Beste Accuboormachine voor een Goedkope Prijs (2024)

Wil je een Accuboormachine in de aanbieding kopen, maar liever niet teveel geld uitgeven? Dat kan bij bestevoordeel.nl. Er zijn veel boormachines met goede reviews en een goede prijs. Bekijk hier de Top-5 beste accuboormachines en de accuboormachines in de aanbieding voor de beste prijs.  

1. Bosch Accuboormachine - PSB 1800 LI-2 Systembox 

Prijs / Kwaliteit

Betrouwbaarheid

Functionaliteiten

Snelheid

De beste accuboormachine onder de gemiddelde prijs is de PSB 1800 LI-2 Systembox van het merk Bosch. Deze boormachine heeft ontelbare functionaliteiten en voordelen waarmee schroef-en boorklussen een stuk makkelijker worden. In de meegeleverde box zitten maar liefst 241 accessoires. Duurzaamheid staat centraal bij Bosch en daarom is de meegeleverde accu duurzaam en gebruiksvriendelijk. De accu is uitwisselbaar op alle apparaten van het platform. 


Met een gewicht van 1,3 kilogram voelt deze boor enorm licht in de hand. Het komt dan ook niet snel voor dat je hand lam raakt tijdens het boren. Deze accuboormachine is geschikt voor onder andere de volgende activiteiten: schroeven in hout, boorwerk in hout en staal, de installatie van keukenonderdelen en boren in tegels en baksteen. Een multifunctionele accuboor dus, die voor meerdere activiteiten jou redder in nood is. 


De volgende onderdelen worden meegeleverd met de accuboormachine: 2 accu's van 18 volt, een stevige opbergkoffer, 1 uur oplaadapparaat, een handleiding en de 241 bijhorende accessoires. Een goedkope boormachine van ongelofelijke kwaliteit is hoe je deze Bosch accuboormachine het beste kan omschrijven. 

Voordelen 

 • 20 draai moment standen plus boorstand 
 • Planeet wieldrijfwerk met hoog vermogen   
 • Syneon-chip
 • Een hoge kwaliteit accu

Nadelen

 • Geen noemenswaardige nadelen door eerdere consumenten.


2. Makita Accuboormachine - HP457DWE Boor-/schroefmachine

Prijs / Kwaliteit

Betrouwbaarheid

Functionaliteiten

Snelheid

Een andere accuboormachine van hoge kwaliteit die met veel onderdelen geleverd wordt is de Makita accuboormachine HP457DWE. Deze boor-en schroefmachine is voordelig, duurzaam en makkelijk te gebruiken. Een groot voordeel van deze Makita versie is dat je de boormachine overal kan gebruiken zonder dat het snoer in de weg zit. Ook is de boormachine veelzijdig. Hij kan gebruikt worden als boor, schroef en klopmachine. Veel professionele klussers gebruiken dit model voor hun taken. 


De HP457DWE schroefmachine heeft een lange levensduur en gaat niet snel leeg. Het bevat 2 accu's, waardoor je altijd genoeg stroom hebt. Ook is de boormachine in te stellen in een variabele stand waarbij de elektrische toerenregeling optimaal schroefwerk regelt. 


Bij de aankoop van de Makita accuboormachine krijg je de volgende onderdelen meegeleverd: lader, koffer, en 2 accu's. Kies voor deze optie als je een accuboormachine wilt kopen van hoge kwaliteit en een betrouwbaar merk. 

Voordelen 

 • Duurzaam product 
 • Handig in gebruik 
 • Instelbaar
 • Multifunctioneel

Nadelen

 • Grote koffer
 • Vooral geschikt voor middelgrote klussen


3. Dewalt Accuboormachine - DCD709D2T-QW klopboor-schroefmachine

Prijs / Kwaliteit

Betrouwbaarheid

Functionaliteiten

Snelheid

Ben je bijvoorbeeld merk gebonden en wil je perse een Dewalt accuboormachine kopen? Ga dan voor de DCD709D2T-QW klopboor-schroefmachine. Deze boormachine is compact en handig in gebruik. Met een gewicht van 1,2 kilogram voelt de Dewalt machine enorm licht aan en schroef je zonder problemen alles in elkaar. Dewalt is een toonaangevend merk in de wereld van boormachines. Menig huis-en tuin en professioneel klusser maakt gebruik van de accuboormachines van Dewalt.


Deze versie heeft een efficiënte kool borstelloze motor die hoge prestaties levert. Met 15 verstelbare koppelstanden bepaal jij zelf hoe je de boormachine op de makkelijkste manier kan gebruiken. Ook in het donker is het geen probleem om gebruik te maken van de DCD709D2T-QW klopboor-schroefmachine. Het product is namelijk voorzien van LED verlichting voor een beter zicht. 


Standaard meegeleverd bij dit product worden onder andere: 2 accu's, 1 multilader en 1 TSTAK systainer. Klik op het product voor meer specifieke informatie over deze Dewalt boormachine.

Voordelen 

 • Krachtige motor
 • LED verlichting
 • 15 verstelbare koppelstanden

Nadelen

 • Geen uitgebreide accessoires worden meegeleverd


4. Powerplus Accuboormachine - POWX0069LI 

Prijs / Kwaliteit

Betrouwbaarheid

Functionaliteiten

Snelheid

Voor een super goedkope accuboormachine koop je de Powerplus boormachine POWX0069LI. Geschikt om onder andere boor-en schroefwerkzaamheden in gips, hout, metaal, kunststof en pleisterwerk uit te voeren. Deze compacte 18 volt schroefmachine boort gaten tot 10 millimeter diep in staal en tot wel 22 millimeter in hout. Er zijn meerdere snelheden mogelijk bij de Powerplus accuboormachine en 17 verstelbare standen. De bit verwisselen kan eenvoudig dankzij de sleutel loze kop. 


Het fijne aan de POWX0069LI is de zachte handgreep, waardoor boren niet zo zwaar aanvoelt en je een maximaal comfort heb. Bij de aankoop van dit product krijg jij de volgende onderdelen geleverd: de accuboormachine, 1 oplader, 2 accu's en een handleiding. Lees deze handleiding goed door om zo goed en veilig mogelijk te werk te gaan. Iedere boormachine werkt anders, daarom is het ook voor professionals verstandig om de handleiding goed door te lezen.

Voordelen 

 • 2 batterijen
 • Zachte handgreep
 • Veel grip 

Nadelen

 • Geen koffer 
 • Niet geschikt om in beton of baksteen te boren


5. Hyundai Accuboormachine - Schroefboormachine met accu 14,4V

Prijs / Kwaliteit

Betrouwbaarheid

Functionaliteiten

Snelheid

Als laatste in dit rijtje raden we de Hyundai accuboormachine aan. De schroefmachine met accu van 14,4 volt is een erg goedkope boormachine met veel handige functionaliteiten. Voor degene die zo goedkoop mogelijk een goede accuboormachine willen kopen is dit een uitstekende optie. Boren doe je met deze Hyundai versie in gips, hout, metaal en kunststof. Ook kan je gemakkelijk in-en uit schroeven met alle schroef typen. 


Deze schroefboormachine heeft 17 verschillende draaimoment instellingen. Hierdoor kan je heel secuur schroeven en boren. Het handvat beschikt over een anti-slip soft grip. Zo zal je hand niet snel weg glijden van de boormachine. Dit verhoogt de veiligheid van jezelf, terwijl je het product gebruikt. Ook zit er een LED lampje geïntegreerd, zodat je in het donker kan werken. Bits vervangen doe je snel dankzij de snelpan doorknop. De Hyundai accuboormachine is dus een hele goedkope boormachine met handige eigenschappen.


Het product wordt geleverd inclusief koffer, accu oplader, 6 boren, 6 bits, een bithouder en de handleiding. 

Voordelen 

 • Anti Slip soft grip 
 • LED lampje
 • Snelpan doorknop 
 • 17 draaimoment instellingen 

Nadelen

 • Er worden geen 2 accu's meegeleverd met het productGemiddelde prijs van een Accuboormachine

Om de gemiddelde prijs te bepalen van een accuboormachine is grondig onderzoek gedaan. In dit onderzoek zijn alleen de boormachines meegenomen die betrouwbaar en van hoge kwaliteit zijn. Om tot een goede prijsschatting te komen hebben wij meerdere aanbieders vergeleken op de prijzen en kwaliteiten.  

Hieruit is gebleken dat een betrouwbare en van hoge kwaliteit accuboormachine gemiddeld €200,- kost. 

Wij hebben voor jou de beste game toetsenborden uitgekozen onder de gemiddelde aankoopprijs, maar wel voor gegarandeerd de beste kwaliteit. 


Wat is een accuboormachine precies? 

"een accuboormachine een elektrische aangedreven product, met een ronddraaiende kop, dat zijn energie en werking ontvangt van een accu".

De machine wordt gebruikt als schroevendraaier en als boormachine voor lichte en middelgrote klussen. Meestal is een accuboormachine voorzien van een snelspankop als boorhouder, waarin een bithouder kan worden bevestigd. Zo kunnen er snel verschillende boorbits worden geplaatst. Een accuboormachine wordt gebruikt door bijvoorbeeld timmermannen, elektromonteurs en installatie monteurs. 


Wat is het voordeel van een accuboormachine?  

Om schroeven handmatig met een schroevendraaier erin te draaien is nogal een lange en vervelende klus. Accuboormachines zijn hierop een goede ontwikkeling geweest die het proces sneller en fysiek makkelijker maken. De grootste voordelen van een accuboormachine worden hieronder nadrukkelijk uitgelegd:


 • Bewegingsvrijheid: Bij het gebruik van een accuboormachine heb je alle vrijheid om waar dan ook te werken. Doordat de accu zijn werking doet is er geen snoer nodig en kan jij makkelijk verplaatsen van A naar B. Je bent niet afhankelijk van een stopcontact dat energie geef aan de boormachine bij een accuboormachine.
 • Multifunctioneel: Een goede accuboormachine is multifunctioneel en in te zetten voor meerdere specifieke klussen. Je kan bijvoorbeeld schroeven boren in houtmateriaal, metaal, kunststof, pleisterwerk en nog veel meer. Dit maakt het product aantrekkelijk voor verschillende klussen.
 • Hoge spanning: Je koopt een accuboormachine en deze heeft een spanningshoogte. Deze spanning wordt uitgedrukt in VOLT. Hoe meer VOLT de accuboormachine geeft, hoe beter de prestaties zijn. Een accuboormachine met veel VOLT is dus een groot voordeel voor de gebruiker, want het werk gaat sneller en preciezer. 
 • Ronddraaiende kop: Door de ronddraaiende kop hoef jij niet meer handmatig te schroeven. Het proces wordt aanzienlijk makkelijker gemaakt en je zal ook niet zo snel een lamme hand krijgen.


Wat zijn de meest bekende merken van accuboormachines?

Ben je van plan om een accuboormachine te kopen, dan wil je verzekerd zijn van een betrouwbaar product met een hoge kwaliteit. Vaak heeft een merk hierop veel invloed. Merken kunnen zich ontwikkeld hebben in de loop der jaren als een betrouwbare aanbieder van een product. Hieronder worden de meest bekende en betrouwbare merken benoemd die accuboormachines aanbieden: 

 • Makita accuboormachine
 • Dewalt accuboormachine 
 • Bosch accuboormachine
 • Hyundai accuboormachine

Koop je een boor-en schroefmachine van bovenstaande merken, dan zit je gegarandeerd goed. De producten van deze merken worden als 'uitstekend' beoordeeld en zijn marktleider in de branche van accuboormachines. Bij de top-5 goedkope accuboormachines zijn alle 4 deze merken voorbij gekomen. Ze zijn dus niet specifiek duur, maar voor iedereen te gebruiken.


Over welke eigenschappen moet een goede boormachine beschikken? 

Voordat je een boormachine met accu gaat kopen moet je weten waar een goede accuboormachine over moet beschikken. Ieder model onderscheid zich van de ander door specifieke kenmerken. Het belangrijkste is dat de basis eigenschappen van de schroefmachine aan de volgende eisen voldoet: 

 1. Accu: Zoals de naam al doet zeggen werkt een accuboormachine op de energie van een accu. Deze accu moet sterk genoeg zijn en voldoende spanning (VOLT) bevatten om de machine te laten werken. Minimaal 10 VOLT is toch wel het streven. Ook is het vaak zo dat je een 2e accu geleverd krijgt bij de aankoop van 1 accuboormachine
 2. Draaimoment instellingen: De kop van de boormachine draait rond. Een goede accuboormachine heeft verstelbare instellingen voor de draaimomenten. Dit betekend dat je het ronddraaien kan versnellen of vertragen. Door draaimomenten aan te passen kan je nauwkeuriger schroeven en boren. 
 3. Zachte handgreep: Om voldoende grip te houden tijdens het werken en geen fysieke klachten te ondervinden is een zachte handgreep een vereiste. Met een zachte handgreep kan je langer doorwerken zonder problemen. Een bijkomende functionaliteit die nog meer grip geeft op de handgreep is de Anti-Slip Soft Grip. 
 4. LED verlichting: Tegenwoordig worden accuboormachines ontworpen met een LED verlichting. Dit om de veiligheid te verhogen, maar ook zodat jij in het donker verder kan werken. Ga niet in het donker zonder verlichting werken. Je schiet zo uit met een schroef en het kan nare gevolgen hebben als deze in bijvoorbeeld je hand terecht komt. 
 5. Koffer: Bijgeleverd wordt vaak een koffer om de boormachine in te bewaren. Zowel voor het praktische als de veiligheid is het goed dat ene koffer meegegeven wordt bij het product. Een goede accuboormachine moet je veilig bewaren. Hiervoor is een koffer ontworpen. 

Veelgestelde vragen over Boormachines met een Accu

Wat is de gemiddelde prijs van een accuboormachine?

De gemiddelde prijs van een goede boormachine met accu is rond de €200,-.

Wat is de beste boormachine met accu voor een goedkope prijs?

De beste boormachine met accu voor een schappelijke prijs is de Bosch PSB 1800 LI-2 Systembox