Goedkoop Hotel Amsterdam

Wil jij overnachten in een goedkoop hotel in Amsterdam en verzekerd zijn van een onvergetelijke tijd? Bestevoordeel.nl heeft de mooiste hotelkamers in Amsterdam voor jou op een rijtje gezet, voor de laagste prijs! Wij willen dat iedereen kan genieten van onze hoofdstad die zoveel schitterende plekken kent. Ook de mensen die niet heel veel geld te besteden hebben voor hun overnachting krijgen hierdoor de mogelijkheid om Amsterdam te ontdekken.

Postillion Hotel Amsterdam

Bereid je voor op een heerlijk verblijf als je overnacht bij Postillion Hotel Amsterdam. Gelegen nabij het stadscentrum van Amsterdam is dit hotel de ideale plek voor een stedentrip in Amsterdam en omgeving. Bekijk goedkoopste prijzen hier

Olympic Hotel

Olympic Hotel is gelegen in Amsterdam Oud-Zuid, naast het olympisch Stadion. Vanuit hier ben je in enkele minuten in het stadscentrum van Amsterdam, waar je een wandeling langs de grachten kunt maken of één van de vele bekende musea kunt bezoeken. Bekijk goedkoopste prijzen hier:

The Manor Amsterdam

The Manor Amsterdam is gevestigd in het voormalige Burgerziekenhuis van Amsterdam. Het monumentale pand is geheel gerenoveerd en ingericht met een modern interieur. Om de hoek van het comfortabele hotel vind je het grote Oosterpark, waar je heerlijk kan wandelen langs het water. Bekijk goedkoopste prijzen hier:

WestCors Fashion Hotel Amsterdam

In het bruisende Amsterdam in de wijk Slotervaart ligt WestCord Fashion Hotel Amsterdam. Dit moderne hotel met een modieus tintje heeft vele faciliteiten zoals een wellness center, SKYY Bar en een Frans georiënteerd restaurant. Bekijk goedkoopste prijzen hier:

Inntel Hotels Amsterdam Centre

Het designhotel Inntel Hotels Amsterdam Centre ligt in het bruisende centrum van Amsterdam. Nabij het hotel vind je de Dam, het historische hart van de stad. Ga gezellig een dagje shoppen of beleef een culturele tijd in deze veelzijdige stad. Bekijk goedkoopste prijzen hier


Gemiddelde prijs van een Overnachting in Amsterdam

Om de gemiddelde prijs te bepalen van een overnachting in Amsterdam is grondig onderzoek gedaan. In dit onderzoek zijn alle hotelkamers meegenomen. Om tot een goede prijsschatting te komen hebben wij meerdere aanbieders vergeleken op de prijzen en kwaliteiten.  

Hieruit is gebleken dat een hotelovernachting in Amsterdam gemiddeld €126,- per nacht kost doordeweeks en €145,- per nacht in het weekend. 


Over de stad Amsterdam

Het is voor vrijwel iedereen in het land wel duidelijk: Amsterdam is de hoofdstad en de grootste toeristenpleister van Nederland. In deze bruisende stad hangt een heerlijke sfeer met een grote mogelijkheid aan cafés, restaurants en hotelovernachtingen. Met een rijk verleden en bijzondere monumenten/bezienswaardigheden is Amsterdam absoluut een aanrader om te bezoeken voor een aantal dagen. Hieronder meer algemene informatie over de stad:


De gemeente Amsterdam is naar telling de grootste gemeente van Nederland met een inwonersaantal van 871.873. Het aantal nationaliteiten dat woonachtig is in Amsterdam bedraagt 177 verschillende en dat behoort tot de hoogste aantallen van heel de wereld. De stad staat dus open voor een multiculturele samenleving en dat is volop te zien aan heel het stadsleven. 


De naam Amsterdam dankt de stad aan de ligging bij een aangelegde dam aan de rivier de Amstel in de 13e eeuw. Na 1300 kreeg het stadsrechten waardoor het uit kon groeien tot de stad zoals die nu is. In de Gouden Eeuw was Amsterdam een van de belangrijkste handelssteden ter wereld. Een toestroom aan welvaart en migranten stroomde deze kant op en gaf Amsterdam kleur. Ondanks dat Amsterdam de hoofdstad is van Nederland worden de bestuurlijke activiteiten in het land uitgevoerd vanuit een andere stad, namelijk Den Haag. 


Welke bezienswaardigheden zijn er in Amsterdam tijdens mijn overnachting? 

Zoals gezegd is Amsterdam de meest toeristisch stad van Nederland. Dit is natuurlijk niet voor niks, de stad heeft zoveel te bieden dat zowel Nederlandse als buitenlandse toeristen volop naar Amsterdam komen. Hieronder worden de meest bezochte en populairste toeristische attracties van de stad benoemd. In combinatie met jouw hotelovernachting in Amsterdam zijn dit leuke plekken om te bezoeken indien jij nog tijd over hebt: 

Rijksmuseum

Als je het hebt over 'het' museum van Amsterdam dan denk je toch meteen aan het Rijksmuseum. In dit museum wordt 800 jaar geschiedenis van de stad verteld in de vorm van de kunstschilders, waaronder Van Gogh, Vermeer en Rembrandt. Het wereldbekende schilderij De Nachtwacht wordt tentoongesteld in het Rijksmuseum. Dit zorgt voor een grote vracht aan jaarlijkse toeristen. Word samen een met de Amsterdamse kunst en schildergeschiedenis in het Rijksmuseum.

Anne Frank Huis

Het is bij de meeste mensen wel bekend: het tragische verhaal van het Joodse meisje 'Anne Frank' die leefde tijdens de Tweede Wereldoorlog. Met de inval van de Duitsers werd het leven voor de Joodse gemeenschap levensgevaarlijk. Kom het verhaal te weten van Anne, het Achterhuis, haar dagboek en de gruweldaden van de Duitsers in het Anne Frank huis aan de Westermarkt in Amsterdam. 

De Wallen 

Een plek waar niet iedereen naartoe wilt, maar waar tegelijkertijd enorm veel toeristen op af komen zijn de Wallen. Dit is een prostitutiegebied in Amsterdam nabij het centrum van de stad. Op ruim 300 werkplekken wordt raamprostitutie bedreven die te herkennen zijn aan de rode lichten die boven de ramen branden. Naast de raamprostitutie zijn er op de Wallen enorm gezellige cafés en restaurants waar je overheerlijk kan eten en drinken. 

Artis

Een echte dierenliefhebber? Ga dan op bezoek bij de dierentuin van Amsterdam genaamd Artis. Gelegen in de Plantagebuurt met de ingang aan de Plantage Kerklaan vind je de poort naar de meest bijzondere dieren ter wereld. Momenteel bezit de dierentuin zo een 900 verschillende diersoorten die normaal gesproken te vinden zijn in alle uithoeken van de wereld. Naast deze collectie aan dieren zijn er 27 monumentale gebouwen in het park die grotendeels uit de negentiende eeuw dateren. 

Stedelijk Museum

Meer geïnteresseerd in de hedendaagse kunst van de stad Amsterdam? Dan is het Stedelijk Museum de plek waar jij heen moet. In 1895 opende het Museum een tweede locatie aan de Paulus Potterstraat, vlakbij het Rijksmuseum. Momenteel beheert het Stedelijk Museum zo een 105.000 objecten die verzameld zijn vanaf 1874, de oprichting van het Museum. In deze collectie zijn bijna alle belangrijke stromingen van de 20e en 21e eeuw vertegenwoordigd.

Veelgestelde vragen over Hotelovernachtingen in Amsterdam

Wat is de gemiddelde prijs van een hotelovernachting in Amsterdam?

De gemiddelde prijs van een hotelovernachting in Amsterdam is doordeweeks €126,- en in het weekend €145,-

Wat zijn leuke plekken om te bezoeken tijdens een overnachting in Amsterdam?

Leuke plekken om te bezoeken tijdens het overnachten in Amsterdam zijn onder andere: Het centraal station, Artis, de Wallen, Museum en Leidse plein en de Jordaan.