Beste Elektrische poffertjespan voor een Goedkope Prijs (2024)

Een elektrische poffertjespan kopen? Bij Bestevoordeel.nl hebben wij de hoogste kwaliteit elektrische poffertjespannen uitgezocht voor de laagste prijs. Bekijk hieronder de Top-5 beste poffertjespannen elektrisch voor de goedkoopste prijs:


1. Ocina – Poffertjespan – Combo pack

Prijs / Kwaliteit

Betrouwbaarheid

Functionaliteiten

Sterkte

De Ocina® Poffertjespan is een professionele poffertjespannen die geschikt is voor elektrische, gas- en inductieplaten. De pannen zijn gemaakt van onverwoestbaar gietijzer en kunnen 19 poffertjes tegelijkertijd bereiden. Het gebruik is eenvoudig en de pannen zijn gemakkelijk te reinigen. De pannen worden geleverd met een uitgebreide set accessoires, waaronder poffertjesvorken, handvatten, een doseerfles, een invetkwast en een receptenboek. Het gebruik van de pannen is ook een leuke activiteit om samen met kinderen te doen.

Voordelen 

 • Geschikt voor meerdere warmtebronnen
 • Onverwoestbaar
 • Zeer eenvoudig schoon te maken
 • Veel poffertjes tegelijk te maken

Nadelen

 • Redelijk zwaar in gewicht


2. AWEMOZ Poffertjespan Set - Incl. Doseerfles

Prijs / Kwaliteit

Betrouwbaarheid

Functionaliteiten

Sterkte

De AWEMOZ Poffertjespan Set is een complete set voor het maken van poffertjes, een populaire Nederlandse snack. De set bevat een poffertjespan, een doseerfles en een receptenboekje. De poffertjespan is gemaakt van hoogwaardig aluminium en heeft een diameter van 20 cm. Het panoppervlak is voorzien van 24 kleine uitstulpingen waarin de poffertjes worden gebakken. De doseerfles is gemaakt van duurzaam plastic en is speciaal ontworpen om het maken van poffertjes te vereenvoudigen. Het receptenboekje bevat verschillende recepten voor poffertjes, zoals poffertjes met chocolade en poffertjes met suiker en boter.

Voordelen 

 • Bevat een anti aanbaklaag
 • Meerdere accessoires worden meegeleverd
 • Heeft een maatverdeling
 • Geschikt voor meerdere warmtebronnen

Nadelen

 • Geen deksel meegeleverd
 • Niet vaatwasser bestendig


3. CuisiNoon® Poffertjespan Advanced

Prijs / Kwaliteit

Betrouwbaarheid

Functionaliteiten

Sterkte

De CuisiNoon® Poffertjespan Advanced is een elektrische poffertjespan die is ontworpen om gemakkelijk poffertjes te maken in het comfort van uw eigen keuken. Volgens de productbeschrijving heeft het apparaat een anti-aanbaklaag, een temperatuurregelaar en is het gemakkelijk te reinigen. Het heeft ook een bakplaat voor 7 poffertjes tegelijk.

Voordelen 

 • Vaatwasser veilig
 • Zeer stevig materiaal dat niet kapot kan gaan
 • Inclusief een cool touch handgreep
 • Heeft een schenktuit

Nadelen

 • Redelijk zwaar in gewicht


4. YUGN BLACK Poffertjespan Poffertjesmaker 6 Delige Set

Prijs / Kwaliteit

Betrouwbaarheid

Functionaliteiten

Sterkte

De YUGN BLACK Poffertjespan is een complete set voor het maken van poffertjes. De set bestaat uit een poffertjespan met een diameter van 20 cm en een hoogte van 7 cm, een houten roerstaaf, een houten lepel, een meetlepel en een receptenboek. De pan is gemaakt van hoogwaardig aluminium en heeft een antiaanbaklaag, zodat de poffertjes niet aan de pan blijven plakken. De pan is ook voorzien van een handvat en een deksel om het bakproces te vergemakkelijken.


Ook zijn de houten roerstaaf en lepel zijn ideaal voor het mengen van de poffertjes beslag en het serveren van de poffertjes. Met de meetlepel kun je precies de juiste hoeveelheid beslag in de pan doen en met het receptenboek kun je nieuwe poffertjes recepten uitproberen. Al met al is de YUGN BLACK Poffertjespan een compleet pakket voor het maken van heerlijke poffertjes.

Voordelen 

 • Geschikt voor alle warmtebronnen
 • Inclusief schenktuit en maatverdeling
 • Veel extra functies
 • Ontworpen uit stevig materiaal

Nadelen

 • Niet vaatwasser bestendig
 • Kan niet in de magnetron


5. MCH Quality poffertjespan - gietijzeren poffertjespan

Prijs / Kwaliteit

Betrouwbaarheid

Functionaliteiten

Sterkte

De Hollandse poffertjespan van MCH Quality is geschikt voor elke warmtebron en kan zelfs op de barbecue gebruikt worden. Het is geschikt voor het bakken van 19 poffertjes tegelijk. De pan heeft twee siliconen handvatten en wordt geleverd met een basisrecept. Na gebruik is de pan gemakkelijk te reinigen onder de warme kraan met een afwasborstel. Het is een gietijzeren pan zonder schadelijke of ongezonde anti-aanbaklaag.

Voordelen 

 • Sterk siliconen handvaten
 • Geschikt voor alle warmtebronnen
 • Heeft een maatverdeling
 • Antislip

Nadelen

 • Gietijzeren platen zijn zwaarder dan andere pannenGemiddelde prijs van een Poffertjespan

Om de gemiddelde prijs te bepalen van een poffertjespan is grondig onderzoek gedaan. In dit onderzoek zijn alleen de pannen meegenomen die betrouwbaar en van hoge kwaliteit zijn. Om tot een goede prijsschatting te komen hebben wij meerdere aanbieders vergeleken op de prijzen en kwaliteiten.  

Hieruit is gebleken dat een betrouwbare en van hoge kwaliteit poffertjespan gemiddeld €33,- kost. 

Wij hebben voor jou de pannen uitgekozen van de hoogste kwaliteit die populair zijn onder consumenten.


Wat is een elektrische poffertjespan?

Een elektrische poffertjespan is een apparaat dat speciaal is ontworpen om poffertjes te bakken. Het is voorzien van een elektrische kookplaat en een of meer ronde vormen om de poffertjes in te bakken. De pan heeft vaak ook een thermostaat waarmee je de temperatuur van de kookplaat kunt regelen, zodat je de poffertjes op de juiste temperatuur kunt bakken. Sommige elektrische poffertjespannen hebben ook een timer of andere handige functies om het bakproces te vergemakkelijken.Poffertjespan kopen - waar moet ik op letten? 

Bij het kopen van elektrische producten zijn een aantal aandachtspunten extra belangrijk. Ten eerste zijn de kosten van elektronische producten over het algemeen hoger, maar ook veiligheid speelt een belangrijke rol bij de aankoop van dit soort producten. Sta je op het punt om een poffertjespan te kopen, maar weet je niet zo goed waar je op moet letten van tevoren? Geen probleem, want hieronder komen de belangrijkste punten aanbod die essentieel zijn tijdens het aankoopproces:

 • Grootte: Hoeveel poffertjes wil je tegelijk bakken? Zorg ervoor dat de pan groot genoeg is voor jouw behoefte.
 • Vermogen: Hoe krachtig moet de pan zijn? Als je vaak grote hoeveelheden poffertjes wilt bakken, is het wellicht handig om een pan met een hoog vermogen te kiezen.
 • Extra functies: Zoek je een simpele poffertjespan, of wil je één met extra functies zoals een timer of een thermostaat? Bekijk welke functies het beste bij jouw behoeften passen.
 • Prijs: Houd rekening met je budget. Er zijn poffertjespannen te koop in allerlei prijsklassen.
 • Gebruiksgemak: Zoek een pan die gemakkelijk te gebruiken is, bijvoorbeeld met een handvat of een antiaanbaklaag.
 • Materiaal: Poffertjespannen zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, zoals aluminium, staal of keramiek. Elke optie heeft zijn eigen voordelen en nadelen.
 • Merk: Kies een merk dat bekend staat om de kwaliteit van zijn producten.


Welke soorten pannen voor poffertjes zijn er? 

In dit artikel is nadrukkelijk gekozen om de elektrische poffertjespannen uit te lichten. Toch zijn er nog veel meer verschillende soorten pannen waar je heerlijke poffertjes in kan maken. Hieronder worden de meest populaire pannen onder consumenten uitgelicht, zodat jij de belangrijkste verschillen te weten komt. Zo kan je een makkelijkere keuze maken wat betreft het kopen van een geschikte poffertjespan: 

Gietijzeren poffertjespan

Een gietijzeren poffertjespan is een pan die speciaal is ontworpen om poffertjes te bakken. Poffertjes zijn kleine, ronde pannenkoekjes die in Nederland en Vlaanderen populair zijn. Gietijzeren pannen zijn gemaakt van gietijzer, wat betekent dat ze gemaakt zijn van vloeibaar ijzer dat in een mal is gegoten. Gietijzeren pannen zijn zwaar en hebben een goede warmtegeleiding, wat betekent dat ze efficiënt warmte verdelen en behouden. Dit maakt ze geschikt om poffertjes te bakken omdat de poffertjes gelijkmatig en snel gebakken worden.

Inductie poffertjespan

Een inductie poffertjespan is een speciale poffertjespan die is ontworpen voor gebruik op een inductiekookplaat. In tegenstelling tot een normale poffertjespan, die werkt op gas of elektriciteit, maakt een inductie poffertjespan gebruik van magnetische inductie om hitte te genereren. Dit betekent dat de pan alleen werkt op een inductiekookplaat, die ook magnetische inductie gebruikt om hitte te genereren. De inductie poffertjespan is sneller en efficiënter dan een normale poffertjespan en kan ook nauwkeuriger de juiste temperatuur behouden.

Keramische poffertjespan

Een keramische poffertjespan is een pan die speciaal is ontworpen om poffertjes te bakken. Poffertjes zijn kleine, pannenkoek-achtige gebakjes die vaak worden gegeten als tussendoortje of dessert. Ze worden gemaakt van een beslag van bloem, melk en eieren en gebakken in een kleine, ronde pan met kleine individuele compartimenten. Een keramische poffertjespan heeft vaak een keramische coating die ervoor zorgt dat het beslag niet aan de pan blijft plakken en gemakkelijk te verwijderen is. Dit maakt de pan gemakkelijk te reinigen en te gebruiken. Keramische poffertjespannen zijn vaak ook voorzien van een antiaanbaklaag die ervoor zorgt dat het beslag niet aanbakt en gemakkelijk te bakken is.Hoe moet ik een elektrische poffertjespan schoonmaken?

Hygiene en schone materialen zijn uiterst belangrijk bij het bereiden van voedsel. Er is dan ook veel aan gelegen om constant de elektrische poffertjespannen schoon te maken. Om een poffertjespan goed schoon te maken, kun je het volgende doen:

 1. Laat de pan afkoelen als je klaar bent met koken.
 2. Giet wat water in de pan en breng het aan de kook. Voeg hier wat afwasmiddel aan toe.
 3. Laat de pan op laag vuur staan totdat het water is afgekoeld.
 4. Maak de pan schoon met een vochtige doek of een spons met afwasmiddel.
 5. Spoel de pan goed af onder stromend water en droog hem af met een schone doek.
 6. Veeg de binnenkant van de pan droog met een droge doek of papier om te voorkomen dat er roestvorming optreedt.
 7. Laat de pan goed drogen voordat je hem opbergt of opnieuw gebruikt.

Het is belangrijk om de pan regelmatig schoon te maken om te voorkomen dat er voedselresten achterblijven die kunnen rotten of aanbranden. Dit kan leiden tot een slechte smaak of geur van de poffertjes.

Veelgestelde vragen over poffertjespannen

Wat is de gemiddelde prijs van een poffertjespan elektrisch?

De gemiddelde prijs van een goede poffertjespan elektrisch ligt rond de €33-.

Wat is de beste elektrische poffertjespan voor een goedkope prijs?

De beste elektrische poffertjespan voor een schappelijke prijs is de Ocina – Poffertjespan – Combo pack.