Beste Mini Beamer voor een Goedkope Prijs (2023)

Ben je opzoek naar een goedkope mini beamer die scherp beeld weergeeft? Dat kan bij Bestevoordeel.nl . Er zijn voldoende beamers met een kleine afmeting die goedkoop zijn van prijs en toch over hele goede reviews beschikken. Bekijk hier de 5 beste mini beamers voor een goedkope prijs. 


1. Relave - Input to Full HD Beamer

Prijs / Kwaliteit

Betrouwbaarheid

Functionaliteiten

Scherpte

De beste mini beamer voor een goedkope prijs is de Relave - Input to Full HD Beamer. Deze veelzijdige beamer geeft met zijn HD beeld het gevoel van een thuisbioscoop. Ondanks het kleine formaat van de beamer doet het apparaat niets onder voor grotere modellen en geeft het een groot scherm weer. Het voordeel aan het kleine formaat is dat de Relave Full HD Beamer makkelijk te verplaatsen en op te bergen is. Door de Wifi functie stream je eenvoudig en draadloos vanaf je telefoon naar het scherm, waardoor kabels 'die altijd in de weg zitten' verleden tijd zijn. 

Deze goedkope mini beamer is LED en heeft een resolutie van 1920 x 1080. Je mist geen detail door het haarscherpe beeld dat deze Relave beamer geeft aan de kijker. Door de sterke lens lijkt alles net echt en springen de kleuren er glansrijk uit. Vanbinnen is deze mini beamer uitgerust met twee ingebouwde 3 Watt speakers. Uit onderzoek is gebleken dat de Relave - Input to Full HD Beamer maar liefst 70% scherper is dan andere mini beamers. 

Verder beschikt de beamer over 2 HDMI ingangen, VGA, 2 USB ingangen, AV en 3.5 millimeter aansluitingen. Voor deze goedkope prijs vind je niet snel een betere, snellere en scherpere mini beamer op de markt dan de Relave - Input to Full HD. 

Voordelen 

 • 70% scherper dan andere mini beamers
 • Makkelijke te verplaatsen 
 • Haarscherp beeld en duidelijk geluid
 • Wifi streaming mogelijk vanaf smartphone

Nadelen

 • Chromecast voor streaming is niet inbegrepen bij de aankoop


2. UpLiving® LCD Mini Beamer met Beugel

Prijs / Kwaliteit

Betrouwbaarheid

Functionaliteiten

Scherpte

Wil je van jouw kamer een echte huisbioscoop maken? Dat kan maar al te goed met de Upliving LCD Mini Beamer. Je hebt de mogelijkheid om met je smartphone of andere apparaten te streamen met Wifi en te koppelen met Bluetooth. Zo kan je kijken wat je maar wilt op een groot scherm. Ook kan je jouw boxen, oortjes en koptelefoon verbinden met de beamer, waardoor je ook nog eens verzekerd bent van topgeluid. Al met al creëer je een onvergetelijke film ervaring bij het aanschaffen van de Upliving LCD. 

Het grote voordeel aan de Upliving LCD is de beugel. Door de beugel kan je de beamer aan bijvoorbeeld het plafond hangen en hoef je hem niet perse een plek te geven op een kast, stoel of tafel. De maximale projectie afstand is 6 meter, de minimale is 1,5 meter en de geadviseerde voor het beste beeld is 3 meter. Met een resolutie van 1920 x 1080 en een helderheid van 8000L ben je gegarandeerd van het scherpste beeld. 

Verder beschikt de Upliving LCD over ingebouwde speakers van 3 Watt en een koelingssysteem waardoor je het geluid van de ventilator vrijwel niet hoort. De upliving LCD beschikt over de volgende poorten: USB, 2x HDMI, VGA, AUDIO, AV, SD-Poort en een voedingspoort. Oftewel een absoluut koopje van een mini beamer voor deze kwaliteit!

Voordelen 

 • Hoge resolutie
 • Ingebouwde speakers en koelingssysteem
 • Een beugel
 • Streamen mogelijk door Wifi en Bluetooth functies

Nadelen

 • Niet erg geschikt om buiten te gebruiken


3. Nince Beamer C10

Prijs / Kwaliteit

Betrouwbaarheid

Functionaliteiten

Scherpte

Ook een goede optie is de Nince Beamer C10. Deze erg goedkope mini beamer heeft vele functionaliteiten en maakt van jouw huis een ware thuis bioscoop. Met een verbeterde helderheid van 6500 is deze beamer 3 keer helderder dan vergelijkbare beamers. De resolutie is 1980 x 1080 met een hoge contrastverhouding van 8000:1. Je kan daarnaast eenvoudig je smartphone of andere apparaten verbinden met de Nince Beamer C10. De nieuwste Bluetooth is ingebouwd in de beamer, waardoor je op ieder moment en erg snel verbinding maakt en kunt streamen.

De C10 bevat daarnaast een dubbele 10w HIFI-stereoluidspreker met SRS-geluidssysteem. Je hoeft je dus absoluut geen zorgen te maken over de kwaliteit van het geluid. Die is namelijk geweldig te noemen. De maximale afstand van de beamer zou zo een 6 meter zijn en de minimale afstand 1.5 meter. Geadviseerd wordt om de beamer op een afstand van zo een 3 tot 3.5 meter te plaatsen. Zo blijft het beeldkwaliteit het scherpste en kun je eindeloos genieten van het bioscoop gevoel. 

Voordelen 

 • Verbeterde helderheid
 • Wifi streamen mogelijk
 • Dubbele 10w HIFI-stereoluidspreker
 • SRS-geluidssysteem 

Nadelen

 • Ventilator maakt een redelijk hard geluid


4. Sanbo® SMART WI-FI Mini Beamer

Prijs / Kwaliteit

Betrouwbaarheid

Functionaliteiten

Scherpte

Voor een wel heel goede prijs kan jij de Sanbo SMART WI-FI Mini Beamer in huis halen. Deze scherpe mini beamer met HD- beeldkwaliteit is een genot voor iedere kamer. Net zoals bij de vorige beamers is het ook bij de Sanbo SMART mogelijk om te streamen met smartphone en andere apparaten. Zo bepaal jij dus zelf wat je kijkt en dat met de hoogste beeldkwaliteit. Door het kleine formaat van de Sanbo SMART kan je de beamer makkelijk verplaatsen en ook weer opbergen indien je de beamer besluit om een tijdje niet te gebruiken. Het neemt dan ook niet veel ruimte in beslag in bijvoorbeeld een kast. 


De toevoeging van de X-Pro lens heeft er voor gezorgd dat projecteren in HD resolutie mogelijk is. Ook met veel daglicht heb je het scherpste beeld, dit komt door de 4400 lumen. 1000-3000 lumen is geschikt voor projecteren in het donker en 3000-5000 lumen is geschikt voor projecteren in het daglicht. Projecteren kan doormiddel van de volgende output poorten: HDMI, VGA, AV. 


Het is mogelijk om te projecteren tot maximaal 5 meter afstand. Een groot voordeel is dat je zelf vervolgens kan bepalen op welke grootte jij televisie wilt kijken. Verder beschikt de Sanbo SMART WI-FI Mini Beamer over 2 keer een 4w speakerset die zorgen voor het best gewenste geluid. 

Voordelen 

 • 2 x 4W speakerset voor het beste geluid
 • X-Pro Lens voor HD resolutie
 • Compact in formaat dus makkelijk te verplaatsen
 • Zowel in daglicht als donker te projecteren

Nadelen

 • Geen Bluetooth verbinding mogelijk
 • Lagere resolutie als voorgaande mini beamers


5. Strex Beamer ANDROID

Prijs / Kwaliteit

Betrouwbaarheid

Functionaliteiten

Scherpte

De Strex Beamer Android is een betrouwbare mini beamer die is voorzien van een 6500 lumen lens, Android besturing en een resolutie heeft van 1980 x 1080. Een avondje uit zonder het huis te verlaten? Dat gevoel krijg je bij het kijken van films en series met de Strex Beamer Android. Zoals gezegd is de HD resolutie van waanzinnig hoog niveau, waardoor je verzekerd bent van het scherpste beeld. Ook de kleuren springen eruit en het lijkt net alsof het allemaal echt gebeurt voor je neus. 


Het is volledig ontworpen op basis van het Android besturingssysteem. Dit houdt in dat je vrijwel direct je favoriete films of series kan bekijken via Netflix of Youtube. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om te verbinden met de Strex Beamer Android via Wi-Fi. De ingebouwde speakers zorgen voor het gewenste geluid. Er zijn namelijk 2 ingebouwde Hi-Fi speakers van hoge kwaliteit binnen in de mini beamer. Deze zorgen er ook voor dat de ventilatie beperkt wordt, waardoor je weinig energie verbruikt en er niet teveel lawaai vanuit de beamer komt. 

Voordelen 

 • Android besturingssysteem
 • 6500 lumen lens
 • Hoge HD resolutie

Nadelen

 • Je moet een chromecast kopen om te streamen en Netflix te kunnen bekijkenGemiddelde prijs van een Mini Beamer

Om de gemiddelde prijs te bepalen van een mini beamer is grondig onderzoek gedaan. In dit onderzoek zijn alleen de beamers meegenomen die betrouwbaar en van hoge kwaliteit zijn. Om tot een goede prijsschatting te komen hebben wij meerdere aanbieders vergeleken op de prijzen en kwaliteiten.  

Hieruit is gebleken dat een betrouwbare en van hoge kwaliteit kleine beamer gemiddeld €309,- kost. 

Wij hebben voor jou de beamers uitgekozen onder de gemiddelde aankoopprijs, maar wel voor gegarandeerd de beste kwaliteit. 


Wat is een beamer precies? 

Een beamer is een apparaat dat beeld weergeeft op een scherm of een muur. Vaak wordt een beamer gebruikt op scholen, bij presentaties en bioscopen. De beamer is eenvoudig aan te sluiten op een computer of laptop en de nieuwste varianten kunnen zelfs verbonden worden met Wi-Fi of Bluetooth. Het kan gezien worden als een digitale vervanger van de diaprojector. 


Als we spreken over een mini beamer 'zoals in dit artikel' dan hebben we het over beamers in een klein formaat. Deze worden meestal gebruikt voor in huis, waardoor je een soort bioscoop gevoel creëert. Het voordeel van een mini beamer is dat ze makkelijk te verplaatsen en op te bergen zijn. Welke soorten beamers zijn er?

Er zijn talloze verschillende soorten beamers. Om je een beter beeld te geven benoemen we de meest gekochte beamers van dit moment met daarbij specifieke informatie. Voordat je overgaat tot het kopen van een mini beamer is het handig om de verschillen te weten tussen de soorten beamers, waardoor je er zeker van bent dat je de juiste keuze zal maken. 


3D beamers

Dit zijn beamers die de mogelijkheid bieden om 3D beelden te projecteren. Hierbij worden de beelden meer in de diepte afgespeeld en lijkt het net echt wat er om je heen gebeurt. Wil je een 3D beamer kopen dan moet je wel de beschikking hebben over een 3D bril en 3D-bron. Het is aan te raden om een beamer te kopen met minimaal 3000 lumen, zodat je verzekerd bent van scherp beeld tijdens daglicht.

Game beamers

Dit zijn beamers bedoeld voor fanatieke gamers. Spelcomputers verlangen steeds meer van een beamer en daarom zijn er beamers met een lage lag, die precies doen wat de spelcomputer verwacht. Vaak staat een game beamer in de woonkamer of slaapkamer. Aan te raden is om niet te dicht bij het scherm te gaan zitten tijdens het gamen. Het felle licht van de beamer kan schadelijk voor je ogen zijn als je voor langere tijd er te dicht op zit.

Home cinema beamers

Beamers die speciaal ontworpen zijn om het bioscoop gevoel thuis te ervaren. De home cinema beamers geven een geweldig beeldkwaliteit in het comfort van je eigen woonkamer. In de meeste gevallen zijn deze modellen mini beamers die makkelijk te verplaatsen zijn, een laag lumen bevatten en over uitstekende geluidskwaliteit beschikken. Een home cinema beamer laat jou de beste film belevingen ervaren in je eigen huis.

LED beamers

Led beamers maken 'zoals de naam al doet vermoeden' gebruik van een LED lamp. Andere beamer modellen maken gebruik van een traditionele lamp, en daar zit dan ook het grootste verschil in met de LED beamers. Het voordeel van een LED lamp is dat je minder energie verbruikt en de lamp voor een veel langere tijd meegaat. Kies je voor een LED beamer, dan bespaar je geld en denk je aan het milieu.  

Mobiele beamers

Deze modellen geven veel licht, zijn makkelijk te verplaatsen en leveren uitstekende kwaliteit. Mobiele beamers worden voornamelijk gebruikt bij presentaties in middelgrote vergaderzalen. Het voordeel van een mobiele beamer is dat je vanuit een USB-stick of een vanuit het geheugen van de beamer kan projecteren. Mini beamer kopen - waar moet ik op letten? 

Als je eenmaal besluit om een mini beamer te gaan kopen dan zijn er een aantal belangrijke punten waar je op moet letten. Lees deze punten goed door voordat je overgaat tot aankoop. Het zou erg zonde zijn als je een mini beamer koopt maar achteraf blijkt dat deze niet voldoet aan de verwachtingen. Hieronder zijn de belangrijkste aspecten uitgelicht waar een goede mini beamer aan zou moeten voldoen: 

 • Resolutie: een beamer moet een goede beeldkwaliteit projecteren waardoor het een hoge resolutie nodig heeft. Een scherpe resolutie die een goede beeldkwaliteit geeft is bijvoorbeeld 1920 x 1080. 
 • Lumen: Ga altijd goed na wat de lumen van de beamer zijn. Dit betekend de hoeveelheid licht afkomstig van de lamp. Een lumen tussen 0 en 3000 is goed voor het donker, terwijl een lumen van 3000-5000 goed is voor het daglicht.
 • Aansluitingen: Het is altijd belangrijk om te kijken over welke aansluitingen de beamer beschikt. Je wilt natuurlijk je apparaten kunnen aansluiten en dat gaat via poorten. Enkele van deze output poorten zijn: USB en HDMI.
 • Lens: Een goede lens is noodzakelijk voor het goed projecteren van het beeldmateriaal. Een X-Pro lens bijvoorbeeld is erg betrouwbaar en van hoge kwaliteit. Een goede lens zorgt ervoor dat het beeldmateriaal als net echt ervaren kan worden. 
 • Geluid: Naast het beeldmateriaal is de geluidskwaliteit ook een belangrijk onderwerp om op te letten bij de aanschaf van een mini beamer. Het geluid moet duidelijk hoorbaar zijn en het liefst moet het geluid van de ventilator vrijwel niet hoorbaar zijn. 

Veelgestelde vragen over Kleine Beamers

Wat is de gemiddelde prijs van een kleine beamer?

De gemiddelde prijs van een kleine beamer ligt rond de €309,-.

Wat is de beste mini beamer voor een goedkope prijs?

De beste mini beamer voor een goedkope prijs is de Relave - Input tot Full HD Beamer.