Beste Gereedschapswagen voor een Goedkope Prijs (2024)

Een gereedschapswagen kopen! Dat kan voordelig bij Bestevoordeel.nl. Wij hebben de hoogste kwaliteit gereedschapswagens uitgezocht voor de laagste prijs. Zo hoef jij niet teveel geld uit te geven om wat dingetjes in elkaar te zetten of uit elkaar te halen. Bekijk hieronder de Top-5 beste gereedschapswagens voor de goedkoopste prijs:


1. Beste Gereedschapswagen - STANLEY 1-70-326

Prijs / Kwaliteit

Betrouwbaarheid

Functionaliteiten

Stevigheid

De beste gereedschapswagen voor een wel heel goedkope prijs is de STANLEY 1-7-326. De prijs van deze multifunctionele gereedschapswagen ligt ver beneden het gemiddelde, maar is toch uitzonderlijk met hoogwaardige eigenschappen. Zo is het een 3-in 1 model die het mogelijk maakt om verschillende materialen netjes en veilig op te bergen. Zowel kleine onderdelen als elektrische gereedschappen kunnen opgeborgen worden in de STANLEY 1-7-326, waardoor de gereedschapswagen uitgebreid is en daarnaast ook nog een betrouwbaar. 


Zoals je op de afbeelding hierboven ziet bevat de gereedschapswagen een afneembare koffer. In deze afneembare koffer kan je kleine accessoires bewaren en klein handgereedschap. In de middenkoffer berg je schroeven en soortgelijke kleine onderdelen op die je snel kwijt kan raken. Doordat de STANLEY 1-7-326 veel opbergruimte biedt is het ook mogelijk om elektrisch gereedschap op te bergen in de koffer. 


Het grote voordeel van deze gereedschapskoffer zijn natuurlijk de wieltjes. Deze maken de STANLEY 1-7-326 mobiel zodat je overal makkelijk kan komen met al het benodigde gereedschap. Ook heeft de wagen een telescopische handgreep die lekker aanvoelt en waardoor je de koffer eenvoudig kan tillen. Ben je opzoek naar de goedkoopste gereedschapswagen? Dan mag de STANLEY 1-7-326 niet ontbreken in de lijst. 

Voordelen 

 • Afneembare boven-en middenkoffer 
 • Wieltjes zodat de wagen mobiel is
 • Makkelijk en veilig gereedschap opbergen
 • Ook geschikt voor elektrisch gereedschap

Nadelen

 • Niet het mooiste design


2. Verrijdbare Gereedschapswagen - Kreator KRT653002

Prijs / Kwaliteit

Betrouwbaarheid

Functionaliteiten

Stevigheid

Heb je het over de Kreator KRT653002 dan heb je het over een verrijdbare gereedschapswagen die meteen in het oog springt. Door het fel rode design zal je de gereedschapswagen nooit kwijt zijn en valt het gereedschap meteen op. Berg kleine onderdelen en groot gereedschap op in deze 8 laden gereedschapswagen en verplaats je eenvoudige door de 4 wielen die gemonteerd zijn aan de onderkant. De Kreator KRT653002 is een uitstekende optie voor thuis of op de werkvloer. 


Het mobiele atelier is voorzien van een boven en onderkast en kan naar eigen wensen worden ingericht. Het voordeel is dat je de bovenkast ook nog een in de onderkast kan plaatsen om zo nog sneller gereedschap te vervoeren. Ook heeft de gereedschap wagen een slot zodat het gereedschap veilig opgeborgen ligt. Zonder zorgen kan je dus de wagen met het gereedschap erin achterlaten, terwijl niemand iets uit de gereedschapswagen kan pakken. Een slot is ook wel een vereiste op een betrouwbare gereedschapswagen.


Verder bevat de Kreator KRT653002 2 verstevigde handvaten, een werkblad, 4 verstelbare zijhaken en en 2 opbergvakken. Het heeft dus vele eigenschappen die toepasselijk zijn voor een hoogwaardige gereedschapswagen. Ook een voordeel is dat er vrijwel geen onderhoud nodig is aan de Kreator KRT653002. 

Voordelen 

 • Strak en opvallend design
 • 8 lades + 2 opbergvakken
 • Vrijwel geen onderhoud nodig
 • Multifunctionele eigenschappen + betrouwbaar

Nadelen

 • Ontworpen uit erg dun materiaal


3. VidaXL Gereedschapswagen 

Prijs / Kwaliteit

Betrouwbaarheid

Functionaliteiten

Stevigheid

Nog een opvallende gereedschapswagen met een fel rood design is deze optie van VidaXL. Misschien ben je al bekend met het merk, want VidaXL heeft wereldwijd een grote naamsbekendheid. Je kan er dus vanuit gaan dat het een betrouwbaar product is die aangeboden wordt door een bekend merk. In totaal heeft deze rode gereedschapswagen 7 schuiflades om gereedschap in te bewaren en te organiseren. Iedere lade heeft een anti-slip bodemvoering om gereedschap daadwerkelijk op hun plek te houden. 


Ook heeft de Vida XL gereedschapswagen een geïntegreerd slot waarmee alle lades tegelijkertijd vergrendeld kunnen worden. Zo voorkom je dat een lade per ongeluk wordt geopend zodra je de wagen verplaatst. Ook zit er een handig handvat aan de zijkant om de gereedschapswagen te kunnen duwen. Het is een verrijdbare gereedschapswagen met 2 zwenkwielen en 2 vaste wielen.


Verder is de Vida XL robuust en ontworpen van sterk materiaal. Je zal er dus weinig onderhoud aan hebben en de wagen kan tegen een aardig stootje. Het materiaal waaruit de gereedschapswagen is ontworpen is staal. Voor een sterke en mobiele gereedschapswagen van een bekend merk kom je al snel uit bij de VidaXl.

Voordelen 

 • Strak en opvallend design
 • 7 schuiflades en werkblad
 • Makkelijk verrijdbaar
 • Geïntegreerd slot voor alle lades

Nadelen

 • Geen specifieke nadelen te benoemen


4. Trend24 Gereedschapswagen

Prijs / Kwaliteit

Betrouwbaarheid

Functionaliteiten

Stevigheid

Deze rood zwarte gereedschapswagen van Trend24 is een uitstekende keuze om gereedschap op te bergen en te verplaatsen op de werkvloer. Deze werkplaatswagen is ontworpen van robuust staal en is slijtvast. Hierdoor gaat de Trend24 gereedschap wagen jarenlang mee en kan je zowel thuis als op de werkvloer lange tijd gebruik maken van de werkplaatswagen. 


De Trend24 bevat 7 verschillende lades en wordt geleverd met een centraal slot en 2 sleutelsets. Door een slot en sleutels wordt de veiligheid van je gereedschap gewaarborgd. Zonder twijfel kan je kleine onderdelen en elektrisch gereedschap achterlaten in de Trend24, want niemand kan er nodig bij nadat je de lades op slot hebt gedaan. 


Verder bevat de gereedschapswagen 4 wielen waarmee de wagen makkelijk verplaatst. Door de handige handgreep aan de zijkant van de wagen is het ook nog eens makkelijk om de Trend24 vooruit de duwen. Zonder kracht te zetten verplaatst de wagen zich en breng jij gereedschap naar doelbewuste plaats.

Voordelen 

 • Ontworpen uit robuust staal
 • 7 lades, een centraal slot en 2 sleutelsets
 • Makkelijk verplaatsbaar

Nadelen

 • Wordt zonder gereedschap geleverd


5. Snap On Gereedschapswagen - AREBOS

Prijs / Kwaliteit

Betrouwbaarheid

Functionaliteiten

Stevigheid

Als laatste komen we uit bij een snap on gereedschapswagen van het merk AREBOS. Deze gereedschapswagen heeft vele voordelen en is uitgerust met in totaal 7 lades. De laden zijn kogellager geleiders en bevatten antislip matten. Dit zorgt ervoor dat het gereedschap op zijn plek blijft en niet gaat rammelen terwijl je de wagen verplaatst. Doordat je het gereedschap makkelijk opbergt en het op 1 plek blijft zitten heb je altijd een schone en goed gesorteerde gereedschapswagen. 


Deze snap on heeft 2 vaste wielen en 2 zwenkwielen. Hierdoor kan je de gereedschapswagen makkelijk verplaatsen en tegelijkertijd ook van draaien. Verplaatsen gaat erg makkelijk door de wieltjes, maar ook door de handgreep aan de zijkant waardoor de gereedschapswagen licht aanvoelt bij het duwen. 


De snap on gereedschapswagen heeft een centraal vergrendelingssysteem waarmee alle laden tegelijk op slot kunnen. Dit om te voorkomen dat een of meerdere laden opengaan tijdens het rijden. Met het vergrendelingssysteem houdt je het gereedschap binnenin veilig en voorkom je toegang tot niet bevoegden. 

Voordelen 

 • Laden bevatten antislip matten 
 • 2 vaste wieltjes en 2 zwenkwielen
 • Vergrendelingssysteem 
 • Ontworpen uit robuust materiaal

Nadelen

 • Wordt geleverd zonder gereedschapGemiddelde prijs van een gereedschapskar

Om de gemiddelde prijs te bepalen van een gereedschapskar is grondig onderzoek gedaan. In dit onderzoek zijn alleen de wagens meegenomen die betrouwbaar en van hoge kwaliteit zijn. Om tot een goede prijsschatting te komen hebben wij meerdere aanbieders vergeleken op de prijzen en kwaliteiten.  

Hieruit is gebleken dat een betrouwbare en van hoge kwaliteit gereedschapswagen gemiddeld €250,- kost. 

Wij hebben voor jou de karren uitgekozen van de hoogste kwaliteit die populair zijn onder consumenten.


Wat is een gereedschapswagen?

Een gereedschapswagen is een hulpmiddel om je gereedschap en andere kleine materialen veilig op te bergen. Het is een slimme investering want kosten worden bespaard en gereedschap zal niet beschadigd raken. Er zijn verschillende soorten gereedschapswagens. Sommige modellen staan vast, maar er zijn ook verrijdbare gereedschapswagens. Zeker op de werkplaats wordt veel gebruik gemaakt van gereedschapswagens met wieltjes, want je bent zo een stuk flexibeler en mobieler. Gereedschapswagen kopen - waar moet ik op letten? 

Sta je op het punt om een gereedschapswagen te kopen? Dan zijn er een aantal punten waar je op moet letten. Zeker voor elektrisch gereedschap geldt dat het belangrijk is om vooraf onderzoek te hebben gedaan naar de functies en kwaliteiten van het gereedschap. Ook bij een gereedschapswagen is dit essentieel, want uiteindelijk vervoer je al het materiaal met de wagen. Hieronder worden de 5 belangrijkste punten benoemd waar je op moet letten bij het kopen van een gereedschapswagen: 

 1. De wagen moet beschikken over wieltjes, waarvan het liefste een aantal zwenkwieltjes zijn 
 2. Een slotvergrendeling is essentieel, zodat de lades niet openvliegen tijdens het rijden
 3. Antislip matten in de lades, waardoor het gereedschap op zijn plaats blijft
 4. De opbergvakken moeten geschikt zijn voor klein gereedschap en elektrisch gereedschap
 5. Aan de zijkant moet een handvat zitten waarmee je de wagen makkelijk vooruit kan duwen


Gereedschapswagen aanbieding:  

Omdat een gereedschapswagen voor veel mensen een duur product is wordt er veel gekeken of er misschien gereedschapswagens in de aanbieding zijn. Het voordeel hiervan is dat een hoge kwaliteit voor een goedkopere prijs verkrijgbaar is. Een aanbieding wilt namelijk zeggen dat de prijs verlaagd wordt, maar de kwaliteit van het product (in dit geval een gereedschapswagen) blijft hetzelfde. Ben je benieuwd of er aanbiedingen zijn wat betreft wagens van gereedschap? Bekijk hier de laatste en meest bezochte gereedschapswagen aanbiedingen

Veelgestelde vragen over werkplaats wagens

Wat is de gemiddelde prijs van een gereedschapswagen?

De gemiddelde prijs van een goede gereedschapswagen ligt rond de €250-.

Wat is de beste gereedschapswagen voor een goedkope prijs?

De beste gereedschapswagen voor een schappelijke prijs is de STANLEY 1-70-326.