Beste Wifi Antenne Camper voor een Goedkope Prijs (2024)

Wil jij de beste wifi antenne voor in de camper kopen, maar liever niet teveel geld uitgeven? Dat kan bij bestevoordeel.nl. Er zijn genoeg wifi antennes met goede reviews en een goede prijs. Bekijk hier de 5 beste wifi antennes voor een camper voor een goedkope prijs. 


1. Alfa Network WiFi Camp Pro 

Prijs / Kwaliteit

Betrouwbaarheid

Functionaliteiten

Signaal

De Alfa Network Wifi Camp Pro is de beste wifi antenne voor op de camping. Als er 1 outdoor versterker is die veel geprezen wordt door eerdere consumenten en waar de feedback vrijwel alleen maar positief over is, dan is het de Alfa Network Wifi Camp Pro wel. Dit apparaat heeft veel stabiliteit en een snelle verbinding op alle buitenplekken. Deze Pro2v2 verspreidt het aangeboden internetverbinding in uw omgeving, waardoor u met verschillende apparaten gebruik maakt van een krachtig en betrouwbare WiFi-signaal.

Een betrouwbare en snelle Wifi verbinding rondom de camper word je gegarandeerd bij aankoop van deze wifi versterker. Met een Nederlandse handleiding die wordt meegeleverd is de installatie een redelijk simpele opdracht. Wil je gebruik maken van de beschikbare hotspots in uw omgeving? Dan verbind je de WiFi Camp Pro2v2 wifi extender of router met de gewenste hotspot, waarna je de mogelijkheid hebt om je apparaten draadloos met het internet te verbinden.


We kunnen de moeilijkste termen erbij halen om de Alfa Network Wifi Camp Pro te omschrijven, aangezien het apparaat over talloze eigenschappen beschikt. Wil je alle specifieke kenmerken ontdekken? Klik dan op 'Bekijk Goedkoopste Prijs'. Een betere wifi antenne voor op de camping ga je niet vinden, voor welke prijs dan ook!

Voordelen 

 • Best beoordeeld door consument
 • Groot bereik
 • Snelle verbinding en reactisnelheid
 • Voor alle buitengelegenheden 

Nadelen

 • Sommige vinden het toch lastig om alles te installeren


2. Amiko WR-558 300Mbps Outdoor Wifi Repeater Router

Prijs / Kwaliteit

Betrouwbaarheid

Functionaliteiten

Signaal

Een andere geschikte keuze om te gebruiken als wifi versterker op de camping is de Amiko WR-558 Outdoor Wifi Repeater Router. De beste router voor een goedkope prijs bij buitenplaatsen als het zwembad, pleinen en tuinen. Doordat deze veelzijdige router bij veel buitenplaatsen gebruikt kan worden is ook de camping een optie voor de Amiko WR-558. 

De router kan een bestaand draadloos signaal aannemen, herhalen en uitbreiden naar een groter bereik. De WR-558 ondersteunt een 2,4 GHz draadloze netwerkverbinding en ondersteunt transmissiesnelheden tot 1000mW. Hij is uitgerust met twee externe antennes voor betere draadloze prestaties. Met bereik verlengingen kunt u uw wifi-netwerk uitbreiden en een bekabeld apparaat aansluiten op snelheid en prestaties.

De installatie van de Amiko WR-558 is eenvoudig. De PoE-voeding maakt dit makkelijker door de stroom-en dataverbinding te combineren in een enkele kabel. De DC-adapter biedt stroom en netwerktoegang via uw thuis- of bedrijf router of netwerkverbinding en combineert ze tot een enkele RJ-45-verbinding.

Voordelen 

 • Groot bereik
 • Gespecialiseerd in buitenplaatsen
 • 2,4 GHz draadloze netwerkverbinding
 • Transmissiesnelheden tot 1000mW

Nadelen

 • Bereik valt af en toe weg 
 • Kabel nodig voor internet versterking 


3. TP-Link Omada EAP110 - Outdoor Access point

Prijs / Kwaliteit

Betrouwbaarheid

Functionaliteiten

Signaal

TP-Link is een betrouwbaar merk in de wereld van routers en Wi-Fi versterkers. Daarom is het niet vreemd dat dit merk terugkomt in de lijst met goedkope wifi antennes voor een camper. De TP-Link Omada EAP110 is een toegangspunt op een buitenplek. Ideaal voor bijvoorbeeld op de camping. Met een totale wifi snelheid van 300 Mbps en een Single-band 2,4-GHz zorgt de TP-Link Omada EAP110 voor het snelst mogelijke internet. 

De verbinding is draadloos met de aangesloten apparaten en de data-overdrachten worden snel heen en weer gestuurd. Er is in totaal 1 ethernet poort om kabel in aan te sluiten. Je kan bijvoorbeeld een ethernet connector toevoegen om zo nog hogere internet snelheden te ontvangen 

Voordelen 

 • Bekend merk
 • Wifi snelheid van 300 Mbps
 • Snelle data overdrachten

Nadelen

 • Alleen een Single-band


4. TP-Link CPE210 - Outdoor Access Point

Prijs / Kwaliteit

Betrouwbaarheid

Functionaliteiten

Signaal

Nog een wifi antenne van het merk TP-Link die uitstekend te gebruiken is op de camping is de: TP-Link CPE210. Voor een extreem goedkope prijs haal jij deze versterker in huis en geniet je op buitenplaatsen van het snelste internet. De maximale snelheid van deze outdoor router is 300 Mbps met een single-band van 2,4 GHz. Je hoeft je verder geen zorgen te maken over eventuele kabels, want de TP-Link CPE210 is draadloos. 


Deze wifi versterker is ontworpen vanuit hoogwaardige materialen en met Qualcomm Atheros enterprise level chipsets. Dit access point is speciaal ontworpen voor buitenshuis gebruik en is ideaal voor draadloze dataoverdracht op lange afstanden van 5km+. 

Voordelen 

 • Groot bereik van 5+ kilometer
 • Hoogwaardige materialen ontworpen
 • Erg goedkoop

Nadelen

 • Kwetsbaar en geavanceerd


5. Ubiquiti NanoStation M2 Loco Outdoor Access Point

Prijs / Kwaliteit

Betrouwbaarheid

Functionaliteiten

Signaal

Als laatste in dit rijtje lichten we de Ubiquiti NanoStation M2 Loco Outdoor Access Point uit. Met een totale wifi snelheid van 150 Mbps en Fast Ethernet van 100 Mbps is de snelheid van dit apparaat iets minder snel dan de vorige opties die eerder uitgelicht zijn. Wel beschikt deze outdoor router over een Dual band in plaats van een Single band. Hierdoor kunnen meerdere apparaten die in de buurt zijn verbinding maken met het apparaat. 


Ubitique Networks is het merk waar deze router vandaan komt. Positief is dat dit merk bekend staat om zijn hoge kwaliteit en betrouwbaarheid. Ook gaat alles draadloos waardoor je niet met snoeren hoeft te werken. 

Voordelen 

 • Draadloze werking
 • Dual Band
 • Meerdere apparaten die tegelijk kunnen verbinden

Nadelen

 • Minder snel als de andere wifi antenne campersGemiddelde prijs van een Wifi Antenne voor de Camper

Om de gemiddelde prijs te bepalen van een wifi antenne camper is grondig onderzoek gedaan. In dit onderzoek zijn alleen de antennes meegenomen die betrouwbaar en van hoge kwaliteit zijn. Om tot een goede prijsschatting te komen hebben wij meerdere aanbieders vergeleken op de prijzen en kwaliteiten.  

Hieruit is gebleken dat een betrouwbare en van hoge kwaliteit wifi antenne camper gemiddeld €181,- kost. 

Wij hebben voor jou de wifi antenne campers uitgekozen onder de gemiddelde aankoopprijs, maar wel voor gegarandeerd de beste kwaliteit. 


Wat is een wifi antenne camper precies? 

De antenne bundelt het signaal om zodat het het bereik van je draadloze netwerk of wifi ontvangst groter word. Je moet een antenne altijd aansluiten op een wifi ontvanger (bijvoorbeeld een router).


In het geval van een wifi antenne camper wordt de bovenstaande definitie bedoeld voor campers die staan op een camping. In dit artikel richten we ons specifiek op campers, maar ook kunnen de wifi antennes gebruikt worden op andere plekken buiten, zoals zwembaden, tuinen en terrassen. 


Outdoor wifi versterker kopen - waar moet ik op letten? 

Voordat je overgaat tot het kopen van een wifi antenne zijn er een aantal belangrijke punten die wij graag willen uitlichten om je op een goede manier te informeren. We willen er namelijk zeker van zijn dat je geen foute beslissing neemt bij de keuze van een outdoor wifi versterker. Hieronder worden de belangrijkste aspecten benoemd die voor jou belangrijk zijn: 

 • Soort band: Beschikt de wifi versterker over een single band of dual band? Single banden maken gebruik van een 2,4 GHz band en zijn beperkt in snelheid. Een dual band heeft een veel hogere snelheid met een band die zowel op de 2,4 GHz kan als de 5GHz.
 • Datasnelheid: De internetsnelheid van de wifi versterker is ook belangrijk. Ben jij verbonden met de router, dan wil je gebruik maken van goed internet dat niet iedere keer vastloopt of wegvalt. Daarom is een hoge datasnelheid belangrijk bij de aankoop van een outdoor wifi versterker. 
 • Bereik: Tot welke afstand wil jij gebruik kunnen maken van de wifi versterker? Meestal op een camping ben je niet heel ver van de camper vandaan. Daarom heb je over het algemeen niet zoveel last van slecht bereik. Wil je perse een outdoor wifi versterker met een groot bereik zodat je van afstand gebruik kan maken van de router? Dat kan, alleen moet je dan goed kijken bij het kopen hoe groot het bereik is.
 • Merk: Wifi en andere digitale services wil je goed geregeld hebben. Koop daarom altijd een wifi antenne camper van een betrouwbaar merk die al jarenlang toonaangevende speler is in de wereld van routers. Zo ben je er zeker van dat het apparaat goed werkt en je bepaalde garanties hebt als je het apparaat toch retour wilt sturen. 
 • Prijs: Het verschil in prijs kan groot zijn. Wij hebben voor jou goedkope betrouwbare routers op een rijtje gezet hierboven. Je hoeft dus niet perse de duurste optie te kiezen voor het beste bereik en het snelste internet. Ga ook niet gelijk de aller goedkoopste optie kopen die niet in deze lijst staat. Vaak gaat een prijs wel gepaard met de uiteindelijke kwaliteit van het product.

Veelgestelde vragen over Wifi Antennes voor de Camper

Wat is de gemiddelde prijs van een wifi antenne camper?

De gemiddelde prijs van een wifi antenne camper ligt rond de €181,-.

Wat is de beste wifi antenne camper voor een goedkope prijs?

De beste wifi antenne camper voor een goedkope prijs is de Alfa Wifi Network Camp Pro.