Beste Verstelbare Dumbells in de Aanbieding

Opzoek naar verstelbare dumbells van de hoogste kwaliteit voor een voordelige prijs? Bestevoordeel.nl heeft alle aanbiedingen voor jou uitgelicht. Al deze dumbells zijn in de aanbieding bij betrouwbare aanbieders, waardoor jij verzekerd bent van een hoge kwaliteit product. Bekijk hieronder alle verstelbare dumbells aanbiedingen:


Verstelbare Dumbells 20 kg in de aanbiedingNaam: KIMO DIRECT Verstelbare Dumbbell 20KG

Originele Prijs: €199,95

Nieuwe Prijs: €129,95

Je bespaart: 35%
Naam: Trend24 Gewichten - Gewichten - Dumbells - 2 x 20 kg

Originele Prijs: €78,95

Nieuwe Prijs: €70

Je bespaart: 11%


Verstelbare Dumbells 30 kg in de aanbiedingNaam: Dumbbell 2 x 15 kg - verstelbare Dumbbellset

Originele Prijs: €74,70

Nieuwe Prijs: €55,70

Je bespaart: 25%
Naam: Orange Gym – Verstelbare Dumbbellset – 30 KG

Originele Prijs: €119,95

Nieuwe Prijs: €66,50

Je bespaart: 45%


Verstelbare Dumbells 40 kg in de aanbiedingNaam: Dumbell set 40kg | Halter set | Verstelbaar

Originele Prijs: €239,99

Nieuwe Prijs: €219,99

Je bespaart: 8%


Gemiddelde prijs van een verstelbare dumbell

Om de gemiddelde prijs te bepalen van een verstelbare dumbell is grondig onderzoek gedaan. In dit onderzoek zijn alleen de dumbells meegenomen die betrouwbaar en van hoge kwaliteit zijn. Om tot een goede prijsschatting te komen hebben wij meerdere aanbieders vergeleken op de prijzen en kwaliteiten.  

Hieruit is gebleken dat een betrouwbare en van hoge kwaliteit verstelbare dumbell gemiddeld €341,- kost. 

Wij hebben voor jou de beste verstelbare dumbells uitgekozen voor gegarandeerd de beste kwaliteit. Wat zijn verstelbare dumbells precies? 

Verstelbare dumbells zijn dumbells waarvan je het gewicht kan aanpassen, waardoor je het gewicht kan afstellen op je eigen wensen.

Meestal worden verstelbare dumbells gekocht vanaf 10 kilogram tot en met 60 kilogram. Sommige verstelbare krachttrainers bestaan uit een staaf waaraan je zelf de gewenste schijf kan bevestigen. De nieuwere modellen worden speciaal met een platform geleverd, waarbij je met een draaiknop het gewenste gewicht instelt. In prijs zijn deze een stuk hoger.

Beste verstelbare dumbells

Vaste dumbells

Naast verstelbare dumbells zijn er ook vaste dumbells. Dit zijn de krachttrainers die je voornamelijk in de sportscholen gebruikt. Deze hebben een niet-verstelbaar gewicht. Wil je van gewicht wisselen, dan moet je een andere dumbell pakken. In de sportschool staan deze dumbells altijd in een mooi rek gesorteerd om het overzichtelijk te maken.

Vaste dumbell set


Wat zijn de voordelen van dumbells die verstelbaar zijn? 

Dumbells die verstelbaar zijn onderscheiden zich van de vaste dumbells. Steeds vaker zie je dat sportscholen of thuis sporters overgaan op deze krachttrainers. Dat komt omdat het daadwerkelijk functioneler is om te sporten met verstelbare dummbells. Welke voordelen deze hebben ten opzichte van andere dumbells wordt hieronder besproken: 

  1. Relatief goedkoop: Vaste dumbells zijn in verhouding een stuk duurder dan verstelbare. Dat komt doordat je telkens nieuwe moet kopen als je naar een hoger gewicht wilt gaan bij vaste dumbells. Bij verstelbare dumbells is het mogelijk om gewoon een extra schijf met een bepaald gewicht aan de staaf toe te voegen. 
  2. Minder ruimte: Ook heb je voor verstelbare krachttrainers niet veel ruimte nodig. De schijven kan je allemaal los schuiven van de staaf en ergens opbergen. Hierdoor zijn deze dumbells ook geschikt voor thuis oefeningen. Voor dumbells die vast zijn is vaak een rek nodig en dat neemt veel plaats in beslag. 
  3. Meerdere personen kunnen er gebruik van maken: Heb je verstelbare dumbbells in huis, dan kan je een vriend of vriendin gerust vragen om mee te gaan sporten. Het maakt dan ook niet uit dat jij dumbells gebruikt van 30 kilogram en je sportmaatje van 10 kilogram. Je kan ze namelijk simpel aan de staaf en los van de staaf schuiven. Let wel goed op dat je de schijven niet op je tenen laat vallen. Dit kan erg pijn aanvoelen. 


Verstelbare dumbells kopen - Waar moet ik op letten? 

Je moet niet zomaar dumbells kopen. Het is belangrijk dat jij van tevoren heb nagedacht over enkele punten die jou helpen om de juiste dumbells te vinden. Hieronder worden enkele aspecten naar voren gebracht waar jij op moet letten voordat je verstelbare dumbells gaat kopen: 

  • Soort verstelbare dumbells: Zoals eerder gezegd zijn er meerdere soorten verstelbare dumbells. Dit zijn de goedkopere opties waarbij je een staaf koopt met daarbij een aantal gewichtschijven. Ook zijn er duurdere opties in de vorm van een platform waarbij je met een draaiknop het gewicht in kan stellen. Bedenk voor jezelf welke het beste past bij jou wensen. 
  • Gewichten: Denk niet gelijk groot! Spiermassa en kracht in je lichaam bouw je op. Dat betekent dat je niet meteen de zwaarste schijven moet aanschaffen, maar ook zeker de laagste gewichtsklassen. Rome is niet in 1 dag gebouwd en dat geldt ook voor een gespierd en fit lichaam. 
  • Schroefsluiters: De meeste modellen hebben een schroefsluiter om de gewichten aan beide kanten. Een schroefsluiter is een grote moer waarmee je de gewichten vast kan draaien. De beste manier is om het rubbertje tegen de schijven aan de plaatsen. Let bij de aankoop van dumbells goed op of er schroefsluiters bij zijn inbegrepen.
  • Koop er 2: Je lichaam moet in evenwicht zijn en daarom is het van belang dat je met 2 dumbells werkt. 1 in de linkerarm en 1 in de rechterarm. Er zijn bepaalde oefeningen waarvoor je maar 1 dumbell hoeft te gebruiken, maar voor de meeste zijn 2 noodzakelijk. 


Welke oefeningen kan ik doen met een Dumbell set? 

Bekijk de video hieronder aandachtig voor de beste oefeningen met dumbells of bekijk het artikel van Thuis Atleet eens over Dumbbell oefeningen voor thuis. Niet alleen in de sportschool, maar ook thuis kan je uitstekend gebruik maken van een dumbell set om je lichaam te trainen. Jij kan natuurlijk zelf kiezen of je deze oefeningen doet met vaste of verstelbare dumbells. 


Krachttraining in eigen huis met dumbells 

Het meest praktische aan dumbells is dat je eenvoudig je eigen huis kan ombouwen tot sportplek. Er is weinig ruimte nodig om te bewegen en met alleen een dumbell kan jij je lichaam omtoveren tot een summer body. Een advies is om niet meteen groot te denken. Het kost even tijd voordat je progressie ziet.


De belangrijkste gedachte die jij achter de hand moet houden is dat het resultaat vanzelf zichtbaar wordt zolang je consistent blijft sporten. Doordat je met dumbells de mogelijkheid heb om thuis te sporten geeft dit voor veel mensen extra voldoening en mogelijkheden. Smoesjes zoals geen tijd of 'ik ben te moe' gelden niet langer nu jij de opgelegde mogelijkheid krijgt om thuis al je oefeningen te doen met verstelbare dumbells. 

Veelgestelde vragen over Verstelbare Dumbells

Wat is de gemiddelde prijs van een verstelbare dumbell?

De gemiddelde prijs van een goede dumbell die verstelbaar is bedraagt €241,-

Wat is de beste verstelbare dumbell voor een goedkope prijs?

De beste verstelbare dumbell voor een schappelijke prijs is de PowerBlock Sport 24