Beste Kinder Skeelers voor een Goedkope Prijs (2024)

Kinder skeelers kopen zonder teveel geld uit te geven? Dat kan bij bestevoordeel.nl. Hier worden de beste skeelers voor kinderen uitgelicht met goede reviews en een uitstekende prijs. Bekijk hier de Top- 5 beste kinder skeelers voor de scherpste prijzen.

1. Hudora Kinder inline skates

Prijs / Kwaliteit

Betrouwbaarheid

Functionaliteiten

Stevigheid

De beste goedkope kinder skeelers zijn de inline skates van Hudora. Deze skates zijn geschikt voor zowel jongens als meiden en zijn verkrijgbaar in maat 33 tot en met 36. De stoere uitstraling en de comfortabele zitting maken de Hudora kinder skeelers een van de beste opties op de markt. Afmetingen van de skeelers zijn 35 x 8 x 30 centimeter met een gewicht van 2,5 kilogram. 


Ook beschikken de Hudora inline skates over ABEC 5 kogellagers en super lichte wieltjes. Om zo makkelijk mogelijk in de schoen te stappen is de Power Strap en Press Lock-gesp ontworpen. Dit betekend dat de binnenschoen zich aanpast aan de vorm van de schoen. Een erg handige functionaliteit dus die ervoor zorgt dat je gemakkelijk in de schoen kan stappen. 


Verder zijn deze inline skater luchtdoorlatend vanwege het ventilatiesysteem. Je zal niet snel last krijgen van zwetende voeten over vermoeide benen. Deze kinder skeelers zijn geschikt vanaf een leeftijd van 6 jaar. Meestal hebben jongere kinderen te kleine voeten om in de Hudora inline skates te passen. 

Voordelen 

 • Luchtdoorlatend
 • Super lichte wieltjes
 • Power Strap & Press Lock-gesp
 • Voor jongens en meiden geschikt

Nadelen

 • Geen specifieke nadelen te benoemen


2. Osaga hardboot kinder skeelers

Prijs / Kwaliteit

Betrouwbaarheid

Functionaliteiten

Stevigheid

Voor jonge kinderen met een schoenmaat van 31 tot en met 34 zijn de Osaga hardboot kinder skeelers een hele goede optie. Ze zijn verkrijgbaar voor een hele goedkope prijs en bevatten uitstekende functionaliteiten. Door de verstelbare maten kan je de Osaga hardboot skeelers ook aanpassen naar maat 35 tot en met 38. Het zijn dus verstelbare kinder skeelers.


Om te beginnen is Osaga een betrouwbaar merk die een grote spelers is op de markt. De buitenkant van de Osaga hardboot is ontworpen van kunststof en de binnenkant van textiel om de stevigheid te bevorderen. Verder hebben deze skeelers een snelsluiting met vergrendeling, klittenband sluiting en vetersluiting. Deze kenmerken zorgen voor een stevige en comfortabele pasvorm. Het aller belangrijkste bij het kopen van skeelers is dat de pasvorm goed om de voet past. 


Voordat je gebruik maakt van de skeelers moet je moeren van de skeelers goed aandraaien. Ook moet je dit na gebruik regelmatig controller om je eigen veiligheid te waarborgen. De hardboot skeelers van Osaga zijn geschikt voor jongens en meiden.

Voordelen 

 • Verstelbare skeelers met 2 verschillende maten 
 • Snelsluiting met vergrendeling
 • Comfortabele en stevige pasvorm
 • Zowel geschikt voor jongens als meiden

Nadelen

 • Regelmatig moet je de moeren controleren van de wieltjes


3. Roces Compy 8.0 Inlineskates

Prijs / Kwaliteit

Betrouwbaarheid

Functionaliteiten

Stevigheid

De volgende kinder skeelers in dit rijtje zijn de Roces Compy 8.0 inlineskates. Deze wit met roze skates zijn bedoeld voor meisjes met een schoenmaat tussen de 30 en 41. Kinderen van alle leeftijden kunnen dus gebruik maken van deze skeelers. Zorg er wel voor dat je bij de eventuele aankoop duidelijk aanklikt welke maat je skeelers je wilt kopen. Het gewicht ligt op zo een 2,8 kilo. Het maatadvies van de Roces Compy 8.0 valt klein. Wees hier bewust van!


Je hebt veel bewegingsvrijheid in de schoen door de semi-softboot eigenschappen. Ook geeft de schoen veel steun aan de enkel, zodat je stevig staat. Verder zijn er 3 soorten sluitingen: de hoge snelsluiting, klittenband strap over de wreef en de vetersluiting. Verstellen van de skeeler doe je aan de achterkant met de drukknop aan de hiel. Over het algemeen kan gezegd worden dat de Roces Compy 8.0 inlineskates van erg hoge kwaliteit zijn, zeker voor de prijs die je betaald. 

Voordelen 

 • Verstelbare skeelers
 • Grote range in maten (30 tot en met 41)
 • Veel bewegingsvrijheid
 • Erg stevig

Nadelen

 • Ontwerp erg gericht op meisjes


4. AMIGO Fuse Inlineskates

Prijs / Kwaliteit

Betrouwbaarheid

Functionaliteiten

Stevigheid

Voor een wel hele goedkope prijs sla je nu de AMIGO Fuse Inlineskates in, die beschikken over hoge kwaliteit eigenschappen en zeer betrouwbaar zijn. Deze skates zijn geschikt voor zowel jongens als meiden die schoenmaat hebben tussen de 30 en 37. Het maatadvies is dat de AMIGO Fuse Inlineskates klein vallen. Zorg ervoor dat je hier rekening mee houd bij eventuele aankoop. De afmetingen van deze kinder skeelers zijn: 34 x 10 x 25 centimeter met een gewicht van 2 kilogram.


Het is mogelijk om de AMIGO skeelers te kopen in blauwe en zwarte kleur. Het grote voordeel aan deze inlineskates is dat ze een stuk lichter zijn dan gewone skeelers met 4 wielen. Hierdoor kunnen kinderen makkelijker en sneller leren skaten. Om de veiligheid te garanderen zijn de AMIGO skeelers uitgerust met goed werkend achterrem systeem. 


De wielen zijn ontworpen van sterk materiaal genaamd polyurethaan. Het zorgt ervoor dat ze verschillende stoten aankunnen en niet snel beschadigd raken. Bij de aankoop van AMIGO skeelers ben je verzekerd van hoge kwaliteit skeelers die jouw kind sneller leren skaten dan andere skeelers. 

Voordelen 

 • Stuk lichter dan gemiddelde skates
 • Goed werkend achterrem systeem
 • Stevig ontworpen
 • Geschikt voor jongens en meiden

Nadelen

 • Schoenmaat valt erg klein


5. Nijdam Inline Skates Verstelbaar 

Prijs / Kwaliteit

Betrouwbaarheid

Functionaliteiten

Stevigheid

De verstelbare kinder skeelers van Nijdam zijn uitstekende inline skates voor meisjes/jongens met een schoenmaat tussen de 29 en 40. Ze zijn dus gericht op een brede doelgroep. Vrijwel iedere leeftijdsgroep kinderen past deze skates van Nijdam. Het is wel belangrijk dat je bij de aankoop de juiste schoenmaat aanklikt. Er zijn namelijk 3 mogelijkheden: skeelers met de maat 29-32, 33-36 en 37-40. 


Deze in maat verstelbare skates zorgen voor jarenlang buitenplezier. Het stevige semi-softboot ontwerp biedt voldoende ondersteuning aan de voet en krijgt daarnaast ook nog eens veel ventilatie. Hierdoor ga je niet zweten bij je voeten of begeven je benen het snel van de vermoeidheid. Deze Go-Crossing skeelers zijn veelzijdig en makkelijk voor gebruik. 


Verdere eigenschappen van de Nijdam Inline Skates zijn: drukknop mechanisme om de skates te verstellen, snelsluiting en lichte wieltjes. De prijs ligt iets hoger dan de eerder benoemde skeelers, maar de hoge kwaliteit is gegarandeerd.

Voordelen 

 • Stevig semi-softboot
 • Voldoende ventilatie
 • Licht in gewicht

Nadelen

 • Relatief dure optie in vergelijking met eerder benoemde skeelersSkeelers kind: Gemiddelde prijs

Om de gemiddelde prijs te bepalen van kinder skeelers is grondig onderzoek gedaan. In dit onderzoek zijn alleen de skeelers meegenomen die betrouwbaar en van hoge kwaliteit zijn. Om tot een goede prijsschatting te komen hebben wij meerdere aanbieders vergeleken op de prijzen en kwaliteiten.  

Hieruit is gebleken dat een betrouwbare en van hoge kwaliteit kinder skeelers gemiddeld €65,- kost. 

Wij hebben voor jou de beste skeelers voor een kind uitgekozen onder de gemiddelde aankoopprijs, maar wel voor gegarandeerd de beste kwaliteit. 


Wat zijn kinder skeelers precies? 

Een skeeler is een soort schoen met wieltjes eronder waarmee je voortbeweegt. Skeeleren wordt gezien als een sport, maar je kan het ook doen voor vermaak. Kinder skeelers zijn skeelers die specifiek ontworpen zijn voor kinderen. Kinderen hebben kleinere voeten, minder ervaring en meer ventilatie nodig. Kinder skeelers zijn hierop aangepast.

Verschil skeelers en inline skates

In de uitgelichte producten spreken we vaak over inline skates. De termen worden in Nederland vaak door elkaar gebruikt, maar er zitten wel degelijk verschillen in. Skeelers gebruik je namelijk vaak om lange afstanden af te leggen, inline skates daarentegen gebruik je voor kortere afstanden en voor het uitvoeren van tricks. 

Tegenwoordig zijn de verschillende tussen skeelers en inline skates erg klein. Er wordt dan ook vaak geskeelerd op inline skates en andersom. Veel kinderen geven zelfs de voorkeur aan inline skates, aangezien de hoge en harde schoen meer steun en comfort biedt. 

Skeelers kind


Skeeler bescherming voor je kind: Hoe belangrijk is het? 

Het is een punt dat we niet achterwege kunnen laten in dit artikel: De bescherming voor je kind tijdens het skeeleren. Veiligheid is het aller belangrijkste en daar hoort stevige en goede skeelers bescherming bij. Om de veiligheid te verzekeren moet je kind tijdens het skeeleren de volgende attributen dragen: 

 • Helm
 • Polsbescherming
 • Kniebeschermers
 • Elleboogbeschermers 

Bij het dragen van deze bescherming verhoog je de veiligheid van je kind. Vallen op de straat kan pijnlijke verwondingen veroorzaken waar een kind lang last van kan houden. Pols, knie en elleboogbeschermers voorkomen schaafwonden en breuken of kneuzingen. Een helm is zelfs verplicht, aangezien dit levens kan redden. Laat je kind dus nooit skeeleren zonder bovengenoemde beschermingen.Goede skeelers voor een kind: Waar moet het aan voldoen? 

Voor je kind wil je vanzelfsprekend hoge kwaliteit skeelers kopen. Er mag niks gebeuren wat betreft de veiligheid en de werking moet goed zijn. Hieronder bespreken we waar goede skeelers voor een kind aan moeten voldoen, zodat jij rustig achterover kan zitten en kan kijken hoe jouw kind leert skeeleren:


Pasvorm

Of de voet van je kind in de skeelers past hangt af van de pasvorm. De meeste skeelers hebben verstelbare maten, maar let er goed op bij het kopen van skeelers. Een goede en comfortabele pasvorm betekent dat de schoen voldoende steun geeft aan de enkel, dat je bewegingsvrijheid hebt, maar dat de schoen dusdanig strak zit dat je niet zomaar wegglipt. 

Schoen 

Het verschil tussen skates en skeelers is eerder benoemd, maar de voorkeur wat betreft de schoen is een belangrijke keuze die je moet maken. Sommigen hebben liever een lage schoen waar ze in staan, dan kies je voor skeelers. Anderen stappen liever in een hoge schoen die nog meer stevigheid garandeert, dan kies je voor inline skates. 

Wieltjes

Over het algemeen hebben skeelers 4 wieltjes. Er zijn ook skeelers die 2 of 3 wielen bevatten, maar waarschijnlijk koop je skeelers voor je kind met 4 wielen. Voor kinderen geldt een maximale lengte van de wielen van 90 millimeter. Vanaf de junioren mag je skeeleren met wielen van 110 millimeter. Zorg er dus voor dat je skeelers koopt met wieltjes die tussen de 90 en 110 millimeter zijn.

Vergrendeling

Om goede steun te ondervinden aan de skeelers is de vergrendeling een belangrijk punt om op te letten. Er zijn meerdere soorten sluitingen om skeelers vast te zetten: slotsluiting, klittenband sluiting, maar ook enkel sluiting. Welke sluiting het beste is ligt aan de persoonlijke voorkeur. Er zijn ook veel skeelers die over meerdere sluitingen beschikken, dit zijn uiteraard goede opties. 

Materiaal

Van de meeste skeelers is de buitenkant ontworpen van kunststof en de binnenkant (schoen) van textiel. Dit zijn hoogwaardige materialen die goede steun en voldoende bewegingsvrijheden bieden. 

Veelgestelde vragen over kinder skeelers

Wat is de gemiddelde prijs van kinder skeelers?

De gemiddelde prijs van een goede skeeler voor kinderen is rond de €65,-.

Wat zijn de beste skeelers voor kinderen voor een goedkope prijs?

De beste kinder skeelers voor een schappelijke prijs zijn de Hudora Kinder inline skates.