Beste Pizzarette voor een Goedkope Prijs (2024)

Een pizzarette kopen? Bij Bestevoordeel.nl hebben wij de hoogste kwaliteit pizzarettes uitgezocht voor de laagste prijs. Bekijk hieronder de Top-5 beste pizzarettes voor de goedkoopste prijs en bereid de lekkerste pizza's


1. Beste pizzarette 6 personen - Emerio PO-115984

Prijs / Kwaliteit

Betrouwbaarheid

Functionaliteiten

Sterkte

De Emerio Pizzarette is een alternatief voor gourmetten en fondue en is leuk voor het hele gezin. Het is geschikt voor het maken van maximaal 6 mini pizza's met een doorsnede van ongeveer 11 cm. De handgemaakte terracotta koepel absorbeert het vocht, waardoor een heerlijk krokante pizza ontstaat.


De boven- en onderverwarmingselementen zorgen voor knapperige onderkant en smeltende kaas. Het is een populaire keuze voor kinderfeestjes, avonden met vrienden of familiebijeenkomsten. Bovendien is dit product BPA-vrij, getest en voldoet aan EU-specificaties. Emerio is trots op hun product als een originele Pizzarette.

Voordelen 

 • Bevat een ingebouwde thermostaat
 • Geschikt voor 6 personen 
 • BPA vrij
 • Bodem van de pizzarette is antislip 

Nadelen

 • Heeft geen timer


2. Beste pizzarette 4 personen - Emerio PO-115847.1

Prijs / Kwaliteit

Betrouwbaarheid

Functionaliteiten

Sterkte

De Emerio Pizzarette® is een alternatief voor gourmetten en fondue en is leuk voor het hele gezin. Het is een mini pizzaoven waar maximaal 4 mini pizza's mee bereid kunnen worden. De mini pizza's worden vers en direct aan tafel naar eigen wens belegd en geschoven in de oven. Na ongeveer 8 minuten is de mini pizza klaar om te genieten.

De oven heeft een handgemaakte terracotta koepel, die ervoor zorgt dat de pizzabodem lekker knapperig wordt. De boven- en onderste verwarmingselementen zorgen voor een knapperige bodem en smeltende kaas. De Pizzarette® is een absolute topper voor een kinderfeestje, een avond met vrienden of een familiebijeenkomst. Het product is BPA-vrij, wat betekent dat er geen schadelijke stoffen in zitten.

Voordelen 

 • Bevat een anti-kleeflaag
 • Bodem is antislip
 • Indicatielampje + temperatuur indicator
 • Mogelijkheid om in de vaatwasser te wassen

Nadelen

 • Temperatuur instellingen niet mogelijk


3. Beste pizzarette 8 personen - Emerio PO-116124.1

Prijs / Kwaliteit

Betrouwbaarheid

Functionaliteiten

Sterkte

De Emerio Pizzarette® is een alternatief voor raclette en/of fondue, geschikt voor het hele gezin. Met deze oven kan je maximaal 8 mini pizza's met een doorsnede van ca. 11 cm maken (inclusief deeg uitsteekvorm). Het vocht wordt geabsorbeerd door de handgemaakte terracotta koepel, waardoor de pizza's heerlijk krokant worden.


De bovenste en onderste verwarmingselementen zorgen voor een knapperige onderkant en een mooi gesmolten kaas bovenop. De Pizzarette® is perfect voor kinderfeestjes, avonden met vrienden of familiebijeenkomsten. Bovendien is dit product getest en BPA-vrij, waardoor het veilig en zonder aarzeling kan gebruikt worden.

Voordelen 

 • Te gebruiken door veel personen tegelijk
 • Anti-kleeflaag + bodem antislip
 • BPA vrij
 • Grillen ook mogelijk

Nadelen

 • Geen nadelen te benoemen


4. Beste pizzarette 2 personen - Emerio Duo PO-122250

Prijs / Kwaliteit

Betrouwbaarheid

Functionaliteiten

Sterkte

De Emerio Duo PO-122250 is een 2-persoons pizzarette met een pre-bake functie en een handgemaakte terracotta koepel. Deze pizzarette is perfect voor kleine gezelschappen en biedt de mogelijkheid om zelf versgebakken pizza's te maken. Dankzij de pre-bake functie kan de pizzarette alvast voorverwarmd worden voordat de pizza's erop gelegd worden, waardoor de baktijd verkort wordt.


De terracotta koepel zorgt voor een authentieke en houtgestookte smaak van de pizza's. Bovendien zijn er 2 geïsoleerde bak spatels meegeleverd voor veilig en gemakkelijk bakken. De anti-aanbaklaag zorgt ervoor dat de pizzarette gemakkelijk schoon te houden is. In samenvatting is de Emerio Duo PO-122250 een compacte, authentieke en praktische pizzarette voor kleine gezelschappen.

Voordelen 

 • BPA vrij
 • Anti-kleeflaag + antislip aan de onderkant
 • Gezellig voor 2 personen

Nadelen

 • Geen temperatuur instellingen mogelijk
 • Niet vaatwasserbestendigGemiddelde prijs van een Pizzarette

Om de gemiddelde prijs te bepalen van een pizzarette is grondig onderzoek gedaan. In dit onderzoek zijn alleen de pizzarettes meegenomen die betrouwbaar en van hoge kwaliteit zijn. Om tot een goede prijsschatting te komen hebben wij meerdere aanbieders vergeleken op de prijzen en kwaliteiten.  

Hieruit is gebleken dat een betrouwbare en van hoge kwaliteit pizzarette gemiddeld €95,- kost. 

Wij hebben voor jou de pizzarette uitgekozen van de hoogste kwaliteit die populair zijn onder consumenten.


Wat is een pizzarette?

Een pizzarette is een kleine, ronde pizza-oven, vaak gebruikt voor tafelgebruik. Het wordt vaak gezamenlijk gebruikt door een groep mensen die zelf hun pizzas kunnen maken en bakken met de oven. De pizzarette is vaak gemaakt van klei of keramiek en wordt meestal op een tafel geplaatst met een gas- of elektrische bron van hitte.

Pizzarette kopen


Pizzarette kopen - waar moet ik op letten? 

Vergeleken met andere producten zijn er niet heel veel pizzarettes op de markt, zeker niet online. Toch moet je een gerichte keuze maken als je de pizzarettes vergelijkt. De eerste vraag is natuurlijk voor hoeveel personen het apparaat bedoeld is, maar daarnaast zijn er nog talloze aandachtspunten waar je rekening mee moet houden. Hieronder zijn de belangrijkste punten benoemd waar je rekening mee moet houden bij het kopen van een pizzarette:

Grootte 

De grootte van de pizzarette is belangrijk, afhankelijk van hoeveel mensen er gebruik van willen maken en hoe groot de pizza's zijn die je wilt maken. Er zijn verschillende maten beschikbaar, van kleine, persoonlijke ovens tot grote ovens die geschikt zijn voor grotere groepen. Meestal kopen consumenten een pizzarette voor 4 tot 8 personen.

Hittebron 

Pizzarette's kunnen worden verwarmd met gas of elektriciteit. Gasovens geven een authentiekere houtoven smaak aan de pizza's, maar elektrische ovens zijn vaak gemakkelijker te gebruiken en onderhouden. Kies welke jou voorkeur heeft en vergelijk opties van beide modellen met elkaar.

Materiaal 

Pizzarette's zijn vaak gemaakt van klei of keramiek. Klei ovens zijn vaak goedkoper, maar minder duurzaam dan keramiek. Keramiek ovens zijn duurzamer en kunnen de hitte beter behouden, wat resulteert in een beter bakresultaat. Elektrische pizzarettes zijn daarentegen over het algemeen gemaakt van kunststof. 

Aansluitingen 

Pizzarette's die aangesloten zijn op gas, moeten worden aangesloten op een gasfles. Dit is iets om rekening mee te houden als je op vakantie gaat of als je geen gasfles in huis hebt. Elektrische ovens hebben een stekker die in het stopcontact gestoken moet worden. De pizzarettes die wij hierboven aanraden zijn elektrische modellen. Deze zijn ook een stuk goedkoper en makkelijker in gebruik.

Veiligheid 

Pizzarette's worden vaak gebruikt op tafelniveau. Zorg dat de oven een veilige afstand heeft van de tafel en de benodigde veiligheidsmaatregelen heeft zoals een antislip bodem en een thermische beveiliging. Elektrische producten hebben altijd extra aandacht nodig en dat is niet anders bij een pizzarette.Wat zijn de voordelen van een pizzarette?

Er zijn een aantal voordelen aan het gebruiken van een pizzarette, hieronder worden enkele voorbeelden hiervan gegeven: 

 1. Sociaal: Een pizzarette kan een leuke manier zijn om samen te komen en te genieten van het maken en eten van pizza's. Dit maakt het een perfecte keuze voor feestjes en familiebijeenkomsten.
 2. Authentieke smaak: Pizzarette's geven een authentieke houtoven-smaak aan de pizza's, zelfs als het elektrisch gestookt wordt. Deze smaak kan niet worden nagemaakt door een reguliere oven.
 3. Snelheid: Pizzarette's hebben de neiging om sneller te verwarmen dan een reguliere oven en het duurt maar enkele minuten voordat de pizza klaar is. Dit maakt het een goede optie voor mensen die snel willen eten.
 4. Flexibiliteit: Pizzarette's zijn verkrijgbaar in verschillende maten, van kleine, persoonlijke ovens tot grote ovens die geschikt zijn voor grotere groepen. Dit geeft je de flexibiliteit om een oven te kiezen die bij je specifieke behoeften past.
 5. Eenvoudig te gebruiken en te onderhouden: Pizzarette's zijn meestal eenvoudig te gebruiken en te onderhouden. Veel modellen hebben geen ingewikkelde knoppen of instellingen, en ze zijn eenvoudig schoon te maken.


Waar kan ik een pizzarette nog meer voor gebruiken?

Naast het maken van pizza's, kan een pizzarette ook worden gebruikt voor het maken van een aantal andere gerechten. Dit zijn over het algemeen gerechten die net als pizza's een deeg ondergrond hebben. Hieronder enkele voorbeeld gerechten: 

 • Focaccia: Deze Italiaanse plattebrood kan worden gebakken in een pizzarette en geserveerd als aperitief of bijgerecht.
 • Brood: Pizzarette's kunnen ook worden gebruikt om brood te bakken, zoals focaccia of ciabatta, voor een authentieke houtoven-smaak.
 • Gebak: Pizzarette's zijn ideaal voor het bakken van kleinere baksels, zoals desserts zoals taarten, cakes, of zelfs gebakken fruit.
 • Vis en gevogelte: Je kunt ook vis of gevogelte in een pizzarette bakken, zoals gegrild vis of kip voor een gezondere optie.
 • Grillen: Pizzarette's kunnen ook worden gebruikt als een kleine grill voor het bereiden van groente, vlees en vis.
 • Pizza-varianten: Afhankelijk van je pizzarette kan je verschillende varianten van pizza's maken zoals Calzones, Stromboli, Pide, etc.


Wat is het verschil tussen een pizzarette en grillplaat?

Een pizzarette en een grillplaat zijn beide gereedschappen die worden gebruikt voor het bereiden van voedsel, maar ze zijn bedoeld voor verschillende doeleinden en hebben verschillende kenmerken.

Een pizzarette is een kleine, ronde pizza-oven die wordt gebruikt om pizza's te bakken met een authentieke houtoven-smaak. Het is vaak gemaakt van klei of keramiek en wordt vaak op een tafel geplaatst met een gas- of elektrische bron van hitte. Pizzarette's hebben meestal een kleiner formaat en bieden een snellere baktijd in vergelijking met een standaard oven.

Een grillplaat is een platte plaat van roestvrij staal of andere materialen die wordt gebruikt om voedsel te grillen of te bakken op een gas- of elektrische kookplaat. Grillplaten worden vaak gebruikt voor het bereiden van vlees, vis, groenten of andere gerechten die je op een grill zou willen bereiden. Grillplaten zijn vaak groter dan pizzarette's en zijn bedoeld voor grotere hoeveelheden voedsel.

In het kort kan je zeggen dat een pizzarette gespecialiseerd is voor het maken van pizza en biedt de authentieke houtoven-smaak, terwijl een grillplaat meer geschikt is voor het grillen of bakken van een verscheidenheid aan gerechten.

Veelgestelde vragen over pizzarettes 

Wat is de gemiddelde prijs van een pizzarette?

De gemiddelde prijs van een hoogwaardige pizzarette ligt rond de €95-.

Wat is de beste pizzarette voor een goedkope prijs?

De beste pizzarette voor een schappelijke prijs is de Emerio PO-115984 - Pizzarette - 6 persoons.