Beste Elektrische Kinder Tandenborstel voor een Goedkope Prijs (2024)

Heeft jouw kind een elektrische tandenborstel nodig, maar wil je niet teveel geld hiervoor uitgeven? Bij Bestevoordeel.nl zijn de beste elektrische kinder tandenborstels uitgekozen voor de laagste prijs. De uitgekozen producten worden als 'uitstekend' beschouwd door eerdere consumenten en de borstels bevatten meerdere handige functionaliteiten. Bekijk hier de Top-5 beste elektrische kinder tandenborstels voor de beste prijs en kom erachter waar jij op moet letten bij het kopen van het product.

1. Oral-B Kids Elektrische Tandenborstel - Cars

Prijs / Kwaliteit

Betrouwbaarheid

Functionaliteiten

Reactiesnelheid

De beste elektrische kinder tandenborstel wordt aangeboden door Oral-B. De lijst met elektrische kinder tandenborstel zal dan ook volledig bestaan uit Oral-B producten. Als beste en meest populaire is gekozen voor de Oral-B Kids Elektrische Tandenborstel van Cars. Vrijwel alle kinderen kennen het tv-programma Cars wel, waarin auto's tegen elkaar racen. Cars is razend populair en dat blijkt uit de reviews onder de elektrische Cars kinder tandenborstel. 


De tandenborstel is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Er zitten extra zachte borstelharen op de tandenborstel, zodat het gebit van je kind niet beschadigd zal raken. Er zijn 2 verschillende poetsstanden mogelijk: dagelijkse reiniging en gevoelige tanden. De ronde opzet borstel is bedoeld voor kleine mondjes, precies zoals kinderen dat hebben vanaf 3 jaar oud. 


Ieder keer dat je de Oral-B Kids Elektrische Tandenborstel van Cars oplaad gaat het 8 dagen mee. Met een bijzondere, kinder vriendelijke modus reinigt deze borstel de tanden van kinderen voorzichtig, waarbij meer tandplak wordt verwijderd dan een handmatige tandenborstel. Dit product haalt meer tandplak weg dan een gewone manuele tandenborstel. 

Voordelen 

 • Haalt veel tandplak weg
 • Dagelijkse reiniging en gevoelige tanden
 • Cars is erg populair onder kinderen
 • Extra zachte borstelharen

Nadelen

 • Te gebruiken vanaf 3 jaar oud, jonger is niet mogelijk


2. Oral-B Kids Spiderman Elektrische Tandenborstel

Prijs / Kwaliteit

Betrouwbaarheid

Functionaliteiten

Reactiesnelheid

Nog een programma dat erg veel gekeken wordt door kinderen is Spiderman. Hoe tof is het dat je nu een Spiderman elektrische tandenborstel kan kopen voor je kind die misschien al jarenlang fan is. Dit ook nog eens voor een ontzettend goedkope prijs. Ook deze elektrische tandenborstel van Spiderman is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. 


Razendsnel tandenpoetsen en veel tandplak verwijderen doe je met deze tandenborstel van Oral-B. Het product bevat 1 poetsstand, maar wel 2 verschillende Spiderman kinder opzet borstels. De gevoelige modus is perfect om je kind te laten wennen aan een elektrische tandenborstel, zonder de tanden of tandvlees te beschadigen. 


Ook zit er een timer op de tandenborstel van 4 x 30 seconde. Zeker voor kinderen kan zo een timer een groot voordeel zijn, zodat je kan afstellen hoelang je kind poetst. Met 7600 rotaties per minuut hoef je niet bang te zijn dat er niet goed genoeg gepoetst wordt. Als je tandenborstel eenmaal in aanraking komt met het gebit gaat het schoonmaken vanzelf. Na 1 keer opladen gaat deze Oral-B tandenborstel 8 dagen mee. 

Voordelen 

 • Spiderman design
 • Extra fijne haarborstel
 • Enorm veel rotaties per minuut
 • Lange levensduur

Nadelen

 • In totaal maar 1 poetsstand


3. Oral-B Kids Frozen 2 - Elektrische Tandenborstel

Prijs / Kwaliteit

Betrouwbaarheid

Functionaliteiten

Reactiesnelheid

De Oral-B Kids Frozen 2 elektrische tandenborstel kan je als groot fan natuurlijk niet laten liggen. Niet alleen vanwege het design, maar zeker ook door de hoge kwaliteit en de uitgebreide functionaliteiten van het product. Zo is de tandenborstel geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar oud en beschikt het over een 2D roterende functie. Ook wordt deze Frozen elektrische tandenborstel van Oral-B aangeraden door tandartsen. Het is namelijk een heel goed werkende tandenborstel voor een melkgebit. 


Enkele functies van de Oral-B Kids Frozen 2 zijn de timer, de extra zachte borstelharen en de oplaadbare batterij. Met de timer kan je eenvoudig instellen dat er 2 minuten gepoetst gaat worden. Je zet de timer aan en hoort vanzelf wanneer de poetsbeurt voorbij is. De extra zachte borstelharen halen al het tandplak weg en de oplaadbare batterij zorgt ervoor dat je zo een 8 dagen gebruik kan maken van de elektrische kinder tandenborstel zonder bang te hoeven zijn dat het apparaat leeg gaat.

Voordelen 

 • Kleurrijk design
 • 2 minuten timer 
 • Extra zachte borstelharen
 • Oplaadbare batterij

Nadelen

 • De druksensor geeft geen licht-of geluidssignaal


4. Oral-B Kids Mandalorian - Elektrische Tandenborstel

Prijs / Kwaliteit

Betrouwbaarheid

Functionaliteiten

Reactiesnelheid

Populair onder kinderen is de elektrische tandenborstel met het Mandalorian design. Deze tandenborstel van Oral-B wordt vaak gekozen door kinderen door het stoere design en natuurlijk de uitstekende werking. Vanaf een leeftijd van 3 jaar is dit een van de beste elektrische tandenborstels voor kinderen. De extra zachte borstelharen halen al het tandplak uit je kind zijn melkgebit. Hierdoor wordt de kans op gaatjes en achterliggend vuil een heel stuk kleiner.


De Oral-B Kids Mandalorian heeft 2 verschillende poets functies: dagelijkse reiniging en gevoelige tanden. Dit is een groot voordeel voor kinderen. Je moet altijd zuinig zijn op het gebit van een kind, verschillende poetsstanden dragen bij aan het extra schoonhouden van de tanden.


Bij de aankoop van een Oral-B Kids Mandalorian krijg je 4 stickers van Mandalorian meegeleverd die je om het handvat kan plaatsen. Dit om de tandenborstel nog stoerder en unieker te maken. Als je opzoek bent naar een goedkope elektrische kinder tandenborstel, dan is de Oral-B Kids Mandalorian een hele goede keuze.

Voordelen 

 • Uniek en stoer design
 • 4 verschillende stickers voor het handvat
 • Extra zachte borstelharen
 • 2 verschillende poetsstanden

Nadelen

 • Geen geheugenfunctie


5. Oral-B Kids Elektrische Tandenborstel - Star Wars

Prijs / Kwaliteit

Betrouwbaarheid

Functionaliteiten

Reactiesnelheid

Als laatste in dit rijtje hebben we gekozen voor een tandenborstel die absoluut niet mag ontbreken in een lijstje voor kinderen. Een elektrische tandenborstel van Star Wars. Een van de populairste kinder series is nu terug te vinden in jouw badkamer, na aankoop van de Oral-B Kids Elektrische Tandenborstel Star Wars. Vanaf een leeftijd van 3 jaar kunnen kinderen gebruik maken van de tandenborstel, die naast een onwijs leuk design ook nog eens een hele goede werking heeft. 


Met een nog goedkopere prijs dan de eerder benoemde elektrische kinder tandenborstels, doet de Oral-B Kids Star Wars niet perse onder wat betreft functionaliteiten. De tandenborstel beschikt over extra zachte borstelharen, een ronde opzet borstel voor kleine mondjes en werkt met een Disney timer. Met deze timer kan je de duur van de poetsstand instellen, waarna een alarm afgaat als de ingestelde tijd bereikt is. 


De Oral-B Kids Elektrische Star Wars borstel is een koopje voor de kwaliteiten die je ervoor terugkrijgt. Twijfel niet en sla het apparaat nu in huis voor je kind! 

Voordelen 

 • Extra zachte borstelharen
 • Star Wars stickers meegeleverd
 • Disney timer 
 • Oplaadbare batterij 

Nadelen

 • Druksensor heeft geen licht-of geluidssignaalGemiddelde prijs van een Elektrische Tandenborstel Kind

Om de gemiddelde prijs te bepalen van een kinder tandenborstel elektrisch een is grondig onderzoek gedaan. In dit onderzoek zijn alleen de tandenborstels meegenomen die betrouwbaar en van hoge kwaliteit zijn. Om tot een goede prijsschatting te komen hebben wij meerdere aanbieders vergeleken op de prijzen en kwaliteiten.  

Hieruit is gebleken dat een betrouwbare en van hoge kwaliteit elektrische kinder tandenborstel gemiddeld €30,- kost. 

Wij hebben voor jou de beste tandenborstels uitgekozen onder de gemiddelde aankoopprijs, maar wel voor gegarandeerd de beste kwaliteit. 


Wat is een kinder elektrische tandenborstel precies? 

Elektrische tandenborstels zijn apparaten waarmee je een gebit goed schoon kan maken. Er zijn 2 typen elektrische tandenborstels, namelijk de oscillerende-roterende (hierbij gaat de borstel ronddraaiend heen-en-weer) en de sonische (hierbij gaat de borstel zijwaarts heen-en-weer).


Een elektrische tandenborstel heeft als doel om al het vuil uit een gebit te laten verdwijnen door in poets beweging dit vuil weg te schrobben. Een kinder elektrische tandenborstel is speciaal ontworpen voor kinderen. Kinderen hebben namelijk een melkgebit dat nog niet volgroeit is. De tandenborstel moet zachter zijn voor de nog niet volgroeide tanden.

Tandenborstels

Elektrische tandenborstel voor kinderen kopen - Waar moet ik op letten? 

Bij het kopen van een elektrische tandenborstel voor kinderen zijn er best wel wat aandachtspunten waar je op moet letten. Een kinder gebit is namelijk nog niet volledig ontwikkeld en is zwakker dan een gebit van een volwassenen. Je kan dus niet zomaar een elektrische tandenborstel kopen voor een kind die ook gebruikt wordt voor volwassenen. Hieronder benoemen we enkele aspecten waar je op moet letten voordat je overgaat tot koop van een tandenborstel voor een kind:

 • Zachte borstelharen: Om zo veilig mogelijk om te gaan met een kinder gebit zijn zachte borstelharen een vereiste. Er mag geen schade optreden in het gebit en zachte borstelharen zorgen hiervoor. Daarnaast voelt het een stuk lekkerder aan tijdens het poetsen als er iets zacht over je tanden heen gaat in plaats van iets hards of scherps.
 • Oplaadbare batterij: Kijk altijd voordat je een elektrische tandenborstel koopt of er een oplader meegeleverd wordt. Na een x aantal keer gebruik is de elektrische tandenborstel namelijk op en moet deze opgeladen worden. 
 • Poetsstanden: Het is een aandachtspunt die veel consumenten vergeten bij de aankoop van een elektrische tandenborstel, maar een bostel met verschillende poetsstanden is een groot voordeel. Wij raden aan om een elektrische kinder borstel te kopen met meerdere poetsstanden om het gebit zo schoon mogelijk te houden. 
 • Opzetstuk: Een elektrische tandenborstel veilig bewaren doe je met een stevig opzetstuk. Hier kan je de tandenborstel op plaatsen, zonder kan dat het eraf valt. 
 • Rotaties: Het is altijd goed om een kinder tandenborstel elektrisch te kopen die veel rotaties per minuut heeft. Hoe meer rotaties hoe meer vuil er weggehaald kan worden. Door de vele rotaties zal er geen plek in het gebit overgeslagen worden en ben je gegarandeerd van een schoon gebit, indien je een regelmaat vindt in het poetsen.

Verschillende soorten elektrische tandenborstels 

Bij het kopen van een elektrische-tandenborstel heb je ontzettend veel keuzes. Veel tandenborstels lijken op elkaar, maar verschillend in bepaalde opzichten toch weer van elkaar. Echter, de meest gebruikte elektrische tandenborstels zijn oscillerend-roterende en sonische. Het verschil tussen beide wordt hieronder uitgelegd, waardoor jij een keuze kan maken welke soort elektrische tandenborstel het beste bij je kind past:


Elektrische tandenborstel oscillerend-roterend

Bij deze methode maakt de tandenborstel zelf de poetsbewegingen. Je hoeft de tandenborstel dus alleen tegen je tanden aan te zetten, waarna het apparaat het werk doet. Met een ronde borstelkop wordt zorgvuldig om iedere tand heen gedraaid om al het tandplak en vuil weg te halen. De bewegingsrichting met een oscillerend-roterende elektrische tandenborstel is ronddraaiend heen-en-weer.

Elektrische tandenborstel sonisch

Een tweede keuze is de sonische elektrische tandenborstel. De bewegingsrichting bij deze methode is zijwaarts heen-en-weer. Je plaatst de tandenborstel onder een kleine hoek, zet weinig druk en laat het apparaat al het werk doen. Dit proces ga je van tand tot tand zo zorgvuldig mogelijk af. 

Veelgestelde vragen over kinder elektrische tandenborstels

Wat is de gemiddelde prijs van een elektrische tandenborstel voor kinderen?

De gemiddelde prijs van een elektrische tandenborstel voor kinderen is rond de €30,-.

Wat is de beste elektrische tandenborstel voor een kind voor een goedkope prijs?

De beste elektrische tandenborstel voor kinderen voor een schappelijke prijs is de Oral-B Kids Elektrische Tandenborstel van Cars.