Beste Lenovo 14 Inch Laptop voor een Goedkope Prijs (2024)

Wil je een Lenovo 14 inch laptop kopen, maar niet teveel geld ervoor uitgeven? Dat kan bij bestevoordeel.nl. Er zijn verschillende laptops verkrijgbaar in diverse modellen voor een uitstekende prijs met hele goede reviews van eerdere consumenten. Bekijk hier de Top-5 beste 14 inch Lenovo laptops voor de beste prijs en kom erachter waar jij op moet letten voordat je het product daadwerkelijk gaat kopen. 

Prijs / Kwaliteit

Betrouwbaarheid

Functionaliteiten

Reactiesnelheid

De beste Lenovo 14 inch laptop is de I3. Het unieke aan deze laptop is het Full HD beeldscherm dat perfect is voor het kijken van series en films. Ook heeft de Chromebook een lange batterijduur, waardoor je de laptop niet vaak hoeft op te laden. De snelheid van de Lenovo is gemiddeld en daarmee geschikt voor basistaken zoals mailen, internetten en bestanden downloaden. 


Met de displayfunctie heb je de mogelijkheid om een tweede beeldscherm aan te sluiten, zodat je meerdere activiteiten tegelijk kan uitvoeren. Toegang tot al je bestanden heb je vanuit de Google One Cloud die werkt via een Wifi-verbinding. Zo kan je eenvoudig bestanden opslaan en ook weer openen. 


De beste 14 inch laptop van Lenovo is dus de I3. Voor meer uitgebreide informatie over het product klik je hierboven op de button "bekijk goedkoopste prijs". Je bent verzekerd van een goede computer om basistaken uit te voeren met een lange levensduur. Een goedkopere 14 inch laptop van dezelfde kwaliteiten ga je niet snel vinden. 

Voordelen 

 • Displayfunctie
 • Lange batterijduur
 • Makkelijk mee te nemen
 • Redelijk hoge snelheid

Nadelen

 • Niet geschikt voor video en foto bewerking


2. Lenovo IdeaPad Flex 5

Prijs / Kwaliteit

Betrouwbaarheid

Functionaliteiten

Reactiesnelheid

De nieuwere versie ten opzichte van de I3 is de Lenovo Ideapad Flex 5. Deze compacte laptop is geschikt voor dagelijks gebruik, zoals internetten, films kijken en werken/opslaan van documenten. Het 14 inch beeldscherm is breed genoeg om al je werkzaamheden op de laptop functioneel uit te voeren. Daarnaast is de Lenovo Ideapad Flex 5 ook te gebruiken als tablet. Het beschikt namelijk over een draaibaar scherm en touchscreen. 


De scherpte van het beeld en de realistische kleurweergave wordt vergroot dankzij Full HD en IPS. Het is geen laptop waar je veel documenten in kan opslaan. In totaal heeft de Lenovo Ideapad Flex 5 256 gigabyte. Grote bestanden kan je dan ook vaak niet opslaan op deze 14 inch Lenovo laptop. 


Deze laptop is voorzien van Windows 10 Home S met een QWERTY toetsenbord. Met een schermresolutie van 1920 X 1080 pixels ben je verzekerd van scherp beeld om series / films te kijken of dagelijkse werkzaamheden uit te voeren. De Lenovo Ideapad 5 is dus een goedkope, maar kwalitatief goede optie voor een 14 inch laptop.

Voordelen 

 • Lange batterijduur
 • Compacte laptop
 • Full HD en IPS
 • Hoge schermresolutie

Nadelen

 • Niet geschikt voor gaming, video/foto bewerking
 • Weinig opslagruimte


3. Lenovo Ideapad 3 Chromebook

Prijs / Kwaliteit

Betrouwbaarheid

Functionaliteiten

Reactiesnelheid

Heb je graag de beschikking over een laptop die voorzien is van het Chrome OS besturingssysteem? Dan is de Lenovo Ideapad 3 Chromebook een geschikte Lenovo laptop voor jou. Deze 14 inch laptop is een goedkoop alternatief met vele mogelijkheden en functionaliteiten. Een mooi design met dunne schermranden en het Full HD beeldscherm maken de Lenovo Ideapad 3 een goede laptop om dagelijkse werkzaamheden op uit te voeren en om films of series op te kijken. 


Je kan je makkelijk focussen op verslagen of het aanmaken van bestanden op deze laptop van 14 inch. Met een gemiddelde snelheid is de reactie op je slagen uitstekend en kan je zonder zorgen werken. Wat verder in de Lenovo Ideapad 3 Chromebook zit inbegrepen is een aluminium behuizing, QWERTY toetsenbord en een Cloud die werkt op Wifi-verbinding. 


Wat niet zit in inbegrepen in deze Lenovo laptop is een touchscreen laptop, aansluiting voor een tweede beeldscherm en verlicht toetsenbord. Ondanks deze gebreken wordt de Lenovo Ideapad als functionele laptop beschouwd door eerdere gebruikers. Er zijn veel positieve reacties op de werking van de Chromebook.

Voordelen 

 • Chrome OS besturingssysteem
 • Mooi design met dunne schermranden
 • Aluminium behuizing
 • Redelijk hoge reactiesnelheid

Nadelen

 • Geen touchscreen laptop
 • Aansluiting tweede beeldscherm niet mogelijk


4. Lenovo IdeaPad 3 DDR4-SDRAM Notebook

Prijs / Kwaliteit

Betrouwbaarheid

Functionaliteiten

Reactiesnelheid

Een ander model van de Lenovo Ideapad 3 is de DDR4-SDRAM Notebook. Ook deze laptop is 14 inch met een schermresolutie van 1920 X 1080. Dit wordt over het algemeen beschouwd als scherp beeld. Daarnaast beschikt dit model over Full HD beeld om de kleurintensiteit te versterken. Werken aan verslagen of kijken van films/series is dus een genot op deze Lenovo Ideapad 3.


Verder is de DDR4-SDRAM Notebook voorzien van een QWERTY toetsenbord, 8GB werkgeheugen en 256GB opslag. Het grootste voordeel is misschien wel de AMD Silver Processor. Deze zorgt ervoor dat alle dagelijkse werkzaamheden snel worden uitgevoerd en dat de laptop binnen 30 seconde is opgestart. Het nadeel van deze Lenovo laptop is dat video en foto bewerking lastig is. Ook gamen is niet geschikt op deze laptop. 


Een laptop met een beeldscherm van 14 inch is niet alleen functioneel, ook kan je zo een compacte laptop makkelijk meenemen. Ben je thuis aan het werk en moet je snel even naar kantoor, dan neem je een laptop van 14 inch zonder zorgen mee. 

Voordelen 

 • ADM Silver Processor
 • Hoge schermresolutie
 • Full HD scherm
 • Voldoende werkgeheugen

Nadelen

 • Niet geschikt om te gamen
 • Foto en video bewerking lastig


5. Lenovo V14

Prijs / Kwaliteit

Betrouwbaarheid

Functionaliteiten

Reactiesnelheid

Een iets duurder en verder ontwikkeld model, in vergelijking met de vorige genoemde laptops, is de Lenovo V14. Deze laptop heeft een verbeterde productiviteit en beveiliging. De productiviteit wordt versterkt door de dubbele opslagopties en geïntegreerde firmware. Je kan eenvoudig je werk en wachtwoorden versleutelen, waardoor je altijd veilig werkt met heel weinig kans op een hack. De Lenovo V14 wordt ook wel omschreven als een laptop met extreme betrouwbaarheid.


Met een Full HD beeldscherm en een resolutie van 1920 X 1080 ben je verzekerd van enorm scherp beeld met hoge kleurintensiteit. Het geheugen voor opslag is 256 GB en voor werkgeheugen 8 GB RAM. Het besturingssysteem van de Lenovo V14 maakt gebruik van persoonlijke assistentie Cortana. Door deze assistentie hoef je nooit meer te zoeken naar bestanden, foto's of je agenda. Je hoeft zelfs niet je bestandsnamen te onthouden.


De Lenovo V14 is kwalitatief gezien misschien wel de beste 14 inch Lenovo laptop in dit rijtje. De reden dat deze laptop lager gerankt staat komt door de hogere prijs. In tegendeel tot de eerder uitgelichte Lenovo laptops is de V14 een redelijke dure optie. Toch valt de prijs nog onder de gemiddelde prijs van een Lenovo laptop.

Voordelen 

 • Haarscherp beeld
 • Cortana persoonlijke assistentie
 • Dubbele opslagopties
 • Sterke beveiligingsopties

Nadelen

 • Relatief hoge prijsGemiddelde prijs van een Lenovo laptop

Om de gemiddelde prijs te bepalen van een Lenovo laptop in een is grondig onderzoek gedaan. In dit onderzoek zijn alleen de laptops meegenomen die betrouwbaar en van hoge kwaliteit zijn. Om tot een goede prijsschatting te komen hebben wij meerdere aanbieders vergeleken op de prijzen en kwaliteiten.  

Hieruit is gebleken dat een betrouwbare en van hoge kwaliteit Lenovo laptop gemiddeld €600,- kost. 

Wij hebben voor jou de beste Lenovo 14 inch laptops uitgekozen onder de gemiddelde aankoopprijs, maar wel voor gegarandeerd de beste kwaliteit. 


Wat is een Lenovo laptop van 14 inch?

Een Lenovo laptop is een draagbare computer, die je in principe overal mee naartoe kan nemen, van het merk Lenovo. Je kan bij het gebruik van een laptop ervoor kiezen vanaf welke locatie je werkt. Het is dus een mogelijkheid om locatie onafhankelijk te werken met gebruik van een laptop.


De 14 inch is het formaat van de laptop. Een 14 inch scherm is ongeveer iets groter dan een A4'tje. Deze modellen zijn handig om mee te dragen en nemen weinig ruimte in beslag. 14 inch laptops zijn geschikt voor dagelijks gebruik en het kijken van films of series. 

Laptop van Lenovo

Lenovo laptop kopen: Waar moet ik op letten?

Om er zeker van te zijn dat je een goede Lenovo laptop koopt zijn er een aantal specifieke punten waar je op moet letten. Niet alleen de prijs, de grootte (14 inch in dit geval) en de levensduur zijn aandachtspunten die belangrijk zijn. Ook het geheugen, de Lenovo oplader en het besturingssysteem zijn enkele voorbeelden waar je zeker naar moet kijken. Heb je zelf geen idee waar je op moet letten bij het kopen van een laptop? Hieronder worden de belangrijkste punten benoemd:

Bediening

De bediening van een laptop is voor ieder model anders. Bij de ene laptop kan je gebruik maken van touchscreen en de andere heeft weer een touchpad (muis bediening). Uiteindelijk bepaal je zelf waar je voorkeur ligt. De meeste modellen van Lenovo hebben geen touchscreen en wel een touchpad. Zijn dit voor jou belangrijke kenmerken? Lees dan altijd goed de productspecificaties door, waar dit allemaal op gemeld staat. 

Besturingssysteem

De werking van een laptop heeft naast de bediening ook te maken met het besturingssysteem. Hiermee wordt bedoeld een programma zoals Windows, Chrome of Mac OS. Ieder systeem is verschillend en heeft zo zijn voordelen en nadelen. Vaak heb je ervaring met een besturingssysteem waar je tevreden over bent. Vaak bevat een Lenovo laptop het besturingssysteem van Windows. Dit soort systemen worden continu ontwikkeld en verbeterd, zodat de computer snel blijft. 

Beeldscherm 

Een erg belangrijk punt voor een goede laptop is het beeldscherm. Tijdens het werken, studeren of gamen wil je natuurlijk scherp beeld met een hoge kleurenintensiteit. Hiervoor is een hoge beeldresolutie nodig. Wij raden aan om een laptop te kopen die minimaal een beeldresolutie heeft van 1920 X 1080. Met deze resolutie heb je gegarandeerd goed beeld met voldoende kleuren. 

Werkgeheugen

Voordat je een laptop gaat kopen moet je altijd checken over hoeveel werkgeheugen de laptop beschikt. Het werkgeheugen bepaalt samen met de processor, het opslagtype (hdd/ssd/emmc) en de videochip de snelheid van je laptop. Wij begrijpen maar al te goed dat je wilt beschikken over een snelle laptop, en dus genoeg werkgeheugen. Wij raden aan om een laptop te kopen met minimaal een werkgeheugen van 8GB. Dit aantal moet genoeg zijn als je de laptop gebruikt voor dagelijkse werkzaamheden zoals werken of studeren.

Lenovo laptop oplader

Als laatste punt is een Lenovo laptop oplader een vereiste. Over het algemeen heeft een Lenovo laptop een lange batterij duur, maar een komt een moment dat je de laptop moet opladen. Hiervoor heb je een speciaal ontworpen Lenovo oplader nodig. Een oplader van Apple, Samsung of HP past niet in de aansluiting van een Lenovo computer. Wordt de oplader niet standaard bij het product meegeleverd, zorg dan dat je meteen een Lenovo oplader voor je laptop koopt.


Wat is de beste Lenovo gaming laptop?

Omdat er in deze tijd zoveel gamers zijn, hebben we voor jullie ook de beste Lenovo gaming laptop uitgezocht. Het bleek dat er weinig tot geen gaming laptops van Lenovo waren van 14 inch. Daarom hebben we 1 maat groter uitgezocht, namelijk 15.6 inch. De Lenovo gaming laptop die het beste uit de test is gekomen is Lenovo IdeaPad Gaming 3. Over het algemeen zijn gaming laptops een stuk duurder dan laptops voor alledaags gebruik. Daarom moet je rekening houden met een uitgave van zo een €800.


Lenovo IdeaPad Gaming 3

Prijs / Kwaliteit

Betrouwbaarheid

Functionaliteiten

Reactiesnelheid

De beste laptop van Lenovo om te gamen is de Lenovo IdeaPad Gaming 3. Weer een laptop dus uit de Ideapad collectie. Het is de perfecte computer voor een instap gamer en ideaal voor spellen als Fifa, Minecraft of Call of Duty. Het IPS scherm zorgt voor een breed scherm en een realistische kleurweergave. Ook is het toetsenbord verlicht, waardoor je geen problemen kent tijdens het gamen in het donker. Voor veel gamers is een verlicht toetsenbord een absolute vereiste. 


Het is mogelijk om ultra hoge grafische instellingen toe te passen op de Lenovo Ideapad 3. Welke toepassingen je kan gebruiken lees je bij het klikken op de button "bekijk goedkoopste prijs". Wel kunnen we je verzekeren dat je een hele goede Lenovo laptop in huis haalt voor het gamen bij de aanschaf van de Ideapad 3. 

Voordelen 

 • Erg scherp en breed beeld met realistische kleuren
 • Verlicht toetsenbord
 • Hoge grafische instellingen mogelijk
 • AMD processor en 16 GB werkgeheugen

Nadelen

 • Lage refresh rate van 60hz

Wat is een goede laptop sleeve 14 Inch Lenovo?

Om je laptop maximaal te beschermen heb je een goede laptop sleeve nodig. Een laptop sleeve zorgt ervoor dat je laptop veilig opgeborgen is en dat er niet snel schade op zal treden. Tuurlijk als je gaat gooien met je laptop, (terwijl die in de sleeve zit) zal je merken dat er iets kapot gaat, maar over het algemeen is de laptop goed beschermd. 

Bij het kopen van een sleeve voor 14 inch laptops moet je goed opletten wat de afmetingen van de sleeve zijn. Een te grote sleeve is niet goed, want dan zit de laptop te los in de sleeve. Een te kleine sleeve daarentegen is helemaal niet goed, want dan past de laptop niet eens in de sleeve. Koop dus voor 14 inch laptops een sleeve van 14 inch.

Klik hier voor het enorme aanbod aan Lenovo laptop sleeve's van 14 inch

Veelgestelde vragen over Lenovo laptops

Wat is de gemiddelde prijs van een Lenovo laptop?

De gemiddelde prijs van een Lenovo laptop ligt rond de €600,-.

Wat is de beste Lenovo 14 inch laptop voor een goedkope prijs?

De beste Lenovo 14 inch laptop voor een schappelijke prijs is de Lenovo Laptop I3