Beste combimagnetron inbouw van 2024

Inbouw combimagnetron kopen? Bij Bestevoordeel.nl hebben wij de hoogste kwaliteit inbouw magnetrons uitgezocht voor de laagste prijs. Bekijk hieronder de Top-5 beste combi magnetrons van dit moment: 


De 5 beste combimagnetrons uitgelicht: 


Whirlpool AMW 9605/IX - Inbouw combimagnetron

Prijs / Kwaliteit

Betrouwbaarheid

Functionaliteiten

Sterkte

De Whirlpool AMW 9605 IX is een inbouw combimagnetron met een inhoud van 40 liter en een vermogen van 900 watt. Hij heeft een roestvrijstalen design en is voorzien van diverse handige functies. Zo beschikt hij over een Crisp-functie, waarmee je in korte tijd een knapperige bodem op je pizza of quiche krijgt.

Daarnaast heeft de magnetron een stoomfunctie, waarmee je snel en gezond kunt koken. Ook beschikt hij over een grill- en heteluchtfunctie, waarmee je gerechten op verschillende manieren kunt bereiden. De magnetron heeft bovendien een automatisch ontdooiprogramma, waarmee je eenvoudig bevroren voedsel kunt ontdooien.

De bediening van de magnetron is eenvoudig en intuïtief. Het apparaat beschikt over een overzichtelijk display en een handige draaiknop. Bovendien kun je met de Whirlpool AMW 9605 IX tot wel 20 verschillende kookprogramma's instellen. De magnetron is dus een handige aanwinst voor iedere keuken.

Voordelen 

 • Grote inhoud van 40 liter
 • Verschillende kookfuncties (grill, hetelucht)
 • Handige Crisp-functie voor knapperige bodems
 • Automatisch ontdooi-programma voor bevroren voedsel

Nadelen

 • Mogelijk minder gebruiksvriendelijk dan standalone magnetrons


Inventum IMC6132F - Inbouw combimagnetron

Prijs / Kwaliteit

Betrouwbaarheid

Functionaliteiten

Sterkte

De Inventum IMC6132F is een inbouw combimagnetron in een stijlvolle RVS-zwarte kleur. Het apparaat heeft een inhoud van 32 liter en beschikt over 5 verschillende standen voor magnetron, hetelucht en combinatie koken. Met de 10 automatische kookprogramma's is het bereiden van verschillende gerechten eenvoudig en snel.


Het apparaat is voorzien van een digitale timer en een kinderslot voor extra veiligheid. Daarnaast heeft de IMC6132F een draaiplateau en een uitneembare ovenruimte voor gemakkelijke reiniging. De magnetron beschikt over een ontdooifunctie waarmee voedsel snel en gelijkmatig ontdooid kan worden. De oven heeft een vermogen van 2400 watt en een temperatuurbereik tot 220 graden Celsius.


Deze combi magnetron is geschikt voor inbouw in een standaard nismaat van 45 cm en wordt geleverd met een glazen draaiplateau en een bakplaat. Kortom, de Inventum IMC6132F is een praktische en stijlvolle inbouw combimagnetron met diverse handige functies en automatische kookprogramma's voor het bereiden van heerlijke maaltijden.

Voordelen 

 • Groot volume (32 liter)
 • Veelzijdigheid (5 standen, 10 automatische kookprogramma's)
 • Makkelijk schoon te maken (uitneembare ovenruimte)
 • Handige functies (digitale timer, kinderslot, ontdooifunctie)

Nadelen

 • Geen optie voor magnetron-only koken


Exquisit EMW2546HIBLACK - Combi magnetron - Inbouw

Prijs / Kwaliteit

Betrouwbaarheid

Functionaliteiten

Sterkte

De Exquisit EMW2546HIBLACK combimagnetron is een inbouwmodel met een inhoud van 25 liter en een zwart design. Het apparaat heeft een magnetron vermogen van 900 watt en een grill vermogen van 1000 watt, waarmee gerechten snel en gelijkmatig kunnen worden verwarmd. De combimagnetron beschikt over 10 automatische programma's, waardoor het bereiden van bijvoorbeeld pizza's, groenten en vlees gemakkelijk wordt gemaakt. Daarnaast is het apparaat voorzien van een ontdooifunctie en een kinderbeveiliging.

Met de digitale bediening en het LED-display is de Exquisit EMW2546HIBLACK gemakkelijk te bedienen. De binnenkant van de magnetron is voorzien van een keramische coating, wat zorgt voor eenvoudige reiniging en duurzaamheid. De combimagnetron heeft een energieklasse A, waardoor het apparaat energiezuinig is en minder stroom verbruikt. Het apparaat wordt geleverd met een glazen draaiplateau en een rooster.

Kortom, de Exquisit EMW2546HIBLACK combimagnetron is een handig apparaat voor in de keuken. Dankzij de verschillende functies en automatische programma's kan er snel en gemakkelijk een maaltijd worden bereid. Het apparaat heeft een modern design en is energiezuinig, wat het een goede keuze maakt voor huishoudens die op zoek zijn naar een duurzame oplossing. De keramische coating aan de binnenkant maakt het apparaat bovendien makkelijk schoon te maken.

Voordelen 

 • Grootte van 25 liter
 • Combinatie van magnetron en grill
 • 10 automatische programma's
 • Keramische binnenkant voor eenvoudige reiniging

Nadelen

 • Geen convectie functie


IMC3834GT Inventum Combi magnetron

Prijs / Kwaliteit

Betrouwbaarheid

Functionaliteiten

Sterkte

De IMC3834GT Inventum combi-magnetron is een veelzijdige keukenhulp met een inhoud van 34 liter. Dit apparaat heeft zes verschillende standen en kan gebruikt worden als magnetron, grill en oven. Met de handige draaiknoppen en tiptoetsen is de combi-magnetron eenvoudig te bedienen. Bovendien beschikt het apparaat over tien automatische programma's waarmee gerechten snel en gemakkelijk bereid kunnen worden. De combi-magnetron is voorzien van een ontdooifunctie en een kinderslot voor extra veiligheid.

Deze combi-magnetron heeft een strak en modern design en is voorzien van een groot LED-display. Het apparaat is geschikt voor het bereiden van verschillende gerechten, van pizza's tot gebak. De IMC3834GT Inventum combi-magnetron is energiezuinig en heeft een vermogen van 1000 Watt. Daarnaast beschikt het apparaat over een binnenverlichting en een timer-functie. De glazen draaiplateau is uitneembaar en daardoor eenvoudig schoon te maken.

Met de IMC3834GT Inventum combi-magnetron haal je een multifunctioneel apparaat in huis dat je veel tijd en moeite in de keuken bespaart. Het is een energiezuinige combi-magnetron met een groot aantal functies en automatische programma's. Bovendien is het apparaat eenvoudig te bedienen en gemakkelijk schoon te maken. De IMC3834GT Inventum combi-magnetron is een goede keuze voor wie op zoek is naar een betrouwbare en veelzijdige combi-magnetron.

Voordelen 

 • Multifunctioneel: kan gebruikt worden als magnetron, grill en oven
 • Eenvoudig te bedienen met draaiknoppen en tiptoetsen
 • Tien automatische programma's voor het snel bereiden van gerechten
 • Groot LED-display voor eenvoudige bediening en aflezing

Nadelen

 • Geen stoomfunctie
 • Relatief groot en neemt veel ruimte in beslag.


AEG MSB2548CM - Combimagnetron - Inbouw

Prijs / Kwaliteit

Betrouwbaarheid

Functionaliteiten

Sterkte

De AEG MSB2548CM is een inbouw combimagnetron die ontworpen is om veelzijdigheid te bieden in de keuken. Het apparaat heeft een inhoud van 25 liter en beschikt over een magnetron, een grill en een heteluchtfunctie.

Met de 8 automatische kookprogramma's kan je gemakkelijk gerechten bereiden. Daarnaast kan je met de ovenfunctie bijvoorbeeld pizza's en taarten bakken. De grill functie is handig om vlees, vis of groenten te grillen.

Het apparaat heeft een strak design met een roestvrijstalen afwerking en is voorzien van een elektronische klok met timer functie. Met de kinderbeveiliging voorkom je dat kinderen de magnetron per ongeluk aanzetten.

De AEG MSB2548CM heeft een vermogen van 900 watt voor de magnetron functie, 1900 watt voor de heteluchtfunctie en 1000 watt voor de grill functie. Het apparaat is geschikt voor inbouw en heeft een standaard nismaat van 38 cm.

Deze combimagnetron van AEG biedt veelzijdigheid in de keuken met zijn verschillende functies en automatische kookprogramma's. Het strakke design en de kinderbeveiliging maken het apparaat geschikt voor gezinnen met kinderen. Bovendien is het geschikt voor inbouw, waardoor het naadloos in de keuken kan worden geïntegreerd.

Voordelen 

 • Het apparaat biedt verschillende functies, waaronder magnetron, grill en heteluchtoven
 • Met 8 automatische kookprogramma's kan je gemakkelijk gerechten bereiden
 • Het roestvrijstalen design past goed in moderne keukens
 • De magnetron kan met kinderbeveiliging worden beveiligd tegen onbedoeld gebruik door kinderen

Nadelen

 • Geen stoomfunctieGemiddelde prijs van een combimagnetron

Om de gemiddelde prijs te bepalen van een combi magnetrons is grondig onderzoek gedaan. In dit onderzoek zijn alleen de magnetrons meegenomen die betrouwbaar en van hoge kwaliteit zijn. Om tot een goede prijsschatting te komen hebben wij meerdere aanbieders vergeleken op de prijzen en kwaliteiten.  

Hieruit is gebleken dat een betrouwbare en van hoge kwaliteit inbouw combimagnetron gemiddeld €650,- kost. 

Wij hebben voor jou de inbouw combimagnetrons uitgekozen van de hoogste kwaliteit die populair zijn onder consumenten.


Wat is een inbouw combimagnetron?

Een inbouw combimagnetron is een veelzijdig apparaat dat zowel een magnetron als een ovenfunctie combineert in één compacte unit die in een keukenkast kan worden ingebouwd. Het apparaat kan worden gebruikt voor een breed scala aan kook- en baktoepassingen, waaronder het bereiden van maaltijden, het opwarmen van voedsel en het bakken van brood, taarten en koekjes.

In tegenstelling tot een gewone magnetron heeft een inbouw combimagnetron meerdere kook- en bakstanden, waaronder convectie, grillen en combinatie-instellingen. Met deze instellingen kunnen gebruikers voedsel op verschillende manieren bereiden, afhankelijk van hun specifieke behoeften.

Bovendien bieden veel inbouw combimagnetrons extra functies zoals ontdooien, snel voorverwarmen, automatische kookprogramma's en zelfreinigende opties. Deze functies maken het koken en bakken gemakkelijker en efficiënter, vooral voor drukke huishoudens.

Over het algemeen is een inbouw combimagnetron een handig en veelzijdig apparaat dat een compacte oplossing biedt voor het bereiden van voedsel in de keuken. Door de vele functies kan het apparaat helpen bij het besparen van tijd en energie, en bijdragen aan het creëren van heerlijke en gezonde maaltijden.


Combimagnetron inbouw kopen - waar moet ik op letten? 

Bij het kopen van een inbouw combimagnetron zijn er verschillende factoren om rekening mee te houden. Hieronder staan vijf belangrijke punten waar je op moet letten. Volg je deze tips, dan kan je er vanuit gaan dat je een goede keuze maakt: 

Formaat en installatie 

Het is belangrijk om te zorgen dat de afmetingen van de inbouw combimagnetron passen in de keukenkast waarin het apparaat wordt geïnstalleerd. Meet daarom zorgvuldig de beschikbare ruimte op voordat je een aankoop doet. Houd ook rekening met het gewicht van het apparaat en of de kast stevig genoeg is om het te dragen.

Capaciteit

De capaciteit van de inbouw combimagnetron bepaalt hoeveel voedsel tegelijkertijd kan worden bereid. Overweeg hoe groot je huishouden is en of je regelmatig grote maaltijden bereidt. Let er ook op dat de grootte van de ovenruimte overeenkomt met de grootte van de borden en schalen die je normaal gebruikt.

Vermogen

Het vermogen van een inbouw combimagnetron heeft invloed op hoe snel het voedsel wordt bereid. Overweeg hoe vaak je de magnetron functie gebruikt en wat je ermee bereidt. Hogere wattages betekenen over het algemeen snellere kooktijden, maar verbruiken ook meer energie.

Functies en programma's

Inbouw combimagnetrons hebben verschillende functies en programma's, afhankelijk van het model en de fabrikant. Let op of het apparaat beschikt over de functies die je nodig hebt, zoals bijvoorbeeld een grillfunctie of een ontdooifunctie. Overweeg ook of automatische kookprogramma's handig voor je zijn.

Onderhoud en reiniging

Sommige inbouw combimagnetrons hebben een zelfreinigende functie die het apparaat gemakkelijker schoon te maken maakt. Overweeg ook of het interieur gemakkelijk toegankelijk en schoon te maken is. Kijk ten slotte of de draaiplateau verwijderbaar is, zodat je het kunt schoonmaken in de gootsteen of vaatwasser.


Hoe werkt een combimagnetron?

Een inbouw combimagnetron combineert de functies van een magnetron en een oven in één apparaat. In feite bestaat het uit twee hoofdcomponenten: een magnetron en een convectie oven. Hieronder wordt uitgelegd hoe elk van deze componenten werkt en hoe ze samenwerken.

De magnetron functie werkt door middel van elektromagnetische straling. De magnetron produceert hoogfrequente radiogolven die door het voedsel gaan en de moleculen erin doen trillen. Dit veroorzaakt wrijving en genereert warmte, waardoor het voedsel wordt gekookt. De magnetron functie is vooral geschikt voor het opwarmen van voedsel, het koken van bepaalde soorten groenten en het ontdooien van voedsel.

De ovenfunctie werkt volgens het convectie principe, waarbij warme lucht circuleert rond het voedsel. Een ventilator blaast de warme lucht door het apparaat, waardoor het voedsel gelijkmatig wordt gekookt. Deze functie is ideaal voor het bakken van brood, taarten en andere gerechten die een gelijkmatige warmteverdeling vereisen.

In een inbouw combimagnetron kunnen deze functies ook gecombineerd worden. Bijvoorbeeld, bij het bereiden van een pizza kun je de magnetron functie gebruiken om de pizza snel op te warmen, en daarna de ovenfunctie gebruiken om de korst te bakken. Er zijn vaak voorgeprogrammeerde kookprogramma's beschikbaar die deze combinatiefunctie gebruiken.

Om het apparaat te bedienen, kies je de gewenste functie, tijd en temperatuur op het bedieningspaneel. Bij sommige modellen kun je ook de kookstand instellen, zoals grillen of combineren van de magnetron en oven. Na het instellen van de juiste instellingen wordt het voedsel gekookt of gebakken in de inbouw combimagnetron.


Hoe lang gaat een combimagnetron mee?

De gemiddelde levensduur van een inbouw combimagnetron is afhankelijk van verschillende factoren, zoals het merk, het model, de frequentie van gebruik en de mate van onderhoud en verzorging. Over het algemeen gaan inbouw combimagnetrons tussen de 8 en 12 jaar mee, maar sommige modellen kunnen langer meegaan.

Een belangrijke factor die van invloed kan zijn op de levensduur van een inbouw combimagnetron is de frequentie van gebruik. Als het apparaat dagelijks wordt gebruikt, kan het sneller slijten dan wanneer het minder vaak wordt gebruikt. Daarnaast kan een regelmatige reiniging en onderhoud de levensduur van een inbouw combimagnetron verlengen. Het is daarom belangrijk om het apparaat regelmatig schoon te maken en eventuele defecten of storingen snel te laten repareren.

Een ander aspect dat van invloed kan zijn op de levensduur van een inbouw combimagnetron is de kwaliteit van het apparaat en de componenten. Een goed gebouwde en robuuste inbouw combimagnetron van een gerenommeerd merk gaat vaak langer mee dan een goedkopere, minder duurzame variant.

Ten slotte kan de levensduur van een inbouw combimagnetron ook worden beïnvloed door hoe het apparaat wordt behandeld en gebruikt. Het is belangrijk om het apparaat op de juiste manier te gebruiken en te onderhouden, en het niet te gebruiken voor toepassingen waarvoor het niet bedoeld is.

Veelgestelde vragen over inbouw magnetrons 

Wat is de gemiddelde prijs van een inbouw combimagnetron?

De gemiddelde prijs van hoogwaardige inbouw magnetron ligt rond de €650-.

Wat is de beste inbouw combimagnetron voor een goedkope prijs?

De beste combimagnetron inbouw voor een schappelijke prijs is de Whirlpool AMW 9505/IX