Keukenmachine Aanbieding

Opzoek naar een keukenmachine van de hoogste kwaliteit voor een voordelige prijs? Bestevoordeel.nl heeft alle aanbiedingen van de meest verkochte merken voor jou uitgelicht. Al deze keukenmachines zijn in de aanbieding bij betrouwbare aanbieders, waardoor jij verzekerd bent van een hoge kwaliteit product. Bekijk hieronder alle keukenmachine aanbiedingen:


Kenwoord Keukenmachine AanbiedingNaam: Kenwood kMix KMX750AR

Originele Prijs: €418

Nieuwe Prijs: €249

Je bespaart: 41%


Magimix Keukenmachine AanbiedingNaam: Magimix Mini Plus

Originele Prijs: €219

Nieuwe Prijs: €206

Je bespaart: 6%


Solis Keukenmachine AanbiedingNaam: Solis Slice & More 8401

Originele Prijs: €109

Nieuwe Prijs: €84

Je bespaart: 23%


Gemiddelde prijs van een Keukenmachine 

Om de gemiddelde prijs te bepalen van een keukenmachine is grondig onderzoek gedaan. In dit onderzoek zijn alleen de machines meegenomen die betrouwbaar en van hoge kwaliteit zijn. Om tot een goede prijsschatting te komen hebben wij meerdere aanbieders vergeleken op de prijzen en kwaliteiten.  

Hieruit is gebleken dat een betrouwbare en van hoge kwaliteit keukenmachine gemiddeld €189,- kost. 

Wij hebben voor jou de beste machines voor in de keuken uitgekozen onder de gemiddelde aankoopprijs, maar wel voor gegarandeerd de beste kwaliteit. Wat is een Keukenmachine precies? 

Sta jij vaak in de keuken, dan is een keukenmachine precies het apparaat dat jij nodig hebt om alle processen nog makkelijker te doen laten verlopen.

Een keukenmachine is een elektrisch apparaat dat een aantal klusjes in de keuken kan automatiseren. De machine kan bijvoorbeeld hakken, mengen en mixen. Vervelende activiteiten zoals uien snipperen of deeg met beslag mengen kan je overlaten aan de handige keukenmachine. Het gebruike van een keukenmachine verminderd stress, chaos en rotzooi in de keuken. 

Welke soorten keukenmachines er zijn en welke jij nodig hebt wordt verder in dit artikel duidelijk. 


Wat zijn de voordelen van een goedkope keukenmachine?  

Ben je van plan om een goedkope keukenmachine te kopen? Die keuze kan gebaseerd zijn op het feit dat je niet veel geld te besteden hebt of omdat je gewoon niet veel geld uit wilt geven voor het product. Niet getreurd, een keukenmachine hoeft helemaal niet duur te zijn.


De goedkope apparaten of de keukengerei in de aanbieding zijn over het algemeen ook betrouwbaar en van hoge kwaliteit. Het verschil is dat de duurdere apparaten vaak over extra functionaliteiten beschikken, waardoor je meerdere mogelijkheden hebt. Enkele voordelen die een goedkope keukenmachine met zich meebrengt zijn hieronder opgesomd: 

 • Voor iedereen toegankelijk: Het maakt niet uit dat jij niet de snelste en meest uitgebreide machine wilt kopen. Voor enkele tientjes heb je een betrouwbare keukenmachine die jarenlang meegaat. Bij kleine processen in de keuken zijn deze goedkope apparaten ook geschikt en doen hun werking hartstikke goed. 
 • Simpel ingericht: Doordat een goedkoop product meestal niet van uitgebreide functionaliteiten is voorzien is het product makkelijk te begrijpen. Vaak zitten er op goedkope keukenmachines een aantal knoppen die het overzichtelijk maken en het apparaat hun werking laat doen. Binnen enkele minuten weet je precies hoe de keukenmachine werkt. 
 • Uitstekende werking: Zoals eerder gezegd betekend een goedkope keukenmachine niet direct een slechte. Sterker nog, reviews van eerdere consumenten wezen uit dat enkele goedkope keukenmachines beter werden beoordeeld dan de duurdere opties. Soms was het verschil in prijs wel 100 tot 200 euro. 


Welke soorten keukenmachines zijn er en welke moet ik hebben? 

Keukenmachines zijn onder te verdelen in 3 soorten: een keukenmixer, foodprocessor en blender. Deze 3 types lijken misschien veel op elkaar, toch zijn er wel degelijk verschillen tussen deze keukenmachines. Hieronder worden zowel de keukenmixer als de foodprocessor en blender uitgebreid besproken, met onder andere de verschillen, de eigenschappen en voordelen/nadelen.

Keukenmixer

De keukenmixer is over het algemeen de duurdere optie van de 3, maar beschikt wel over meerdere functies. In de basis kan je met een keukenmixer kneden, mixen en kloppen. Gerechten die je hierbij kan maken zijn onder andere: Pasta/pizzadeeg, slagroom en taarten. Onder het begrip keukenmixer kan je 3 verschillende soorten mixers beschouwen, namelijk:

 1. Staande mixers: De beslagkom is geïntegreerd en het apparaat doet al het werk voor jou. 
 2. Handmixers: Zelfde werking als een staande mixer, alleen jij houdt de kom vast en verricht het mix werk.
 3. Staafmixer: Een staafmixer heeft mesjes waarmee je eten fijn maalt. Je kan hiermee geen beslag maken, maar wel uitstekend pureren, hakken en fijnmalen.

Foodprocessor

De tweede en iets goedkopere optie is de foodprocessor. De basisfuncties van een foodprocessor zijn: hakken, snijden en raspen. Hiermee kan je onder andere sauzen, smoothies, gesneden groente/fruit en babyhapjes maken. Het voordeel van een foodprocessor is dat het een praktische en snelle werking heeft. 

Met 1 druk op de knop zet je de foodprocessor aan en hakt of snijd het apparaat het voedsel in stukjes. Foodprocessors bestaan vaak uit meerdere opzetstukken. Hierdoor is het product geschikt voor zwaarder werk met een grovere structuur. Binnen enkele seconde is jouw eten gehakt en gesneden en kan je genieten van je maaltijd.

Blender  

Een blender is ideaal voor het pureren en mixen van bijvoorbeeld smoothies, soep en cocktails. Blenders zijn vaak een stuk goedkoper dan foodprocessors, maar de werking is hetzelfde. Het grote verschil is dat een foodprocessor harder voedsel in stukken snijd en een blender voornamelijk zacht voedsel. De motor en de hakmessen van een een blender zijn dan ook een stuk minder krachtig.


Over welke eigenschappen moet een goede keukenmachine voldoen? 

Bij de aankoop van een keukenmachine is maar 1 ding echt belangrijk: Het apparaat moet goed werken en voor lange tijd meegaan. De functionaliteiten die jij verwacht van een keukenmachine heb je zelf in de hand bij het kopen van een keukenmachine. Een keukenmachine krijgt goede beoordelingen indien het apparaat beschikt over de volgende kenmerken:

 • Vermogen - De machine heeft vermogen nodig zodat het apparaat kracht kan geven. Zeker voor harde ingrediënten is een hoog vermogen nodig. Dit geldt vooral voor foodprocessors die harde stukken voedsel, zoals noten hakken en snijden.
 • Mengkom - Een ruime mengkom is altijd een handigheidje. Zeker als jij regelmatig beslag of deeg maakt is het essentieel dat dit goed opgeslagen kan worden in een mengkom. Kijk dus altijd hoeveel liter in de mengkom kan voordat je overgaat tot koop.
 • Afmetingen - Het formaat van een keukenmachine verschilt nogal. Bedenk dus of je een grote keukenmachine wilt gebruiken of liever een kleiner model. Ook moet het gewicht niet te zwaar zijn, zeker niet als je de keukenmachine vaak verplaatst.
 • Motorblok - Een goed motorblok is noodzakelijk bij een goede machine. De motor drijf de kracht aan van de machine, waardoor je zwaardere stukken kan hakken en snijden. Is het motorblok stuk of bevat het weinig vermogen, dan zal de keukenmachine niet goed werken.
 • Messen & Snijplaten - Om de ingrediënten tot kleine stukjes te hakken zijn messen en snijplaten nodig. Deze moeten scherp zijn zodat er geen grote brokken overblijven. Vaak worden de messen en snijplaten wel eens over het hoofd gezien door consumenten, maar dit is een belangrijk onderdeel van een goed werkende keukenmachine.

Veelgestelde vragen over Keukenmachines

Wat is de gemiddelde prijs van een keukenmachine?

De gemiddelde prijs van een goede keukenmachine is rond de €189,-.

Wat is de beste keukenmachine voor een goedkope prijs?

De beste keukenmachine voor een schappelijke prijs is de Tristar MX-4830