Beste Infrarood Massage Apparaat van 2024

Een infrarood massage apparaat kopen om je spieren los te krijgen? Bij Bestevoordeel.nl hebben wij de hoogste kwaliteit opties uitgezocht voor de laagste prijs. Bekijk hieronder de Top-5 beste massage apparaten infrarood voor een goedkope prijs:


De 5 beste massage apparaten infrarood uitgelicht: 


Ergolight® IR-H01 Professioneel Infrarood Massageapparaat

Prijs / Kwaliteit

Betrouwbaarheid

Functionaliteiten

Sterkte

Het Ergolight® IR-H01 Professioneel Infrarood Massageapparaat is een krachtig massage-apparaat dat gebruik maakt van percussietherapie om spieren te ontspannen en pijn te verminderen. Het apparaat heeft 6 verschillende snelheidsniveaus en 4 verschillende massagekoppen die kunnen worden aangepast aan de behoeften van de gebruiker.

De Ergolight® IR-H01 is eenvoudig te gebruiken en kan op verschillende delen van het lichaam worden gebruikt, zoals de nek, schouders, rug en benen. Het professionele massage apparaat heeft ook een infraroodfunctie die kan worden gebruikt om de bloedsomloop te verbeteren en spierpijn te verminderen.

Voordelen 

 • Verbetert de bloedcirculatie en vermindert spierpijn
 • Verbetert de flexibiliteit van spieren en pezen
 • Effectief voor het behandelen van spiervermoeidheid en spanning
 • Eenvoudig te gebruiken en aan te passen aan persoonlijke behoeften

Nadelen

 • Kan luidruchtig zijn bij gebruik op hogere snelheden


Auronic Shiatsu Massagekussen Infrarood

Prijs / Kwaliteit

Betrouwbaarheid

Functionaliteiten

Sterkte

Het Auronic Shiatsu Massagekussen is een elektrisch apparaat dat gebruik maakt van Shiatsu massagetechnologie om de nek, schouders en rug te masseren. Het kussen heeft vier roterende massagekoppen die diep kneden en wrijven om de spieren te ontspannen en de bloedcirculatie te verbeteren.


Daarnaast heeft het massagekussen ook een warmtefunctie met infrarood om de spieren verder te ontspannen en pijn te verminderen. Het kussen kan eenvoudig worden bevestigd aan een massagestoel of bank en heeft een afstandsbediening waarmee de massage-instellingen kunnen worden aangepast.

Voordelen 

 • Kan pijn en spanning in de spieren verminderen en de bloedcirculatie verbeteren
 • Handige warmtefunctie met infrarood om de spieren nog verder te ontspannen
 • Makkelijk te bevestigen aan een stoel of bank en eenvoudig te bedienen met de afstandsbediening
 • Geschikt voor gebruik op verschillende delen van het lichaam, zoals nek, schouders en rug

Nadelen

 • Het kussen is niet geschikt voor mensen met bepaalde medische aandoeningen, zoals hartproblemen, hoge bloeddruk of osteoporose


FAMBZ Ultimate Infrarood Nekmassage Apparaat

Prijs / Kwaliteit

Betrouwbaarheid

Functionaliteiten

Sterkte

Het FAMBZ Ultimate Infrarood Nekmassage Apparaat is een draagbaar en oplaadbaar apparaat dat speciaal is ontworpen voor nekmassages. Het apparaat heeft vijf verschillende massagemodi en zestien verschillende snelheden, zodat gebruikers de intensiteit en stijl van de massage kunnen aanpassen aan hun persoonlijke behoeften. Bovendien is het apparaat voorzien van infrarood-warmtetechnologie die helpt bij het verlichten van spierpijn en het verminderen van stress.

Een van de voordelen van het FAMBZ Ultimate Infrarood Nekmassage Apparaat is dat het compact en draagbaar is, zodat gebruikers het apparaat overal mee naartoe kunnen nemen. Bovendien is het apparaat eenvoudig in gebruik en kan het worden bediend met één hand, waardoor gebruikers hun andere hand vrij hebben om andere dingen te doen. Een ander voordeel is de infraroodtechnologie, die zorgt voor een diepere en effectievere massage. Ook is het apparaat geschikt voor het masseren van andere delen van het lichaam, zoals de rug, schouders en benen.

Een nadeel van het FAMBZ Ultimate Infrarood Nekmassage Apparaat is dat het apparaat alleen werkt wanneer het is aangesloten op een stopcontact. Het apparaat kan dus niet worden gebruikt tijdens het opladen.

Voordelen 

 • Makkelijk te gebruiken
 • Krachtige werking
 • Alle onderdelen van het lichaam kunnen gemasseerd worden
 • Klein en makkelijk mee te nemen

Nadelen

 • Kan niet gebruikt worden tijdens opladen


El Suvon Shiatsu Voetmassage apparaat Infrarood

Prijs / Kwaliteit

Betrouwbaarheid

Functionaliteiten

Sterkte

Het El Suvon Shiatsu Voetmassage apparaat is een massagekussen dat gebruikt kan worden om de voeten te masseren. Het apparaat maakt gebruik van shiatsu-technologie om een diepgaande massage te bieden, terwijl luchtcompressie zorgt voor een rustgevende druk. Daarnaast heeft het apparaat infrarood-warmtefunctie om de bloedcirculatie te verbeteren en spanning te verminderen. Met de afstandsbediening kan de gebruiker de intensiteit en het type massage aanpassen aan zijn of haar persoonlijke voorkeuren.

Het massagekussen heeft vier grote voordelen. Ten eerste biedt het apparaat een diepgaande massage dankzij de shiatsu-technologie. Ook zorgt de luchtcompressie voor een rustgevende druk die de spanning in de voeten vermindert. Daarnaast bevordert de infrarood-warmte de bloedcirculatie, wat kan helpen bij pijnverlichting en het bevorderen van de genezing. Ten slotte kan het apparaat worden aangepast aan de persoonlijke voorkeuren van de gebruiker met behulp van de afstandsbediening.

Het enige nadeel van het El Suvon Shiatsu Voetmassage apparaat is dat het alleen geschikt is voor voeten en niet voor andere delen van het lichaam.

Voordelen 

 • Diepgaande massagefunctie
 • Krachtige luchtcompressie
 • Bloedcirculatie wordt verbetert
 • Aanpasbaar op eigen wensen

Nadelen

 • Alleen geschikt voor voeten


Panacea Rood en Nabij Infrarood Therapie Riem voor Buik en Rug

Prijs / Kwaliteit

Betrouwbaarheid

Functionaliteiten

Sterkte

De Panacea Rood en Nabij Infrarood Therapie Riem is een massage-apparaat dat gebruik maakt van rood en nabij infrarood licht om rugpijn te verminderen, af te slanken en stress en vermoeidheid te verminderen. De riem kan zowel op de buik als op de rug worden gedragen en is geschikt voor dagelijks gebruik. De Panacea Rood en Nabij Infrarood Therapie Riem heeft 3 verschillende modi, namelijk een afslank modus, een massage modus en een combinatiemodus.


De voordelen van de Panacea Rood en Nabij Infrarood Therapie Riem zijn:

 1. Vermindering van rugpijn: De riem maakt gebruik van infrarood licht om de bloedcirculatie te verbeteren en de spieren te ontspannen, wat kan leiden tot vermindering van rugpijn.

 2. Gewichtsverlies: De afslankmodus helpt bij het afbreken van vetcellen en het verminderen van cellulitis, wat kan leiden tot gewichtsverlies.

 3. Verlicht stress en vermoeidheid: Het massage-effect van de riem kan helpen om de bloedsomloop te stimuleren, waardoor stress en vermoeidheid kunnen worden verminderd.

 4. Geschikt voor dagelijks gebruik: De riem kan gemakkelijk worden gedragen en is geschikt voor dagelijks gebruik thuis of op het werk.

Een nadeel van de Panacea Rood en Nabij Infrarood Therapie Riem is dat het misschien niet effectief is voor alle vormen van rugpijn.

Voordelen 

 • Vermindering van rugpijn
 • Gewichtsverlies
 • Verlicht stress en vermoeidheid
 • Geschikt voor dagelijks gebruik

Nadelen

 • Mogelijk niet effectief voor alle vormen van rugpijnGemiddelde prijs van een massage apparaat infrarood

Om de gemiddelde prijs te bepalen van een massage apparaat infrarood is grondig onderzoek gedaan. In dit onderzoek zijn alleen de apparaten meegenomen die betrouwbaar en van hoge kwaliteit zijn. Om tot een goede prijsschatting te komen hebben wij meerdere aanbieders vergeleken op de prijzen en kwaliteiten.  

Hieruit is gebleken dat een betrouwbare en van hoge kwaliteit infrarood massage apparaat gemiddeld €160,- kost. 

Wij hebben voor jou de massage apparaten uitgekozen van de hoogste kwaliteit die populair zijn onder consumenten.


Wat is een infrarode massage apparaat?

Een infrarood massage apparaat is een elektronisch apparaat dat wordt gebruikt om spierpijn en spanning te verlichten. Het apparaat combineert de therapeutische voordelen van infraroodstraling en massage om pijnlijke spieren te ontspannen en de bloedcirculatie te verbeteren.

Infraroodstraling is een type elektromagnetische straling dat warmte produceert. Dit warmte-effect kan helpen om spierpijn te verlichten door de bloedvaten te verwijden en de bloedstroom te verhogen, waardoor meer zuurstof en voedingsstoffen naar de spieren worden getransporteerd.

Het massagegedeelte van het apparaat kan trillen, rollen, kneden of een combinatie van deze bewegingen maken om de spieren verder te ontspannen en de bloedcirculatie te bevorderen. De intensiteit en de snelheid van de massage kunnen vaak worden aangepast om te voldoen aan de specifieke behoeften en voorkeuren van de gebruiker.

Infrarood massage apparaten zijn vaak draagbaar en kunnen worden gebruikt op verschillende delen van het lichaam, zoals nek, schouders, rug, benen en voeten. Ze zijn geschikt voor mensen die last hebben van spierpijn, stijfheid, vermoeidheid en andere gerelateerde klachten, of voor mensen die gewoon willen ontspannen na een lange dag werken of sporten.

Infrarood massage apparaat kopen

Massage apparaat met infrarode straling kopen - waar moet ik op letten? 

Bij het kopen van een infrarood massage apparaat zijn er verschillende factoren waarmee rekening moet worden gehouden om ervoor te zorgen dat het apparaat aan jouw behoeften voldoet. Hieronder staan vijf punten waar je op moet letten:

Soort massage 

Het is belangrijk om te weten welk type massage het apparaat biedt, aangezien dit kan variëren van trillen tot kneden. Je moet ervoor zorgen dat het apparaat de juiste massage biedt om te voldoen aan jouw specifieke behoeften.

Intensiteit 

De intensiteit van de massage kan worden aangepast, maar niet alle apparaten hebben dezelfde maximale intensiteit. Als je op zoek bent naar een krachtige massage, moet je er zeker van zijn dat het apparaat voldoende krachtig is om aan jouw behoeften te voldoen.

Warmte-instellingen

Sommige infrarood massage apparaten hebben verschillende warmte-instellingen die kunnen variëren in temperatuur en intensiteit. Je moet ervoor zorgen dat het apparaat de juiste warmte-instellingen heeft om aan jouw specifieke behoeften te voldoen.

Grootte en vorm

De grootte en vorm van het apparaat zijn belangrijk voor het gemak van het gebruik. Sommige apparaten zijn klein en draagbaar, terwijl andere groter en zwaarder zijn. Je moet een apparaat kiezen dat gemakkelijk te hanteren is en de juiste grootte heeft om het gewenste gebied te masseren.

Prijs

De prijs van een infrarood massage apparaat kan sterk variëren, afhankelijk van de functies en kwaliteit. Het is belangrijk om een apparaat te kiezen dat past bij jouw budget, maar ook voldoet aan jouw behoeften en van goede kwaliteit is. Je moet ervoor zorgen dat je een apparaat kiest dat een goede prijs-kwaliteitverhouding biedt.


Wat zijn de voordelen van massage apparaten infrarood?

Massage apparaten met infrarode straling bieden verschillende voordelen voor de gezondheid en het welzijn van het lichaam. Hieronder staan enkele van de belangrijkste voordelen:

Verlichting van spierpijn

Infrarode straling kan helpen bij het ontspannen van gespannen spieren en het verminderen van pijn. Het apparaat kan worden gebruikt om pijnlijke spieren te masseren en de bloedcirculatie te bevorderen, waardoor de spieren sneller kunnen herstellen en minder pijnlijk aanvoelen.

Verbeterde bloedcirculatie

Infrarode straling kan de bloedvaten verwijden en de bloedcirculatie bevorderen, waardoor meer zuurstof en voedingsstoffen naar de spieren worden getransporteerd. Dit kan helpen om spierherstel te versnellen en de algemene gezondheid van het lichaam te verbeteren.

Vermindering van stress en angst

Massage apparaten met infrarode straling kunnen helpen bij het verminderen van stress en angst door het lichaam te ontspannen. Dit kan leiden tot een betere gemoedstoestand en een betere slaapkwaliteit.

Verlichting van artritis

Infrarode straling kan helpen bij het verminderen van de pijn en ontsteking geassocieerd met artritis. Het apparaat kan worden gebruikt om pijnlijke gewrichten te masseren en de bloedcirculatie te bevorderen, waardoor de pijn kan verminderen.

Verbetert de huidconditie

Infrarode straling kan helpen bij het stimuleren van de productie van collageen en elastine in de huid, waardoor de huid er gezonder en jonger uitziet. Dit kan helpen bij het verminderen van rimpels en fijne lijntjes en het verbeteren van de algehele huidconditie.

Kortom, massage apparaten met infrarode straling bieden verschillende voordelen voor de gezondheid en het welzijn van het lichaam en kunnen helpen bij het verminderen van pijn, het verbeteren van de bloedcirculatie en het verminderen van stress en angst.Verschil infrarood massage apparaten en traditionele massage apparaten

Infrarood massage apparaten en traditionele massage apparaten verschillen op verschillende manieren van elkaar. Hieronder staan enkele van de belangrijkste verschillen tussen de twee:


 1. Werkingsprincipe: Infrarood massage apparaten maken gebruik van infrarode straling om warmte te leveren en de bloedcirculatie te bevorderen, terwijl traditionele massage apparaten fysieke druk gebruiken om spieren te masseren.

 2. Gebruiksgemak: De infrarood massage apparaten zijn vaak draagbaar en gemakkelijk te gebruiken, terwijl traditionele massage apparaten soms een hogere leercurve hebben en meer ervaring vereisen om effectief te worden gebruikt.

 3. Type massage: Infrarood massage apparaten bieden meestal een bepaald type massage, zoals trillen of kneden, terwijl traditionele massage apparaten meerdere massagetechnieken kunnen bieden, zoals kloppen, kneden en wrijven.

 4. Intensiteit: De intensiteit van een infrarood massage apparaat kan worden aangepast, maar is over het algemeen minder intens dan bij traditionele massage apparaten. Traditionele massage apparaten bieden meer kracht en druk om dieper gelegen spieren te masseren.

 5. Prijs: Infrarood massage apparaten zijn meestal goedkoper dan traditionele massage apparaten, maar de prijs hangt af van het merk, het type en de kwaliteit van het apparaat.

In het algemeen biedt een infrarood massage apparaat de voordelen van een traditionele massage, met name het verlichten van spierpijn en het verminderen van stress, maar op een andere manier en met verschillende intensiteiten en instellingen. De keuze voor het type massage apparaat hangt af van de specifieke behoeften en voorkeuren van de gebruiker.

Veelgestelde vragen over infrarode massage apparaten

Wat is de gemiddelde prijs van een infrarood massage apparaat?

De gemiddelde prijs van een goede infrarood massage apparaat ligt rond de €160-.

Wat is het beste massage apparaat infrarood voor een goedkope prijs?

Het beste massage apparaat infrarood voor een schappelijke prijs is de Ergolight Professionele Massage Apparaat.