DJ Koptelefoon – Goedkope Top-5 van de Hoogste Kwaliteit

Wil jij een dj koptelefoon kopen, maar liever niet teveel geld uitgeven? Dat kan bij bestevoordeel.nl. Er zijn genoeg koptelefoons voor dj's met goede reviews en een goede prijs. Bekijk hier de 5 beste dj koptelefoons voor een goedkope prijs. 


1. OneOdio A71 Fusion

Prijs / Kwaliteit

Betrouwbaarheid

Functionaliteiten

Sterkte

Als beste goedkope dj koptelefoon benoemen we de OneOdio A71 Fushion. Door het fantastische geluid en optimale comfort is deze hoofdtelefoon geschikt voor alledaags gebruik, gaming en natuurlijk voor dj's. De koptelefoon is voorzien van hifi-geluid wat zorgt voor een krachtige bass, heldere tonen en uitgebalanceerd geluid. Het is een hoofdtelefoon die over uitgebreide eigenschappen beschikt en die hoge volume sterkte afgeeft. 

De hoofdband is verstelbaar en rekbaar zodat jij zelf kan bepalen hoe je het apparaat om je hoofd heen doet. Met ook nog eens gewatteerde hoofdkussens en draaibare oorschelpen die speciaal ontworpen zijn voor maximaal comfort zit de OneOdio A71 Fushion erg lekker. Het enige puntje van kritiek is dat het geen draadloze koptelefoon is. Het bevat een lang snoer die je eenvoudig aansluit op televisie of stereo. 

Voor een geweldige geluidservaring op je smartphone, computer of andere digitale apparaten is deze duurzame dj koptelefoon van OneOdio een hele goede optie. Hogere kwaliteit koptelefoons voor deze prijs ga je niet snel vinden. 

Voordelen 

 • Draaibare oorschelpen
 • Hifi geluid
 • Verstelbare hoofdband
 • Uitgebreide eigenschappen

Nadelen

 • Niet draadloos, waardoor je met een kabel moet verbinden


2. Bluedio® Draadloze koptelefoons

Prijs / Kwaliteit

Betrouwbaarheid

Functionaliteiten

Sterkte

Wel een geschikte draadloze dj koptelefoon voor een goedkope prijs is de Bluedio Draadloze Koptelefoon. Geef jij echt de voorkeur aan een hoofdtelefoon zonder kabel, dan is deze van Bluedio de beste keuze. Het is een zeer lichte koptelefoon met een stoer design die perfecte pasvormen heeft waardoor die als zeer comfortabel beschouwd wordt door eerdere kopers. 

De sound drivers in het apparaat zijn gemaakt om de maximale bass eruit te knijpen zonder enige helderheid op te geven. Dit is een eigenschap waar niet veel andere koptelefoons over beschikken. Dit is te danken aan de exclusieve HD diafragma technologie die ontworpen is in de Bluedio. 

Verder zijn de oorschelpen rond/ovaal van vorm en draaibaar met een zachte afwerking. Dit allemaal om de dj koptelefoon het maximale comfort en de flexibiliteit te bieden. Door de sterke batterij kan je zo een 20 uur muziek luisteren zonder dat je het apparaat hoeft op te laden. Is de batterij uiteindelijk op en heb je geen tijd om de koptelefoon op te laden, dan stap je over op de kabel waar je het apparaat ook mee kan verbinden.

Voordelen 

 • Zowel draadloos als met kabel te verbinden
 • HD diafragma technologie 
 • Flexibel en comfortabel
 • Zeer licht

Nadelen

 • Geen nadelen te benoemen door eerdere consumenten


3. OneOdio Studio HiFi

Prijs / Kwaliteit

Betrouwbaarheid

Functionaliteiten

Sterkte

Nog een goedkope dj koptelefoon uit de OneOdio collectie is de OneOdio Studio Hifi. Deze over-ear koptelefoon met microfoon heeft een superieure geluidskwaliteit die niet snel overtroffen word. Een zuivere en heldere bass, hoge tonen zonder vervorming en nooit te luid zijn enkele begrippen waarmee je de OneOdio Studio Hifi kan omschrijven. Het apparaat is geschikt om alle soorten muziek te luisteren. Er is geen soort muziek die uit de toon valt bij de OneOdio Studio dj koptelefoon. 

Met zachte kussentjes op de hoofdband en verstelbare oorkleppen is het comfort van de dj koptelefoon optimaal geregeld. Je kan zelf de hoofdtelefoon op maat instellen zodat je urenlang de koptelefoon op kan houden zonder hier hinder aan te ondervinden. De hoogwaardige gewatteerde oorkussens zijn speciaal ontworpen voor maximaal comfort voor hoofdtelefoons met monitor en geluidsisolatie.

Het is geen apparaat dat kan verbinden met Bluetooth, waardoor je een kabel nodig hebt om het apparaat te laten werken. Met een kabel kan je gemakkelijk bellen, muziek luisteren of de koptelefoon gebruiken voor alledaagse activiteiten. 

Voordelen 

 • Zuiver en heldere bass
 • Optimaal comfort 
 • Goede geluidsisolatie
 • Superieur geluidskwaliteit

Nadelen

 • Geen Bluetooth, waardoor je een kabel moet gebruiken om te verbinden


4. Picun P26 draadloze koptelefoon

Prijs / Kwaliteit

Betrouwbaarheid

Functionaliteiten

Sterkte

De Picun P26 is een draadloze koptelefoon met een glad design en een moderne uitstraling. Niet alleen is deze dj koptelefoon verkrijgbaar in het roze, maar ook in het wit of zwart. Voor deze opties klik je op "Bekijk Goedkoopste Prijs". Deze degelijke koptelefoon heeft een aantal handige knoppen om het apparaat te besturen en een ingebouwde HD-microfoon zodat je iedereen goed kan verstaan tijdens een telefoongesprek of meeting. 


Met een uitstekende batterij die geïmplementeerd is luister jij urenlang naar je favoriete muziek. In de Bluetooth modus kan de Picun P26 tot wel 40 uur meegaan. Ook het opladen gaat enorm snel: 5 minuten opladen betekend dat je het apparaat weer voor de volle 3 uur kan gebruiken. In ongeveer 1 tot 1,5 uur is de Picun P26 volledig opgeladen en kan je weer 40 uur lang muziek luisteren. 


De dubbele 40 millimeter drivers met een groot diafragma zorgen voor een helder geluid met hoge bassen. Ook is er een microfoon ingebouwd waarmee je handsfree kan bellen. De zachte oorkussens met traag schuim en de gewatteerde verstelbare hoofdband zorgen voor een uitstekend comfort. Deze stoere dj koptelefoon heeft dus veel pluspunten die jou de ultieme muziekervaring laten beleven.

Voordelen 

 • Draadloos 
 • Moderne uitstraling
 • Je hoeft het niet vaak op te laden
 • Helder geluid met hoge bassen

Nadelen

 • Niet waterbestendig, dus uitkijken met vocht


5. Maono MH-601 DJ Koptelefoon 

Prijs / Kwaliteit

Betrouwbaarheid

Functionaliteiten

Sterkte

Als laatste in dit rijtje lichten we de Maono MH-601 DJ Koptelefoon uit. Ook deze koptelefoon is niet te verbinden met Bluetooth, waardoor je een kabel nodig hebt om de hoofdtelefoon te laten werken. Deze kabel wordt uiteraard meegeleverd bij aankoop van het product. Het grote frequentiebereik, de solide bouw en het hoge draagcomfort maakt de Maono MH-601 een uitstekende keuze voor dj-en studio gebruik. Zowel voor beginners als ervaren dj's is deze koptelefoon geschikt. 


De hoofdtelefoon heeft 2 aansluitingen: 1 aansluiting van 3,5 millimeter en 1 aansluiting van 6,5 millimeter. Hierdoor is de koptelefoon geschikt voor vrijwel alle digitale apparaten en smartphones. De oorkussens voelen zacht aan en zijn ontworpen vanuit hoogwaardig materiaal. Daarnaast zijn de oorschelpen draaibaar en verstelbaar zodat je zelf de instellingen kan bepalen. 


Verdere functionaliteiten van de Maono MH-601 zijn: opvouwbaar design, afneembare kabel en het isoleert omgevingsgeluiden. Dat de Maono MH-601 als 5e in deze lijst is opgenomen betekent niet dat het apparaat minder is dan de andere dj koptelefoons. Waar jij de voorkeur aan geeft ligt maar net aan de eigenschappen waar je waarde aan hecht.

Voordelen 

 • 2 aansluitingen
 • Voor beginnende als ervaren dj's geschikt
 • Opvouwbaar
 • Isoleert omgevingsgeluiden nauwkeurig

Nadelen

 • Geen Bluetooth verbinding mogelijkGemiddelde prijs van een DJ Koptelefoon

Om de gemiddelde prijs te bepalen van een dj koptelefoon is grondig onderzoek gedaan. In dit onderzoek zijn alleen de koptelefoons meegenomen die betrouwbaar en van hoge kwaliteit zijn. Om tot een goede prijsschatting te komen hebben wij meerdere aanbieders vergeleken op de prijzen en kwaliteiten.  

Hieruit is gebleken dat een betrouwbare en van hoge kwaliteit dj koptelefoon gemiddeld €68,- kost. 

Wij hebben voor jou de koptelefoons uitgekozen onder de gemiddelde aankoopprijs, maar wel voor gegarandeerd de beste kwaliteit. 


Wat is een dj koptelefoon precies? 

Een koptelefoon is een systeem van 2 luidsprekertjes die vlak bij de oren worden gedragen. Ze worden gebruikt om geluid voor een persoon weer te geven, zonder dat anderen mee kunnen luisteren. Dit kan aan de hand van kabelbedrading of via Bluetooth. 


In het geval van een dj koptelefoon gaan we van deze bovenstaande definitie uit, maar dan specifiek bedoeld voor dj-en studio gebruik. Je bent verzekerd van hoge geluidskwaliteit tijdens het draaien en het omgevingsgeluid wordt geïsoleerd. Ben je een DJ of heb je het idee om dit te gaan worden, dan raden wij aan om ook echt een DJ koptelefoon te kopen en niet een ander soort koptelefoon.


Instructievideo voor het kopen van een DJ hoofdtelefoon 

Hieronder is een instructievideo van Coolblue te zien waarin uitgelegd waar dj's op moeten letten bij het kopen van een hoofdtelefoon. Het zijn namelijk totaal andere koptelefoons die niet te vergelijken zijn met bijvoorbeeld een gaming of bel koptelefoons. Sta je op het punt om een dj hoofdtelefoon te kopen, bekijk dan gerust even deze instructievideo: 


Koptelefoon kopen - waar moet ik op letten? 

Hierboven is een instructievideo te zien waar je op moet letten bij het kopen van een koptelefoon. Toch zijn er nog meer tips waar je op moet letten en punten die achterwege zijn gelaten in de video. Hieronder worden de belangrijkste punten besproken waar jij op moet letten als je op het punt staat om een dj koptelefoon te kopen:

Verstelbaar

Een goede koptelefoon moet verstelbaar zijn om goed te kunnen draaien als dj zijnde. Voor het meest comfortabele gevoel moet hoofdtelefoon goed aan te passen zijn op de vorm van iemand zijn hoofd. Sommige hebben bijvoorbeeld een langer gezicht waardoor de koptelefoon lager hangt. Verstelbaarheid van een dj koptelefoon is dus een vereiste bij het kopen van het product. 

Draaibare oorschelpen 

Vaak kunnen de oorschelpen van koptelefoons draaien. Roterende oorschelpen dragen ook bij aan het comfort van het product. In de meeste gevallen hebben oorschelpen een draai van zo een 90 graden. Zo kan je de schelpen van links naar rechts bewegen en de juiste houding geven op je eigen hoofd. 

Geluid

Het aller belangrijkste waar je op moet letten bij het kopen van een dj koptelefoon is natuurlijk het geluid. Een dj maakt muziek en om dit op een goede manier uit te voeren moet het geluid helder zijn en de bass zuiver. Lees dus altijd in de productspecificatie hoe het geluid geregeld is van het apparaat. Wat zijn de kenmerken van het geluid en zijn er reviews van eerdere kopers beschikbaar die positief of negatief commentaar leveren over het geluid van de dj koptelefoon?

Draadloos of met kabel?

Het is een vraag die jij voor jezelf gesteld moet hebben voordat je overgaat tot aankoop. Luister je liever muziek via Bluetooth of met een kabelaansluiting? Het voordeel aan het luisteren van muziek via Bluetooth is dat er geen draad in de weg zit. Het voordeel aan luisteren van muziek met een kabel is dat je de koptelefoon niet hoeft op te laden. Tegenwoordig zijn er ook veel versies die zowel draadloos als met kabel gebruikt kunnen worden. Dit zijn ideale koptelefoons voor een dj.

Isolatie

Het is een punt dat vaak vergeten wordt door aanbieders om te benoemen waardoor kopers er niet altijd op letten, maar een goede isolatie van de koptelefoon is enorm belangrijk. Het zorgt er namelijk voor dat je geen last heb van achtergrondgeluiden, terwijl je muziek aan het luisteren bent. Veel mensen frustreren zich aan geluiden op de achtergrond, waardoor de focus wegvalt voor de muziek. Een goede isolatie voorkomt dit. 

Aansluiting

Koop je liever een dj koptelefoon met kabel, dan moet je deze aansluiten op bijvoorbeeld je smartphone of computer. Over het algemeen zijn er 2 soorten aansluitingen: de 3,5 millimeter aansluiting en de 6,5 millimeter aansluiting. Ook zijn er dj koptelefoons die beschikken over beide aansluitingen. Deze raden wij dan ook aan, want dan ben je er zeker van dat je de koptelefoon op vrijwel alle apparaten kan aansluiten.


Veelgestelde vragen over een DJ Koptelefoons

Wat is de gemiddelde prijs van een dj koptelefoon?

De gemiddelde prijs van een dj koptelefoon ligt rond de €68,-.

Wat is de beste dj koptelefoon voor een goedkope prijs?

De beste dj koptelefoon voor een goedkope prijs is de OneOdio A71 Fusion