Beste Whiteboard voor Goedkope Prijs (2024)

Een whiteboard kopen voor op kantoor of in het klaslokaal voor de goedkoopst mogelijke prijs? Dat kan bij bestevoordeel.nl. Er zijn genoeg borden met goede reviews voor een goede prijs. Bekijk hier de 5 beste whiteboards voor een goedkope prijs. 


1. AZACA magnetisch whiteboard

Prijs / Kwaliteit

Betrouwbaarheid

Functionaliteiten

Stevigheid

Een goede keuze voor in het klaslokaal of op kantoor is het AZACA magnetische whiteboard. Je raakt door gebruik van dit bord nooit meer het overzicht kwijt en kan alles duidelijk aangeven. Zo kan je je agenda of to-do punten openbaar maken en delen met anderen. Het is een gebruiksvriendelijk en handig whiteboard die je eigenlijk overal kan gebruiken waar je het bord nodig hebt. 


De totale afmetingen van dit magnetische whiteboard zijn 90 x 60 centimeter met een gewicht van 2,9 kilogram. Naast deze afmetingen is het whiteboard ook verkrijgbaar in de maten 40 x 60 centimeter en 70 x 100 centimeter. De dikte van het bord is 3 centimeter, waarmee de stevigheid wordt verzekerd. 


Bij de aankoop van het AZACA whiteboard krijg je bijgeleverd: stiften, wisser, afleggoot en bevestigingsmateriaal. Denk bij bevestigingsmaterialen aan haakjes en clips om het bord mee op te hangen. In de afleggoot kan je de stift en wisser verzamelen, zodat je deze niet kwijt zal raken. Het AZACA whiteboard is een goedkoop whiteboard van de beste kwaliteit. 

Voordelen 

 • In meerdere afmetingen verkrijgbaar
 • Geleverd inclusief meerdere accessoires
 • Stevig en dynamisch

Nadelen

 • Niet kantelbaar
 • Geleverd exclusief magneten


2. Beste mini whiteboard - Nobo

Prijs / Kwaliteit

Betrouwbaarheid

Functionaliteiten

Stevigheid

Er is tegenwoordig veel vraag naar mini whiteboards en daarom kan deze optie van Nobo niet ontbreken. Dit kleine bord is verkrijgbaar in verschillende kleuren voor een spot goedkope prijs. De afmetingen van het Nobo whiteboard zijn 28 x 22 centimeter met een gewicht van 0,25 kilogram. Het is makkelijk draagbaar en daardoor ook verplaatsbaar. De dikte is 1 centimeter en het materiaal waarvan het mini whiteboard is ontworpen is gelakt staal. 

Door het stijlvolle frame past het Nobo mini whiteboard bij vrijwel ieder interieur, zowel in thuis als op kantoor of in het klaslokaal. Het is ideaal voor aan de muur of als draagbaar voorwerp, waarbij je ruimte hebt om foto's/documenten te plakken, maar ook om nog teksten te schrijven. Ondanks de compacte afmetingen is het Nobo whiteboard multifunctioneel en praktisch voor gebruik.

Bij de aankoop van dit mini bord worden zelfklevende montagestickers en een magnetisch montagesysteem meegeleverd. Hierdoor kan je alles vastplakken aan het whiteboard zonder kans dat het er weer afvalt. Ook krijg je markers en een wisser geleverd als je kiest voor het Nobo mini whiteboard.

Voordelen 

 • Compact en makkelijk draagbaar
 • Stijlvol
 • Inclusief veel accessoires

Nadelen

 • Niet kantelbaar


3. Beste weekplanner whiteboard - Soesa

Prijs / Kwaliteit

Betrouwbaarheid

Functionaliteiten

Stevigheid

De beste weekplanner whiteboard is deze keuze van Soesa. Je ziet op de afbeelding als dat je stickers, een wisser en meerdere markeerstiften krijgt geleverd als je deze optie koopt. Dit zijn belangrijke accessoires die je regelmatig gebruikt om notities te maken op een weekplanner whiteboard. In totaal heeft dit bord afmetingen van 42 x 30 centimeter. Dit is redelijk compact, waardoor je het voorwerp vrijwel overal kan hangen en ook weer makkelijk kan meenemen indien dit nodig is. 


Met een modern en leuk design kan je de weekplanner overal plakken waar je maar wilt. Het is een bord dat geschikt is om te gebruiken op kantoor, maar ook thuis of op school. Schrijf al je to-do lijsten op en zet je agenda in dit overzichtelijke whiteboard. Verder kan je zowel water oplosbare als droog afveegbare markers gebruiken om de weekplanner bij te houden.


Je kan de weekplanner op alle soorten metalen vastplakken, maar je kan het ook platliggend gebruiken op bijvoorbeeld je bureau of schooltafel. Deze weekplanner whiteboard is dus van alle gemakken voorzien en is multifunctioneel in gebruik. 

Voordelen 

 • Alle soorten markers zijn bruikbaar op het bord
 • Voor meerdere activiteiten te gebruiken
 • Meerdere extra accessoires worden meegeleverd

Nadelen

 • Geen specifieke nadelen te benoemen


4. Nobo whiteboard voor thuis kantoor

Prijs / Kwaliteit

Betrouwbaarheid

Functionaliteiten

Stevigheid

Nog een optie van Nobo is dit whiteboard die ontworpen is voor een thuis kantoor, maar ook voor het kantoor op je werk. Dit whiteboard heeft afmetingen van 58 x 43 centimeter en is daarmee een redelijk groot whiteboard waar je veel notities op kan zetten. Het gewicht van het product is 0,8 kilogram en daarmee is het licht in gewicht. Je kan het whiteboard dus makkelijk dragen en verplaatsen naar andere ruimtes. 


Het materiaal waarvan het bord is ontworpen is aluminium met een dikte van 2 centimeter. Zo is het whiteboard van Nobo verzekerd van voldoende stevigheid. Bij de aankoop van dit whiteboard worden magneten, markers en een wisser meegeleverd, zodat je meteen gebruik kan maken van het voorwerp en je belangrijkste notities kan noteren. 


Verder zijn de boden voorzien van montagesets om het juist in elkaar te zetten. Nobo is een bekend merk dat al jarenlang een grote aanbieder is van whiteboards. Je kan er dus vanuit gaan dat je een betrouwbaar bord koopt die jarenlang meegaat.

Voordelen 

 • Licht in gewicht
 • Stevig en stabiel
 • Betrouwbaar merk

Nadelen

 • Geen onderstelsel geleverd


5. Quantore whiteboard magnetisch

Prijs / Kwaliteit

Betrouwbaarheid

Functionaliteiten

Stevigheid

Als laatsen in dit rijtje bespreken we het magnetische whiteboard van Quantore. Met een totale afmeting van 65 x 40 centimeter wordt dit whiteboard gezien als redelijk groot met genoeg ruimte voor alle notities en documenten. Het is ontworpen uit gelakt staal en bevat een afleggoot. Hier kan je eventueel je wisser en markers bewaren, zodat je ze niet kwijtraakt en constant kan gebruiken als je nieuwe notities of documenten moet toevoegen aan het bord. 


Dit whiteboard is geschikt voor regulier gebruik, thuis, op scholen en natuurlijk op kantoor. Het product is verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Het gewicht van het Quantore whiteboard is zo een 1,8 kilogram, wat een stuk meer is dan eerder genoemde whiteboards. 

Voordelen 

 • In meerdere afmetingen verkrijgbaar
 • Afleggoot

Nadelen

 • Geen bevestigingsmateriaalGemiddelde prijs van een Whiteboard

Om de gemiddelde prijs te bepalen van een whiteboard is grondig onderzoek gedaan. In dit onderzoek zijn alleen de boards meegenomen die betrouwbaar en van hoge kwaliteit zijn. Om tot een goede prijsschatting te komen hebben wij meerdere aanbieders vergeleken op de prijzen en kwaliteiten.  

Hieruit is gebleken dat een betrouwbare en van hoge kwaliteit whiteboard gemiddeld €38,- kost. 

Wij hebben voor jou de borden uitgekozen onder de gemiddelde aankoopprijs, maar wel voor gegarandeerd de beste kwaliteit. 


Wat is een whiteboard?

Een whiteboard (ook wel stiftbord genoemd) is een van gelakt metaal kunststof bord waar je met uitwisbare viltstiften of waterafstotende markers op kan schrijven. Het wordt gebruikt als een stofvrij alternatief voor het traditionele schoolbord en is tegenwoordig onlosmakend verbonden aan een kantoor, thuiswerken of klaslokaal.Gebruik je whiteboard stiften of whiteboard markers?

Wees je er goed van bewust welke stiften of markers je gebruikt op een whiteboard. Er zijn talloze verschillende opties die geschikt zijn, maar net zoveel die je eigenlijk niet moet gebruiken. Het is belangrijk dat je geen permanente markers koopt, maar speciale whiteboard uitwisbare stiften. Koop je permanente stiften, dan krijg je de notities niet meer van het bord af en kan je het bord dus maar 1 keer gebruiken. Dit is natuurlijk zonde van de aankoop en iets dat je moet willen vermijden. 

Bekijk hier alle markers die geschikt zijn om te kopen voor een whiteboard.Whiteboard kopen: waar moet ik op letten?

Een whiteboard kopen doe je niet zomaar. Er zijn een aantal belangrijke punten waar een goed en betrouwbaar bord aan moet voldoen. Je wilt geen slechte kwaliteit kopen, dus hieronder zijn een aantal onderwerpen aangegeven waar je op moet letten voordat je overgaat tot definitieve aankoop van een whiteboard:


Formaat

Kies je geschikte afmetingen van een whiteboard uit. Bepaal zelf hoeveel ruimte je beschikbaar wilt stellen voor het plaatsen van een whiteboard en baseer hier de gewenste afmetingen van het bord op af. Het voordeel van een klein whiteboard is dat je het voorwerp makkelijk kan verplaatsen van plek naar plek. Het voordeel van een groot whiteboard is dat je meer notities kan opschrijven en documenten kan opplakken, want je hebt simpelweg meer ruimte op het bord. 

Magnetisch

Niet alleen is een whiteboard tegenwoordig bedoeld om op te schrijven met markers of stiften, ook willen mensen documenten of andere papieren op het bord plakken. Hiervoor heb je een magnetisch whiteboard nodig, waar magneten gebruikt worden om papieren of foto's vast te zetten. Een magnetisch bord is ideaal om verschillende activiteiten uit te voeren en alle nodige informatie te delen met anderen. 

Bevestigingsmaterialen 

Het is niet vanzelfsprekend dat er bevestigingsmaterialen meegeleverd worden bij het kopen van een whiteboard, maar het is erg handig als dit wel het geval is. Met bevestigingsmaterialen wordt bedoeld de materialen die nodig zijn om een bord op te hangen aan de muur. Het is niet noodzakelijk, want sommigen gebruiken een whiteboard liever om plat te leggen op hun bureau of tafel. Als je wel van plant bent om het bord op te hangen, dan zijn bevestigingsmaterialen een vereiste. 

Accessoires

Een goed whiteboard bevat meerdere accessoires, zodat je meteen gebruik kan maken van het bord bij levering. Enkele accessoires zijn markers/stiften, wisser en een afleggoot. In een afleggoot kan je de stiften en wisser bewaren op een veilige plek waar je ze niet kwijt zal raken. 

Veelgestelde vragen over whiteboards

Wat is de gemiddelde prijs van een whiteboard?

De gemiddelde prijs van een whiteboard ligt rond de €38,-.

Wat is het beste whiteboard voor een goedkope prijs?

Het beste whiteboard voor een goedkope prijs is de ACAZA magnetisch Whiteboard.