Beste Massage Apparaat voor Goedkope Prijs (2024)

De massage apparaat kopen voor de goedkoopst mogelijke prijs? Dat kan bij bestevoordeel.nl. Er zijn genoeg massageguns met goede reviews voor een uitstekende prijs. Bekijk hier de 5 beste massage apparaten voor een goedkope prijs. 


1. Massagerr® Massage Gun PRO

Prijs / Kwaliteit

Betrouwbaarheid

Functionaliteiten

Stevigheid

Het beste massage apparaat is de Massager Massage Gun Pro. Deze professionele masseur zorgt in korte tijd voor genot, minder spanning in het lichaam en voor lossere spieren. De Massager Massage Gun Pro is voor iedereen toegankelijk door de vele voordelen. Ieder lichaam en ieder gedeelte van het lichaam kan eenvoudig en intensief gemasseerd worden door het apparaat. Het is een compact en stil apparaat die je ten alle tijden kan gebruiken. Last tijdens het sporten? Dan kan je de Massage Gun Pro gebruiken, maar net zo goed kan je dit apparaat gebruiken tijdens het tv kijken op de bank. In vergelijking met andere massage apparaten dringt de Massagerr Gun Pro tot wel 60% dieper door in de spieren. Dit is een groot pluspunt en de voornaamste reden om een massage apparaat te kopen. We kunnen dus oprecht zeggen dat dit het beste massage apparaat op de markt is. 

Het apparaat beschikt over 5 verschillende snelheidsstanden om aan persoonlijke wensen te voldoen. Ook worden er 4 verschillende mondstukken meegeleverd bij aankoop, zodat je kan variëren van vorm. Je rug heeft bijvoorbeeld een ander mondstuk tijdens de massage nodig dan je benen, en daarom is het belangrijk dat er verschillende mondstukken worden meegeleverd. Bij de Massager Massage Gun Pro ben je hier dus van verzekerd. Welke activiteiten je ook onderneemt, de Massager Massage Gun Pro heeft een professioneel, therapeutische werking op de spieren en ontneemt veel lichamelijk lasten. 

Om je nog eens extra te overtuigen van de kwaliteiten van de Massager Massage Gun PRO willen we aangeven dat het apparaat in verschillende praktijken gebruikt wordt in Nederland en België. In dit soort massage praktijken worden alleen de beste producten en diensten aangeboden, wat dus een erg groot compliment is richting de Massager Massage Gun PRO. 

Voordelen 

 • Voor ieder lichaamsdeel te gebruiken
 • 5 snelheidsstanden 
 • Professionele massagegun 
 • Gebruikt door praktijken door heel het land

Nadelen

 • Geen specifieke nadelen te benoemen


2. Massage Apparaat voor de Nek - Massagerr® Shiatsu Massagekussen

Prijs / Kwaliteit

Betrouwbaarheid

Functionaliteiten

Stevigheid

Helemaal tot rust komen zonder enige inspanning te leveren doe je met een massage kussen. Deze Massagerr Shiatsu Massagekussen is de beste massagekussen en dat is niet zonder reden. Naast het feit dat Massager een zeer betrouwbaar merk en grote aanbieder is heeft de kussen ook uitzonderlijke kwaliteiten. Het is een alles-in-een massagekussen die je overal op het lichaam kan gebruiken. De spanning in je strakke spieren zal binnen de kortste keren verminderen door dit draadloze apparaat. Het verlichte gevoel zorgt ervoor dat je optimaal kan genieten tijdens de massage. Spierpijn en stress is verleden tijd en nog handiger is dat je niet eens een massage buitenshuis hoeft te nemen hiervoor.

De Massager Shiatsu Massagekussen bevat in totaal 16 massageknoppen die in een roterende beweging zorgen voor een heerlijke massage. Zowel de draairichting als de snelheid kan je naar persoonlijke voorkeuren instellen en de intensiteit bepaal je zelf via de 3 mogelijke kracht standen. Een groot voordeel aan het draadloze massagekussen is de infrarode technologie waardoor de Shiatsu nog lekkerder aanvoelt. Het kussen geeft warmte af, waardoor je bloedvaten open gaan staan. Dit bevordert de bloedstroom en zorgt ervoor dat spieren kunnen ontspannen. Ook bevat de Massager Shiatsu Massagekussen een automatische uitschakel functie zodat spieren niet overbelast raken. Je hoeft je dus geen zorgen te maken hierover, want het apparaat geeft een seintje wanneer het genoeg is. 

Voordelen 

 • Infrarode warmtefunctie
 • Geschikt voor ieder lichaamsdeel
 • Draadloos te gebruiken
 • Beschikt over een timer

Nadelen

 • Niet in de hoogte instelbaar


3. Massage Apparaat voor de Rug - Maicura

Prijs / Kwaliteit

Betrouwbaarheid

Functionaliteiten

Stevigheid

Het beste massage apparaat voor de rug is dit model van Maicura. Het is een professioneel massage pistool die dient voor sporters en mensen die proberen te relaxen. De pistool is verkrijgbaar in het blauw, maar ook in het zwart of wit en heeft daarmee een modern design. In totaal bevat de Maicura gun 6 opzetstukken die je kan stellen in 20 verschillende standen. Het opzetstuk die het beste zal werken voor je rug is de platte kop. Ook de kogelkop is goed voor de spieren, want deze masseert het diepe weefsel in het lichaam.

Het apparaat bevat een krachtige motor die tot wel 8 uur meegaat voordat je hem opnieuw moet opladen. Daarnaast is de Maicura gun voorzien van een LCD-touchscreen, waarvan het apparaat te besturen is. Dit is overzichtelijk en maakt het apparaat gebruiksvriendelijk. Er zit een betrouwbare beveiliging op de gun die bij oververhitting automatisch uitschakelt na 10 minuten. Zo ben je verzekerd van een veilige massagegun die je niet in de steek zal laten.

Heerlijk tot rust komen doe je dus met de Maicura massagegun. Het apparaat kent vele functionaliteiten, heeft meerdere opzetstukken om heel je lichaam te masseren en is betrouwbaar.

Voordelen 

 • LCD-touchscreen
 • Overzichtelijk + gebruiksvriendelijk
 • Krachtige motor met een batterijduur van 8 uur

Nadelen

 • Niet volledig waterdicht


4. Massagerr® Mini Massage Gun – Incl. Koffer en Stressbal

Prijs / Kwaliteit

Betrouwbaarheid

Functionaliteiten

Stevigheid

Specifiek opzoek naar een compacte massage gun? Dan is de Massager Mini Massage Gun een uitstekende optie. Het wordt gezien als een goedkoop massage apparaat van de hoogste kwaliteit. Dankzij de naamsbekendheid van het merk en de functionaliteiten is de Mini Massage Gun van Massager een van de populairste miniguns van dit moment. Aan de hand van een klopmassage kunnen alle spieren in je lichaam gemasseerd worden en is alle spanning zo verdwenen. Ondanks het compacte formaat van de Mini Massage Gun heeft het apparaat veel kracht en een hoge frequentie. Zo bevorder je de doorbloeding en komen je spieren volledig tot rust. Voor je het weet kan je weer pijnloos bewegen en activiteiten hervatten. 

Dankzij de krachtige batterij kan je maar liefst 2 uur achter elkaar gebruik maken van de Minigun. Ook wordt er een oplaadkabel meegeleverd bij de aankoop van het apparaat en is de massage gun snel weer opgeladen. De instellingen zijn aan te passen op het LCD-scherm. Het LCD-scherm is overzichtelijk, eenvoudig en zorgt ervoor dat het massage apparaat toegankelijk is voor iedereen. In totaal bevat de Massager Mini Massage Gun 4 snelheid niveaus en 4 verschillende opzetstukken. Iedere spiergroep moet op een andere wijze gemasseerd worden en daar zijn de verschillende snelheidsstanden en opzetstukken voor. Het is dus een groot voordeel dat je zelf kan instellen met welke kracht je gemasseerd wilt worden en via welk mondstuk. Ook hoef je niet bang te zijn dat je het apparaat of kleinere accessoires kwijt raakt, want je krijgt een luxe opbergkoffer opgestuurd waarin je alles veilig en netjes kan bewaren. 

Voordelen 

 • Compact en krachtig
 • Voor elke lichaamsdeel te gebruiken
 • Krachtige batterij
 • Inclusief een luxe opbergkoffer

Nadelen

 • Geen afstandbediening


5. Infrarood Massage Apparaat - Ergolight®

Prijs / Kwaliteit

Betrouwbaarheid

Functionaliteiten

Stevigheid

Als laatste lichten we een infrarood massage apparaat uit. Dit apparaat van Ergolight is een professioneel infrarode massagegun die pijn verlichtend werkt door een klopmassage te geven. Het infrarode licht is een natuurlijke en verantwoorde wijze van straling dat zich omzet in een aangename warmte. Doordat de golflengte bij een infrarode straling langer is dan normaal licht zal het dieper in je huid doordringen. Dit is een goede stimulans voor de bloedcirculatie en het losknijpen van de spieren.


Zoals de naam al doet vermoeden is de Ergolight ergonomisch ontworpen. Met een stevige en lekker voelbare handgreep is masseren nog nooit zo lekker geweest. De schuifschakelaar is bedoeld als besturing van het apparaat, waar je ook de infrarood functie in kan schakelen en de draaiknop geeft de gewenste intensiteit van de klopmassage aan. 


Met dit apparaat kan je jezelf of een andere voorzien van een heerlijke massage die tot diep op je lichaam drukt. Een infrarode massagegun is een ander soort apparaat, maar de werking is misschien nog wel beter. Twijfel dus niet en schaf hier de beste infrarood massage apparaat voor de goedkoopste prijs aan. 

Voordelen 

 • Infrarood tast tot die in de spieren
 • Ergonomische ontworpen
 • Makkelijke besturing

Nadelen

 • Geen temperatuur instellingen 
 • Niet in hoogte verstelbaarGemiddelde prijs van een Massage Apparaat

Om de gemiddelde prijs te bepalen van een massage apparaat is grondig onderzoek gedaan. In dit onderzoek zijn alleen de apparaten meegenomen die betrouwbaar en van hoge kwaliteit zijn. Om tot een goede prijsschatting te komen hebben wij meerdere aanbieders vergeleken op de prijzen en kwaliteiten.  

Hieruit is gebleken dat een betrouwbare en van hoge kwaliteit apparaat om te masseren gemiddeld €95,- kost. 

Wij hebben voor jou de apparaten uitgekozen onder de gemiddelde aankoopprijs, maar wel voor gegarandeerd de beste kwaliteit. 


Massage apparaat: wat is het? 

Een massage apparaat is een voorwerp die je op ieder moment voorziet van een heerlijk ontspannen massage. Er zijn verschillende modellen/opzetstukken die ieder een specifiek lichaamsdeel masseren en daarbij de bloedsomloop stimuleren. Het voordeel aan een massage apparaat is dat je niet naar een fysio of therapeut hoeft te gaan, maar dat je zelf vanuit huis je lichaam kan masseren.


Het doel van een massage apparaat is om je spieren te versterken, pijn te verminderen, de bloedsomloop te verbeteren en natuurlijk om ontspanning te geven.


Online massage apparaten kopen

Voor consumenten wordt het steeds interessanter om producten online te kopen. Het is gemakkelijker, sneller en wordt vaak ook aan de deur afgeleverd. Dit geldt ook bij het online kopen van massage apparaten van Massagerr. Dit is een bedrijf die verschillende massage producten aanbiedt. Massagerr kenmerkt zich door hoge kwaliteit producten aan te bieden voor een schappelijke prijs. Dit is dan ook de reden waardoor het bedrijf zeer geliefd is onder eerdere consumenten. Wij raden aan om massage-apparaten online bij Massagerr te kopen als betrouwbaarheid en kwaliteit bij jou voorop staat. Soorten apparaten

Er zijn verschillende soorten massage apparaten die je kunnen voorzien van een heerlijke ontspanning. Sommige modellen zijn ontworpen voor een specifiek lichaamsdeel en andere om het hele lichaam te masseren. Welke soorten apparaten er zijn worden hieronder besproken, zodat jij een beter beeld krijgt van de verschillende modellen:

Massagegun 

De meest gebruikte massage apparaat is een massagegun. Dit is een handmatig toestel dat kloppende en trillende bewegingen maakt waarmee het druk uitoefent op het weefsel. Een massagegun zorgt voor pijnvermindering, een betere bloedsomloop en ontspanning. De opties hierboven in het artikel zijn massageguns, zo zie je een voorbeeld van hoe het apparaat eruit ziet. Het is het meest populaire en meest gebruikte massage apparaat om je lichaam te verbeteren. 

Massage kussen 

Een massage kussen is ideaal om tot volledige rust te komen. Het vermindert de pijn en masseert je nek, rug en schouders. Ook zijn er verschillende massage kussens die verschillen in sterktes. Zo zijn er kussens die geschikt zijn voor milde massages, maar ook kussen die harde massages teweeg brengen. Een massagekussen is dus een massage apparaat dat geschikt is voor het bovenlichaam. 

Massage roller 

Nog een optie om te kopen is de massage roller. Deze opties worden ook wel foam rollers genoemd en met deze apparaten kan je je eigen lichaam trainen en masseren. Het is een soort buis of cilinder waar je overheen kan rollen. Deze apparaten zijn geschikt voor yoga, fitness en stevige massages. Het zorgt voor een betere bloedsomloop, minder stijve spieren en flexibiliteit. 

Infrarood massage apparaat

Hierboven is er al een optie van uitgelicht, maar een infrarood massage apparaat is een apart voorwerp met een hele goede werking. Bij een infrarood apparaat worden de dieper gelegen spieren losgemaakt doormiddel van warmte en een klopmassage. Het zorgt voor ontspanning van de spieren en een betere bloedsomloop. Infrarood is een wijze waarop straling wordt afgegeven door warmte.

Massage mat 

Ook kan je kiezen voor een massage mat. Een massage-mat zorgt ervoor dat spanning uit het lichaam verdwijnt en dat de spieren worden losgemaakt. Ook wordt de bloedcirculatie in het lichaam bevorderd, waardoor je lichaam wordt voorzien van voedingsstoffen. Er zijn verschillende soorten massagematten, met allemaal zijn eigen kenmerken. Welke je kies hangt af van je persoonlijke voorkeur. Massage apparaat kopen: waar moet ik op letten?

Naast de vraag "welke soort massage-apparaat je nodig hebt", zijn er nog meer punten waar je op moet letten bij het kopen van een massage apparaat. De meest gekochte apparaten zijn massageguns en deze voorwerpen zijn ook uitgelicht hierboven in het artikel. Daarom gaan we doorlopen waar een goede en betrouwbare massagegun aan moet voldoen:


Standen & mondstukken

Hoe meer standen en mondstukken, hoe meer plekken je op het lichaam kan masseren. Meestal bevat een massagegun meerdere standen (zo een 15 tot 30) voor milde, gematigde of stevige massages. De mondstukken (vaak tussen de 6 en 10) zijn bedoeld om specifieke lichaamsdelen te masseren. Om je benen van een goede massage te voorzien heb jij bijvoorbeeld een ander mondstuk nodig dan bij het masseren van de rug. 

Touchscreen display

Een gebruiksvriendelijke en overzichtelijke massagegun beschikt over een touchscreen display. Met een display die te gebruiken is via touchscreen kan je de massagegun gemakkelijk instellen en besturen. Alle gegevens zijn zichtbaar op de display, waardoor je precies weet hoe de pistool afgesteld staat. Het is niet noodzakelijk dat een massagegun over een touchscreen display beschikt, maar het maakt het gebruik ervan een heel stuk makkelijker. 

Batterijduur

Het is belangrijk dat je massagegun niet iedere keer snel leeg raakt, waardoor je hem constant moet opladen. Een goede massage pistool heeft een batterijduur van zo een 6 tot 8 uur. In dit geval hoef je de pistool niet iedere keer na gebruik op te laden, maar kan je hem voor een langere periode gebruiken. 

Draadloos of snoer

Sommige massageguns hebben een draadloze werking, terwijl andere verbonden zijn aan een snoer. Het is een groot voordeel als je een draadloos massage apparaat koopt. Werkt het apparaat alleen via een snoer, dan moet je altijd bij een stopcontact in de buurt zijn om het massage pistool te kunnen gebruiken.

Motor 

Koop een massage apparaat met een krachtige, maar stille motor. Natuurlijk moet de motor krachtig zijn voor de beste massage en een goede bloedcirculatie. Daarnaast is een stille motor ook wel fijn, zodat je echt optimaal kan ontspannen zonder dat je constant een hard geluid om je heen hoort. Hier wordt namelijk niemand blij van. 

Veelgestelde vragen over een massage apparaten

Wat is de gemiddelde prijs van een massage apparaat?

De gemiddelde prijs van een massage apparaat ligt rond de €95,-.

Wat is de beste massage apparaat voor een goedkope prijs?

De beste massage apparaat voor een goedkope prijs is de MusclePro Massage Gun.