Wasgij Puzzel Aanbieding

Opzoek naar een Wasgij puzzel voor een voordelige prijs? Bestevoordeel.nl heeft alle aanbiedingen van de meest verkochte puzzels voor jou uitgelicht. Al deze wasgij puzzels zijn in de aanbieding bij betrouwbare aanbieders, waardoor jij verzekerd bent van een hoge kwaliteit product. Bekijk hieronder alle wasgij puzzel aanbiedingen:Naam: Wasgij Original 36 Goede Voornemens

Originele Prijs: €18

Nieuwe Prijs: €14,50

Je bespaart: 20%
Naam: Wasgij Retro Original 6 Het Groeit Als Kool puzzel

Originele Prijs: €18

Nieuwe Prijs: €15,95

Je bespaart: 11%
Naam: Wasgij Mystery 22 Winterspelen! puzzel

Originele Prijs: €18

Nieuwe Prijs: €15,95

Je bespaart: 11%

Gemiddelde prijs van een Wasgij puzzel

Om de gemiddelde prijs te bepalen van een wasgij puzzel is grondig onderzoek gedaan. In dit onderzoek zijn alleen de puzzels meegenomen die betrouwbaar en van hoge kwaliteit zijn. Om tot een goede prijsschatting te komen hebben wij meerdere aanbieders vergeleken op de prijzen en kwaliteiten.  

Hieruit is gebleken dat een betrouwbare en van hoge kwaliteit Wasgij puzzel gemiddeld €15,- kost. 

Wij hebben voor jou de beste puzzels voor alle leeftijden uitgekozen voor het optimale plezier en ontspanning.Wat is een Wasgij puzzel precies? 

Wasgij puzzels zijn niet zomaar legpuzzels, het vinden van oplossingen is uitdagender en een echte kraker voor de hersenen. Het hoofddoel is om je fantasie te gebruiken om de puzzel te maken. Je zult de puzzelstukjes in elkaar zetten en uiteindelijk de afgebeelde persoon tevoorschijn zien komen, maar verrast zijn wat je niet ziet of in de toekomst zal gaan zien. Uiteindelijk heb jij zelf in handen wat er tevoorschijn komt uit de puzzel.

"Wasgij is het verslavende en unieke puzzelmerk waarvoor je met je verbeeldingskracht de Wasgij-oplossing bij elkaar moet puzzelen" "Wasgij


Waarin onderscheid een Wasgij puzzel zich van een gewone legpuzzel?  

Keer je het woord Wasgij om, dan krijg je het woord Jigsaw. Beide termen worden gebruikt in de wereld van puzzelen. Jigsaw is namelijk een techniek waarbij je de inhoud van de puzzel in gelijke delen verdeeld. Daarna is het de bedoeling dat je alle losse onderdelen tot 1 geheel maakt. De Wasgij techniek lijkt hier een beetje op. Enkele onderscheidende punten van een Wasgij puzzel zijn:

  • Bij een gewone puzzel maak je de afbeelding op de doos na, bij een Wasgij niet. Je puzzelt niet naar wat je ziet, maar wat je fantasie in je hoofd naar boven brengt. 
  • Er worden veel kleuren en figuren gebruikt bij een wasgij puzzel. Een gewone legpuzzel heeft vaak maar enkele kleuren, waardoor het bij elkaar zoeken makkelijk is. 
  • Een gewone legpuzzel wordt vaak gezien als een vorm van ontspanning, een wasgij puzzel is een strategisch spel.


Welke soorten Wasgij puzzels zijn er?

Wasgij is een bekend puzzel merk en merken doen er alles aan om toonaangevend marktleider te worden of te blijven in een specifieke sector. Daarom heeft Wasgij zich in de loop der jaren ontwikkeld en meerdere soorten puzzels gecreëerd. De soorten puzzels die het merk op dit moment bedacht heeft zijn hieronder uitgelegd:  

  1. Original: Dit zijn de eerste versies geweest en zijn nog steeds razend populair onder puzzel liefhebbers.
  2. Destiny: Deze puzzels zijn iets makkelijker dan de original versies. Je krijgt vaak een aantal hints en weet iets beter waar alles terecht moet komen in de puzzel.
  3. Mystery: Alles is anders en dat maakt deze puzzel zo speciaal. Zo kan een persoon op de afgebeelde foto op de doos huilen, terwijl deze eigenlijk lacht als de puzzel klaar is. Erg moeilijk, maar daarom ook zo uitdagend. 


Wat is het verschil met een Jan van Haasteren puzzel?

De bekendste puzzelmerken wereldwijd! Zo kunnen de Wasgij en Jan van Haasteren puzzels wel genoemd worden. Miljoenen mensen over de hele wereld proberen de raadsels van beide puzzels op te lossen. Om zo bekend te worden is veel creativiteit nodig. Beide merken lijken in bepaalde aspecten op elkaar, maar verschillen ook erg veel.

Het grootste verschil tussen een Wasgij puzzel en een Jan van Haasteren puzzel is dat de Jan van Haasteren puzzels klassiek zijn waarbij je de afgebeelde foto op de doos na puzzelt. Zoals eerder vermeld is een puzzel Wasgij geen gewone legpuzzel, je gebruikt hierbij veel meer je fantasie om uiteindelijk een andere puzzel neer te leggen dan de afbeelding doet denken.

Wat beide merken gemeen hebben is dat ze allebei minimaal 1000 puzzelstukjes bevatten die in elkaar gezet moeten worden. Ook hebben ze allebei een groot arsenaal aan puzzels met verschillende afbeeldingen en activiteiten. Dit maakt het extra spannend en heb je eindeloos plezier. 


De puzzels zijn meer gericht op volwassenen. Voor kinderen zijn allebei de soorten puzzels erg moeilijk om op te lossen.

Veelgestelde vragen over Wasgij puzzels

Wat is de gemiddelde prijs van een Wasgij puzzel?

De gemiddelde prijs van een Wasgij puzzel is rond de €15,-.

Wat is de beste Wasgij puzzel voor een goedkope prijs?

De beste Wasgij puzzel voor een schappelijke prijs is de Wasgij Original 31 Safari Spektakel