Beste Automatische Ballenwerper Hond voor een Goedkope Prijs (2024)

Een automatische ballenwerper voor je hond kopen? Dat kan voordelig bij Bestevoordeel.nl. Wij hebben de hoogste kwaliteit automatische ballenwerpers uitgezocht voor de laagste prijs. Bekijk hieronder de Top-5 beste automatische ballenwerpers voor honden voor de goedkoopste prijs:


1. Vilpek® Automatische Ballenwerper

Prijs / Kwaliteit

Betrouwbaarheid

Functionaliteiten

Kracht

De beste automatische ballenwerper om je hond mee te vermaken is dit model van Vilpek. Deze is als beste uit de test gekomen en dat is geen verrassing. De Vilpek ballenwerper is namelijk van uitzonderlijke kwaliteit met uitgebreide eigenschappen en een sterke kracht. Bij de aankoop van deze ballenwerper worden ook nog eens 3 tennisballen meegeleverd, zodat je meteen kan beginnen met het vermaken van je hond. En dit allemaal zonder dat je er zelf nog moeite voor hoeft te doen.


Ook is de Vilpek geschikt voor katten als jij een kat hebt die het leuk vind om met tennisballen te spelen. Het maak niet uit hoe oud je hond of kat is, de Vilpek automatische ballenwerper geeft plezier aan zowel jonge puppy's als oude honden. Deze automatische ballenwerper hond is ontworpen uit kunststof materiaal. Dit materiaal wordt doorgaans gebruik bij het ontwerpen van dit soort ballenwerpers. Ook is het makkelijk om het apparaat mee te nemen want de afmetingen zijn 27 x 26 x 21 centimeter. 

Voordelen 

 • Compact model
 • Extra 3 tennisballen
 • Geschikt voor puppy's en oudere honden
 • Kunststof materiaal

Nadelen

 • Geen drijvende ballenwerper


2. Peddy Pets Ballenwerper voor honden

Prijs / Kwaliteit

Betrouwbaarheid

Functionaliteiten

Kracht

Nog een uitstekende keuze voor een automatische ballenwerper is die van het merk Peddy Pets. De naam doet het al vermoeden, maar het is een merk dat zich stevig focust op alles wat te maken heeft met honden. Ook op de afbeelding hierboven is een hond afgebeeld waardoor je weet dat het apparaat specifiek voor honden ontworpen is. Peddy Pets is een betrouwbaar merk die zich in de loop der jaren heeft bewezen in de markt. 


Bij de aankoop van de Peddy Pets automatische ballenwerper krijg je 6 extra tennisballen geleverd. Het apparaat schiet in totaal 10 meter ver en heeft daarmee een aardige kracht. De Peddy Pets ballenwerper is geschikt voor iedere hond in elk levensjaar. Maak je dus niet geen zorgen of het apparaat geschikt is voor jouw hond, want het antwoord is ja! Ook deze automatische ballenwerper voor honden is ontworpen van kunststof materiaal en heeft afmetingen van 27 x 25 x 20 centimeter. 

Voordelen 

 • Betrouwbaar merk
 • Schiet 10 meter ver, redelijk krachtig 
 • 6 extra tennisballen meegeleverd

Nadelen

 • Geen verkoelende werking


3. Sunny day automatische ballenwerper voor honden

Prijs / Kwaliteit

Betrouwbaarheid

Functionaliteiten

Kracht

Voor een uitgebreid ontwikkelde automatische ballenwerper voor honden met een stoer design ben je bij het juiste adres. De Sunny Day automatische ballenwerper honden heeft alles wat jij verlangt, en dat ook nog eens voor een goedkope prijs. Dit automatische apparaat werkt op een ingebouwde accu en die heeft aardig wat vermogen. De ballen schieten dus redelijk ver en daarmee doe je zowel jezelf als de hond een groot plezier. Je hond heeft eindeloos speelplezier door de Sunny Day ballenwerper.


Helaas heeft het apparaat geen verkoelende werking, maar het is wel ontworpen van kunststof, wat betekent dat het van betrouwbaar materiaal gemaakt is. De Sunny Day automatische ballenwerper is geschikt voor ieder type hond van elke leeftijd. Daarmee is het een veelzijdige automatische ballenwerper

Voordelen 

 • Stoer design
 • Ingebouwde accu, dus oplaadbaar
 • Geschikt voor iedere leeftijd hond

Nadelen

 • Geen verkoelende werking


4. Lichtendirect- Automatische ballenwerper voor honden

Prijs / Kwaliteit

Betrouwbaarheid

Functionaliteiten

Kracht

Een van de meeste gekozen automatische ballenwerpers voor honden door consumenten is dit apparaat van Lichtendirect. Het is een multifunctionele ballen schieter waarbij je de keuze hebt om 3,6 of 9 meter ver te schieten. Zo kan je voor voldoende afwisseling kiezen en blijft je huisdier eindeloos speelplezier beleven. Het apparaat is geschikt voor honden uit iedere levensfase. Of je nou een jong puppy hebt of een hond die redelijk op leeftijd is, het maakt niet uit voor de Lichtendirect automatische ballenschieter. 


De automatische ballenwerper van Lichtendirect bevat een sensor functie die herkent wanneer een tennisbal afgevuurd kan worden. Het apparaat werkt op batterijen en lichtnet, het is dus geen oplaadbare schieter. Wel krijg je bij de aankoop van dit product 3 tennisballen geleverd, waardoor je meteen gebruik kan maken van het apparaat. 

Voordelen 

 • Bevat een sensor functie
 • 3 extra tennisballen meegeleverd
 • Voor iedere levensfase geschikt

Nadelen

 • Niet drijvend


5. Mowa Ballenwerper + Voerbak - Honden training 

Prijs / Kwaliteit

Betrouwbaarheid

Functionaliteiten

Kracht

Als laatste lichten we de ballenwerper van Mowa uit. Niet omdat deze perse het minste is uit dit rijtje, maar meer omdat dit apparaat niet achterwege gelaten mag worden. Het is een automatische ballenschieter die specifiek is ontworpen voor het vermaak van honden en die zowel tennisballen als mini tennisballen afschiet. Ook de ballenwerper van Mowa is weer een schieter die voor ieder type hond in iedere levensfase geschikt is. Zowel puppy's als honden op leeftijd vermaken zich met dit apparaat. 


Bij de aankoop van de Mowa automatische ballenwerper worden tennisballen meegeleverd. Je kan dus gelijk gebruik maken van dit apparaat. Het voordeel aan de Mowa ballenwerper is dat het een voerbak bevat aan de bovenkant. Tijdens het spelen met dit apparaat kan je hond dus altijd even uitrusten en wat eten om nieuwe energie te produceren. 

Voordelen 

 • Betrouwbaar merk
 • Bevat een voerbak
 • Voor honden in iedere levensfase
 • Geschikt voor tennisballen en mini tennisballen

Nadelen

 • Niet drijvend
 • Geen verkoelend apparaatGemiddelde prijs van een automatische ballenwerper

Om de gemiddelde prijs te bepalen van een automatische ballenwerper voor je hond is grondig onderzoek gedaan. In dit onderzoek zijn alleen de ballenwerpers meegenomen die betrouwbaar en van hoge kwaliteit zijn. Om tot een goede prijsschatting te komen hebben wij meerdere aanbieders vergeleken op de prijzen en kwaliteiten.  

Hieruit is gebleken dat een betrouwbare en van hoge kwaliteit automatische ballenwerper gemiddeld €121,- kost. 

Wij hebben voor jou de ballenwerpers uitgekozen van de hoogste kwaliteit die populair zijn onder consumenten.


Wat is een automatische ballenwerper?

Een automatische ballenwerper is een apparaat waarmee je je automatisch ballen wegschiet. Vaak wordt dit apparaat ingezet voor honden, aangezien deze speels zijn en houden van het spelen met een bal. In de plaats van zelf iedere keer de bal te moeten gooien, wordt deze handeling overgenomen door de automatische ballenwerper. In sommige gevallen kan de hond zelf de bal in het apparaat stoppen, waarna enkele seconden later de bal weggeschoten wordt. Automatische ballenwerper hond kopen: waar moet ik op letten?

Om een goed werkende en betrouwbare automatische ballenwerper te kopen voor je hond zijn er een aantal aspecten waar je op moet letten. Koop nooit zomaar een product zonder jezelf te hebben ingelezen. Dit kan ertoe leiden dat je verkeerde keuzes maakt en overgaat tot aankoop van slechte kwaliteit producten. Om ervoor te zorgen dat jij een hoge kwaliteit automatische ballenwerper voor je hond koopt, hebben we de belangrijkste punten hieronder op een rijtje gezet:


 1. Design
 2. Vermogen uitgedrukt in kracht
 3. Merk
 4. Levensfase en type hond
 5. Oplaadbaar of werking op batterijen

Veelgestelde vragen over automatische ballenwerpers

Wat is de gemiddelde prijs van een automatische ballenwerper?

De gemiddelde prijs van een betrouwbare automatische ballenwerper ligt rond de €121-.

Wat is de beste automatische ballenwerper voor je hond voor een goedkope prijs?

De beste automatische ballenwerper voor je hond voor een goedkope prijs is de Vilpek automatische ballenwerper.