Beste Buitenlamp met Bewegingssensor voor een Goedkope Prijs (2024)

Een buitenlamp met bewegingssensor kopen voor in de tuin? Bij Bestevoordeel.nl hebben wij de hoogste kwaliteit opties uitgezocht voor de laagste prijs. Bekijk hieronder de Top-5 beste buitenlampen met bewegingssensor voor een goedkope prijs:


De 5 beste buitenlampen met bewegingssensoren uitgelicht:


Beste buitenlamp met bewegingssensor zonne-energie - Auronic buitenlamp

Prijs / Kwaliteit

Betrouwbaarheid

Functionaliteiten

Sterkte

De Auronic Buitenlamp op zonne-energie is een set van twee wandlampen die worden gevoed door zonne-energie en uitgerust zijn met bewegingssensoren en 97 LED-lampen. Deze lampen zijn geschikt voor gebruik buitenshuis en hebben een IP65-classificatie, wat betekent dat ze bestand zijn tegen water en stof.

De bewegingssensoren zorgen ervoor dat de lampen automatisch aangaan wanneer beweging wordt gedetecteerd, wat ze ideaal maakt als beveiligingsverlichting. De lampen hebben een verlichtingshoek van 120 graden en kunnen in drie verschillende modi worden ingesteld: continu branden, gedimd branden en helder branden wanneer beweging wordt gedetecteerd.

Voordelen 

 • Deze buitenlampen worden gevoed door zonne-energie, waardoor ze milieuvriendelijk zijn en geen elektriciteitsrekening genereren.
 • De bewegingssensoren zorgen ervoor dat de lampen alleen worden ingeschakeld wanneer ze nodig zijn, wat energie bespaart.
 • Deze lampen kunnen worden ingesteld op continu branden, gedimd branden en helder branden wanneer beweging wordt gedetecteerd, waardoor u ze kunt aanpassen aan uw specifieke behoeften.
 • Eenvoudig te installeren

Nadelen

 • Omdat deze lampen worden gevoed door zonne-energie, kan hun verlichtingsduur beperkt zijn bij bewolkt weer of weinig zonlicht.


Buitenlamp met bewegingssensor en schemersensor - Solar wandlamp

Prijs / Kwaliteit

Betrouwbaarheid

Functionaliteiten

Sterkte

De Sheffield Solar Wandlamp is een buitenlamp die werkt op zonne-energie en is uitgerust met een schemer- en bewegingssensor. Het product wordt geleverd met alle benodigde bevestigingsmaterialen en is daardoor eenvoudig te installeren.

De lamp heeft een modern en strak design en is gemaakt van duurzaam materiaal. De lamp heeft een helderheid van 400 lumen en een kleurtemperatuur van 6000K, wat zorgt voor een helder wit licht dat een groot oppervlak kan verlichten. Deze lamp kan zowel aan een muur als aan een schutting worden bevestigd en is daarom geschikt voor verschillende buitenruimtes.

De Sheffield Solar Wandlamp heeft verschillende voordelen. Het belangrijkste voordeel is dat de lamp werkt op zonne-energie, waardoor er geen elektriciteit nodig is en er dus geen energiekosten zijn. Daarnaast heeft de lamp een schemer- en bewegingssensor, wat ervoor zorgt dat de lamp alleen aangaat wanneer er iemand in de buurt is en het donker genoeg is. Dit bespaart energie en zorgt ervoor dat de lamp langer meegaat. Bovendien is de lamp eenvoudig te installeren en heeft het een modern design dat past bij verschillende buitenruimtes.

Voordelen 

 • Werkt op zonne-energie en dus geen energiekosten
 • Schemer- en bewegingssensor zorgen voor energiebesparing
 • Eenvoudig te installeren
 • Modern design dat past bij verschillende buitenruimtes

Nadelen

 • Helderheid kan verminderen bij minder zonlicht


Buitenlamp met dag en nacht sensor - Zedar wandlamp

Prijs / Kwaliteit

Betrouwbaarheid

Functionaliteiten

Sterkte

De Buitenlamp met bewegingssensor op zonne-energie is een set van twee wandlampen die werken op zonne-energie. Deze lampen zijn voorzien van een bewegingssensor en dag/nacht-sensor, waardoor ze automatisch aan gaan bij beweging en in het donker. Het is verder heel eenvoudig om de lampen te installeren dankzij de meegeleverde schroeven en pluggen. Ook hebben ze een waterdichte behuizing.

Deze buitenlampen hebben meerdere voordelen. Ten eerste zijn ze milieuvriendelijk omdat ze werken op zonne-energie, waardoor er geen extra stroomkosten zijn en ze geen impact hebben op het milieu. Daarnaast zijn ze zeer praktisch omdat ze automatisch aan gaan bij beweging en in het donker, waardoor ze zorgen voor extra veiligheid en gemak. Ook zijn ze eenvoudig te installeren en hebben ze een waterdichte behuizing, waardoor ze geschikt zijn voor gebruik in alle weersomstandigheden. Ten slotte zijn ze ook nog eens stijlvol en kunnen ze een mooie toevoeging zijn aan de buitenkant van uw huis.

Voordelen 

 • Milieuvriendelijk
 • Automatisch aan bij beweging en in het donker
 • Eenvoudig te installeren en waterdicht
 • Stijlvolle toevoeging aan de buitenkant van uw huis

Nadelen

 • Afhankelijk van voldoende zonlicht


Led buitenlamp met bewegingssensor - ElectroGoods

Prijs / Kwaliteit

Betrouwbaarheid

Functionaliteiten

Sterkte

Deze buitenlamp met bewegingssensor en zonne-energie van Electrogoods is ontworpen om je buitenruimte te verlichten. Het product bevat 100 LED-lampjes die helder licht geven, wat het een uitstekende keuze maakt voor buitenverlichting. Het beschikt ook over een bewegingssensor die ervoor zorgt dat de lamp automatisch wordt ingeschakeld wanneer beweging wordt gedetecteerd. Dit is een uitstekende manier om de veiligheid van je huis te vergroten en ongewenste gasten af te schrikken. Het product is eenvoudig te installeren en heeft geen bedrading nodig, omdat het wordt aangedreven door zonne-energie.

Voordelen 

 • Het product maakt gebruik van zonne-energie, wat betekent dat je geen energierekening hoeft te betalen en dat het milieuvriendelijk is
 • De lamp heeft een bewegingssensor die ervoor zorgt dat de lamp alleen brandt wanneer er beweging wordt gedetecteerd, wat het een energiezuinige optie maakt.
 • Deze lamp is eenvoudig te installeren en vereist geen bedrading, wat het een kosteneffectieve en tijdbesparende optie maakt.
 • De bewegingssensor en het heldere licht dat de lamp produceert, kunnen helpen bij het vergroten van de veiligheid van je huis.

Nadelen

 • De batterijduur van het product kan variëren afhankelijk van het weer en de locatie waar het wordt geplaatst.


Luminize buitenlamp met bewegingssensor - 2700K

Prijs / Kwaliteit

Betrouwbaarheid

Functionaliteiten

Sterkte

Deze buitenlamp met bewegingssensor is een stijlvolle en functionele toevoeging aan je tuin of woning. De lamp heeft een industriële uitstraling en is gemaakt van stevig materiaal, waardoor hij bestand is tegen alle weersomstandigheden. Dankzij de ingebouwde bewegingssensor gaat de lamp automatisch aan als er iemand langs loopt, waardoor je nooit meer in het donker hoeft te staan.

De lamp heeft een LED-lichtbron met een warme kleurtemperatuur van 2700K, wat zorgt voor een aangename sfeer en een goed zicht. Zo is de lamp geschikt voor zowel binnen als buiten gebruik en kan het gemakkelijk worden gemonteerd aan de wand.

Voordelen 

 • De ingebouwde bewegingssensor zorgt voor extra veiligheid en comfort
 • De lamp is gemaakt van stevig materiaal en is bestand tegen alle weersomstandigheden
 • Warme kleurtemperatuur van 2700K zorgt voor een aangename sfeer en goed zicht
 • Geschikt voor zowel binnen als buiten gebruik

Nadelen

 • De lamp heeft een vrij kleine afmeting van 10x10x10cm, waardoor hij mogelijk niet voldoende licht geeft voor grote buitenruimtesGemiddelde prijs van een Buitenlamp met sensor

Om de gemiddelde prijs te bepalen van een buitenlamp met sensor is grondig onderzoek gedaan. In dit onderzoek zijn alleen de buitenlampen meegenomen die betrouwbaar en van hoge kwaliteit zijn. Om tot een goede prijsschatting te komen hebben wij meerdere aanbieders vergeleken op de prijzen en kwaliteiten.  

Hieruit is gebleken dat een betrouwbare en van hoge kwaliteit buitenlamp met bewegingssensor gemiddeld €38,- kost. 

Wij hebben voor jou de lampen uitgekozen van de hoogste kwaliteit die populair zijn onder consumenten.


Wat is een buitenlamp met bewegingssensor?

Een buitenlamp met bewegingssensor is een verlichtingsarmatuur voor buitengebruik die is uitgerust met een sensor die beweging detecteert. Wanneer er beweging wordt gedetecteerd binnen het bereik van de sensor, schakelt de lamp automatisch aan. Dit is handig voor het verlichten van paden, opritten en andere buitenruimtes, omdat de lamp alleen brandt wanneer iemand zich in de buurt bevindt, wat energie bespaart en helpt bij het verminderen van de energierekening.


Buitenlampen met bewegingssensoren zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en kunnen worden aangesloten op het elektriciteitsnet of werken op batterijen of zonne-energie.

Sensor buitenlamp

Buitenlamp met bewegingssensor kopen - waar moet ik op letten? 

Een buitenlamp met bewegingssensor kan helpen bij het verbeteren van de veiligheid en beveiliging van uw huis. Bij het kopen van een buitenlamp met bewegingssensor zijn er echter verschillende factoren waar u rekening mee moet houden om ervoor te zorgen dat u de juiste keuze maakt voor uw specifieke behoeften. Hieronder bespreken we vijf belangrijke punten om op te letten bij het kopen van een buitenlamp met bewegingssensor.

Type sensor

Er zijn twee hoofdtypen sensoren die in buitenlampen worden gebruikt: passieve infraroodsensoren (PIR) en microgolfsensoren. Een PIR-sensor detecteert warmte die door bewegende objecten wordt uitgestraald en reageert daarop door de lamp aan te zetten. Microgolfsensoren gebruiken radiogolven om beweging te detecteren en kunnen ook door muren heen werken, waardoor ze handig zijn voor het verlichten van gebieden die niet direct zichtbaar zijn. Over het algemeen zijn PIR-sensoren goedkoper en nauwkeuriger dan microgolf sensoren, maar ze hebben wel een korter bereik. Afhankelijk van uw specifieke behoeften, moet u beslissen welk type sensor het beste bij u past.

Bereik van de sensor

Het bereik van de bewegingssensor is ook een belangrijke overweging. Dit bepaalt hoe ver de sensor kan detecteren en hoe snel de lamp aangaat nadat er beweging is gedetecteerd. Het bereik kan variëren van enkele meters tot tientallen meters. Het is belangrijk om te bedenken waar je de lamp gaat plaatsen en welk bereik je nodig hebt. Als de lamp bijvoorbeeld bij de voordeur wordt geplaatst, is een bereik van enkele meters voldoende. Maar als je de lamp wilt gebruiken om een groot gebied te verlichten, zoals een oprit of tuin, dan heb je een sensor met een groter bereik nodig.

Gevoeligheid

De gevoeligheid van de sensor bepaalt hoe gemakkelijk de lamp wordt geactiveerd. Een te gevoelige sensor kan leiden tot valse alarmen, terwijl een te lage gevoeligheid ervoor kan zorgen dat de lamp niet wordt geactiveerd wanneer dat nodig is. Het is belangrijk om te experimenteren met de gevoeligheid van de sensor om te zien wat het beste werkt voor jouw situatie.

Type lamp en lichtopbrengst

Het type lamp en de lichtopbrengst zijn ook belangrijke factoren om rekening mee te houden. LED-lampen zijn over het algemeen het meest energiezuinig en gaan lang mee, terwijl halogeenlampen een hogere lichtopbrengst hebben. Het is belangrijk om te bedenken wat je nodig hebt voor de verlichting van het gebied waar de lamp wordt geplaatst. Als het bijvoorbeeld een klein gebied is, zoals een veranda, dan is een LED-lamp met een lagere lichtopbrengst voldoende. Maar als je een groot gebied wilt verlichten, zoals een oprit, dan heb je waarschijnlijk een halogeenlamp met een hogere lichtopbrengst nodig.

Installatie en onderhoud

Sommige buitenlampen met bewegingssensor zijn eenvoudig te installeren en vereisen geen elektrische bedrading. Andere lampen moeten echter worden aangesloten op het elektriciteitsnetwerk en vereisen professionele installatie. Het is ook belangrijk om te controleren of de lamp gemakkelijk kan worden onderhouden, bijvoorbeeld door eenvoudig de lampenkap te verwijderen en de lamp te reinigen.


Wat zijn de voordelen van buitenlampen met een sensor?

 Hieronder volgen vijf voordelen van buitenlampen met sensoren: Deze voordelen zorgen ervoor dat consumenten steeds vaker overgaan tot het kopen van een buitenlampen die sensoren bevat. Wellicht raak jij ook overtuigd van de vele voordelen van deze soort lampen:

 1. Veiligheid: Buitenlampen met bewegingssensoren kunnen helpen bij het verhogen van de veiligheid rondom je huis. Wanneer er beweging wordt gedetecteerd, wordt het gebied verlicht, waardoor mogelijke indringers worden ontmoedigd en de veiligheid van jou en jouw eigendommen wordt vergroot.
 2. Energiezuinig: Deze lampen voor buiten zijn energiezuinig omdat ze alleen worden ingeschakeld wanneer beweging wordt gedetecteerd. Dit betekent dat je energierekening lager zal zijn dan bij traditionele buitenverlichting die continu brandt.
 3. Gemakkelijk te gebruiken: Buitenlampen met bewegingssensoren zijn gemakkelijk te gebruiken omdat ze automatisch aan en uit gaan. Je hoeft je geen zorgen te maken over het handmatig aan- en uitzetten van de verlichting.
 4. Verhoogt de levensduur van de lamp: Doordat de lamp alleen brandt wanneer er beweging wordt gedetecteerd, zal de lamp minder vaak worden gebruikt. Dit verhoogt de levensduur van de lamp en zorgt ervoor dat je minder vaak de lamp hoeft te vervangen.
 5. Verhoogt de esthetiek: Buitenlampen met bewegingssensoren zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en ontwerpen, waardoor je een lamp kunt kiezen die past bij de esthetiek van je huis en tuin. Dit zorgt niet alleen voor functionele verlichting, maar kan ook de esthetiek van je huis verbeteren.


Waar kan ik buitenlampen gebruiken?

Buitenlampen zijn niet alleen functioneel, maar kunnen ook bijdragen aan de uitstraling van je huis en tuin. Er zijn verschillende plekken waar je buitenlampen kunt gebruiken om zo extra licht te creëren en je omgeving veiliger te maken.

Een van de belangrijkste plekken waar buitenlampen met sensoren kunnen worden gebruikt is bij de voordeur. Het is belangrijk dat de voordeur goed verlicht is, zodat bezoekers en bewoners gemakkelijk hun weg kunnen vinden. Bovendien kan een goed verlichte voordeur inbrekers afschrikken.

Ook rondom de garage kan het plaatsen van buitenlampen met sensoren handig zijn. Door de lampen aan te zetten zodra er beweging wordt gedetecteerd, is het makkelijker om 's avonds de garage binnen te gaan. Het is immers vaak donker bij de garage en een lamp met bewegingssensor zorgt ervoor dat je niet onverwacht tegen objecten aanloopt.

Verder kunnen buitenlampen bij de achterdeur of schuur geplaatst worden. Zo kun je ook wanneer het donker is makkelijker bij de achterdeur of schuur komen en voorkom je dat er eventuele ongenode gasten zich ongezien ophouden.

Daarnaast kunnen buitenlampen ook in de tuin geplaatst worden, bijvoorbeeld om een bepaalde plant of ornament uit te lichten. Een goed geplaatste lamp kan ervoor zorgen dat je tuin er 's avonds prachtig uitziet en je vanuit je huis kunt genieten van een mooi uitzicht.

Kortom, buitenlampen met sensoren zijn multifunctionele en esthetische toevoegingen aan je huis en tuin. Ze zijn geschikt voor verschillende toepassingen en kunnen bijdragen aan de veiligheid en uitstraling van je woning.


Veelgestelde vragen over buitenlampen met sensor

Wat is de gemiddelde prijs van een buitenlamp met bewegingssensor?

De gemiddelde prijs van een goede buitenlamp met bewegingssensor ligt rond de €38-.

Wat is de beste buitenlamp met bewegingssensor voor een goedkope prijs?

De beste buitenlamp met bewegingssensor voor een schappelijke prijs is Auronic Buitenlamp - Zonne-energie.