Beste Digitale Fotolijst voor een Goedkope Prijs (2024)

Een digitale fotolijst kopen? Alles kan tegenwoordig en zeker in de opkomende digitale wereld. Bij Bestevoordeel.nl hebben wij de hoogste kwaliteit fotolijsten digitaal uitgezocht voor de laagste prijs. Bekijk hieronder de Top-5 beste digitale fotolijsten voor de goedkoopste prijs:


1. Beste digitale fotolijst - Pora&Co fotolijst met wifi en Frameo app

Prijs / Kwaliteit

Betrouwbaarheid

Functionaliteiten

Stevigheid

Een makkelijk te bedienen fotolijst die uiteraard beschikt over wifi? Dan is de digitale fotolijst van Pora&Co een geschikte keuze. Deze fotolijst bevat namelijk wifi, een frameo app en heeft een zeer gebruiksvriendelijke bediening die voor iedereen toegankelijk is. Het beschikt over een IPS-beeldscherm in 8,1 inch met een touch functie. Dit maakt het aanraken en bedienen van de fotolijst nog makkelijker en doordat het apparaat verbonden kan worden met wifi kan je simpel foto's vanaf je smartphone overzetten. 


Foto's overzetten naar de digitale fotolijst doe je met de Frameo app. Niet alleen kan je met deze app verbinden met je eigen digitale fotolijst, maar ook met die van andere. Zo kan je op een innovatieve manier foto's met elkaar delen en blijft de kwaliteit van de foto's erg hoog. Om de privacy te waarborgen worden de foto's enkel en alleen verstuurd via de app, maar zal Frameo ze niet opslaan. Dit voorkomt dat derde partijen ook de foto's kunnen zien.


Het voordeel aan de Pora&Co fotolijst is dat je het apparaat in meerdere posities kan gebruiken. De fotolijst kan staan, liggen, inklappen en zelf hangen. Het scherm draait mee naar iedere positie en hierdoor hoef je geen speciale ruimte in huis of ergens anders te creëren. Het Full HD IPS paneel geeft een unieke ervaring met superscherp beeld en een inzichtelijke kijkervaring. Na gebruik van de Pora&Co digitale fotolijst zal je de kwaliteit zeker erkennen van dit super handige en veelzijdige apparaat.

Voordelen 

 • Full HD IPS-paneel
 • Foto's delen via een app
 • Privacy blijft gewaarborgd
 • Kan ik meerdere standen gebruikt worden

Nadelen

 • Geen afstandsbediening


2. Beste digitale fotolijst met app - Qumax met frameo app

Prijs / Kwaliteit

Betrouwbaarheid

Functionaliteiten

Stevigheid

Nog een digitale fotolijst waarbij je gebruikt maakt van de Frameo app is deze van het merk Qumax. Ook de digitale fotolijst met app van Qumax is een hoogwaardig product waarover eerdere consumenten alleen maar positief zijn. Deel je mooiste momenten met vrienden en familie en kies zelf welke foto's je laat zien met de Frameo app. Dit doe je door een de app te installeren op je smartphone en foto's te delen met de digitale fotolijst. Het voordeel is dat de foto's niet in de app opgeslagen blijven doordat je ze alleen verstuurd richting het apparaat. Zo blijf je verzekerd van je privacy en kunnen derden niet bij je foto's terecht. 


Het beeld van de Qumax fotolijst draait automatisch mee en dat betekent dat je het apparaat in iedere houding kan neerzetten. Foto's zijn horizontaal, verticaal, liggend, staan en hangend te zien zonder dat je iedere keer aanpassingen hoeft te doen. Ook bevat de Qumax digitale fotolijst een hoogwaardig beeldscherm met een 10,1 Inch LED-touchscreen en HD resolutie van 800 x 1200 pixels. Zo krijg je een scherp beeld vanuit iedere hoek en daardoor kunnen meerdere mensen tegelijk foto's bekijken. 


In totaal bevat de fotolijst 16GB aan opslagruimte! Opzich is dit redelijk hoog en gaan niet veel mensen hier overheen, maar mocht je toch nog meer opslagruimte willen dan kan je heel eenvoudig een extra SD kaart toevoegen. Deze digitale fotolijst van Qumax is zeker weten een genot en heeft de functionaliteiten om foto's op een unieke manier tentoon te stellen.

Voordelen 

 • Werkt heel makkelijk via de app
 • LED-touchscreen paneel
 • Foto's te bekijken vanuit meerdere posities
 • Veel opslagruimte 

Nadelen

 • Kan niet zelfstandig verbinden met internet


3.LaGoods digitale fotolijst groot 

Prijs / Kwaliteit

Betrouwbaarheid

Functionaliteiten

Stevigheid

Een merk dat eigenlijk nooit teleurstelt in het aanbieden van producten is LaGoods. Dit is een groot bedrijf en marktleider in het aanbieden van digitale fotolijsten. Ook deze grote digitale fotolijst van LaGoods is een uitstekende keuze als je op een mooie en innovatieve manier foto's wilt delen met familie en vrienden. Dankzij het heldere 10 inch IPS scherm worden foto's zeer scherp weergegeven en kan je deze bewonderen vanuit verschillende kijkhoeken. Het scherm heeft in totaal een resolutie van 600 x 1024 waarbij de foto's automatisch draaien als je het apparaat in een andere positie legt. 


Foto's en videos kunnen gedeeld worden met de digitale fotolijst via een SD kaart en USB-schijf. Vervolgens zullen de foto's en videos afgespeeld worden in een slideshow waardoor je iedere keer nieuwe foto's zal zien. Een groot voordeel is dat de het materiaal dat je verstuurd naar de fotolijst vergrendeld wordt zodat je de foto's en video's alleen op de fotolijst kan zien en andere deze foto's en videos niet zomaar kunnen overnemen. 


De gebruiksvriendelijkheid van de digitale fotolijst van LaGoods is zeer eenvoudig. Het installeren is zo gedaan en uploaden is makkelijker dan ooit tevoren. Er wordt een afstandsbediening meegeleverd bij de aankoop van het product, zodat je via een overzichtelijk paneel de besturing kan regelen. Wil je een groot digitale fotolijst van een betrouwbaar merk? Dan ben je op het juiste adres bij deze optie van LaGoods.  

Voordelen 

 • Veel opslagruimte voor foto's en videos
 • Mogelijkheid om prachtige slideshow te creëren 
 • Zeer eenvoudige bediening
 • Haarscherp beeld met goede resolutie

Nadelen

 • Geen app beschikbaar


4. Denver PFF-1010 digitale fotolijst wifi 

Prijs / Kwaliteit

Betrouwbaarheid

Functionaliteiten

Stevigheid

Deel jou fantastische vakantiefoto's met vrienden of familie via deze Denver PFF-1010 digitale fotolijst. Ook deze fotolijst is weer te verbinden met wifi en aan te sturen via de Frameo app. Het maakt in dit geval niet uit waar je bent, want zelfs vanaf de andere kant van de wereld kan je foto's delen met geliefden op het thuisfront. Het is een prachtige functie waarvoor je alleen een goede wifi verbinding nodig hebt en binnen enkele seconde kan laten weten wat je aan het doen bent doormiddel van beeldmateriaal. 


De Denver PFF-1010 heeft een 10,1 inch IPS touchscreen met een beeldresolutie van 1024 x 800. Alle instellingen (zoals de rotatietijd en de slaapstand) zijn eenvoudig aan te passen via het touchscreen. Daarnaast is het touchscreen erg overzichtelijk en staan er geen ontelbaar veel knoppen op, zodat je de focus niet verliest. Je kan de fotolijst van Denver zowel staand als liggend instellen en de foto's draaien automatisch mee als je besluit om van positie te wisselen. 


In totaal beschikt de Denver PFF-1010 over 8GB aan opslagruimte voor foto's en videos. Dit is relatief gezien niet heel erg veel, maar voldoende voor de meeste mensen. Via de MicroSD kaart kan je simpel een back up maken zodat je eventueel wat foto's kan verwijderen als de opslagruimte vol zit. De Denver PFF-1010 is dus een zeer goede digitale fotolijst met uitzonderlijke functionaliteiten.

Voordelen 

 • Te bedienen vanaf iedere plek op de wereld
 • Kan zowel liggend als staand gebruikt worden
 • Haarfijn beeld met hoge resolutie
 • Eenvoudige back up maken met de Micro SD kaart

Nadelen

 • Opslagruimte is niet bijster veel 


5. AyeWay Digitale fotolijst voor ouderen  

Prijs / Kwaliteit

Betrouwbaarheid

Functionaliteiten

Stevigheid

Niet iedereen is even snel met het onder de knie krijgen van de nieuwste technologie, en dat geldt bijvoorbeeld voor ouderen. Deze doelgroep heeft vaak moeite om elektronische apparatuur te begrijpen en hebben hierover extra sturing nodig. De AyeWay digitale fotolijst is gekozen tot beste fotolijst voor ouderen, aangezien de mogelijkheden uitgebreid zijn maar het heel eenvoudig is om te begrijpen. De AyeWay digitale fotolijst is voor iedereen toegankelijk en wordt zelfs door ouderen makkelijk opgepakt. 


Als kind of kleinkind kan je vanuit iedere plek ter wereld foto's versturen naar de fotolijst als je maar beschikt over wifi. Het enige wat oma of opa hoeft te doen is het apparaat aanzetten en genieten van de foto's en videos die ze doorgestuurd krijgen. Dit hele proces gebeurt via de Frameo app, waar we onderhand wel mee bekend zijn. Alle foto's blijven beveiligd en worden niet opgeslagen in de Frameo app. Jij bepaalt zelf wie de foto's mogen ontvangen en of dit voor tijdelijk gebruik is of permanent. 


De AyeWay digitale fotolijst voor ouderen bevat Full HD IPS-paneel waarmee de gebruiksvriendelijkheid gestimuleerd wordt. Verder is er een overzichtelijk display voor alle instellingen en aanpassingen en is deze ingericht op gebruiksgemak. Foto's en videos bekijken kan vanuit iedere stand, want je kan de AyeWay lijst zowel horizontaal als verticaal gebruiken, terwijl het beeldmateriaal automatisch meedraait. 

Voordelen 

 • Beste digitale fotolijst voor ouderen
 • Verstuur foto's en videos vanaf welke plek dan ook
 • Foto's worden beveiligd en niet opgeslagen in de app
 • Full HD IPS-paneel

Nadelen

 • Er zit geen bluetooth verbinding op de fotolijstGemiddelde prijs van een Digitale fotolijst

Om de gemiddelde prijs te bepalen van een digitale fotolijst  is grondig onderzoek gedaan. In dit onderzoek zijn alleen de fotolijsten meegenomen die betrouwbaar en van hoge kwaliteit zijn. Om tot een goede prijsschatting te komen hebben wij meerdere aanbieders vergeleken op de prijzen en kwaliteiten.  

Hieruit is gebleken dat een betrouwbare en van hoge kwaliteit digitale fotolijst gemiddeld €96,- kost. 

Wij hebben voor jou de fotolijsten elektrisch uitgekozen van de hoogste kwaliteit die populair zijn onder consumenten.


Wat is een fotolijst digitaal?

Een digitale fotolijst is simpel gezegd een apparaat die foto's laat zien op een digitaal beeld. Ze stellen je in staat om beelden op een scherm weer te geven zonder dat er een computer, smartphone of ander aangesloten apparaat nodig is. Meestal wordt het beeldmateriaal weergegeven in de vorm van een slideshow waarbij er om de paar seconde of minuten een andere foto of video voorbijkomt.


Het grote voordeel aan digitale fotolijsten met wifi is dat je op afstand beeldmateriaal kan toevoegen aan het apparaat. Dus of je nu thuis op de bank zit of aan de andere kant van de wereld bent, je kan heel eenvoudig foto's en videos toevoegen aan de digitale fotolijst, zodat vrienden en familie kunnen zien wat je op dat moment aan het doen bent. 


Digitaal fotolijst kopen - waar moet ik op letten? 

Bij het kopen van een digitale fotolijst zijn er een aantal punten waar je op moet letten. Er zijn natuurlijk veel verschillende soorten en ieder apparaat heeft zijn eigen kenmerken, waardoor er onderscheid zit tussen de modellen. Om er zeker van te zijn dat je de beste digitale fotolijst koopt met hoge kwaliteit en onderscheidende functionaliteiten benoemen we enkele punten waarover het apparaat zeker moet beschikken. Dit doen we om je een beter beeld te geven en om ervoor te zorgen dat je de juiste keuze maakt


Opslagruimte

Ten eerste kijk je altijd naar de beschikbare opslagruimte van het apparaat. Hoeveel gigabyte bevat de digitale fotolijst en hoeveel foto's en video's kan je in dat geval plaatsen? Wij raden aan om een digitale fotolijst te kopen met minimaal 8 gigabyte aan opslagruimte. Voor veel mensen geldt dat ze niet aan de 8 gigabyte zullen komen, maar dat wil je ook niet. Zodra de opslagruimte vol is moet je een back up maken en beeldmateriaal verwijderen zodra je nieuwe foto's en videos wilt toevoegen. 

Gebruiksvriendelijkheid

Ook wil je dat de digitale fotolijst een simpele werking heeft zonder dat je teveel hoeft aan te passen iedere keer. Koop een digitale fotolijst met een overzichtelijk display, eenvoudige werking en niet teveel knoppen. Veel fotolijsten digitaal bevatten touchscreen en dat zorgt voor veel gemak. Zeker voor ouderen is het handig om een gebruiksvriendelijke digitale fotolijst in huis te hebben aangezien deze doelgroep niet altijd even snel meegaat met de technologische ontwikkelingen. 

Beveiliging

Zeker als je gebruik maakt van een digitale fotolijst met app of met wifi is het belangrijk dat het apparaat een goede beveiliging heeft. Op het moment dat jij foto's of videos verstuurd naar de fotolijst wil je de toegang beperken tot het apparaat. De Frameo app bijvoorbeeld zorgt ervoor dat het beeldmateriaal verstuurd wordt, maar dat het niet opgeslagen wordt in de app. Dit is een voorbeeld van een goede beveiliging waarbij de privacy gewaarborgd wordt. Een goede beveiliging voorkomt dat beeldmateriaal in handen kan komen van onbevoegde partijen

Rotatie

Tegenwoordig zijn er zoveel verschillende modellen en iedere digitale fotolijst heeft zijn eigen functies en kenmerken. Toch willen we benadrukken dat het handig is om een apparaat te kopen die mee roteert als je veranderd van positie. Sommigen leggen de fotolijst liever horizontaal, terwijl andere de voorkeur geven aan verticaal. In dit geval is het van belang dat de foto's en videos meedraaien bij het wisselen van stand. Een hoge kwaliteit digitale fotolijst kan in iedere positie gebruikt worden, dus ook liggend, staand en hangen. 

Beeldscherm

Als laatste, maar zeker niet het minst belangrijke punt, lichten we het belang van een goed beeldscherm uit. Met de touchscreen modellen moet je ten eerste overweg kunnen met het beeldscherm. De instellingen en aanpassingen worden namelijk allemaal uitgevoerd via het beeldscherm. Daarnaast moet de digitale fotolijst ook over veel pixels beschikken om de kwaliteit van het beeld te stimuleren. Kijk dus altijd naar de resolutie en streef zeker naar een resolutie van minimaal 600 x 1024. 

Veelgestelde vragen over digitale fotolijsten

Wat is de gemiddelde prijs van een digitale fotolijst?

De gemiddelde prijs van een goede digitale fotolijst ligt rond de €119-.

Wat is de beste digitale fotolijst voor een goedkope prijs?

De beste digitale fotolijst voor een schappelijke prijs is de Pora&Co digitale fotolijst met wifi en Frameo app.