Vulpen Aanbieding

Opzoek naar een Vulpen aanbieding van de hoogste kwaliteit voor een voordelige prijs? Bestevoordeel.nl heeft alle aanbiedingen van de meest verkochte merken voor jou uitgelicht. Al deze vulpennen zijn in de aanbieding bij betrouwbare aanbieders, waardoor jij verzekerd bent van een hoge kwaliteit product. Bekijk hieronder alle vulpen aanbiedingen:Naam: Parker IM Vulpen

Originele Prijs: €39,49

Nieuwe Prijs: €25,41

Je bespaart: 36%
Naam: LAMY Studio Vulpen

Originele Prijs: €61,60

Nieuwe Prijs: €57,20

Je bespaart: 7%
Naam: Parker IM Matte Blue CT Vulpen

Originele Prijs: €39,49

Nieuwe Prijs: €33,99

Je bespaart: 14%
Naam: STABILO EASYbirdy - Ergonomische Vulpen

Originele Prijs: €17,89

Nieuwe Prijs: €13,50

Je bespaart: 39%


Gemiddelde prijs van een Vulpen

Om de gemiddelde prijs te bepalen van een vulpen is grondig onderzoek gedaan. In dit onderzoek zijn alleen de pennen meegenomen die betrouwbaar en van hoge kwaliteit zijn. Om tot een goede prijsschatting te komen hebben wij meerdere aanbieders vergeleken op de prijzen en kwaliteiten.  

Hieruit is gebleken dat een betrouwbare en van hoge kwaliteit vulpen gemiddeld €20,- kost. 

Wij hebben voor jou de beste vulpennen uitgekozen onder de gemiddelde aankoopprijs, maar wel voor gegarandeerd de beste kwaliteit. Wat is een vulpen precies? 

Een vulpen is een pen die een reservoir met vloeibare inkt bevat die door de gebruiker zelf opnieuw gevuld kan worden. Dit gebeurt door constant inktpatronen te verwisselen nadat een patroon leeg is. Het grote verschil met een klassieke balpen is dat je bij deze pennen geen inkt zelf kan verwisselen, maar de pen weggooit als de inktpatroon leeg is. 


Het grote voordeel aan een vulpen is dus de lange levensduur. Je hoeft niet iedere keer de pen weg te gooien nadat de inkt leeg is. Dit leidt er wel toe dat een vulpen over het algemeen een hogere prijs heeft dan een balpen. De prijzen voor vulpennen starten op enkele euro's en gaan wel door tot pennen van honderden euro's.  


Vulpen kopen - waar moet ik op letten?  

Iedere persoon uit iedere doelgroep kan een vulpen kopen. Het is namelijk een product dat niet specifiek ontworpen wordt voor een bepaalde groep mensen. Daarom zijn er een aantal punten waar je op moet letten voordat jij een vulpen gaat kopen. De belangrijkste aandachtspunten worden hieronder benoemd: 

 • Prijs: De kosten voor een vulpen variëren enorm. Zoals gezegd zijn er vulpennen die verkrijgbaar zijn voor een tientje of twintig euro, maar zijn er ook pennen op de markt voor honderden euro's. Ondanks dat een vulpen een lange levensduur heeft moet jij jezelf afvragen wat je over hebt voor een vulpen en hoevaak je het product denkt te gaan gebruiken.
 • Merk: Er zijn een aantal vulpen merken op de markt die een grote naamsbekendheid hebben opgebouwd. Wij raden dan ook aan om een vulpen te kopen van een toonaangevend merk. Voorbeelden hiervan zijn onder andere: Waterman vulpennen en Lamy vulpennen. 
 • Penpunt: Misschien wel het belangrijkste punt bij het kopen van een vulpen is de penpunt. Vanuit dit punt komt de inkt in aanraking met het papier. De penpunt moet goed schrijven en niet te dikke inkt afgeven. Er zijn verschillende soorten penpunten zoals: afgeronde of platte, flexibele of niet flexibele en dik of dun. Welke jij koopt ligt uiteindelijk aan je persoonlijke wensen. 
 • Inktfilters: Hoe groot zijn de filters en hoelang kan ik gebruik maken van 1 filter? Een terechte vraag en een belangrijk punt om van tevoren rekening mee te houden. De hoogte van de inktcapaciteit van de vulpen is het antwoord op deze vraag. Een converter maakt het uiteindelijk mogelijk om meerdere kleuren inkt te gebruiken. 
 • Design: Het uiterlijk van een vulpen is vaak een reden waarom mensen overgaan tot koop. Het is niet het meest belangrijke aspect, maar wel een puntje waar je op kan letten. Een vulpen kan namelijk een bepaalde klasse uitstralen, zeker als je een pen koopt van een relatief duur merk. Koop dus altijd een vulpen met een strak design die jouw voorkeuren heeft.


Welke verschillende soorten vulpennen zijn er? 

Er zijn zoveel verschillende soorten vulpennen dat het onderscheid tussen al deze soorten moeilijk is om specifiek uit te leggen. De meest gebruikte vulpennen worden hieronder kort benoemd:

 • Vulpennen met ronde punt 
 • Vulpennen met cursieve punt
 • Watervaste ink vulpennen
 • Calligrafie pen
 • Vulpen met gebogen punt
 • Vulpen met flexibele punt


Waterman vulpen - Wat is het? 

Misschien wel het bekendste merk in de markt van vulpennen is Waterman. Deze vulpennen zijn van hoge kwaliteit waarvan de prijzen nogal verschillen. Je heb goedkope vulpennen voor enkele euro's, maar ook pennen voor tientallen euro's. De Waterman vulpen was de eerste moderne vulpen waarvan de inkt vanuit het inktpatroon naar de pen geleid wordt. Doordat de stroom van de inkt continue is hoef je niet iedere keer de pen te dopen in de inkt. Met vakmanschap en kwaliteit ontworpen, dat is de vulpen van Waterman. 


Lamy vulpen - Wat is het? 

Een ander bekend merk en vooral populair als vulpen op de basisschool is de Lamy vulpen. Lamy is wereldwijd marktleider op het gebied van schrijfwaren en is een geliefde pen onder schrijvers. De pennen zijn van hoge kwaliteit, betrouwbaar en functioneel voor gebruik. In 1930 is Lamy ontstaan als familiebedrijf waarbij de focust werd gelegd op ambacht en het creëren van hoogwaardige en ethische producten. Op de vulpennen markt wordt de vulpen van Lamy beschouwd als een goedkope optie met een lange levensduur. Zeker de Lamy Safari vulpen is populair onder kinderen en volwassenen. 

Veelgestelde vragen over Vulpennen

Wat is de gemiddelde prijs van een Vulpen?

De gemiddelde prijs van een goede vulpen is rond de €20,-.

Wat is de beste vulpen voor een goedkope prijs?

De beste vulpen voor een schappelijke prijs is de Lamy Safari