Beste Ladeblok op Wielen voor een Goedkope Prijs (2024)

Sta je op het punt om een ladeblok op wielen te kopen, maar wil je liever niet teveel geld uitgeven? Dat kan bij bestevoordeel.nl. Er zijn genoeg ladeblokken met goede reviews en een goede prijs. Bekijk hier de 5 beste ladeblokken op wielen voor een goedkope prijs. 


1. Nancy's Ladeblok Zwart 

Prijs / Kwaliteit

Betrouwbaarheid

Functionaliteiten

Stevigheid

Om te beginnen willen wij vermelden dat je een ladeblok vaak koopt omdat deze matcht met het design en uitstraling van de woonruimte. De Nancy's Ladeblok Zwart komt als beste uit de test, maar er zijn veel andere ladeblokken die misschien beter passen bij jouw inrichting. Toch is dit product van Nancy als beste uit de test goedkope ladeblok op wielen gekomen door de hoge kwaliteit, de betrouwbaarheid, functionaliteiten en stevigheid.

Met een hoogte van 55 centimeter, breedte van 39 centimeter en diepte van 45 centimeter is deze ladeblok een compact product die uitstekend gebruikt kan worden als bijvoorbeeld een kastje naast je bureau. Door 3 verschillende laden kan je jouw werk makkelijk ordenen en georganiseerd te werk gaan. Ook heeft de kast een verwijderbare organizer, waar je kleine items kan opslaan. 

Elke lade bevat 2 verstelbare palen, zodat je hangmappen kan opbergen in verschillende formaten als A2, A3 en A4. Je hoeft je geen zorgen te maken over het monteren van de Nancy's Ladeblok, want hij wordt volledig gemonteerd bij jou aan de deur geleverd.

Voordelen 

 • Compact
 • 2 verstelbare palen voor hangmappen
 • Gemonteerd geleverd
 • Verwijderbare organizer

Nadelen

 • Past niet bij ieder design


2. Ladeblok - Ladeblok op wieltjes

Prijs / Kwaliteit

Betrouwbaarheid

Functionaliteiten

Stevigheid

Dit product is eigenlijk een mix van een ladeblok op wielen en een archiefkast. Deze ladeblok op wielen is geschikt voor op kantoor of thuis voor studenten die veel documenten moeten opslaan. Met 4 wielen kan je de laden overal mee naartoe rijden zonder dat daar inspanning en kracht voor nodig is. De voorwielen zijn voorzien van rem, zodat je ze kan blokkeren als je de juiste plek heb gevonden. Deze archiefkast houdt je kantoor of thuis werkplek netjes en overzichtelijk.

Gemaakt van melaminehars gecoate spaanplaat, waardoor deze ladeblok bestempeld kan worden als zeer resistent en duurzaam. Het design van de laden is luxe en modern en past bij veel wooninrichtingen. Het is een kleur en ontwerp die je steeds vaker ziet voorkomen bij huishoudens. 

Met een hoogte van 57,5 centimeter, breedte van 40 centimeter en diepte van 50 centimeter is deze ladeblok met wielen redelijk groot. Met de 3 laden daarbij heb je voldoende mogelijkheden om al je papierwerk zorgvuldig op te bergen. 

Voordelen 

 • 4 wielen en voorste wielen met remfunctie
 • Duurzaam en resistent
 • Moderne uitstraling
 • Grote ladeblok met veel opbergruimte 

Nadelen

 • Weinig extra functionaliteiten


3. Segenn's Eureka ladeblok

Prijs / Kwaliteit

Betrouwbaarheid

Functionaliteiten

Stevigheid

Nog een ladeblok op wielen met een luxe design en populair item voor consumenten is de Segenn's Eureka ladeblok. Het industriële design met hout en zwarte randen is voor veel kopers een reden om de Segenn's Eureka te kopen. De uitstraling met alleen niet de enige reden zijn waarom je dit product koopt. De ladeblok heeft namelijk nog veel meer pluspunten.

Ook heeft de Segenn's Eureka een robuust stalen frame die de stabiliteit en verkracht van deze ladeblok garandeert. Met 4 wielen in totaal die allemaal 360 graden draaibaar zijn en waarvan de voorste 2 beschikken over een rem functie is de Segenn's Eureka mobiel genoeg. 

De afmetingen van deze ladeblok op wielen zijn: 66 centimeter in de hoogte, 45 centimeter in de breedte en 41 centimeter in de diepte. Met een grote lade aan de onderkant en een kleinere lade aan de bovenkant is jouw werk uitstekende te scheiden en op te bergen. Je legt al je grote spullen die belangrijk zijn onderin en stopt de kleine spulletjes die je vaak nodig hebt bovenin.

Voordelen 

 • Robuust stalen frame die stevigheid biedt
 • 360 graden draaibaar en daardoor mobiel
 • Georganiseerde laden

Nadelen

 • Sommige vinden het ontwerp te groot


4. Ladeblok bureau kastje

Prijs / Kwaliteit

Betrouwbaarheid

Functionaliteiten

Stevigheid

Deze bruin/grijs kleurige ladeblok wordt voornamelijk gebruikt als bureaukastje. Het is misschien niet de allerbeste ladeblok van de hoogste kwaliteit, maar deze ladeblok op wielen is enorm goedkoop, waardoor het door velen gezien wordt als een buitenkansje. Daarom konden we dit product van VVD niet achterwege laten. 


Met 4 wieltjes en 3 laden is deze ladeblok mobiel en eenvoudig in te richten. Alle basis kenmerken waar een goede ladeblok over zou moeten beschikken dat heeft dit product. Niet alleen als archiefkast te gebruiken om werkdocumenten in op te slaan, maar ook gebruiken veel mensen het als nachtkastje. De openingen in de lades zijn afgesloten met een plexiglas plaatjes.


De hoogte van deze VVD ladeblok is 63 centimeter, de breedte is 40 centimeter en de diepte is 38 centimeter. Hierdoor wordt deze laden op wielen gezien als middelgroot ladeblok.

Voordelen 

 • Enorm goedkoop
 • Mobiel en functioneel
 • Ook als nachtkastje te gebruiken

Nadelen

 • Niet de hoogste kwaliteit ladeblok
 • Niet super stevig


5. CLAUDIUS - Ladeblok op wieltjes

Prijs / Kwaliteit

Betrouwbaarheid

Functionaliteiten

Stevigheid

Als laatste in dit rijtje hebben we gekozen om de CLAUDIUS ladeblok op wieltjes uit te lichten. Het heeft misschien niet de mooiste uitstraling, maar heeft wel een enorm hoge kwaliteit en is super stevig. Dit komt doordat de ladeblok van CLAUDIUS voor 98% bestaat uit hoogwaardig staal. Een groot deel hiervan is gerecycled staal wat betekend dat het product redelijk duurzaam is. 

Ben je van plan dit product te kopen, dan kan je kiezen uit 3 verschillende soorten kleuren. Ten eerste de aluminium kleur die hierboven als productfoto is afgebeeld, maar daarnaast ook in het wit of zwart. Vaak passen deze kleuren iets beter bij de inrichting van de ruimte waar de ladeblok moet komen te staan. 

De afmetingen van de CLAUDIUS laden met wielen zijn: 52 centimeter in de hoogte, 55 centimeter in de breedte en 55 centimeter in de diepte. Het bevat 3 laden waar zelfs A6 papier in past. Voor de veiligheid wordt er een slot meegeleverd om al jou betrouwbare documenten veilig op te bergen. 

Voordelen 

 • Hoge stabiliteit en stevigheid
 • 3 verschillende soorten kleur beschikbaar
 • Duurzaam
 • Slot wordt meegeleverd

Nadelen

 • Niet het mooiste design
 • Breedte is langer dan de hoogteGemiddelde prijs van Ladeblokken op Wieltjes

Om de gemiddelde prijs te bepalen van een ladeblok op wielen is grondig onderzoek gedaan. In dit onderzoek zijn alleen de ladeblokken meegenomen die betrouwbaar en van hoge kwaliteit zijn. Om tot een goede prijsschatting te komen hebben wij meerdere aanbieders vergeleken op de prijzen en kwaliteiten.  

Hieruit is gebleken dat een betrouwbare en van hoge kwaliteit ladeblok op wielen gemiddeld €221,- kost. 

Wij hebben voor jou de ladeblokken op wielen uitgekozen onder de gemiddelde aankoopprijs, maar wel voor gegarandeerd de beste kwaliteit. 


Wat is een ladeblok op wielen precies? 

Een ladeblok is een kastje waarin lades zitten die onder een bureaublad kunnen worden geplaatst. Het voordeel is dat je op een zorgvuldige manier je documenten, papieren en andere spullen kan sorteren en opruimen. Hierdoor hoef je geen rommel op je bureau achter te laten en wordt je werk-of studeer plek overzichtelijker. 


Bij een ladeblok op wielen staat de boven benoemde omschrijving op wielen, waardoor de ladeblok draaibaar en mobiel is. Je kan zo makkelijk de lades van plek naar plek toe verplaatsen. 


Ladeblok kopen - waar moet ik op letten? 

Er zijn een aantal belangrijke punten waar je op moet letten voordat je besluit om ladeblokken te gaan kopen. Het zou zonde zijn als je naderhand erachter komt dat er bepaalde dingen niet kloppen of punten zijn waar jij niet tevreden over bent. Om er zeker van te zijn dat je een goed ladeblok koopt naar eigen wensen zijn de volgende punten belangrijk om op te letten:

 • Prijs: Het verschil in prijs tussen verschillende soorten ladeblokken is enorm groot. Een stuk groter dan bij andere producten en daarom is het belangrijk dat dit punt een belangrijke beweegreden is bij het kopen van een ladeblok. Voor een goedkope ladeblok op wielen ben je niet veel geld kwijt, maar er zijn een stuk duurdere modellen die een prijs hebben van soms wel boven de duizend euro. Denk goed na of je bereid bent om veel of niet veel geld uit te geven voor een ladeblok.
 • Afmetingen: Ook zijn ladeblokken verkrijgbaar in meerdere afmetingen. Zo moet de afmeting vaak gelijk zijn aan de afmetingen van het bureau waaronder je de ladeblok wilt plaatsen. Heb je een groot bureau die hoog staat, dan is een grote ladeblok handig. Omgekeerd geldt dat bij een laag bureau beter een klein ladeblok past.
 • Kleur: Loop eens een rondje door de ruimte waar jij de ladeblok wilt plaatsen. Let goed op de inrichting, het design en de uitstraling van de ruimte en ga na welke kleur voor de ladeblok op wielen het beste past bij de ruimte. Als de lades matchen met de inrichting, dan valt het object niet dusdanig op. 
 • Stevigheid: Van welk materiaal is de ladeblok ontworpen, zijn de wielen goed vastgezet en zitten de lades goed gemonteerd? Allemaal vragen die betrekking hebben tot de stevigheid van het product. Je wilt natuurlijk altijd een product kopen met een lange levensduur die betrouwbaar is en waar je echt iets aan hebt. Datzelfde geldt bij het kopen van een ladeblok op wielen. Daarom is de stevigheid altijd een punt waar je op moet letten bij de aankoop. 
 • Duurzaam: Tegenwoordig staat duurzaamheid hoog op het vaandel bij veel mensen en bedrijven. Dat is te zien aan het ontwerp van ladeblokken. Steeds meer modellen worden ontworpen met gerecyclede en duurzame materialen. Hecht jij dus veel waarde aan duurzaamheid, kijk dan altijd bij de productomschrijving vanuit welke materialen het product is ontworpen.


Wat zijn de belangrijkste eigenschappen van een ladeblok met wielen?

Je weet nu uit dit artikel wat de beste ladeblokken op wielen zijn, wat een ladeblok op wielen precies is en wat de belangrijkste punten zijn waar je op moet letten bij het kopen. Wat ook belangrijk is om te weten is wat de belangrijkste eigenschappen van een ladeblok op wielen is. Zonder deze eigenschappen wordt het product namelijk nooit als 'goed' of 'uitstekend' beoordeeld. De belangrijkste eigenschappen worden hieronder opgesomd: 

 • Draaibare wielen: Dat de ladeblokken over wielen beschikken (waar wij in dit artikel over spreken) is wel duidelijk geworden. Naast het feit dat een goed ladeblok met wielen zich kan verplaatsen door vooruit te rijden is het ook belangrijk dat de wielen kunnen draaien. Zo kan het object niet alleen vooruit rijden, maar ook van links naar rechts en bochten nemen. 
 • Slot: Vaak wordt een ladeblok gebruikt om belangrijke documenten of papieren in op te slaan. Het is dan wel zo handig dat deze documenten en papieren daadwerkelijk op een veilige plek liggen. Om een ladeblok een veilige plek te maken is een ingebouwd slot een vereiste. Vaak zit een slot automatisch gemonteerd in het product.
 • Meerdere lades: Om een zo goed mogelijk overzicht te houden van al je belangrijke documenten, papieren en overige spullen zijn meerdere lades een handig hulpmiddel. Een ladeblok met meerdere lades en speciaal ontworpen vakken geeft de gebruiker de mogelijkheid om alles veilig en netjes op te bergen, zodat je ook weer makkelijk bij de spullen terecht kan op het moment dat je deze nodig hebt. 
 • Materiaal: Een goede ladeblok op wielen beschikt over stevige materiaal. Staal of metaal bijvoorbeeld zijn goede materialen waar tegenwoordig veel ladekasten van worden ontworpen. Ook hout is een hoogwaardig materiaal die je steeds vaker terug ziet komen in het ontwerp. Hout geeft namelijk ook nog een mooie uitstraling mee aan het product.

Veelgestelde vragen over een Ladeblokken op Wielen

Wat is de gemiddelde prijs van ladeblok op wielen?

De gemiddelde prijs van een ladeblok met wielen ligt rond de €221,-.

Wat is de beste ladeblok op wielen voor een goedkope prijs?

De beste ladeblok op wielen voor een goedkope prijs is de Nancy's ladeblok zwart.