Goedkoop Hotel Rotterdam

Wil jij overnachten in een goedkoop hotel in Rotterdam en verzekerd zijn van een onvergetelijke tijd? Bestevoordeel.nl heeft de mooiste hotelkamers in Rotterdam voor jou op een rijtje gezet, voor de laagste prijs! Wij willen dat iedereen kan genieten van deze prachtige multiculturele stad die zoveel te bieden heeft. Ook de mensen die niet heel veel geld te besteden hebben voor hun overnachting. 

Hotel Rotterdam City

Hotel Rotterdam is een gastvrij en comfortabel hotel in hartje Rotterdam. Dit hotel heeft een huiselijke sfeer en een ideale locatie. Vanaf hier bereik je de winkelstraten en de beroemde Coolsingel namelijk al binnen 10 minuten lopen. Maar ook de rest van de stad verken je gemakkelijk: centraal station vind je op nog geen 500 meter van het hotel Bekijk goedkoopste prijs:

Postilion Hotel & Convention Centre

Postillion Hotel & Convention Centre WTC Rotterdam doet de reputatie van de stad eer aan gezien de architectuur van het gebouw heel bijzonder is. De hotelkamers zijn zo ingericht dat ze zowel geschikt zijn voor zakenreizigers, als voor gasten die komen voor ontspanning. Bekijk goedkoopste prijs:

Bilderberg Parkhotel Rotterdam

Bilderberg Parkhotel Rotterdam is een van de bekendste hotels in Rotterdam en dateert uit 1922. Met een ideale ligging in hartje centrum van Rotterdam is dit hotel een goede uitvalsbasis om de stad te verkennen. Bilderberg Parkhotel Rotterdam ligt centraal aan de statige Westersingel. Bekijk goedkoopste prijs:

Inntel Hotel Rotterdam

Midden in het centrum van Rotterdam, naast de Erasmusbrug, ligt Inntel Hotels Rotterdam Centre. In dit designhotel geniet je van luxe faciliteiten, zoals de uitgebreide wellness. Ontdek Rotterdam met zijn vele musea en bezienswaardigheden die allen op loopafstand van het hotel liggen. Bekijk goedkoopste prijs:

Van der Valk Hotel - Texel

Le Marin Boutique Hotel is gelegen in het altijd gezellige Rotterdam. Ga op avontuur in de stad en onderneem allerlei activiteiten in het veelzijdige Rotterdam. Na afloop van zo’n drukke dag, kun je heerlijk genieten in de fijne hotelkamers van het hotel. Bekijk goedkoopste prijs:


Gemiddelde prijs van een Overnachting in Rotterdam

Om de gemiddelde prijs te bepalen van een overnachting in Rotterdam is grondig onderzoek gedaan. In dit onderzoek zijn alle hotelkamers meegenomen. Om tot een goede prijsschatting te komen hebben wij meerdere aanbieders vergeleken op de prijzen en kwaliteiten.  

Hieruit is gebleken dat een hotelovernachting in Rotterdam gemiddeld €85,- per nacht kost doordeweeks en €105,- per nacht in het weekend. 


Over de stad Rotterdam

Rotterdam is de tweede grootste stad van Nederland, gelegen in Zuid-Holland. Deze havenstad heeft een rijk verleden en beschikt over de grootste haven van Europa. In de loop der jaren is Rotterdam uitgegroeid tot moderne wereldstad met grote gebouwen en indrukwekkende bezienswaardigheden. Zeker de laatste jaren is Rotterdam steeds aantrekkelijker geworden waardoor steeds meer Nederlandse en buitenlandse toeristen ervoor kiezen om een stedentrip te maken. 


in 2018 had de stad maar liefst 1,3 miljoen hotel bezoekers. Dat is een stijging van 15% in vergelijking met het jaar daarvoor. De helft van deze bezoekers kwam uit Nederland. Overige bezoekers hadden voornamelijk de Belgische en Duitse nationaliteit. Wat betekend dat Rotterdam steeds populairder wordt onder de inwoners van onze buurlanden. 


Met ruim 645,000 inwoners heeft Rotterdam het hoogste aantal inwoners van Nederland. Door het grote oppervlak van de stad is het onder verdeeld in 14 verschillende stadsdelen. Het havengebied valt hier niet onder. Rotterdam is een multiculturele stad. Zo hebben slechts 49 % van de inwoners een geheel Nederlandse afkomst. 38 % Van de inwoners zijn immigranten van buiten West-Europa. Ruim 12 % zijn mensen uit West-Europa. (bron: "RotterdamOntdekker")


Welke bezienswaardigheden zijn er in Rotterdam tijdens mijn overnachting? 

Rotterdam is een wereldstad en heeft daarom erg veel te bieden. Zowel voor historici als cultuur toeristen en stad liefhebbers is Rotterdam de perfecte stad om te bezoeken. De meest bijzondere en leukste bezienswaardigheden die jij kan bezoeken tijdens je overnachting in Rotterdam worden hieronder besproken:

Markthal

Dit is een woon- en winkelgebouw met vele restaurant en woningen daarboven. Internationale restaurants zijn gevestigd in de Markthal waardoor een grote groep mensen hierop afkomt.  Proef de authentieke smaak van thuis of maak een culinaire ontdekkingsreis in de markthal.

Kubuswoningen

Al meer dan 30 jaar lang staan deze architectonische fenomenen in de binnenstad van Rotterdam. Dit zijn woningen met een kubus constructie. Op het eerste gezicht lijkt het haast onmogelijk, maar er wonen toch echt mensen in deze woningen. De locatie is fantastisch, met naast zich onder andere de eerder benoemde Markthal.  

Blijdorp

Een van de meest populaire attracties in Rotterdam om te bezoeken is Diergaarde Blijdorp. Dit is de meest bezochte dierentuin van Nederland met dieren van over de hele wereld die te bezichtigen zijn. Regelmatig worden er jonge dieren geboren in de dierentuin. Hier komen ook veel bezoekers op af als de zwangerschap van tevoren wordt aangekondigd.

Euromast

De Euromast biedt jou een schitterend panoramisch uitzicht over Rotterdam. Naast een uitkijktoren heeft de Euromast veel meer te bieden. Zo is er een restaurant gevestigd, is het mogelijk om te abseilen en zijn er hotelsuites om te overnachten. Om in de Euromast te overnachten betaal je een stuk meer als in de bovengenoemde hotels in Rotterdam.

De haven

Zoals eerder gezegd heeft Rotterdam de grootste haven van Europa en daar zijn de bewoners van de stad maar wat trots op. Dagelijks werken hier tienduizenden arbeiders om de stad economisch op de kaart te zetten. Het is ook mogelijk om met een boottour door de havens te varen. Dit mag absoluut niet ontbreken tijdens de overnachting in de stad.

Veelgestelde vragen over Hotelovernachtingen in Rotterdam

Wat is de gemiddelde prijs van een hotelovernachting in Rotterdam?

De gemiddelde prijs van een hotelovernachting in Rotterdam is doordeweeks €85,- en in het weekend €105,-

Wat zijn leuke plekken om te bezoeken tijdens een overnachting in Rotterdam?

Leuke plekken om te bezoeken tijdens overnachten in Rotterdam zijn onder andere: De markthal, het stadhuisplein, de kubuswoningen en het centraal station.