Beste Kinderwagen 3 in 1 voor Goedkope Prijs (2024)

Wil je een kinderwagen 3 in 1 kopen, maar liever niet teveel geld uitgeven? Dat kan bij bestevoordeel.nl. Er zijn veel kinderwagens met goede reviews en een goede prijs. Bekijk hier de Top-5 beste 3 in 1 kinderwagens voor de beste prijs.  

Dit zijn de 5 beste kinderwagens 3 in 1 uitgelicht:

Hieronder is een selectie gemaakt met de beste 3 in 1 kinderwagens van dit moment. De kinderwagens zijn getest en beoordeeld en dankzij reviews van eerdere consumenten hebben wij een betrouwbare selectie kunnen maken. Deze staken er bovenuit:

Bollie's Best Luxe Multifunctionele Kinderwagen

Prijs / Kwaliteit

Betrouwbaarheid

Functionaliteiten

Stevigheid

De beste 3 in 1 kinderwagen is de Bollie's Best Luxe Multifunctionele Kinderwagen. Deze combiwagen is de perfecte optie voor optimaal comfort en praktische oplossingen. Het bevat een reiswieg en autostoeltje en is van hoge kwaliteit. De duwstang is in de hoogte te verstellen, waardoor jij ten alle tijden de juiste positie achter de kinderwagen hebt. Laat de baby heerlijk tot rust komen in deze goedkope kinderwagen 3 in 1 van hoge kwaliteit.


De rugleuning van deze 3 in 1 kinderwagen is verstelbaar van volledige zitstand tot ligstand. Zo kan je jouw baby de comfort bieden die hij/zij verdiend en slaapt die heerlijk door. De kinderwagen is geschikt voor baby's van 0 tot 3 jaar oud. Vanaf de geboorte kan je dus al gebruik maken van de Bollie's Best luxe kinderwagen. 


De autostoel is uitgerust met een 5-punts gordel. Hierdoor blijft je kind veilig vastzitten en kan hem niets overkomen. Verder wordt de kinderwagen geleverd met een veiligheidsbeugel die makkelijk los te klikken is als je jouw kindje uit de kinderwagen haalt. Veiligheid staat voorop en dat wordt verzekerd met deze 3-in-1 kinderwagen.

Voordelen

 • Inclusief reiswieg en autostoel
 • Veiligheid centraal
 • Rugleuning verstelbaar

Nadelen

 • Niet volledig duurzaam geproduceerd


Hoobi® - 3 in 1 kinderwagen

Prijs / Kwaliteit

Betrouwbaarheid

Functionaliteiten

Stevigheid

Ook de Hoobi 3 in 1 kinderwagen is een geschikte keuze voor jonge baby's. De kinderwagen is geschikt voor iedere ondergrond en is daarom multifunctioneel. Het is de perfecte combiwagen om je baby zo goed en veilig mogelijk tot rust te laten komen. Bij de aankoop van de Hoobi kinderwagen 3 in 1 wordt een reiswieg en autostoeltje meegeleverd. Het bijgeleverde autostoeltje kan ook eenvoudig op het frame worden gemonteerd.


Door de zacht gewatteerde zitting kan je baby heerlijk rusten in een ideale positie. Zowel de rugleuning als de voetensteun kunnen volledig plat gelegd worden, zodat je baby ook de mogelijkheid heeft om te liggen en slapen. Deze kinderwagen 3 in 1 is geschikt voor kinderen tot ongeveer 3-4 jaar oud die maximaal 25 kilogram wegen. Dit is het maximale draaggewicht van de kinderwagen. 


De 5-punts gordel maakt de Hoobi kinderwagen een van de meest veilige 3 in 1 kinderwagens op de markt. Verder wordt de kinderwagen geleverd met een veiligheidsbeugel die simpel los kan worden geklikt als je je kindje uit de kinderwagen haalt. De kinderwagen 3 in 1 van Hoobi is dus een uitstekende keuze. 

Voordelen

 • Voorwaartse en achterwaartse zitting
 • Rugleuning 3 posities verstelbaar 
 • 5 punts gordel
 • Licht in gewicht

Nadelen

 • Design niet voor iedereen aantrekkelijk

Belecoo Luxe 3 in 1 Kinderwagen

Prijs / Kwaliteit

Betrouwbaarheid

Functionaliteiten

Stevigheid

Nog een geschikte optie is de luxe kinderwagen 3 in 1 van Belecoo. Deze kinderwagen is verkrijgbaar in verschillende kleuren en is enorm comfortabel voor zowel de ouder als de baby. Doordat de duwstang in de hoogte verstelbaar is kan je als ouder een geschikte positie en hoogte kiezen om de kinderwagen te duwen. Verder wordt er een reiswieg en autostoeltje meegeleverd bij de aankoop van deze luxe kinderwagen, waardoor het een echte combiwagen genoemd kan worden.


Een ander voordeel van deze kinderwagen is dat die opvouwbaar is. Zo kan je hem makkelijk meenemen en inklappen in de auto. Ook heeft de Belecoo kinderwagen een zonnen-en regenscherm om je baby te beschermen tegen de hitte of de neerslag. Een kinderwagen dus die weerbestendig is. Daarnaast is de kinderwagen licht in gewicht, waardoor hij gemakkelijk mee te nemen en te duwen is.


De veiligheid wordt gewaarborgd door de 5-punts gordel. Zo klik je jouw baby vast op een comfortabele en betrouwbare manier. Ook kan je de gordel makkelijk verstellen, zelfs als de baby al in het zitje zit. Er wordt een veiligheidsbeugel meegeleverd bij de aankoop van de luxe 3 in 1 kinderwagen van Belecoo.

Voordelen

 • Verkrijgbaar in meerdere kleuren 
 • Indrukwekkend design
 • Goedgekeurd volgens de Europese veiligheidseisen
 • Weersbestendig

Nadelen

 • Geen regenhoes bijgeleverd

Mio Amore 3 in 1 kinderwagen

Prijs / Kwaliteit

Betrouwbaarheid

Functionaliteiten

Stevigheid

Deze rode 3 in 1 kinderwagen van Mio Amore is een uitstekende keuze voor je pasgeboren kind. Het geeft maximale comfort en is praktisch voor gebruik als ouder. Mio Amore is een betrouwbaar merk dat een grote naamsbekendheid heeft als aanbieder van kinderwagens. De duwstang is ook van deze 3 in 1 kinderwagen verstelbaar wat een goede positie voor de ouder aangeeft. Bij de aankoop van deze Mio Amore kinderwagen wordt een autostoel en reiswieg meegeleverd. 


De kinderwagen is te gebruiken voor kinderen tot en met 3 jaar oud en de autostoel tot 12 maanden. Verder is deze 3-in-1 kinderwagen en autostoeltje zijn van alle gemakken voorzien zodat je met een veilig en gerust gevoel overal heen kunt wandelen en rijden. De combiwagen heeft een totale afmeting van 109 x 85 centimeter met een gewicht van 12 kilogram.

Voordelen

 • Maximaal comfort
 • Grote naamsbekendheid
 • Goedgekeurd volgens de Europese veiligheidseisen

Nadelen

 • Niet uitbreidbaar naar duowagen

Luxe Baby Buggy 3 in 1 - Lioretti

Prijs / Kwaliteit

Betrouwbaarheid

Functionaliteiten

Stevigheid

De laatste optie die we uitlichten is de luxe kinderwagen 3 in 1 van Lioretti. Deze kinderwagen met stoel en wieg is inklapbaar en geschikt voor baby's vanaf de geboorte tot en met ongeveer 4 jaar oud. De babywagen is van hoge kwaliteit en heeft uitgebreide eigenschappen om jouw baby van alle gemakken te voorzien. Daarnaast heb je zelf ook maximale comfort en voelt het duwen van de kinderwagen helemaal niet zwaar aan. 


Functies die de Lioretti combiwagen bevat zijn: verstelbare rugleuning, verstelbare voetensteun en verstelbare handgrepen. Dit houdt in dat je alles kan verstellen tot je de juiste maten hebt gevonden. Doordat je de kinderwagen kan inklappen is het makkelijk om mee te nemen, ook als je baby of kind niet in de babywagen ligt. 


De veiligheid wordt verzekerd door de gordel en de beugel. Je kan er zeker van zijn dat je baby voldoende stabiliteit heeft inde Lioretti kinderwagen. Een goede keuze dus voor iedere ouder die comfortabel zijn of haar baby vooruit wilt duwen. 

Voordelen

 • Verkrijgbaar in meerdere kleuren 
 • Indrukwekkend design
 • Goedgekeurd volgens de Europese veiligheidseisen

Nadelen

 • Geen regenhoes bijgeleverdGemiddelde prijs van een 3 in 1 kinderwagen

Om de gemiddelde prijs te bepalen van een kinderwagen 3 in 1 is grondig onderzoek gedaan. In dit onderzoek zijn alleen de wagens meegenomen die betrouwbaar en van hoge kwaliteit zijn. Om tot een goede prijsschatting te komen hebben wij meerdere aanbieders vergeleken op de prijzen en kwaliteiten.  

Hieruit is gebleken dat een betrouwbare en van hoge kwaliteit 3 in 1 kinderwagen gemiddeld €350,- kost. 

Wij hebben voor jou de kinderwagens uitgekozen onder de gemiddelde aankoopprijs, maar wel voor gegarandeerd de beste kwaliteit. 


Wat is een kinderwagen 3 in 1 precies? 

Een kinderwagen 3 in 1 wordt ook wel een combiwagen genoemd, en is een kinderwagen en wandelwagen in 1. Veel ouders kiezen voor zo een kinderwagen, omdat je deze al vanaf de geboorte kan gebruiken totdat het kind ongeveer 4 jaar oud is. Vaak bevat een 3 in 1 kinderwagen een reiswieg, wandelwagen en autostoel. 

Beste kinderwagen 2022


Kinderwagen kopen - Waar moet ik op letten? 

Een goede kinderwagen moet comfort bieden voor zowel de baby als de ouder. Ook moet het praktisch ingericht zijn met handige functionaliteiten. Iedere kinderwagen is uniek en onderscheid zich van andere. Toch zijn er een aantal basis kenmerken waar een goede kinderwagen aan moet voldoen. Deze punten worden hieronder benoemd: 

Verstelbare duwstang

Voor de ouders van de baby is het belangrijk dat de kinderwagen een verstelbare duwstang heeft. Niet iedereen die de kinderwagen gebruikt zal even lang zijn, waardoor de duwstang iedere keer verstelt moet worden. Alleen doormiddel van een verstelbare duwstang zal je een geschikte positie achter de kinderwagen aan kunnen nemen. Sta je niet goed opgesteld achter de kinderwagen, dan kan je fysieke klachten oplopen. 

5-punts gordel

De 5-punts gordel van de kinderwagen zorgt ervoor dat je baby maximale bescherming krijgt en nooit uit de kinderwagen zal vallen. De 5-punts gordel is enorm veilig en zorgt voor comfort en betrouwbaarheid. Het middelste gedeelte van de baby zal vastgebonden worden, waardoor er alsnog ruimte is om met de armen en benen te zwaaien. Een 5-punts gordel is heel erg belangrijk bij een goede en betrouwbare 3 in 1 kinderwagen.

Reiswieg 

Kijk altijd of er een reiswieg wordt meegeleverd bij de aankoop van je combiwagen. Met een reiswieg kan je jouw kindje platliggend vervoeren in de auto. Zo heeft de baby meer bewegingsvrijheden wat goed is voor de motoriek en ontwikkeling. Gemiddeld gebruiken de ouders zo een 6 tot 8 maanden de reiswieg voor hun kleine baby. Daarna gaan ze over op een autostoeltje. Een autostoeltje biedt wat meer bescherming bij een eventuele botsing. 

Autostoeltje 

Het is al eerder benoemd hierboven, maar ook een autostoeltje is een onderdeel van een 3 in 1 kinderwagen. Zorg dus altijd bij de aankoop dat er een autostoeltje wordt meegeleverd. Het is een veilige manier om je kindje vast te maken in de auto. Een autostoeltje is geschikt voor kinderen vanaf 6-8 maanden die de reiswieg ontgroeit zijn. Zoals eerder gezegd biedt een autostoeltje meer bescherming dan een reiswieg

Prijs 

Een hoge kwaliteit kinderwagen 3 in 1 hoeft niet duur te zijn. Ook zijn er goedkope kinderwagens 3 in 1 die van hoge kwaliteit zijn en maximale veiligheid bieden. Koop dus niet per definitie de duurste optie, terwijl er een veel voordeligere optie beschikbaar is met dezelfde kwaliteiten. Hierboven zijn goedkope 3 in 1 kinderwagens uitgelicht van de hoogste kwaliteit.


Online kinderwagen 3-in-1 kopen

Wil je een kinderwagen 3 in 1 online kopen? Dat kan op deze pagina. Bovenaan het artikel zijn de beste 3 in 1 kinderwagens voor een goedkope prijs voor jou uitgelicht. De partners van Bestevoordeel zijn hoogwaardige merken die betrouwbaar zijn en hoge kwaliteit producten leveren. Online een drie in een kinderwagen kopen van de hoogste kwaliteit kan dus bij Bestevoordeel.nl. Het product wordt bij jou thuis geleverd met alles erop en eraan.

Kinderwagen 3 in 1 best getest


Welke soorten kinderwagens zijn er?

Naast een 3 in 1 kinderwagen zijn er ook andere kinderwagens die je kan kopen voor je baby. De ene is niet perse beter dan de andere, maar de eigenschappen van de verschillende soorten kinderwagens zijn wel verschillend van elkaar. Hieronder worden de meest populaire soorten kinderwagens benoemd:


Buggy

Een buggy is een kinderwagen die geschikt is voor kinderen die zelfstandig kunnen zitten. Het is een stuk lichter en minder groot dan een 3-in-1 kinderwagen. Hierdoor is het makkelijk lopen met de buggy en hoef je als ouder zijnde weinig kracht te zetten. Het nadeel aan een buggy is dat het minder steun geeft aan je kind dan een drie in een kinderwagen. Ook heeft een frame een minder goede vering, waardoor de comfort lager is. Een buggy wordt vaak gebruikt voor kinderen vanaf ongeveer 2 jaar oud. 

Duowagen

Een duowagen of duo-kinderwagen is bedoeld om 2 kinderen tegelijk mee te nemen. Dit kan in het geval van een tweeling, broer/zus van ongeveer dezelfde leeftijd of bij vriend/vriendin. De kinderen zitten bij een duowagen naast, achter of boven elkaar. Een duowagen is verkrijgbaar in de vorm van een buggy of 3 in 1 kinderwagen. De reiswieg en autostoel is makkelijk vast te klemmen aan een tweeling-wagen. Het is de ideale oplossing om meerdere kinderen tegelijk mee te nemen. 

Hardloop kinderwagen

Een laatste voorbeeld van een kinderwagen is de hardloop kinderwagen. Zoals de naam al doet vermoeden zijn dit kinderwagens die speciaal ingericht zijn om te hardlopen, terwijl jij je baby meeneemt in de wagen. Het verschil met bijvoorbeeld een 3 in 1 kinderwagen zit hem voornamelijk in het ontwerp. Hardloop kinderwagens hebben 3 wielen die ver uit elkaar staan, waardoor de kinderwagen stabieler is. Ook is een hardloop kinderwagen groter dan een gewone kinderwagen en is de vering beter. Gebruik een kinderwagen om te hardlopen niet voor jonge kinderen onder de 2 jaar.Populaire merken:

Hierboven zijn de beste goedkope 3 in 1 kinderwagens uitgelicht. Deze opties beschikken over de beste eigenschappen en kennen een lange levensduur. Toch zijn er nog veel meer goede en betrouwbare kinderwagens 3 in 1 die niet besproken zijn in dit artikel. Om je wat meer informatie te geven over deze onderbelichte kinderwagens stellen we hieronder de meest populaire aanbieders van kinderwagens op. Dit zijn merken die een grote naamsbekendheid hebben en hoge kwaliteit producten afleveren:


Maxi Cosi kinderwagen 3 in 1 

Hoe kan het ook anders dan dat Maxi Cosi in dit lijstje staat. Maxi Cosi is een grote aanbieder in alle producten die baby gerelateerd zijn. In de loop der jaren heeft Maxi Cosi zijn sporen verdiend en een grote naamsbekendheid opgebouwd. Ook in het aanbieden van 3 in 1 kinderwagens is Maxi Cosi een van de populairste merken. Je kan er dan ook vanuit gaan dat een Maxi Cosi 3 in 1 kinderwagen een hoogwaardig product is met betrouwbare en praktische eigenschappen.

Joolz kinderwagen 3 in 1 

Ook Joolz is een bekend merk als het gaat om het aanbieden van baby producten en dus ook kinderwagens. De Joolz 3 in 1 kinderwagens zijn ontwikkeld en bevatten kenmerken die zich onderscheiden van andere merken. Zo hebben de kinderwagens van Joolz een geweldige uitrusting en bevatten de meeste wandelwagens ook een reiswieg. Hierdoor koop je een multifunctionele kinderwagen voor je kind die je overal in kan zetten.

Mutsy kinderwagen 3 in 1

Een Mutsy kinderwagen 3 in 1 staat erom bekend dat het jarenlang meegaat en veel steun/veiligheid biedt. Het voordeel van een kinderwagen die jarenlang meegaat is dat je hem eventueel kan bewaren voor een volgend kindje. Je hoeft dan geen nieuwe kinderwagen te kopen en bent alvast goed voorbereid. Mutsy is een bekend merk dat net als Joolz en Maxi Cosi gespecialiseerd is in het aanbieden van baby-en peuter gerelateerde producten. Je kan er dan ook van uitgaan dat een 3 in 1 kinderwagen van Mutsy een hoogwaardig product is. 

Quinny kinderwagen 3 in 1

De laatste aanbieder die we niet achterwege kunnen laten in dit artikel is Quinny. Als ouder zijnde of toekomstige ouder heb je vast weleens van het merk gehoord, want ook Quinny is een bekend merk als het gaat om baby producten. Een Quinny kinderwagen 3 in 1 is van hoge kwaliteit en is licht in gewicht. Vooral staan deze kinderwagens 3 in 1 van Quinny bekend om de flexibele mobiliteit in de stad. Een aanrader dus om te kopen als je opzoek bent naar een betrouwbaar merk die al jarenlang een toonaangevende aanbieder is.

Veelgestelde vragen over 3 in 1 kinderwagens

Wat is de gemiddelde prijs van een kinderwagen 3 in 1?

De gemiddelde prijs van een goede 3 in 1 kinderwagen is rond de €350,-.

Wat is de beste 3 in 1 kinderwagen voor een goedkope prijs?

De beste 3 in 1 kinderwagen voor een schappelijke prijs is de Bollie's Best Luxe Multifunctionele Kinderwagen.