Beste Speelgoed Robot voor een Goedkope Prijs (2024)

houd je enorm van speelgoed robots, maar geef je liever niet teveel geld uit bij het kopen van zo een robot? Dat kan bij bestevoordeel.nl. Er zijn genoeg robots met goede reviews en een goede prijs. Bekijk hier de 5 beste speelgoed robots voor de beste prijs.  

1. VTech Switch & Go Dinos Jaxx T-Rex

Prijs / Kwaliteit

Betrouwbaarheid

Functionaliteiten

Design

De beste speelgoed robot voor een goedkope prijs is de VTech Switch & Go Dinos Jaxx 1-Rex. Deze dinosaurus is populair onder kinderen en volwassen en wordt volop gekocht door liefhebbers. Daarnaast kan deze speelgoed robot op vrijwel alleen maar positieve kritieken rekenen. "eindeloos speelplezier" en "niet te beschadigen" zijn enkele reviews van eerdere consumenten.


De combinatie van dino en rijvoertuig maakt deze speelgoed robot zo bijzonder. Het is tijd voor actie en die krijg je met de VTech Switch & Go Dinos Jaxx 1-Rex. Je switcht de robot eenvoudig naar racewagen en weer terug. Ook spreekt deze dinosaurus zo een 60 zinnen en beweegt die volop tijdens het speelplezier. De voeten bewegen en de lichten gaan branden bij het klikken van de verschillende knoppen.

Voordelen 

 • Niet te beschadigen
 • Combinatie van dino en racewagen
 • Spreekt tot wel 60 zinnen
 • Regelbare volume

Nadelen

 • Sommige vinden dat de dino teveel praat


2. Silverlit Kickabot

Prijs / Kwaliteit

Betrouwbaarheid

Functionaliteiten

Design

Nog een populaire speelgoed robot voor een extreem goedkope prijs is de Silverlit Kickabot. Deze groene robot heeft een stoer robuuste uitstraling met LED verlichte ogen. De robot is op afstand te besturen en wordt geleverd inclusief een doel met twee gaten en een bal waarmee de Silverlit Kickabot kan schieten. 


Ook bevind er zich schietknop op de afstandsbediening zodat de kickabot daadwerkelijk op het doel kan schieten. Met de kickabot beleef je urenlang speelplezier. De Silverlit Kickabot is een geschikte optie voor alle speelgoed robot liefhebbers en voetballiefhebbers.

Voordelen 

 • Kan schieten
 • LED verlichte ogen
 • Op afstand te besturen
 • Stoere uitstraling

Nadelen

 • Geen nadelen te benoemen door eerdere consumenten


3. VTech Baby Swing & Speel Aap

Prijs / Kwaliteit

Betrouwbaarheid

Functionaliteiten

Design

Nog een speelgoed robot van de VTech collectie is de VTech Baby Swing & Speel Aap. Zeker voor kinderen zijn apen leuke dieren om mee te spelen. Met deze VTech robot aap beleef je eindeloos speelplezier. De robot beweeg en moedigt kleintjes aan om spelletjes te spelen zoals 'pak me dan'. Hierdoor is de aap niet alleen leuk om mee te spelen, maar ontwikkeld het ook nog eens de vaardigheden van jonge kinderen die bijvoorbeeld nog niet zo goed kunnen lopen. 


Er zijn 3 manieren om met deze aap te spelen: kruipen, dansen en door 'pak me dan' te spelen. Uit de aap komen 15 verschillende soorten melodieën en 3 gezongen liedjes. De volume is zelf in te stellen en automatisch zorgt de robot ervoor dat het zichzelf uitschakelt als je hem niet meer gebruikt. Alleen maar pluspunten dus als je ervoor kiest om de VTech Baby Swing & Speel Aap te kopen.

Voordelen 

 • Leuk voor kleine kinderen
 • Leer jonge kinderen vaardigheden
 • Kruipen, dansen en pak me dan spelen
 • 15 verschillende melodieën 

Nadelen

 • Praat niet zo heel veel


4. AT-Robot Educatieve Slimme Speelgoed Robot


Prijs / Kwaliteit

Betrouwbaarheid

Functionaliteiten

Design

Zoals de naam al doet vermoeden is deze AT-Robot een educatieve robot die kinderen niet alleen speelplezier bezorgd, maar ook vaardigheden bijbrengt. Hij praat en luistert naar je en beweegt zich alle kanten op. Door zijn mobiliteit en multifunctionele eigenschappen is deze AT-Robot een hele geschikte keuze als je opzoek bent naar een goedkope speelgoed robot.


Zeg iets tegen hem en de robot doet precies wat je hebt gevraagd. De robot is dusdanig ontwikkeld dat het speelt en leert. Hij heeft ook een opname functie waarmee je tot 3 teksten kunt opnemen. Deze opnames zal hij met een robotstem herhalen.

Voordelen 

 • Educatief
 • Erg goed ontwikkeld
 • Verplaatst zich alle kanten op

Nadelen

 • Redelijk snel leeg 


5. Build a Bot-Bug Bij

Prijs / Kwaliteit

Betrouwbaarheid

Functionaliteiten

Design

Als laatste in dit rijtje hebben we ervoor gekozen om een extreem goedkope optie uit te lichten. De Build A Bot-Bug bij is een schattige robot die kan lopen en fladderen met zijn vleugels. Je kan het design van de bij zelf bepalen met het meegeleverde stickervel. Het enige nadeel dat sommige gebruikers inzien in de Build A Bot-Bug is dat je het apparaat zelf in elkaar moet zetten. Het bouwpakket bestaat uit meer dan 20 in elkaar te klikken onderdelen waarmee je de bij kan maken.

Voordelen 

 • Heel erg goedkoop
 • Fladdert met vleugels
 • Design kan je zelf bepalen

Nadelen

 • Je moet het zelf in elkaar zettenGemiddelde prijs van een Robot Speelgoed

Om de gemiddelde prijs te bepalen van een robot speelgoed is grondig onderzoek gedaan. In dit onderzoek zijn alleen de robots meegenomen die betrouwbaar en van hoge kwaliteit zijn. Om tot een goede prijsschatting te komen hebben wij meerdere aanbieders vergeleken op de prijzen en kwaliteiten.  

Hieruit is gebleken dat een betrouwbare en van hoge kwaliteit speelgoed robot gemiddeld €40,- kost. 

Wij hebben voor jou de robots uitgekozen onder de gemiddelde aankoopprijs, maar wel voor gegarandeerd de beste kwaliteit. 


Wat is een Speelgoed Robot precies? 

Een speelgoedrobot is een robot ontworpen voor jonge kinderen die bijvoorbeeld kan lopen, praten en vaardigheden kan leren. Het voordeel van een speelgoed robot is dat ze ontwikkeld zijn en je kind daarom urenlang plezier kan beleven door met het apparaat te spelen. Het voelt aan als je kind's beste vriend. 


Robot van speelgoed kopen - Waar moet ik op letten? 

Stel jezelf voordat je overgaat tot aankoop altijd de vraag: waar moet ik op letten bij het kopen van dit product? Koop nooit zomaar een product zonder dat je ingelezen bent of weet over welke eigenschappen het product moet beschikken. Dit geldt ook bij het kopen vaan een speelgoedrobot. Hieronder worden de belangrijkste punten benoemd waar jij op moet letten bij het kopen van een robot speelgoed: 


Welke leeftijd is mijn kind

Een speelgoedrobot is over het algemeen bedoeld voor kinderen. Daarom hebben de robots vaak een speciaal design waar kinderen van houden. Dit kan in de vorm zijn van superhelden, dieren, racewagens of andere speelgoed gerelateerde onderwerpen. Koop altijd een goedkope speelgoed robot die aansluit bij de leeftijd. Een kind van 4 jaar is voor bepaalde dieren bijvoorbeeld bang, terwijl een kind van 8 jaar helemaal geobsedeerd is met dit dier.

Educatief

Niet alleen zijn robots van speelgoed bedoeld om mee te spelen. Ze kunnen namelijk veel meer dan dat en daar moet jij gebruik van maken. Veel speelgoed robots worden ontworpen met speciale eigenschappen. Hierdoor doen ze meer dan alleen jouw kind vermaken. Bijvoorbeeld door terug te praten of weg te lopen leert je kind om hiermee om te gaan. 

Mobiliteit

Hoe beweegt de robot en in welke richtingen? Een goede speelgoed robot die kan zich naar meerdere kanten verplaatsen. Vaak is dit een teken van een ontwikkelde robot die betrouwbaar en van hoge kwaliteit is. Dit heeft er verder niks mee te maken of de robot goedkoop is of niet.

Afmetingen

De grootte van de robot is ook een belangrijk punt waar je over na moet denken. Denk eraan dat de speelgoed robot bedoeld is voor kinderen, waardoor je nooit een te grote robot moet kopen. Deze kunnen (zeker als ze zich verplaatsen) onbedoeld je kind pijn doen. Wij raden dan ook aan om een goedkope speelgoed robot te kopen die klein is van stuk.

Veelgestelde vragen over Speelgoed Robots

Wat is de gemiddelde prijs van een speelgoed robot?

De gemiddelde prijs van een speelgoed robot is rond de €40,-.

Wat is de beste speelgoed robot voor een goedkope prijs?

De beste en meest populaire speelgoed robot voor een goedkope prijs is de VTech Switch & Go Dinos Jaxx T-Rex