Beste Pokemon Verzamelmap voor Goedkope Prijs (2024)

Pokemon verzamelmap kopen voor een goedkope prijs? Dat kan bij bestevoordeel.nl. Er zijn genoeg goedkope verzamelmappen met goede reviews en een uitstekende prijs. Bekijk hier de 5 beste pokemon verzamelmappen voor de goedkoopste prijzen.


1. Beste Pokemon Verzamelmap 9 Pocket

Prijs / Kwaliteit

Betrouwbaarheid

Functionaliteiten

Sterkte

De meest populaire en gekochte Pokemon verzamelmap is de 9 Pocket. Neem al je kaarten mee in deze NAPI verzamelmap die ruimte heeft voor in totaal 900 kaarten. Dit is veel meer dan een willekeurige map en zorgt ervoor dat je verschillende series tegelijk kan bewaren. Ook bevat de Pokemon verzamelmap 9 pocket een rits voor extra bescherming en een polsbandje, zodat jij de map overal mee naartoe kan nemen. 


De map is ontworpen van hoogwaardige materialen. Zo heeft de buitenkant PU leer en is het daarnaast waterdicht. Hierdoor kan je zelfs in de slechtste weersomstandigheden over straat lopen zonder risico dat je kaarten nat of beschadigd raken. Zeker doordat de transparante 9 pocket insteekbladen ervoor zorgen dat er geen stofje of druppeltje jouw kaarten kan bereiken. 


In totaal heeft de Pokemon verzamelmap 9 pocket 50 pagina's met iedere bladzijde ruimte voor 18 kaarten. De kaartvakjes zijn 6,9 x 9,2 centimeter groot, waardoor je niet alleen pokemon kaarten erin kan doen, maar ook YuGiOh, Dragonball of Minecraft kaarten. Als echte Pokemon liefhebber kan je de 9 Pocket niet missen!

Voordelen 

 • Extreem veel kaarten kan de map bewaren
 • Polsbandje
 • Transparante insteekkaarten 
 • Waterdicht

Nadelen

 • Doordat het zo veel kaarten kan bewaren is het boek relatief zwaar om te dragen


2. Beste Pokemon Verzamelmap Groot - NAPI

Prijs / Kwaliteit

Betrouwbaarheid

Functionaliteiten

Sterkte

Nog een betrouwbare Pokemon verzamelmap is deze grote optie van NAPI. Je ziet op de cover al wat Pokemon handjes staan, waardoor je in 1 oogopslag ziet dat het een Pokemon boek gaat. In totaal kan je 400 kaarten van iedere Pokemon serie bewaren in deze verzamelmap. Doordat alle bladzijdes verbonden zijn aan 3 ringen kan je makkelijk extra bladzijdes toevoegen en kan je nog veel meer dan 400 Pokemon kaarten verzamelen. 


De map is ontworpen van PU leer en is waterdicht, stofdicht en kras bestendig. Er is dus echt geen kans dat jouw Pokemon kaarten beschadigd zullen raken in deze map. Net als de Pocket 9 heeft ook deze map van NAPI een extra bescherming en een polsbandje. Je draagt de map ten alle tijden bij je en door het polsbandje zal je hem ook nooit kwijtraken. 

Voordelen 

 • Polsbandje + bescherming
 • Hoogwaardige kwaliteit
 • Mogelijkheid om map nog groter te maken
 • Waterdicht, stofdicht en kras bestendig

Nadelen

 • Redelijk zwaar in gewicht


3. Beste Pokemon Verzamelmap 240 Kaarten - ZIGLA

Prijs / Kwaliteit

Betrouwbaarheid

Functionaliteiten

Sterkte

Een iets kleinere, maar zeker geen mindere kwaliteit is dit Pokemon verzamelboek van ZIGLA. Het is zoals gezegd een kleiner boek die minder kaarten kan bewaren (240 in totaal), maar het is zeker een aanrader om te kopen. De kaarten zitten namelijk allemaal netjes in het boek en doordat het wat kleiner is, zullen je kaarten overzichtelijker zitten in de verzamelmap. In totaal heeft de ZIGLA verzamelmap 30 bladzijdes van ieder 8 kaarten. 


Deze verzamelmap is ontworpen van harde kunststof. Dit is een betrouwbaar materiaal die ervoor zorgt dat je kaarten netjes in de vakken blijven zitten en niet snel beschadigd zullen raken. Je kan in deze map ook andere kaarten bewaren, zoals YuGiOh, Dragonball en Minecraft. De ZIGLA map is dus een veelzijdige map met vele eigenschappen.

Voordelen 

 • Meerdere mogelijkheden
 • Kunststof materiaal
 • Overzichtelijk

Nadelen

 • Niet waterdicht
 • Klein boek


4. Beste Luxe Pokemon verzamelmap

Prijs / Kwaliteit

Betrouwbaarheid

Functionaliteiten

Sterkte

Het Pokemon boek met de meest luxe uitstraling is deze van Guardix. Het is een strak boek met een mooie zwarte uitstraling die meteen in het oog springt. Voor een hele goedkope prijs sla je deze verzamelmap in en ben je verzekerd van een overzichtelijk en hoge kwaliteit bewaarmap voor je Pokemon kaarten. Daarnaast is de map waterproof en beschermd het tegen krassen en stof. 


In totaal heeft de Guardix Pokemon verzamelmap 20 bladzijdes met ieder 18 insteekvakken. Dat betekent dat er maximaal 360 kaarten bewaard kunnen worden in de map. De verzamelmap is ontworpen van zuurstofvrij non PVC-materiaal. Er wordt geen zuur uitgestoten waardoor je kaarten niet verrot worden of op langere termijn beschadigd kunnen raken. 

Voordelen 

 • Modern design
 • Waterproof en beschermd tegen krassen/stof
 • Zuurstofvrij non PVC-materiaal

Nadelen

 • Niet het grootste boek


5. Pokémon Elite Series Pikachu

Prijs / Kwaliteit

Betrouwbaarheid

Functionaliteiten

Sterkte

Als laatste lichten we de Pokemon Elite Series verzamelmap uit met Pikachu op de voorgrond. In totaal bevat het boek 360 insteekvakken op 20 bladzijdes. Dat betekent dat je per bladzijde 18 kaarten kan bewaren. Dit boek is een speciaal gemaakt Pokemon boek, dus het is bedoeld om alleen Pokemon kaarten in te bewaren.

Voordelen 

 • Hoge kwaliteit
 • Moderne uitstraling

Nadelen

 • Puur gericht op PokemonGemiddelde prijs van een Verzamelmap voor Pokemon kaarten

Om de gemiddelde prijs te bepalen van een pokemon verzamelmap is grondig onderzoek gedaan. In dit onderzoek zijn alleen de mappen meegenomen die betrouwbaar en van hoge kwaliteit zijn. Om tot een goede prijsschatting te komen hebben wij meerdere aanbieders vergeleken op de prijzen en kwaliteiten.  

Hieruit is gebleken dat een betrouwbare en van hoge kwaliteit pokemon verzamelmap gemiddeld €40,- kost. 

Wij hebben voor jou de verzamelmappen voor pokemon kaarten uitgekozen onder de gemiddelde aankoopprijs, maar wel voor gegarandeerd de beste kwaliteit. 


Wat is een Pokemon verzamelmap?

In een Pokemon verzamelmap kan je al je gespaarde Pokemon kaarten bewaren. Er zijn mappen van verschillende Pokemon series, maar ook van specifieke Pokemons. Niet alleen is het makkelijk om je kaarten te bewaren in een verzamelmap, ook kan je alle kaarten ordenen, waardoor je makkelijk de juiste kaart vind. Zeker kinderen of echte Pokemon liefhebbers die kaarten sparen is een Pokemon verzamelmap een aanrader.Beste verzamelmap Pokemon kopen: waar moet ik op letten?

Er zijn verschillende verzamelmappen voor Pokemon kaarten die allemaal hun eigen kenmerken hebben. Doordat ze allemaal hun eigen kenmerken bevatten zijn er verschillen en het is belangrijk om hierop te letten, zodat jij de goede optie koopt. Hieronder worden de belangrijkste punten benoemd bij het kopen van Pokemon verzamelmappen:


Serie

Pokemon is al tientallen jaren oud en kent daardoor meerdere series. Het begon met de eerste serie waarin onder andere Pikachu, Blastoise en Mewtwo te zien waren, maar het heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld en meerdere series uitgebracht. Let er dus op bij het kopen van een verzamelmap voor welke serie de map bedoeld is. Koop geen verzamelmap voor generatie 1, terwijl je bedoeling is om kaarten te verzamelen van generatie 3. 

Aantal kaarten

Je hebt vele verschillende soorten mappen en het aantal kaarten dat erin past verschilt ook van elkaar. Koop altijd een verzamelmap voor Pokemon kaarten waarin je veel kaarten kan stoppen, of in ieder geval genoeg voor de generatie waarvoor het boek bedoeld is. Wil je 240 kaarten van een bepaalde generatie sparen, zorg dan dat het boek minimaal 240 kaartvakjes bevat. 

Aanbieder

Zorg altijd dat je een Pokemon verzamelmap of kaarten koopt bij een betrouwbare aanbieder. Er gaan zoveel neppe Pokemon kaarten in de rondte dat je bijna niet meer weet welke er echt zijn of nep. Bij een fysieke winkel of via een bekend merk weet je zeker dat je echte kaarten of mappen koopt. Wij raden dan ook aan om nooit zomaar teveel geld uit te geven aan een onbetrouwbare partij, omdat er veel fraude is wat betreft Pokemon kaarten. 

Veelgestelde vragen over een Pokemon verzamelmappen

Wat is de gemiddelde prijs van een Pokemon verzamelmap?

De gemiddelde prijs van een Pokemon verzamelmap ligt rond de €40,-.

Wat is het beste Pokemon verzamelmap voor een goedkope prijs?

Het beste verzamelmap voor Pokemons voor een goedkope prijs is de Pokemon verzamelmap 9 Pocket.