Beste Campingbedje voor Baby voor Goedkope Prijs (2024)

Wil je het beste campingbedje voor je baby kopen en dat ook nog eens voor een voordelige prijs? Dat kan bij bestevoordeel.nl. Er zijn genoeg goedkope campingbedjes met goede reviews en een uitstekende prijs. Bekijk hier de 5 beste campingbedjes voor baby's voor de goedkoopste prijzen.


1. Beste Luxe Baby Campingbedje - Deryan

Prijs / Kwaliteit

Betrouwbaarheid

Functionaliteiten

Sterkte

Het beste baby campingbedje is deze luxe tent optie van het merk Deryan. De tent is verkrijgbaar in verschillende kleuren en bevat uitgebreide functionaliteiten. Enkele van deze eigenschappen zijn: het heeft een speciaal beschermende anti-UV 50+ stof, het is waterdicht en het product wordt aanbevolen voor baby's die pasgeboren zijn. 


Vervang je zware bedje die je normaal gesproken meeneemt op reis voor dit enorm lichte campingbedje van Deryan. Het is een compact bedje die comfortabel ligt. Daarnaast zal de baby geen last krijgen van de zon, muggen en andere insecten, want de buitenkant van het campingbedje is hiertegen optimaal beschermd. Ook is het product makkelijk mee te nemen, want je kan het campingbedje eenvoudig in-en uitklappen en het weegt maar 1,8 kilogram. 


De Deryan luxe heeft een dubbele bodem waar het opblaasbare matras in geplaatst wordt. Zo kan je kleintje nooit onder het matras kruipen, waardoor de veiligheid wordt verhoogt. Je kan als ouder zijnde met een gerust gevoel naar bed gaan, want dit Deryan baby campingbedje heeft alle eigenschappen wat je verwachte bij het beste campingbedje. 

Voordelen 

 • Licht en compact in formaat
 • Beschermd tegen zon, muggen en insecten
 • Dubbele bodem
 • In-en uitklapbaar 

Nadelen

 • Bodem is niet in hoogte te verstellen


2. Beste Prenatal Campingbedje 

Prijs / Kwaliteit

Betrouwbaarheid

Functionaliteiten

Sterkte

Nog een goede optie waar je uit kan kiezen is dit campingbedje van Prenatal. Het is een populair campingbedje die door veel consumenten als erg goed beoordeeld en veilig wordt. Daarnaast bevat dit Prenatal bedje verschillende eigenschappen om het voor je baby comfortabeler te maken en voor jou als ouders gemakkelijker. De totale afmetingen van het bedje zijn 120 x 60 centimeter en het bedje weegt 8,6 kilogram. Kinderen tot en met 15 kilogram kunnen van dit campingbedje gebruik maken.


Het bedje is voorzien van wieltjes en een kruipluik voor extra gemak. Dankzij de wieltjes kan je het campingbedje makkelijk verplaatsen zowel inklapbaar als uitklapbaar en door het kruipluik kan je kindje zelf uit bed komen zonder dat je hoeft te tillen. Bij de aankoop van dit Prenatal baby campingbedje krijg je een standaard bodemmatras meegeleverd, die je met kittenbandstroken kan vastmaken aan de onderzijde van het bedje.


De luchttoevoer wordt geregeld door de gazen zijdes. Zo blijft er constant lucht naartoe stromen, wat goed is voor de gezondheid van je baby. Dit campingbedje van Prenatal is dus betrouwbaar, veilig en gemakkelijk in gebruik. 

Voordelen 

 • Bevat wieltjes en een kruipluik
 • Inklapbaar en uitklapbaar
 • Gazen zijdes
 • In de hoogtes verstelbaar

Nadelen

 • Redelijk zwaar in gewicht


3. Beste Koelstra Campingbedje 

Prijs / Kwaliteit

Betrouwbaarheid

Functionaliteiten

Sterkte

Dit Koelstra campingbedje is een luxe en goed gewaardeerde optie die veiligheid en kwaliteit garandeert. Dit moderne reisbed heeft niet alleen een mooi design, maar is ook uitgevoerd in rustige kleuren. Met een totale afmeting van 126 x 75 centimeter en een gewicht van 10 kilogram is het een stevig campingbedje die voldoende rust brengt voor je baby. Het bedje kan heeft een maximaal draagvermogen van 15 kilogram. Voor de veiligheid is dit een belangrijk punt om rekening mee te houden. 


Het is super eenvoudig om dit campingbedje op te zetten voor iedereen. Je vouwt het uit, klikt de onderdelen in elkaar en binnen de minuut staat het campingbedje voor je baby klaar voor gebruik. Naast de vele gebruiksmogelijkheden kun je dit reisbedje ook gebruiken als vervangende baby-box.

Voordelen 

 • Modern design
 • Makkelijk in elkaar te zetten
 • In meerdere kleuren verkrijgbaar
 • Stevig en veilig

Nadelen

 • Niet in de hoogte verstelbaar


4. Beste Campingbedje met Matras - Deryan

Prijs / Kwaliteit

Betrouwbaarheid

Functionaliteiten

Sterkte

Het beste campingbedje met matras is die van Deryan. Deryan is een bekend merk in de wereld van campingbedjes en is een van de grootste aanbieders. Producten kopen bij Deryan is over het algemeen aan te raden, want de veiligheid wordt gewaarborgd en er wordt ten alle tijden gelet op kwaliteit. Met een draagvermogen van 100 kilogram is het bedje enorm veilig en betrouwbaar. Het is een draagvermogen die je niet veel ziet voorkomen, dus dit is echt een buitenkansje. 


Ook is dit campingbedje met matras van Deryan erg gebruiksvriendelijk. Binnen enkele minuten heb je het in-en uitklapbare bedje in elkaar gezet en kan je baby heerlijk tot rust komen. Ondanks het hoge draagvermogen is het bedje zelf licht in gewicht en heeft een compact formaat. Als je op reist gaat en het campingbedje meeneemt zijn dit toch wel grote voordelen.


Je kan ervoor kiezen om de bovenkant open te laten of af te sluiten middels een muggennet. Door dit muggennet kan je kleintje ongestoord en beschermd slapen zonder last te krijgen van zoemende muggen of andere insecten. 

Voordelen 

 • Enorm hoog draagvermogen
 • Gebruiksvriendelijk en betrouwbaar
 • Muggennet
 • In-en uitklapbaar 

Nadelen

 • Geen specifieke nadelen te benoemen 


5. Beste Kinderbedje voor Peuter - Little Dutch

Prijs / Kwaliteit

Betrouwbaarheid

Functionaliteiten

Sterkte

Een ideale box om mee te nemen op reis is deze van Little Dutch. Het bedje is makkelijk, snel en compact op te vouwen en is licht in gewicht. Zo neem je het bedje eenvoudig mee op korte afstand, maar ook voor langere afstanden is het ideaal. Je kan het bedje in je koffer stoppen of in de achterbak van de auto. Het maximale draaggewicht is 15 kilogram en het bed weegt van zichzelf 8 kilogram. De afmetingen zijn 125 x 65 centimeter, dus echt gericht op jonge baby's.


In de lange zijdes zit gaas die zorgt voor luchtdoorvoer en zodat het kindje naar buiten kan kijken. Het is erg belangrijk dat de baby over voldoende lucht blijft beschikken, terwijl die in de box ligt. Aan dat punt wordt uitstekend voldaan door het Little Dutch campingbedje. Ook is het ontworpen uit stevig materiaal, waardoor de stevigheid ten alle tijden verzekerd wordt.

Voordelen 

 • Makkelijk opvouwbaar en mee te nemen
 • Goede luchtdoorvoer
 • Stevig reisbed

Nadelen

 • Niet in de hoogte verstelbaarGemiddelde prijs van een camping bedje 

Om de gemiddelde prijs te bepalen van een campingbedje is grondig onderzoek gedaan. In dit onderzoek zijn alleen de bedjes meegenomen die betrouwbaar en van hoge kwaliteit zijn. Om tot een goede prijsschatting te komen hebben wij meerdere aanbieders vergeleken op de prijzen en kwaliteiten.  

Hieruit is gebleken dat een betrouwbare en van hoge kwaliteit campingbed gemiddeld €95,- kost. 

Wij hebben voor jou de bedjes voor op de camping uitgekozen onder de gemiddelde aankoopprijs, maar wel voor gegarandeerd de beste kwaliteit. 


Wat is een campingbedje voor baby's?

Een campingbedje is een bedje die gemaakt is om je baby comfortabel in te leggen tijdens het reizen. Het is erg licht en vaak makkelijk in te klappen, waardoor je het makkelijk kan meenemen. De baby zal heerlijk liggen en goed doorslapen in een campingbedje die specifiek ontworpen is voor baby's. Er zijn verschillende soorten campingbedjes voor baby's zoals een box, logeerbedje of een tent. Welke je kiest hangt af van persoonlijke voorkeuren. Overige aanbieders 

Naast de bovenstaande opties zijn er meerdere grotere partijen die in fysieke winkels bedjes aanbieden. Dit zijn ook hoge kwaliteit campingbedjes, maar de prijzen van deze bedjes kunnen wel hoger uitvallen. Het zijn dus kwalitatief goede producten, maar wees er bewust van dat de prijs ook hoger uitvalt vergeleken met eerder benoemde campingbedjes in dit artikel.

Ikea campingbedje

Een van de grootste aanbieders van campingbedjes is Ikea. Dit Zweedse bedrijf verkoopt al jarenlang hoge kwaliteit reisbedjes die veilig en betrouwbaar zijn. De meeste bedjes van Ikea zijn echter niet inklapbaar wat toch wel een groot nadeel is. Een geheel overzicht aan Ikea campingbedjes is te vinden op de website of in een van de vele fysieke winkels in het land.

Hema campingbedje

Een ander bedrijf dat regelmatig campingbedjes aanbied is Hema. Hoe kan het ook anders, want Hema biedt alle producten aan omtrent baby's en kinderen. De opties van Hema zijn goedkoop, maar toch van hoge kwaliteit. Het overzicht is te vinden op de website of in een van de filialen. Het is niet altijd zo dat de campingbedjes van Hema in voorraad zijn. 

Leenbakker campingbedje

Een laatste optie waar meestal campingbedjes in voorraad zijn is Leenbakker. Het bedrijf biedt verschillende opties aan voor jonge baby's en peuters. Het zijn betrouwbare bedjes waar de veiligheid verzekerd wordt en je baby comfortabel in kan liggen. Wil je graag het overzicht zien van alle Leenbakker campingbedjes, dan is het aan te raden om op de website te kijken of in een van de filialen door het land. Beste campingbedje kopen: waar moet ik op letten?

Het is enorm belangrijk dat je baby voldoende rust heeft en comfortabel in een bedje ligt. Besluit je dus om een campingbedje voor je baby te kopen, dan zijn er een aantal punten om op te letten zodat je de baby heerlijk tot rust komt. Dit komt voor de baby goed uit, maar ook jij als ouder zal er profijt van hebben. Enkele belangrijke aspecten om op te letten bij het kopen zijn: 


In-en uitklapbaar

Om een campingbedje mee te nemen op reis is een belangrijke voorwaarde dat die in-en uitklapbaar is. Een campingbedje die niet inklapbaar is kan vrijwel niet meegenomen worden, doordat het formaat te groot is. Bij een inklapbaar campingbedje kan je het bedje eenvoudig in je koffer stoppen of in de achterbak van de auto zonder dat het erg veel ruimte in beslag neemt. De meeste campingbedjes zijn makkelijk in elkaar te zetten en staan klaar voor gebruik binnen enkele minuten. 

Vergrendeling

Voor de veiligheid is een vergrendeling erg belangrijk. Door een vergrendeling kan je kindje niet zomaar zelf uit uit het bedje stappen zonder dat je er van af weet. Er zijn meerdere soorten vergrendelingen op campingbedjes die allemaal zijn eigen sluitingen hebben. Zolang de vergrendeling goed sluit en ervoor zorgt dat je kind niet zelf uit het bed kan stappen maakt het niet zoveel uit welk soort bedje met vergrendeling je koopt.

Stevige bodem

Voor een comfortabele ligging is een stevige bodem belangrijk. Een stevige bodem zorgt ervoor dat je kind niet wegzakt in het matras of er eventueel onder komt te liggen. Daarnaast is het voor de fysieke ontwikkeling van een jonge baby belangrijk dat het op goede ondergronden ligt. Het is dus een vereiste dat een campingbedje over een stevige bodem beschikt om je baby ten alle tijden te beschermen. 

Luchtdoorlatend

Een ander punt dat erg belangrijk is om op te letten bij het kopen van een campingbedje voor je baby is de luchtdoorvoer. Als je baby eenmaal in het bedje comfortabel ligt is het noodzakelijk dat er voldoende lucht en zuurstof richting de baby gaat. Om dit te realiseren moeten de bedjes over gaas aan de zijkanten of bovenkant beschikken. Hier kan gemakkelijk lucht doorheen stromen, waardoor je baby nog lekkerder ligt.

Draagvermogen

Een van de eerste punten waar je naar kijkt is het maximale draagvermogen van een campingbedje. Sommige bedjes kunnen namelijk maar een maximaal gewicht dragen dat niet heel erg hoog is. Koop een campingbedje die veel draagvermogen heeft, zodat je niet iedere keer je baby of peuter hoeft te wegen om er zeker van te zijn dat die kan gaan liggen. Het is gevaarlijk om een te zware baby te leggen in een bedje die een laag draagvermogen heeft. 

Veelgestelde vragen over een Campingbedje

Wat is de gemiddelde prijs van een campingbedje?

De gemiddelde prijs van een campingbedje ligt rond de €95,-.

Wat is het beste campingbedje voor baby's voor een goedkope prijs?

Het beste campingbedje voor een goedkope prijs is het Deryan Baby Luxe Campingbedje