Beste Opblaasbare Jacuzzi voor een Goedkope Prijs (2024)

Wil je een opblaasbare aanschaffen, maar liever niet teveel geld uitgeven? Dat kan bij bestevoordeel.nl. Er zijn genoeg opblaasbare jacuzzi's met goede reviews en een goede prijs. Bekijk hieronder de Top-3 beste opblaasbare jacuzzi's voor de beste prijs.

Goedkope opblaasbare jacuzzi 2 personen - Lay Z St. Lucia 

Prijs / Kwaliteit

Betrouwbaarheid

Functionaliteiten

Stevigheid

De beste opblaasbare jacuzzi voor 2 personen is de St. Lucia van het merk Lay Z. Deze ronde whirlpool is geschikt voor maximaal 3 personen, maar zit nog lekkerder met zijn tweeën. De 110 krachtige jet stralen geven jouw lichaam het ontspanningsgevoel dat het nodig heeft. Van top tot teen wordt het lichaam gemasseerd door de warme bubbels. De maximale water inhoud van de St. Lucia Lay Z is 605 liter. 


De geïntegreerd verwarming maakt het mogelijk om het water in de jacuzzi op te warmen tot wel 40 graden. Het opwarmen gaat met ongeveer 1,5 tot 2 graden per uur. Door het I Beam systeem blijft het water op temperatuur zolang jij dat wilt. Ook is de opblaasbare jacuzzi ultra stevig. De wanden zijn namelijk ontworpen van een 3 laags materiaal, bestaande uit polyester gaas en PVC. Ook aan de binnenkant wordt de structuur gewaarborgd door de DuraPlus. 


Extra functionaliteiten waarover de St. Lucia Lay Z beschikt zijn: een jacuzzi pomp, filterpatroon, zwembadafdekking, ChemConnect dispender, reperatiepatch en AirJet systeem. Al deze kenmerken maken deze opblaasbare jacuzzi tot een wel heel voordelig koopje.

Voordelen 

 • I-Beam systeem 
 • 110 krachtige jetstralen
 • Geïntegreerde verwarming
 • Ultra stevig

Nadelen

 • Regelmatig het filter schoonmaken


Goedkope opblaasbare jacuzzi 4 personen - Intex PureSpa 

Prijs / Kwaliteit

Betrouwbaarheid

Functionaliteiten

Stevigheid

De Intex Purespa is de beste opblaasbare hottub voor een goedkope prijs. Intex is aller bekendste en meest populaire merk onder consumenten van opblaasbare jacuzzi's. Deze naam heeft het merk te danken aan de innovativiteit, kwaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid. Op al deze punten scoort Intex uitstekend, waardoor het kopen van een Intex jacuzzi een garantie geeft voor een tevreden gevoel. 

Dit bubbelbad voor in de tuin is geschikt voor 4 personen. Met een maximale waterinhoud van 795 liter is er genoeg ruimte in de jacuzzi op tot rust te komen. Het grote voordeel van de Intex Purespa is de massagefunctie die jouw hele lichaam een heerlijk gevoel geeft. Door de warmtefunctie en isolerende eigenschappen blijft het water goed op temperatuur. De jacuzzi kan maximaal verhit worden tot 40 graden. 

De Fiber Tech constructie garandeert een lange levensduur zolang jij netjes omgaat met de hottub. De opblaasbare jacuzzi blijft stabiel en comfortabel door deze constructie. Zoals je gewend mag zijn van een Intex opblaasbare jacuzzi is de Intex PureSpa van hoge kwaliteit met een stevige constructie. 

Voordelen 

 • Fiber Tech constructie
 • Beste merk opblaasbare jacuzzi
 • Goed isolerend 

Nadelen

 • Iet wat luidruchtig


3. Goedkope opblaasbare jacuzzi 6 personen - Lay Z Honolulu

Prijs / Kwaliteit

Betrouwbaarheid

Functionaliteiten

Stevigheid

Opzoek naar een goedkope 6 persoons opblaasbare jacuzzi? Dan is de Lay Z Honolulu de beste keuze. Op zijn Hawaïaans en dat is ook hoe jij je voelt als je plaatsneemt in de Lay Z Honolulu. De ronde hottub heeft een maximale watercapaciteit van 900 liter en kan maximaal verwarmd worden tot 40 graden. Het opwarmen van het water gaat met een snelheid van 1,5 tot 2 graden per uur. Daarnaast beschikt de Lay Z Honolulu over een afdekzeil, zodat er geen vuil kan binnentreden als jij de hottub niet gebruikt.

De 120 bubbeljets geven jou een enorm fijn gevoel. Relaxen is nog nooit zo lekker geweest. De sterke pomp die je bij het product geleverd krijgt filtert het vuil constant uit het water. De temperatuur en het filtersysteem bedien je met het soft-touch controle paneel. 

De sterke constructie van de Lay Z Honolulu wordt gegarandeerd door het I-Beam systeem en TriTech materiaal. Het I-Beam systeem betekent dat de opblaasbare jacuzzi een constructie heeft van horizontale en verticale lijnen. Dit staat garant voor een super stevige stabiliteit. Het Tritech materiaal is daarnaast een van de sterkste materialen op de markt. Dit voorkomt inzakking en lekkage. 

Een betere en goedkopere 6 persoons jacuzzi als de Lay Z Honolulu ga je echt niet vinden!

Voordelen 

 • Tritech materiaal 
 • I-Beam systeem
 • 120 bubbeljets
 • Krachtige filterpomp

Nadelen

 • Kost tijd om op te warmen door hoge watercapaciteitGemiddelde prijs van een jacuzzi opblaasbaar 

Om de gemiddelde prijs te bepalen van een jacuzzi opblaasbaar is grondig onderzoek gedaan. In dit onderzoek zijn alleen de jacuzzi's meegenomen die betrouwbaar en van hoge kwaliteit zijn. Om tot een goede prijsschatting te komen hebben wij meerdere aanbieders vergeleken op de prijzen en kwaliteiten.  

Hieruit is gebleken dat een betrouwbare en van hoge kwaliteit opblaasbare jacuzzi gemiddeld €600,- kost. 

Wij hebben voor jou de beste opblaasbare hottubs uitgekozen onder de gemiddelde aankoopprijs, maar wel voor gegarandeerd de beste kwaliteit.


Wat is een opblaasbare jacuzzi precies? 

Een opblaasbare jacuzzi is een bubbelbad die opgezet kan worden doormiddel van lucht. Je kies een plek waar jij de hottub neer wilt zetten (vaak is dit op een stevige ondergrond in de tuin), sluit de 'elektrische' pomp aan op de opblaasbare jacuzzi en binnen enkele minuten staat deze klaar. Vul de jacuzzi met water, laat het een aantal uur opwarmen en je bent klaar om plaats te nemen in het opgeblazen bubbelbad. 

In vergelijking met een professioneel geïnstalleerde jacuzzi is de opblaasbare variant wat compacter en goedkoper. Dat betekent dat deze modellen ook geschikt zijn voor kleinere tuinen. De stevigheid van een opblaasbare jacuzzi zit hem in de wanden. Deze zijn meestal ontworpen van PVC of Tritech materiaal. Dit stevige materiaal voorkomt schade en lekkage. Een opblaasbare jacuzzi staat bekend om zijn lange levensduur. Je kunt het dus zeker weten meerdere jaren gebruiken indien je voorzichtig met het product omgaat. 


Waar kan ik een opblaasbare hottub zetten? 

De plek waar jij de opblaasbare hottub wilt plaatsen heb je natuurlijk zelf in de hand. Logischerwijs zetten de meeste mensen de opblaasbare jacuzzi op in de achtertuin. Dit is over het algemeen de plek in huis waar je de meeste ruimte heb. Zoals gezegd heeft een opblaasbare jacuzzi niet heel veel ruimte nodig. De modellen zijn compact en vaak rond in vorm. Dat maakt het praktisch om een geschikte plek te vinden. 


Waar moet een goede opblaasbare jacuzzi aan voldoen? 

Een betrouwbare en veilige opblaasbare jacuzzi met een lange levensduur moet over bepaalde eigenschappen beschikken. Kenmerken die ervoor zorgen dat consumenten tevreden zijn over het product. De belangrijkste kenmerken van een betrouwbare en veilig opblaasbare jacuzzi zijn: 

 • Verwarming: Het water in de jacuzzi moet goed verwarmd worden om heerlijk te kunnen ontspannen. Meestal kan een opblaasbare jacuzzi tot ongeveer 40 graden opwarmen. Het water verwarmt zich met 1,5 tot 2 graden per uur en met een automatische timer kan jij de temperatuur zelf instellen.
 • Jets: Het heerlijke massage gevoel waar je naar verlangt bij een jacuzzi krijg je door de jets. De jets pompen krachtige waterstralen tegen je lichaam aan waarvan je optimaal tot rust komt. 
 • Luchtpomp: Zonder een luchtpomp kan een opblaasbare jacuzzi niet werken. De meeste beschikken over een elektrische pomp, zodat het bubbelbad makkelijk en snel binnen enkele minuten opgepompt kan worden. 
 • Materiaal: De stevigheid van het materiaal is een belangrijk punt om op te letten. De wanden moeten stevig zijn om veiligheid te kunnen garanderen. PVC of Tritech materiaal zijn de meest voorkomende materialen. Dit zijn dan ook betrouwbare materialen. 

Koop dus alleen een opblaasbare hottub als deze over bovenstaande punten voldoet!


Wat zijn de stroomkosten? 

Het gebruiken van een opblaasbare jacuzzi levert natuurlijk energiekosten met zich op. Het is toch een belangrijk punt om mee te nemen in de beweegreden bij het kopen van een opblaasbare hottub. De kosten zijn niet extreem hoog, maar bedragen gemiddeld wel rond de €250,- per jaar. Het maakt daarbij niet uit of jij een goedkope opblaasbare jacuzzi koopt of een professioneel geïntegreerde. Beide hebben stroom nodig om te kunnen werken en leveren daarbij stroomkosten op. 

Veelgestelde vragen over opblaasbare bubbelbaden

Wat is de gemiddelde prijs van een opblaasbare jacuzzi? 

De gemiddelde prijs van een opblaasbare jacuzzi is €600,-.

Wat is de beste opblaasbare jacuzzi voor 4 personen?

De beste opblaasbare jacuzzi voor 4 personen is de Intex PureSpa

Wat is de beste opblaasbare jacuzzi voor 2 personen?

De beste opblaasbare jacuzzi voor 2 personen is de St. Lucia Lay Z. 

Wat is de beste opblaasbare jacuzzi voor 6 personen?

De beste opblaasbare jacuzzi voor 6 personen is de Lay Z Honolulu