Beste Horloge met Hartslagmeter voor een Goedkope Prijs (2024)

Het beste horloge met hartslagmeter voor een goedkope prijs kopen? Dat doe je bij bestevoordeel.nl. Er zijn genoeg goedkope opties met goede reviews voor een uitstekende prijs. Bekijk hier de 5 beste horloges met hartslagmeter voor de voordeligste prijzen.


1. Fitbit Versa

Prijs / Kwaliteit

Betrouwbaarheid

Functionaliteiten

Sterkte

De beste goedkope sporthorloge met hartslagmeter is de Fitbit Versa. Het is een alledaagse smartwatch die als doel heeft iemand bewuster te laten leven. De Fitbit Versa is in meerdere kleuren verkrijgbaar zodat je zelf je favoriete design kan kiezen. De app van Fitbit werkt uitstekend met IOS of Android en geeft alle instellingen + gegevens overzichtelijk aan. Tijdens je werk of thuis ontvang je berichten van de smartwatch via de telefoon en kan je snel terug berichten.


Ook beschikt de Fitbit Versa over enkele unieke eigenschappen. Zo is de smartwatch tot wel 50 meter waterbestendig, worden je persoonlijke oefeningen afgebeeld op het scherm en gaat de batterij maar liefst 4 dagen mee. Ook kan je meer dan 300 nummers downloaden zodat je ten alle tijden muziek kan luisteren. De Versa Fitbit is een uitgebreide smartwatch met talloze mogelijkheden. 


Enkele inzichten die je krijgt van je Fitbit Versa zijn: aantal stappen, traptreden, hartslag, de snelheid waarmee je loopt, verbranding van calorieën en je slaapritme. De Fitbit Versa is zeker weten de beste sporthorloge met hartslagmeter voor een goedkope prijs. Als je eenmaal deze sporthorloge geprobeerd hebt wil je nooit meer anders.

Voordelen 

 • Moderne uitsraling
 • Veel inzichten
 • Waterbestendig
 • Voor IOS en Android

Nadelen

 • Geen specifieke nadelen te benoemen 


2. Huawei Watch GT

Prijs / Kwaliteit

Betrouwbaarheid

Functionaliteiten

Sterkte

Ook de Huawei Watch GT is een inzichtelijke sporthorloge waarmee de hartslag gemeten kan worden. Al je sportprestaties track je nauwkeurig en betrouwbaar met dit moderne sporthorloge. Het horloge is geschikt om gegevens te verwerken vanuit IOS en Android en daarmee is het een multifunctioneel voorwerp die jou veel te bieden heeft. 


Daarnaast beschikt de Huawei Watch GT over enkele bijzonder handige functies zoals: muziek luisteren, smartphone notificaties en GPS. Eigenlijk is dit sporthorloge een all-in apparaat die je overal naartoe kan brengen met alle wensen van dien. Naast deze algemene mogelijkheden zijn er ook nauwkeurige inzichten mogelijk met de Huawei Watch GT. Je kan exact meten wat je hartslag, slaapritme en verbrande calorieën zijn. 


Slaap je slecht, dan raden we aan om een aantal nachten met dit sporthorloge om te gaan slapen. Via dit horloge meet je verschillende slaapfases en krijg je meer inzicht hoe je nacht verloopt. Zo ben je ten alle tijden bewust van alle activiteiten tijdens het slapen. Zo krijg je of een gerust gevoel of je kan aantonen welke slaapactiviteiten je moet verbeteren.

Voordelen 

 • Magnesium tekort in je lichaam wordt bijgevuld
 • 12 verschillende warmtestanden
 • Grote temperatuur range
 • Bubbel functie

Nadelen

 • Niet het meest betrouwbare merk


3. Actyve Smartwatch Dames

Prijs / Kwaliteit

Betrouwbaarheid

Functionaliteiten

Sterkte

De Actyve Smartwatch is een speciaal ontworpen sporthorloge voor dames. Het design van het horloge lijkt meer op een sieraad die je om de pols doet, waardoor het een erg populaire sporthorloge onder de dames is. De batterijduur is 10 dagen en het apparaat geeft inzichten in al je activiteiten. Het is geschikt voor zowel metingen vanaf IOS als Android en heeft een GPS in combinatie met een smartphone. 


Verbeter je sportprestaties en krijgt exacte inzichten met gebruik van de Actyve Smartwatch. Het apparaat meet eenvoudig al je activiteiten zoals het aantal stap, je hartslag en de snelheid waarmee je sport. Ook geeft het sporthorloge inzichten in het aantal calorieën die je verbrand tijdens het sporten. Daarmee is dit het ideale sporthorloge voor meiden die graag fitter willen worden. 


Andere functies van de Actyve Smartwatch is dat je inkomende gesprekken binnenkrijgt en berichten kan sturen. Je krijgt meldingen op je sporthorloge waarop je vervolgens kan reageren. Voor nog meer uitgebreide productinformatie klik je hierboven op de rode button 'bekijk goedkoopste prijs'. Ontdek alle functies voor het beste sporthorloge voor dames.

Voordelen 

 • Veel inzichten in sport/slaap activiteiten
 • Lange batterijduur van 10 dagen
 • Bellen en berichten sturen
 • Geschikt voor IOS en Android

Nadelen

 • Ontworpen voor dames 


4. Xiaomi Mi Watch

Prijs / Kwaliteit

Betrouwbaarheid

Functionaliteiten

Sterkte

De Xiaomi Mi Watch is een sporthorloge die veel gegevens nauwkeurig meet, waaronder je hartslag. Met een luxe en modern design en de lange batterijduur van maar liefst 16 dagen kan je het horloge vrijwel altijd dragen. Krijg inzicht in je gezondheid met de Xiaomi Mi Watch die geschikt is om te verbinden met IOS of Android en beschikt over een GPS. Alle wensen die jij hebt voor een goedwerkende sporthorloge vind je in dit apparaat.


Slapen en sporten gaat nog makkelijk bij het verkrijgen van gegevens. Zowel je slaapritme als je sportactiviteiten worden gemeten door de Xiaomi Mi Watch. Enkele mogelijke metingen zijn het zuurstofgehalte in je bloed, de continue hartslag en de calorieën die je verbrand. Ook krijg je alle inzichten in je slaapritme en ontvang je zelfs tips om je slaapritme te verbeteren. Het is dus niet alleen een inzichtelijk sporthorloge, maar ook een leerzame die volop met je meedenkt. 

Voordelen 

 • Inzichtelijk en leerzaam
 • Geschikt voor IOS en Android
 • Bevat een ingebouwde GPS
 • Meten van zuurstofgehalte in je bloed

Nadelen

 • Geen bekend merk op de Nederlandse markt


5. HUAWEI WATCH FIT ELEGANT

Prijs / Kwaliteit

Betrouwbaarheid

Functionaliteiten

Sterkte

De laatste sporthorloge met hartslagmeter die we uitlichten is de Huawei Watch Fit Elegant. Het apparaat heeft het uiterlijk van een normaal horloge, maar geeft alle inzichten die jij wilt ontvangen over je sportprestaties en slaapritme. Zo kan je slimme functies integreren zoals hartslagmeting, GPS positionering, trainingsbegeleider, slaap monitoring, bericht herinnering, zuurstof gehalte in bloed en muziek afspelen. De Huawei Watch Fit Elegant is een alles in 1 sporthorloge van de hoogste kwaliteit. 


Het horloge is te koppelen met smartphones met een besturingssysteem hoger dan Android 7.0 of IOS 9.0. Helaas doen sommige functies het niet altijd met IOS, maar voor Android is de Huawei Watch Fit Elegant een van de beste opties. Het apparaat heeft een batterijduur van minimaal 10 dagen, waardoor je niet constant hoeft na te denken over het opladen van je smartwatch. Het duurt ongeveer 1 uur om de sporthorloge volledig op te laden, dus dat merk je amper na 10 dagen gebruik.

Voordelen 

 • Modern en rustgevend uiterlijk
 • Veel inzichtelijke metingen
 • Lange batterijduur

Nadelen

 • Niet de meest geschikte sporthorloge voor IOS besturingssystemenGemiddelde prijs van een hartslagmeter horloge

Om de gemiddelde prijs te bepalen van een hartslagmeter horloge is grondig onderzoek gedaan. In dit onderzoek zijn alleen de horloges meegenomen die betrouwbaar en van hoge kwaliteit zijn. Om tot een goede prijsschatting te komen hebben wij meerdere aanbieders vergeleken op de prijzen en kwaliteiten.  

Hieruit is gebleken dat een betrouwbare en van hoge kwaliteit hartslagmeter horloge gemiddeld €150,- kost. 

Wij hebben voor jou de horloges uitgekozen onder de gemiddelde aankoopprijs, maar wel voor gegarandeerd de beste kwaliteit. 


Wat is een horloge met hartslagmeter?

Met een horloge hartslagmeter meet je hartkloppingen tijdens het sporten. Hartslagmeter horloges zijn geschikt voor duursporten zoals hardlopen, fietsen en wandelen. Je hebt hierbij een constant tempo, zodat de hartkloppingen secuur te meten zijn. Vaak meten sporthorloges (die dient als hartslagmeter horloge) nog veel meer activiteiten, zoals je stappen, verbrande calorieën en energieverbruik. 


Bekijk hier ook wat de beste saturatiemeters zijn van dit moment: Horloge hartslagmeter kopen - waar moet ik op letten?

Bij het kopen van een hartslagmeter horloge is het belangrijkste dat het apparaat betrouwbaar is en de juiste gegevens in kaar brengt. Voor een betrouwbare hartslagmeter zijn er een aantal punten waar het apparaat aan moet voldoen. Hieronder worden deze onderwerpen besproken zodat jij een beter beeld krijgt waar een goede horloge hartslagmeter aan moet voldoen:


Inzichten

Het belangrijkste onderdeel van een goed werkend horloge hartslagmeter is natuurlijk de inzichten wat betreft de hartslag. Daarnaast kan een betrouwbare en moderne sporthorloge nog veel meer gegevens meten, zoals sportprestaties en slaapritme. Zeker voor mensen die fitter willen worden of hun slaap willen verbeteren is een sporthorloge een goede optie. 

Batterij 

De batterijduur is ook een onderwerp waar je op moet letten bij het kopen van een sporthorloge. Het is namelijk zo dat een sporthorloge regelmatig opgeladen moet worden. Dit zal niet dagelijks hoeven, maar er zit wel verschil in tussen alle horloges. Zo moet de een na een aantal dagen al opgeladen worden, terwijl de andere meer dan 2 weken meegaat zonder op te laden. Een langere batterijduur is natuurlijk altijd een voordeel. 

Prijs

Je hoeft niet perse een duur sporthorloge te kopen om je belangrijkste inzichten te krijgen. Ook goedkope sporthorloges geven inzicht in je hartslag, sportprestaties en slaapritme. Je denkt waarschijnlijk dat een sporthorloge een ontwikkeld product is waardoor je veel betaald, maar zoals je hierboven kan zien zijn er ook goedkope modellen en dat voor de hoogste kwaliteit.

Veelgestelde vragen over een hartslag horloges

Wat is de gemiddelde prijs van een hartslagmeter horloge?

De gemiddelde prijs van een hartslagmeter ligt rond de €150,-.

Wat is de beste hartslagmeter horloge voor een goedkope prijs?

De beste hartslagmeter horloge voor een goedkope prijs is de Fitbit Versa.