Beste Gaming Toetsenbord voor een Goedkope prijs (2024)

Wil je een Gaming Toetsenbord kopen, maar liever niet teveel geld uitgeven? Dat kan bij bestevoordeel.nl. Er zijn veel game borden met goede reviews en een goede prijs. Bekijk hier de Top-5 beste gaming toetsenborden voor de beste prijs.  

1. Silvergear Gaming Toetsenbord + Muis 

Prijs / Kwaliteit

Betrouwbaarheid

Functionaliteiten

Snelheid

Deze goedkope gaming toetsenbord is een van de best verkochte versies op de markt. Naast een Silvergear toetsenbord kan je er ook een gaming muis bij kopen die aansluit bij het toetsenbord. De Silvergear keyboard is speciaal ontworpen voor gamers. Verbeter je vaardigheden en reactievermogen met het ingebouwde soft-touch button systeem. Om het gamen nog spectaculairder te maken is er RGB LED verlichting in het toetsenbord geïntegreerd. Direct kan jij de game spelen bij aankoop van het keyboard. Er is namelijk een plug & play functie, waardoor het niet nodig is om eerst de software te downloaden. 


De Silvergear keyboard is gemaakt van metaal en ABS plastic. Dit materiaal is van hoge kwaliteit, waardoor het toetsenbord best tegen een stootje kan. Maak een feestje tijdens het gamen met deze goedkope gaming keyboard! Een beter prijs voor deze kwaliteit ga je niet snel vinden. 

Voordelen 

 • Soft button systeem
 • RGB LED verlichting
 • Multimedia toetsen 
 • Ontworpen van sterk materiaal

Nadelen

 • Muis apart kopen


2. Jotechs Gaming Toetsenbord Met Gratis Muis

Prijs / Kwaliteit

Betrouwbaarheid

Functionaliteiten

Snelheid

Een kleurrijk gaming toetsenbord met muis is hoe je dit model van Jotechs het beste kan beschrijven. Voor deze schappelijke prijs koop je niet alleen het bord, maar krijg je er een game muis bij. Het Jotechs toetsenbord is verkrijgbaar in de witte en zwarte versie. Niet alleen gamers kopen dit keyboard. Ook studenten en thuiswerkers hebben baat bij dit verlichte toetsenbord. 


Het toetsenbord bestaat uit 104 toetsen, waarvan 19 speciaal ontworpen toetsen voor professioneel gamen. Het ergonomische ontwerp moet ervoor zorgen dat gamers minder snel vermoeid raken en de besturing makkelijker aanvoelt. Het grootste voordeel aan het Jotechs model is dat zowel het toetsenbord als de muis volledig waterdicht zijn. 

Voordelen 

 • Inclusief muis 
 • Speciaal ontworpen game toetsen
 • Waterdicht

Nadelen

 • Sommigen vinden het bord te kleurrijk


3. Corsair K55 RGB Pro Membraam Qwerty Gaming Toetsenbord

Prijs / Kwaliteit

Betrouwbaarheid

Functionaliteiten

Snelheid

Een van de beste game toetsenborden is de Corsair K55 RGB PRO Membraam Qwerty. Dit toetsenbord zit vol met uitgebreide functionaliteiten om het gamen zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Enkele van deze specifieke kenmerken zijn: de dynamische RGB-verlichting, de speciale macro toetsen en de afneembare polssteun. Om een breder beeld te krijgen van alle eigenschappen klik je op het product. Het zal je verbazen hoeveel steun de Corsair K55 jou als gamers biedt. 


Ook zitten er op dit toetsenbord veel beveiligingstechnieken. Zo beschikt de Corsair K55 over een anti-ghosting rollover om alle game input te registeren, een windows toets vergrendeling zodat je niet op de verkeerde knoppen kan drukken en I-Cue systeem om alle gegevens te personaliseren. Een beter gaming toetsenbord als deze ga niet vinden! 

Voordelen 

 • Breed beveiligingssyteem
 • I-Cue systeem
 • Speciale macro toetsen
 • Afneembare polssteun

Nadelen

 • Geen mechanische switches


4. ZIYOULANG K2 RGB mechanisch gaming toetsenbord

Prijs / Kwaliteit

Betrouwbaarheid

Functionaliteiten

Snelheid

Er zeker van zijn dat je een mechanisch gaming toetsenbord koopt? Dan is de ZIYOULANG K2 RGB een goede optie voor jou. Dit fel kleurende toetsenbord heeft het ontwerp van zwevende toetsen en flitsende achtergrondverlichting. Het bord heeft 87 verschillende toetsen, waardoor veel ruimte bespaard wordt op het bureaublad. In totaal kent de ZIYOULANG 29 anti-ghosting toetsen. Hierdoor kunnen meerdere toetsen tegelijk werken voor een snellere game reactie. 


In totaal zijn er 8 LED verlichtingseffecten geïntegreerd, 5 lichthelderheid en 5 niveaus achtergrondverlichting. 

Voordelen 

 • Unieke verlichting
 • Anti-Ghosting toetsen
 • Mechanisch 

Nadelen

 • Geen num lock 
 • Niet 100% waterdicht 


5. Logitech G213 - Prodigy Gaming Toetsenbord

Prijs / Kwaliteit

Betrouwbaarheid

Functionaliteiten

Snelheid

Als laatste in dit rijtje hebben we gekozen voor de Logitech G213 toetsenbord. Dit is een veelgebruikt toetsenbord die over het algemeen gebruikt wordt om mee te gamen. Er worden 5 afzonderlijke verlichtingszones gecreëerd naar eigen keuze. De kleuren kan je afstemmen op de gewenste game of spectrum. Het licht van de toetsen wordt nog helderder met behulp van de Logitech Gaming Software. Er komt namelijk meer licht door de letters en minder rond de toetsen. 


Andere kenmerken van de Logitech G213 die het kwaliteitsniveau van het toetsenbord omhoog werken zijn: De RGB verlichting, het ingebouwde geheugen en de anti-ghosting. Door eerdere consumenten wordt de Logitech G213 beschouwd als een van de beste gaming toetsenborden op de markt. 

Voordelen 

 • Uitgebreid lichtsysteem
 • Ingebouwd geheugen 
 • Anti-Ghosting 

Nadelen

 • Spatiebalk heeft een andere werking dan je gewend bent
 • Soms moet je de toetsen stevig indrukkenGemiddelde prijs van een Gaming Toetsenbord

Om de gemiddelde prijs te bepalen van een gaming toetsenbord is grondig onderzoek gedaan. In dit onderzoek zijn alleen de borden meegenomen die betrouwbaar en van hoge kwaliteit zijn. Om tot een goede prijsschatting te komen hebben wij meerdere aanbieders vergeleken op de prijzen en kwaliteiten.  

Hieruit is gebleken dat een betrouwbare en van hoge kwaliteit game toetsenbord gemiddeld €60,- kost. 

Wij hebben voor jou de beste game toetsenborden uitgekozen onder de gemiddelde aankoopprijs, maar wel voor gegarandeerd de beste kwaliteit. 


Wat is een gaming toetsenbord precies? 

Het antwoord op deze vraag is eigenlijk heel simpel. Een gaming toetsenbord is een toetsenbord (ook wel keyboard genoemd) die speciaal ontworpen is om mee te gamen. Het voordeel van een gaming keyboard is dat de modellen ergonomisch ontworpen zijn. Hierdoor zijn deze toetsenborden niet alleen geschikt voor gamers, maar ook voor andere doelgroepen die veel achter een computer werken. 

Doordat er hedendaags een grote fanatieke aanhang gamers bestaat, zijn de toetsenborden allemaal verschillend. De modellen worden zodanig ontworpen dat het aan de behoeftes van verschillende gamers voldoet. Daarom voelt een specifiek game keyboard voor iedereen anders aan. Verschil tussen een gaming toetsenbord en een gewoon toetsenbord

Onder een gewoon toetsenbord wordt verstaan de toetsenborden die zijn geïntegreerd in de meeste computers, en waar studenten/werknemers dagelijks mee typen. Het grote verschil is dat een gaming toetsenbord wordt ontworpen naar aanleiding van de wensen van een gamer. Ze zijn verder ontwikkeld en beschikken over extra functionaliteiten. 


Wat is het voordeel van een draadloos gaming toetsenbord?  

Met een draadloos gaming toetsenbord zit jij niet vast aan een bepaalde plek. Je hoeft geen draad mee te dragen en deze aan te sluiten in een stopcontact. Het grote voordeel van een draadloos gaming toetsenbord is de mogelijkheid om overal te gamen. Thuis, buiten of bij vrienden: met een draadloos keyboard heb jij het voor het zeggen. Uiteindelijk beslis jij zelf of je het nut inziet van een draadloos bord. Deze versies zijn over het algemeen wel iets duurder dan een toetsenbord met draad. Welke soorten game toetsenborden zijn er?

Er zijn meerdere soorten game toetsenborden. Welke voor jou het meest geschikt is ligt aan jouw eigen wensen. Hieronder lichten wij de 2 meest gebruike game toetsenborden uit, met daarbij de specifieke kenmerken van deze keyboard: 

Membraan toetsenbord

Membraan toetsenborden zijn ontworpen zonder het gebruik van harde elementen. Hierdoor maken ze tijdens het klikken op een toets geen geluid, en dat voorkomt irritatie bij anderen. Een klik bij een membraan toetsenbord wordt geregistreerd op de volgende manier: Een sleutel wordt naar beneden gedrukt met behulp van een speciale laag. Op dit moment wordt het circuit gesloten en de klik op de toets geregistreerd. Na deze registratie wordt de sleutel weer teruggeplaatst. Membraan toetsenborden komen voornamelijk voor op kantoor en scholen. 

Mechanisch toetsenbord

Het overgrote deel van de gamers speelt hun games tegenwoordig met een mechanisch toetsenbord. Bij een mechanisch toetsenbord worden switches gebruikt die je toetsaanslagen al registreren voordat de toets de bodem heeft geraakt. Hierdoor wordt je al snel een betere typist. Het keyboard brengt namelijk een consistent en precies gevoel over. Voor gamers kan een fractie van een seconde in een spel leven of dood betekenen. Een toetsenbord die mechanisch reageert in zulke situaties veel sneller als een Membraan toetsenbord. Over welke eigenschappen moet een goed game keyboard beschikken? 

Specifieke kenmerken onderscheiden een specifiek product van een ander. Dit worden ook wel de extra functionaliteiten genoemd. Er zijn ook functionaliteiten waar het product over moet beschikken waardoor het als kwalitatief goed product wordt beoordeeld. De eigenschappen waar een goed game keyboard over moet beschikken zijn de volgende: 

 • RGB verlichting: Tijdens het gamen is het belangrijk dat je goede verlichting hebt. Zeker in de avond als het donker is heb je fel licht nodig om de toetsen te zien en de juiste in te drukken. 
 • Anti-Ghosting: Gamers moeten tijdens hun spel vaak op meerdere knoppen tegelijk drukken. Met anti-ghosting functie hoef je je geen zorgen te maken over storingen doordat je meerdere knoppen indrukt. De snelheid van het spel wordt daarnaast ook verbeterd met anti-ghosting.
 • Soft touch button: Het indrukken van deze knop zorgt voor een hogere reactiesnelheid en kost minder moeite. Snelheid in een spel is essentieel en daarom is de soft touch button erg handig voor gamers. 
 • Achtergrondverlichting: Hoe is de achtergrond van jouw gaming toetsenbord verlicht? Ook de achtergrondverlichting is een belangrijk punt waar je op moet letten bij het kopen van een game toetsenbord. 
 • Beveiligingssysteem: Een van de meest noodzakelijke belangen voor een gamer is de beveiliging. Je wilt ten alle tijden dat je persoonsgegevens, data en informatie veilig opgeslagen wordt en niet gehackt kan worden. Een betrouwbaar beveiligingssysteem voorkomt fraude en inbraak in jouw account. 

Veelgestelde vragen over Gaming Toetsenborden

Wat is de gemiddelde prijs van een game toetsenbord?

De gemiddelde prijs van een goede game toetsenbord is rond de €60,-.

Wat is de beste gaming toetsenbord voor een goedkope prijs?

De beste gaming toetsenbord voor een schappelijke prijs is de Corsair K55 RGB Pro Membraam Qwerty.