Beste Bodygroomer voor een Goedkope Prijs (2024)

Wil jij de beste bodygroomer kopen, maar liever niet teveel geld uitgeven? Dat kan bij bestevoordeel.nl. Er zijn genoeg bodygroomers met goede reviews en een goede prijs. Bekijk hier de 5 beste bodygroomers voor een goedkope prijs. 


1. 123Shave Trimmer - Bodygroomer mannen

Prijs / Kwaliteit

Betrouwbaarheid

Functionaliteiten

Sterkte

De beste bodygroomer onder de gemiddelde vraagprijs is de 123Shave Trimmer. Deze waterdichte bodygroomer is de ideale trimmer voor het mannelijk lichaam. Zonder enige moeite je lichaam trimmen en daarmee je zelfvertrouwen een boost geven? Dat kan met de 123Shave Trimmer. Nadat het apparaat volledig opgeladen is kan je maar liefst 150 minuten gebruik maken voordat je de 123Shave opnieuw moet opladen. De oplader wordt meegeleverd bij de aankoop van het product. 

Niet alleen wordt er een oplader meegeleverd, ook zit er een reinigingsborsteltje, meerdere opzetstukjes, een USB oplader en reistasje inbegrepen als je kiest voor deze bodygroomer. Het doel van dit product is om scheren makkelijk te maken. Daarom wordt er een heel pakket aan accessoires meegeleverd, zodat jij praktischer en sneller kan scheren

Deze bodygroomer is waterdicht wat betekend dat je zowel onder de douche als buiten de douche gebruik kan maken van het apparaat. Na gebruik zet je deze goedkope bodygroomer terug in het opzetstukje, zodat het opnieuw opgeladen kan worden. De lengte instellingen kan je aanpassen van 3 millimeter tot en met 12 millimeter. 

Voordelen 

 • Geheel pakket met accessoires wordt meegeleverd
 • Waterdicht 
 • Snel opladen 
 • 3-12 millimeter trimmen 

Nadelen

 • Geen benoemenswaardige nadelen


2. Felin Bodygroomer mannen - Trimmer

Prijs / Kwaliteit

Betrouwbaarheid

Functionaliteiten

Sterkte

De Felin bodygroomer is een 'goedkope bodygroomer voor mannen' die ervoor zorgt dat het lichaam scheren makkelijker is dan ooit tevoren. Naast de uitstekende werking, waarin je snel en praktisch je lichaam scheert, wordt het je nog eenvoudiger gemaakt door alle bijgeleverde extra's. Zo krijg je bij aankoop van de Felin trimmer niet alleen de bodygroomer geleverd, maar ook een USB oplaadkabel, verstelbaar opzetstuk, schoonmaakborsteltje en gift box. 

Het apparaat beschrijf je het beste als een allrounder die je hoofd, oksels, buik, rug of schaamhaar zowel kort als kaal kan scheren. Van top tot teen krijg jij een perfect getrimd lichaam door gebruik van de Felin bodygroomer. Snel en efficient scheert de Felin trimmer en daarnaast is het apparaat ook nog eens waterdicht. Je kan er dus zelf voor kiezen of je liever je lichaam trimt onder de douche of buiten de douche. 


De lengte instellingen kan je aanpassen van 1 millimeter tot en met 7 millimeter. Al met al een geschikte keuze voor iedereen!

Voordelen 

 • Waterdicht
 • Veel extra accessoires
 • Kort of kaal trimmen
 • Snel en efficiënt

Nadelen

 • Het is een smalle en compacte bodygroomer 


3. MODITO® Trimmer - Bodygroomer Mannen

Prijs / Kwaliteit

Betrouwbaarheid

Functionaliteiten

Sterkte

De keuze uit een hoge kwaliteit en betrouwbare bodygroomer is enorm. Daarom is het lastig om de beste opties voor jou uit te lichten. Wel is zeker dat de MODITO Trimmer niet kan ontbreken in deze lijst. Ook deze bodygroomer is 100% waterdicht, zodat jij de keuze hebt om in de douche of buiten de douche te trimmen. Het waterdicht zijn van deze apparaten is toch wel een vereiste geworden bij het praktischer maken van scheren. Onder de douche voelen de haren namelijk wat zachter aan en scheer jij makkelijk alles in een keer weg.

Deze draadloze trimmer beschikt over een 7000 rpm motor en Ultra-Quiet technologie die ervoor zorgt dat je stil en zelfverzekerd je lichaam kan scheren. Het roestbestendige scheerblad van SkinSafe zorgt niet alleen voor een veilige en snelle scheerervaring, maar ook voor de aller hoogste hygiëne, en dat is belangrijk bij het verzorgen van je lichaam. De mogelijke lengte om te scheren is tussen de 3 en 12 millimeter. 

Bij het kopen van de MODITO trimmer krijg je niet alleen het apparaat, maar ook nog eens veel extra onderdelen geleverd, namelijk: een USB oplaadkabel, 2 scheer opzetstukken, een reinigingsborstel en een giftbox. Wat betreft functionaliteiten is deze bodygroomer misschien wel de beste die er is. klik op 'Bekijk Goedkoopste Prijs' en ontdek alle meerwaardes van de MODITO trimmer.

Voordelen 

 • 7000 rpm motor
 • Ultra Quiet-Technologie
 • Draadloos en waterdicht
 • Enorm veel extra functionaliteiten

Nadelen

 • Geen nadelen te benoemen voor dit product


4. KIGstart Draadloze Bodygroomer Mannen

Prijs / Kwaliteit

Betrouwbaarheid

Functionaliteiten

Sterkte

Deze draadloze bodygroomer voor de man heeft een uitstekende werking en is de goedkoopste optie in deze lijst. Ondanks de lage prijs is de KIGstart trimmer hartstikke betrouwbaar en van hoge kwaliteit. Een goede keuze dus om te gaan voor deze optie. De bodygroomer is geschikt voor de gevoelige huid en zorgt voor minder irritaties na het scheren. Ook is de bodygroomer simpel schoon te maken door de afneembare mesjes (die je ten alle tijden kan vervagen) en is het apparaat ook nog eens waterdicht.


Het beste scheerresultaat ontdek je met de KIGstart bodygroomer die de huid optimaal beschermd met zijn platte scheerblad. In tegendeel tot veel andere trimmers maakt dit apparaat gebruik van een hypoallergeen scheerblad om allergische reacties te voorkomen. Herken jij als man vaak de rode bultjes die tevoorschijn komen na het scheren? Deze zullen achterwege blijven als je ervoor kiest om de KIGstart bodygroomer te gebruiken. 


Binnen 60 minuten is deze trimmer opgeladen, zodat je hem vervolgens weer voor 100 minuten kan gebruiken. Je kan van 1 tot en met 6 millimeter lange haren weghalen. Voor langere haren zal je eerst op een andere manier het grootste gedeelte weg moeten halen. Het ontwikkelde ergonomische handvat zorgt tevens voor een betere grip en een nog beter scheercomfort.

Voordelen 

 • Ergonomisch handvat
 • Hypoallergeen scheerblad
 • Er goedkoop
 • Licht in gewicht

Nadelen

 • Niet geschikt voor te lange haren
 • Laad niet heel snel op


5. GROOMINGKING™- Bodygroomer - 100% Waterdicht

Prijs / Kwaliteit

Betrouwbaarheid

Functionaliteiten

Sterkte

Als laatste in het rijtje beste bodygroomers voor een goedkope prijs benoemen we de GROOMINGKING bodygroomer. Aan de naam valt al af te lezen (Groom & King) dat het een hoogwaardig apparaat is die als 'zeer goed' beoordeeld wordt. Het is een 100% waterdichte trimmer voor mannen die geschikt is voor kwetsbare huid, maar ook te gebruiken is als haartrimmer of baardtrimmer. Je kan er dus meerdere kanten mee op, waardoor het product als multifunctioneel gezien wordt. 

De zachte keramische mesjes met geavanceerde SkinSafe technologie zorgt voor vertrouwen tijdens het trimmen. Het apparaat is draadloos te gebruiken en opladen doe je op het meegeleverde oplaadstation. Naast dit oplaadstation wordt ook een handleiding, reinigingsborstel en opzetstuk meegeleverd. Het grote voordeel aan de GROOMINGKING bodygroomer is dat je af kan lezen hoeveel procent het apparaat nog bevat. Hierboven op de afbeelding zie je bijvoorbeeld het getal 79 op de trimmer staan. Dat betekent dat de trimmer nog voor 79% opgeladen is. 

Deze bodygroomer staat misschien als 5e in de lijst, maar dat wil eigenlijk niet zoveel zeggen. Het product is van hoogwaardige kwaliteit en helemaal niet minder dan de vorige benoemde bodygroomers. Het ligt er maar net aan waar je voorkeur ligt. 

Voordelen 

 • Zachte keramische mesjes
 • Aangegeven hoeveel % opgeladen apparaat is
 • Multifunctioneel
 • SkinSafe technologie

Nadelen

 • Niet voor vrouwenGemiddelde prijs van een Bodygroomer

Om de gemiddelde prijs te bepalen van een bodygroomer is grondig onderzoek gedaan. In dit onderzoek zijn alleen de groomers meegenomen die betrouwbaar en van hoge kwaliteit zijn. Om tot een goede prijsschatting te komen hebben wij meerdere aanbieders vergeleken op de prijzen en kwaliteiten.  

Hieruit is gebleken dat een betrouwbare en van hoge kwaliteit bodygroomer gemiddeld €51,- kost. 

Wij hebben voor jou de bodygroomers uitgekozen onder de gemiddelde aankoopprijs, maar wel voor gegarandeerd de beste kwaliteit. 


Wat is een bodygroomer precies? 

Een bodygroomer is een apparaat waarmee je als man je hele lichaam kunt scheren. Van top tot teen kan je alle plekken waar haar groeit trimmen doormiddel van een bodygroomer. Ook bij de schaamstreek kan je op veilige wijze de haren weghalen. Het grote voordeel van een bodygroomer is dat je zelf kan kiezen of je alles weghaalt of tot een bepaalde lengte scheert. De apparaten zijn over het algemeen namelijk verstelbaar.


Instructievideo: Philips BG2026 Bodygroomer

Hieronder is een instructievideo te zien over de Philips BG2026 Bodygroomer. Ook dit is een uitstekende keuze voor een goedkope prijs. Met deze video komt je meer te weten over het product en hoe een bodygroomer precies werkt.


Philips BG2026 Bodygroomer

Prijs / Kwaliteit

Betrouwbaarheid

Functionaliteiten

Sterkte

Als een van de best geteste body trimmers willen wij de Philips BG2026 toch nog even uitlichten. Onder eerdere consumenten wordt dit apparaat als zeer goed beoordeeld. Deze bodygroomer is daarom ook erg populair en wordt veel gekocht online. 

Je lichaam op een huidvriendelijke manier scheren? Dat kan met de Philips BG2026. Op ieder plekje van je lichaam haal je snel en gemakkelijk alle haren weg met deze trimmer. Met 3 opzetbare trim kammen van 3, 5 en 7 millimeter heb je keuze uit verschillende standen om de lengte van de haren te bepalen. Het product is ontworpen met veiligheid voor jouw lichaam. Je hoeft je daarom niet druk te maken of je allergieën of vervelende plekken krijgt door het gebruik van de Philips BG2026. 

Het rubberen ergonomische handvat is ontworpen voor optimaal gebruik, zelfs als het apparaat nat is. Ook krijg je betere controle tijdens het gebruik van het apparaat in de douche en daarbuiten. Binnen 60 minuten is de Philips BG2026 volledig opgeladen, waarna je hem weer 100 minuten kunt gebruiken.

We hebben er gekozen om de Philips BG2026 extra te benoemen, doordat er een uitgebreide instructievideo over gemaakt is en omdat consumenten toch wel erg tevreden zijn over het apparaat. Je zal dan ook geen spijt krijgen van je keuze als je ervoor kiest om de Philips BG2026 te kopen. 

Voordelen 

 • Ergonomisch handvat
 • Waterdicht
 • 3 opzetbare trim kammen
 • Veilig en betrouwbaar

Nadelen

 • Niet bedoeld voor vrouwen om mee te trimmen


Bodygroomer kopen - waar moet ik op letten? 

Sta je op het punt om een bodygroomer te kopen? Dan zijn er een aantal belangrijke punten waar je op moet letten. Je wilt er zeker van zijn dat je een hoogwaardig apparaat koopt die snel en praktisch trimt. Ook voor een goedkope prijs zijn deze bodygroomers beschikbaar. Voordat je overgaat tot koop, bekijk of de bodygroomer over de volgende specificaties beschikt: 

Waterdicht

Het is ten eerste belangrijk dat de bodygroomer waterdicht is. Je wilt zelf de keuze hebben of je onder de douche of buiten de douche je lichaam wilt trimmen. Doe je het onder de douche, dan voelt het vaak iets lekkerder aan voor het lichaam. Je trimt makkelijker en gevoellozer alles weg als je lichaam in contact is met water. 

Haar-lengte 

De haar-lengte dat het apparaat kan scheren is ook een aspect dat niet vergeten mag worden. Sommige bodygroomers hebben een kleine haar-lengte dat ze kunnen afscheren tot bijvoorbeeld 6 millimeter. Andere kunnen weer een haar-lengte scheren van 12 centimeter. Wij raden aan om een trimmer te kopen die veel haar-lengte kan afscheren. Je kan namelijk zelf altijd de bodygroomer afstellen als je ervoor kiest om weinig lengte eraf te halen. 

SkinSafe technologie

Een van de meest vervelende gevolgen waar scheren naar toe kan leiden is een irritatie of allergie aan de huid. Je ziet dan kleine rode bobbeltjes ontstaan die kunnen gaan jeuken. Met de SkinSafe technologie heb je hier geen last van en kan je scheren zonder dat er irritaties ontstaan. Je huid blijft hierdoor zuiver en gaat niet vervelend aanvoelen. Koop dus altijd een bodygroomer die beschikt over SkinSafe technologie. Dit betekent dat de mesjes van de trimmer zacht zijn.

Draadloos

Geen last van snoeren hebben en kunnen trimmen waar je zelf wilt? Dan is het belangrijk dat je een bodygroomer uitzoekt die draadloos is. Deze draadloze modellen kan je overal gebruiken zolang ze maar opgeladen zijn. Meestal kan je rond de 60 tot 120 minuten doen met een bodygroomer totdat het apparaat leeg is en je deze weer moet opladen. 

Handvat

Om optimaal te kunnen scheren wil je niet teveel trillingen voelen in je hand. Trillingen kunnen er namelijk toe leiden dat je een jeukend of ander vervelend gevoel in je hand krijgt. Met een ergonomisch handvat voel je deze trillingen een stuk minder en trim jij je lichaam in een stuk door zonder dat je last krijgt van je hand. Het is misschien een punt waar veel kopers overheen kijken, maar toch willen we benoemen dat het een handig puntje is om op te letten bij het kopen van een bodygroomer. 

Oplader

We hebben het al even kort benoemd, maar een oplader is een belangrijk onderdeel van een goed werkende trimmer. Zonder oplader stopt de trimmer er na verloop van tijd mee en kan je het apparaat daarna niet meer gebruiken. Check dus altijd of er een oplader meegeleverd wordt met het product. Een snelle oplader is handig voor mensen die regelmatig gebruik maken van een bodygroomer. 

Veelgestelde vragen over Bodygroomer

Wat is de gemiddelde prijs van een bodygroomer?

De gemiddelde prijs van een bodygroomer ligt rond de €51,-.

Wat is de beste bodygroomer voor een goedkope prijs?

De beste bodygroomer voor een goedkope prijs is de 123Shave Trimmer