Beste Co Sleeper voor een Goedkope Prijs (2024)

Een co sleeper kopen om je baby rustig te houden? Bij Bestevoordeel.nl hebben wij de hoogste kwaliteit co sleepers van dit jaar uitgezocht voor de laagste prijs. Bekijk hieronder de Top-5 beste co sleepers voor de goedkoopste prijs:


1. Beste Co sleeper - Baninni Co-Sleeper Elia

Prijs / Kwaliteit

Betrouwbaarheid

Functionaliteiten

Sterkte

De Baninni Co-Sleeper Elia is een reisbedje dat speciaal ontworpen is om dichtbij het ouderlijk bed te plaatsen. Het bedje heeft een afneembare zijwand, zodat ouders gemakkelijk toegang hebben tot hun baby en het bedje kan ook gemakkelijk opgeborgen worden als het niet gebruikt wordt. Het bedje is voorzien van een comfortabel matrasje en is gemaakt van duurzaam en veilig materiaal. Het bedje heeft ook wielen, zodat het gemakkelijk verplaatst kan worden naar een andere kamer. Het bedje is geschikt voor baby's van 0 tot 6 maanden.

Voordelen 

 • Inclusief een matras
 • Bodem in de hoogte verstelbaar
 • Bevat een zij opening
 • Zeer betrouwbaar merk

Nadelen

 • Is niet verrijdbaar


2. Maxi-Cosi Iora Co-Sleeper

Prijs / Kwaliteit

Betrouwbaarheid

Functionaliteiten

Sterkte

De Maxi-Cosi Iora Co-Sleeper is een compact reisbedje dat gemakkelijk kan worden aangebracht aan het ouderlijk bed. Het bedje is voorzien van een afneembare zijwand, zodat ouders gemakkelijk toegang hebben tot hun baby en het bedje kan ook gemakkelijk opgeborgen worden als het niet gebruikt wordt. Het bedje is ook voorzien van een ventilatiegaas, zodat de luchtcirculatie verbeterd wordt en het bedje kan worden gebruikt in verschillende klimaten. De Maxi-Cosi Iora Co-Sleeper is gemaakt van duurzame materialen en is getest op veiligheid, zodat ouders zich geen zorgen hoeven te maken over de veiligheid van hun baby tijdens het slapen.

Voordelen 

 • Verkrijgbaar in meerdere kleuren
 • 5 verschillende verstelbare hoogtes
 • Binnenvoering kan gewassen worden 
 • 2 in 1 wieg

Nadelen

 • Niet verrijdbaar 


3. Chicco Next2Me Co Sleeper

Prijs / Kwaliteit

Betrouwbaarheid

Functionaliteiten

Sterkte

De Chicco Next2Me Co-Sleeper is een reisbedje dat gebruikt kan worden als aanleuning voor het ouderlijk bed. Het bedje is speciaal ontworpen om het gemakkelijker te maken voor ouders om hun baby in de buurt te houden tijdens het slapen, zonder dat ze zich zorgen hoeven te maken over de veiligheid van hun kind.

Het bedje is voorzien van een afneembare zijwand, zodat ouders gemakkelijk toegang hebben tot hun baby en het bedje kan ook gemakkelijk opgeborgen worden als het niet gebruikt wordt. Het bedje is ook voorzien van een draagbare tas, zodat het gemakkelijk meegenomen kan worden op reis.

Het bedje is gemaakt van ademend mesh materiaal, wat zorgt voor een goede luchtcirculatie en comfort voor de baby. Het bedje is ook voorzien van een verstelbare hoogte, zodat het op elk ouderlijk bed aangepast kan worden.

In samenvatting is de Chicco Next2Me Co-Sleeper een handig en veilig reisbedje voor ouders die hun baby in de buurt willen houden tijdens het slapen, zonder zich zorgen te hoeven maken over de veiligheid van hun kind. Het bedje is gemakkelijk te verplaatsen en te gebruiken en biedt comfort en luchtcirculatie voor de baby.

Voordelen 

 • In meerdere kleuren te koop
 • Inklapbaar en licht in gewicht
 • Kindje altijd te zien vanaf de zijkant
 • 2 wieltjes en 2 anti slip voetjes

Nadelen

 • Je kan het niet wassen


4. Kinderkraft Co Sleeper - Aanschuifwieg 

Prijs / Kwaliteit

Betrouwbaarheid

Functionaliteiten

Sterkte

De Kinderkraft Co-Sleeper is een aanschuifwieg die bedoeld is om de slaapomgeving van ouders en baby te delen. Het bedje is voorzien van een afneembare zijwand, zodat ouders gemakkelijk toegang hebben tot hun baby en het bedje kan ook gemakkelijk opgeborgen worden als het niet gebruikt wordt. Het bedje is gemaakt van stevig en veilig materiaal en heeft een zacht en comfortabel matrasje voor de baby. Het bedje is ook voorzien van een verstelbare hoogte, zodat het gemakkelijk aan te passen is aan het ouderlijk bed. De Kinderkraft Co-Sleeper is een uitstekende keuze voor ouders die op zoek zijn naar een manier om hun baby dichtbij te houden tijdens het slapen, terwijl ze tegelijkertijd toch hun eigen privacy behouden.

Voordelen 

 • Zeer veilig en bevat een duurzaam/metalen frame
 • Heeft een uitstekend comfort
 • Zowel een co sleeper als aparte wieg
 • Inclusief een hard matras voor optimale slaap

Nadelen

 • Niet verrijdbaar


5. Lionelo Leonie - Wieg - 5 niveaus - Instelbaar 

Prijs / Kwaliteit

Betrouwbaarheid

Functionaliteiten

Sterkte

De Lionelo Leonie is een wieg met 5 instelbare niveaus, zodat ouders de hoogte van het matras kunnen aanpassen aan de behoeften van hun baby. Het is gemaakt van stevig en duurzaam materiaal en heeft een afneembare zijwand, zodat ouders gemakkelijk toegang hebben tot hun baby. De wieg heeft ook een verstelbare bodem, zodat ouders het matras op verschillende hoogtes kunnen plaatsen om de bloedcirculatie van de baby te verbeteren. Het bedje is voorzien van wielen, zodat het gemakkelijk te verplaatsen is. Het is ook opvouwbaar, zodat het gemakkelijk opgeborgen kan worden als het niet gebruikt wordt. De Lionelo Leonie is een goede keuze voor ouders die op zoek zijn naar een stevig en veilig wiegje voor hun baby.

Voordelen 

 • Bodem in de hoogte verstelbaar
 • Matras wordt meegeleverd 
 • Schommelfunctie en stabiele bedfunctie
 • 2 wielen om te verplaatsen 

Nadelen

 • Niet voor gemonteerdGemiddelde prijs van een co sleeper

Om de gemiddelde prijs te bepalen van een co sleeper is grondig onderzoek gedaan. In dit onderzoek zijn alleen de sleepers meegenomen die betrouwbaar en van hoge kwaliteit zijn. Om tot een goede prijsschatting te komen hebben wij meerdere aanbieders vergeleken op de prijzen en kwaliteiten.  

Hieruit is gebleken dat een betrouwbare en van hoge kwaliteit co sleeper gemiddeld €154,- kost. 

Wij hebben voor jou de co sleepers uitgekozen van de hoogste kwaliteit die populair zijn onder consumenten.


Wat is een co sleeper?

Een co-sleeper is een soort babybedje dat naast het bed van de ouders geplaatst kan worden. Het doel hiervan is om het makkelijker te maken om de baby in de buurt te houden tijdens het slapen, zodat ouders gemakkelijk bij de baby kunnen komen als ze huilt of andere aandacht nodig heeft. Sommige co-sleepers zijn ook ontworpen om aan het bed van de ouders te koppelen, zodat de baby en de ouders in dezelfde ruimte kunnen slapen, maar op aparte matrassen.

Het is belangrijk om te onthouden dat het gebruik van een co-sleeper niet zonder risico is en dat ouders altijd voorzorgsmaatregelen moeten nemen om ervoor te zorgen dat de baby veilig is tijdens het slapen. Dit kan bijvoorbeeld betekenen dat ouders de baby op de rug laten slapen, de baby op een veilige, stevige matras laten slapen en ervoor zorgen dat er geen kussens, dekens of andere objecten in de buurt van het gezicht van de baby zijn.

Co sleeper kopen


Co sleeper kopen - waar moet ik op letten? 

Koop nooit zomaar een co sleeper. Bij het kopen van een co sleeper hangt veel af van een aantal eigenschappen van het product. Koop je een co sleeper die niet goed is, dan zal je baby slapeloze nachten beleven en jij als ouder zijnde uiteraard ook. Een aantal eigenschappen en aandachtspunten voor een goede co sleeper zijn hieronder opgesomd: 

 • Veiligheid: Kies voor een co sleeper met een goedgekeurde veiligheidsstandaard, zoals de JPMA-certificering. Zorg ervoor dat de co sleeper stevig op het bed staat en dat er geen gevaarlijke randen of hoeken zijn.
 • Materiaal: Kijk naar de materialen waar de co sleeper van gemaakt is. Kies voor een co sleeper gemaakt van duurzame en natuurlijke materialen, zoals hout of katoen, in plaats van goedkope kunststof.
 • Afmetingen: Zorg ervoor dat de co sleeper past bij jouw bed en dat er genoeg ruimte is voor je baby om te bewegen en te slapen.
 • Geschikt voor de leeftijd van je baby: Kies voor een co sleeper die geschikt is voor de leeftijd van je baby. Sommige co sleepers zijn alleen geschikt voor pasgeborenen, terwijl andere geschikt zijn voor oudere baby's.
 • Gebruiksgemak: Kijk naar hoe gemakkelijk de co sleeper te gebruiken is. Zoek naar een co sleeper met een makkelijk te verstellen hoogte en een gemakkelijk te verwijderen zijwand.
 • Prijs: Bekijk hoeveel je wilt uitgeven aan een co sleeper en zoek naar een optie die binnen jouw budget valt. Houd er wel rekening mee dat een goedkopere co sleeper mogelijk van lagere kwaliteit is.

Voordelen van een co sleeper

Niet voor niets kopen veel ouders een co sleeper. Het product is een groot voordeel voor zowel de ouders als de baby zelf. Hieronder worden een aantal van de belangrijkste voordelen van een co sleeper benoemd, zodat jij een beter beeld krijgt wat de pluspunten zijn: 

 1. Gemak: Co sleepers zijn gemakkelijk te gebruiken en kunnen gemakkelijk aan het bed van de ouders worden bevestigd, zodat ouders het kind in de gaten kunnen houden en snel kunnen reageren op hun behoeften.
 2. Verbeterde slaap: Co sleepers helpen ouders om beter te slapen omdat ze niet hoeven op te staan om de baby te verzorgen en de baby kan gemakkelijk naar de borst of de fles worden gebracht zonder dat ze uit bed hoeven te komen.
 3. Verbeterde borstvoeding: Co sleepers maken het gemakkelijker om te borst voeden en helpen bij het opbouwen van een goede borstvoedings-relatie tussen moeder en kind.
 4. Meer tijd samen: Co sleepers geven ouders de kans om meer tijd met hun baby door te brengen en zorgen voor een hechte band tussen ouder en kind.
 5. Veilig: Als ze correct worden gebruikt, kunnen co sleepers veilig zijn voor baby's en ouders. Het is echter belangrijk om de juiste voorzorgsmaatregelen te nemen om ervoor te zorgen dat het kind niet kan vallen of gewurgd kan worden.

Betrouwbare aanbieders van co sleepers? 

Een van de belangrijkste aandachtspunten bij het kopen van een co sleeper voor je baby is het merk waarvan je het product koopt. Er zijn enorm veel co sleeper aanbieders, maar er is wel degelijk verschil tussen de modellen en merken. Voor een betrouwbare co sleeper heb je een merk nodig met een grote naamsbekendheid. Hieronder worden een aantal aanbieders benoemd die in Nederland het grootste verkoop gehalte realiseren van co sleepers: 


Maxi Cosi co sleeper

Een Maxi Cosi co-sleeper is een soort babybedje dat aan het bed van de ouders kan worden bevestigd. Het is bedoeld om het gemakkelijker te maken om de baby 's nachts te verzorgen, omdat ouders het bed niet hoeven te verlaten om naar de baby te gaan. Het is ook handig omdat het de baby dicht bij de ouders houdt, wat voor sommige ouders geruststellend kan zijn. 

De Maxi Cosi co-sleeper is gemaakt om veilig te zijn voor gebruik in combinatie met een groot bed en is geschikt voor baby's van 0 tot 6 maanden. Het is belangrijk om te onthouden dat co-sleeping altijd met voorzichtigheid moet worden beoefend om te voorkomen dat de baby in gevaar komt. Als u overweegt om een Maxi Cosi co-sleeper te gebruiken, is het verstandig om uzelf te informeren over de veiligheidsrichtlijnen en om professioneel advies te vragen voordat u besluit om het te gebruiken.

Baninni co sleeper

Een Baninni co-sleeper is een soort babybed dat aan het hoofdeinde van het ouders slaapkamerbed kan worden bevestigd, zodat de baby naast de ouders kan slapen terwijl hij of zij nog dicht bij hen is. Dit kan vooral handig zijn voor pasgeborenen die vaak moeten worden gevoed of gekalmeerd tijdens de nacht.

De Baninni co-sleeper is voorzien van afneembare zijwanden en heeft een lage instap, zodat ouders gemakkelijk toegang hebben tot hun baby zonder uit bed te hoeven stappen. Het bedje is ook voorzien van een verstelbare bodem, zodat het aan de behoeften van de groeiende baby kan worden aangepast.

Chicco co sleeper

Een Chicco co-sleeper is een soort van bijbed dat is ontworpen om dicht bij het ouders bed te staan. Het is bedoeld om de ouders in staat te stellen om hun baby in de buurt te houden, terwijl ze nog steeds een eigen bed hebben. De Chicco co-sleeper is meestal verstelbaar en kan aan het oudersbed worden bevestigd, zodat de baby naast de ouder kan slapen zonder dat ze uit bed hoeven te komen om naar de baby te kijken. Dit kan handig zijn voor ouders die graag dicht bij hun baby willen blijven, terwijl ze nog steeds hun eigen slaapplaats hebben.

Deryan co sleeper

Een Deryan co-sleeper is een reisbedje dat gebruikt kan worden als een aanleuning voor het ouderlijk bed. Dit bedje is speciaal ontworpen om het gemakkelijker te maken voor ouders om hun baby in de buurt te houden tijdens het slapen, zonder dat ze zich zorgen hoeven te maken over het veiligheid van hun kind. Het bedje is voorzien van een afneembare zijwand, zodat ouders gemakkelijk toegang hebben tot hun baby en het bedje kan ook gemakkelijk opgeborgen worden als het niet gebruikt wordt.

Veelgestelde vragen over Co sleepers

Wat is de gemiddelde prijs van een co sleeper?

De gemiddelde prijs van een goede co sleeper ligt rond de €154-.

Wat is de beste co sleeper voor een goedkope prijs?

De beste co sleeper voor een schappelijke prijs is de Baninni Co-Sleeper Elia.