voeten, terwijl de ronde vorm meer geschikt is voor de schouders en de rug. Het apparaat werkt draadloos, beschikt over een LCD touchscreen display en beschikt over een stille borstelloze motor. Deze massagegun van Musclepro is absoluut de beste keuze voor een goedkope prijs.

Voordelen 

 • 8 verschillende mondstukken
 • 30 beschikbare standen
 • Professionele massagegun 
 • LCD touchscreen display + draadloze werking

Nadelen

 • Niet te gebruiken via een app


2. Massage Apparaat voor de Nek - FITAGE®

Prijs / Kwaliteit

Betrouwbaarheid

Functionaliteiten

Stevigheid

De FITAGE is een massage apparaat die geschikt is voor de nek en andere lichaamsdelen. Met een luxe design en de vele eigenschappen is de FITAGE een professionele massagegun die de pijn en stijfheid in je lichaam zal verminderen. Het massage apparaat beschikt over 30 verschillende standen en maar liefst 15 kopstukken. Ieder kopstuk is geschikt voor een ander lichaamsdeel, maar de specialiteit ligt toch wel op het masseren van de nek.

De FITAGE massagegun geeft tot wel 60% diepere massage en het beschikt over een timer om een tijdsduur in te stellen. Dit therapeutische hand massage apparaat pakt diepe knopen in het spierweefsel gericht aan, zelfs op de meest lastige plekken. Hierdoor krijgt je spierstelsel een boost en wordt je doorbloeding bevorderd. 

Het maakt niet uit of je een beginnend sporter, professioneel atleet of gewoon een persoon bent met veel lichamelijke klachten, de FITAGE massagegun is voor iedereen toegankelijk. Het massage pistool heeft een krachtige en stille motor, waardoor je ook geen last zal hebben van het lawaai om je heen. Dit is een uitstekende keuze voor een lage prijs. 

Voordelen 

 • Modern design
 • 30 standen + 15 kopstukken
 • Beschikt over een timer
 • Voor iedereen toegankelijk

Nadelen

 • Heeft geen afstandsbediening


3. Massage Apparaat voor de Rug - Maicura

Prijs / Kwaliteit

Betrouwbaarheid

Functionaliteiten

Stevigheid

Het beste massage apparaat voor de rug is dit model van Maicura. Het is een professioneel massage pistool die dient voor sporters en mensen die proberen te relaxen. De pistool is verkrijgbaar in het blauw, maar ook in het zwart of wit en heeft daarmee een modern design. In totaal bevat de Maicura gun 6 opzetstukken die je kan stellen in 20 verschillende standen. Het opzetstuk die het beste zal werken voor je rug is de platte kop. Ook de kogelkop is goed voor de spieren, want deze masseert het diepe weefsel in het lichaam.

Het apparaat bevat een krachtige motor die tot wel 8 uur meegaat voordat je hem opnieuw moet opladen. Daarnaast is de Maicura gun voorzien van een LCD-touchscreen, waarvan het apparaat te besturen is. Dit is overzichtelijk en maakt het apparaat gebruiksvriendelijk. Er zit een betrouwbare beveiliging op de gun die bij oververhitting automatisch uitschakelt na 10 minuten. Zo ben je verzekerd van een veilige massagegun die je niet in de steek zal laten.

Heerlijk tot rust komen doe je dus met de Maicura massagegun. Het apparaat kent vele functionaliteiten, heeft meerdere opzetstukken om heel je lichaam te masseren en is betrouwbaar.

Voordelen 

 • LCD-touchscreen
 • Overzichtelijk + gebruiksvriendelijk
 • Krachtige motor met een batterijduur van 8 uur

Nadelen

 • Niet volledig waterdicht


4. Massage Pistool Basena

Prijs / Kwaliteit

Betrouwbaarheid

Functionaliteiten

Stevigheid

Verkrijgbaar in meerdere kleuren is deze massage pistool van Basena. Het moderne design, de uitstekende vibratie en de verstelbare hoogte maken de Basena massage pistool een goede massagegun die voor iedereen toegankelijk is. Het apparaat is geschikt voor de armen, benen, nek, rug en schouders. Daarnaast heeft het ook een warmtefunctie, die zorgt dat de spieren naast een massage gevoel ook warmte ervaren. Je spieren zullen hierdoor sneller herstellen dan ooit! 


Als je langer last hebt van aanhoudende pijn dan is een massagegun, zoals deze optie van Basena, een goede mogelijkheid om eens uit te proberen. De gun zorgt voor therapeutische ontspanning in je spieren door de 6 verschillende opzetstukken, die je kan verstellen in 20 standen. Zo pak je ieder lichaamsdeel mee met een ander opzetstuk. De Basena pistool is een professioneel massage apparaat die je bloedsomloop en spieren zal optimaliseren.

Voordelen 

 • Uitstekende vibratie
 • Verstelbaar in de hoogte
 • Beschikt over een warmtefunctie
 • Een van de goedkoopste opties voor een hoge kwaliteit massagepistool 

Nadelen

 • Niet draadloos
 • Geen afstandbediening


5. Infrarood Massage Apparaat - Ergolight®

Prijs / Kwaliteit

Betrouwbaarheid

Functionaliteiten

Stevigheid

Als laatste lichten we een infrarood massage apparaat uit. Dit apparaat van Ergolight is een professioneel infrarode massagegun die pijn verlichtend werkt door een klopmassage te geven. Het infrarode licht is een natuurlijke en verantwoorde wijze van straling dat zich omzet in een aangename warmte. Doordat de golflengte bij een infrarode straling langer is dan normaal licht zal het dieper in je huid doordringen. Dit is een goede stimulans voor de bloedcirculatie en het losknijpen van de spieren.


Zoals de naam al doet vermoeden is de Ergolight ergonomisch ontworpen. Met een stevige en lekker voelbare handgreep is masseren nog nooit zo lekker geweest. De schuifschakelaar is bedoeld als besturing van het apparaat, waar je ook de infrarood functie in kan schakelen en de draaiknop geeft de gewenste intensiteit van de klopmassage aan. 


Met dit apparaat kan je jezelf of een andere voorzien van een heerlijke massage die tot diep op je lichaam drukt. Een infrarode massagegun is een ander soort apparaat, maar de werking is misschien nog wel beter. Twijfel dus niet en schaf hier de beste infrarood massage apparaat voor de goedkoopste prijs aan. 

Voordelen 

 • Infrarood tast tot die in de spieren
 • Ergonomische ontworpen
 • Makkelijke besturing

Nadelen

 • Geen temperatuur instellingen 
 • Niet in hoogte verstelbaarGemiddelde prijs van een Massage Apparaat

Om de gemiddelde prijs te bepalen van een massage apparaat is grondig onderzoek gedaan. In dit onderzoek zijn alleen de apparaten meegenomen die betrouwbaar en van hoge kwaliteit zijn. Om tot een goede prijsschatting te komen hebben wij meerdere aanbieders vergeleken op de prijzen en kwaliteiten.  

Hieruit is gebleken dat een betrouwbare en van hoge kwaliteit apparaat om te masseren gemiddeld €95,- kost. 

Wij hebben voor jou de apparaten uitgekozen onder de gemiddelde aankoopprijs, maar wel voor gegarandeerd de beste kwaliteit. 


Massage apparaat: wat is het? 

Een massage apparaat is een voorwerp die je op ieder moment voorziet van een heerlijk ontspannen massage. Er zijn verschillende modellen/opzetstukken die ieder een specifiek lichaamsdeel masseren en daarbij de bloedsomloop stimuleren. Het voordeel aan een massage apparaat is dat je niet naar een fysio of therapeut hoeft te gaan, maar dat je zelf vanuit huis je lichaam kan masseren.


Het doel van een massage apparaat is om je spieren te versterken, pijn te verminderen, de bloedsomloop te verbeteren en natuurlijk om ontspanning te geven.Soorten apparaten

Er zijn verschillende soorten massage apparaten die je kunnen voorzien van een heerlijke ontspanning. Sommige modellen zijn ontworpen voor een specifiek lichaamsdeel en andere om het hele lichaam te masseren. Welke soorten apparaten er zijn worden hieronder besproken, zodat jij een beter beeld krijgt van de verschillende modellen:

Massagegun 

De meest gebruikte massage apparaat is een massagegun. Dit is een handmatig toestel dat kloppende en trillende bewegingen maakt waarmee het druk uitoefent op het weefsel. Een massagegun zorgt voor pijnvermindering, een betere bloedsomloop en ontspanning. De opties hierboven in het artikel zijn massageguns, zo zie je een voorbeeld van hoe het apparaat eruit ziet. Het is het meest populaire en meest gebruikte massage apparaat om je lichaam te verbeteren. 

Massage kussen 

Een massage kussen is ideaal om tot volledige rust te komen. Het vermindert de pijn en masseert je nek, rug en schouders. Ook zijn er verschillende massage kussens die verschillen in sterktes. Zo zijn er kussens die geschikt zijn voor milde massages, maar ook kussen die harde massages teweeg brengen. Een massagekussen is dus een massage apparaat dat geschikt is voor het bovenlichaam. 

Massage roller 

Nog een optie om te kopen is de massage roller. Deze opties worden ook wel foam rollers genoemd en met deze apparaten kan je je eigen lichaam trainen en masseren. Het is een soort buis of cilinder waar je overheen kan rollen. Deze apparaten zijn geschikt voor yoga, fitness en stevige massages. Het zorgt voor een betere bloedsomloop, minder stijve spieren en flexibiliteit. 

Infrarood massage apparaat

Hierboven is er al een optie van uitgelicht, maar een infrarood massage apparaat is een apart voorwerp met een hele goede werking. Bij een infrarood apparaat worden de dieper gelegen spieren losgemaakt doormiddel van warmte en een klopmassage. Het zorgt voor ontspanning van de spieren en een betere bloedsomloop. Infrarood is een wijze waarop straling wordt afgegeven door warmte.

Massage mat 

Ook kan je kiezen voor een massage mat. Een massage-mat zorgt ervoor dat spanning uit het lichaam verdwijnt en dat de spieren worden losgemaakt. Ook wordt de bloedcirculatie in het lichaam bevorderd, waardoor je lichaam wordt voorzien van voedingsstoffen. Er zijn verschillende soorten massagematten, met allemaal zijn eigen kenmerken. Welke je kies hangt af van je persoonlijke voorkeur. Massage apparaat kopen: waar moet ik op letten?

Naast de vraag "welke soort massage-apparaat je nodig hebt", zijn er nog meer punten waar je op moet letten bij het kopen van een massage apparaat. De meest gekochte apparaten zijn massageguns en deze voorwerpen zijn ook uitgelicht hierboven in het artikel. Daarom gaan we doorlopen waar een goede en betrouwbare massagegun aan moet voldoen:


Standen & mondstukken

Hoe meer standen en mondstukken, hoe meer plekken je op het lichaam kan masseren. Meestal bevat een massagegun meerdere standen (zo een 15 tot 30) voor milde, gematigde of stevige massages. De mondstukken (vaak tussen de 6 en 10) zijn bedoeld om specifieke lichaamsdelen te masseren. Om je benen van een goede massage te voorzien heb jij bijvoorbeeld een ander mondstuk nodig dan bij het masseren van de rug. 

Touchscreen display

Een gebruiksvriendelijke en overzichtelijke massagegun beschikt over een touchscreen display. Met een display die te gebruiken is via touchscreen kan je de massagegun gemakkelijk instellen en besturen. Alle gegevens zijn zichtbaar op de display, waardoor je precies weet hoe de pistool afgesteld staat. Het is niet noodzakelijk dat een massagegun over een touchscreen display beschikt, maar het maakt het gebruik ervan een heel stuk makkelijker. 

Batterijduur

Het is belangrijk dat je massagegun niet iedere keer snel leeg raakt, waardoor je hem constant moet opladen. Een goede massage pistool heeft een batterijduur van zo een 6 tot 8 uur. In dit geval hoef je de pistool niet iedere keer na gebruik op te laden, maar kan je hem voor een langere periode gebruiken. 

Draadloos of snoer

Sommige massageguns hebben een draadloze werking, terwijl andere verbonden zijn aan een snoer. Het is een groot voordeel als je een draadloos massage apparaat koopt. Werkt het apparaat alleen via een snoer, dan moet je altijd bij een stopcontact in de buurt zijn om het massage pistool te kunnen gebruiken.

Motor 

Koop een massage apparaat met een krachtige, maar stille motor. Natuurlijk moet de motor krachtig zijn voor de beste massage en een goede bloedcirculatie. Daarnaast is een stille motor ook wel fijn, zodat je echt optimaal kan ontspannen zonder dat je constant een hard geluid om je heen hoort. Hier wordt namelijk niemand blij van. 

Veelgestelde vragen over een massage apparaten

Wat is de gemiddelde prijs van een massage apparaat?

De gemiddelde prijs van een massage apparaat ligt rond de €95,-.

Wat is de beste massage apparaat voor een goedkope prijs?

De beste massage apparaat voor een goedkope prijs is de MusclePro Massage Gun.